Jump to content

quentin

Član foruma
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

605 Excellent

Recent Profile Visitors

414 profile views
 1. Ima svako pravo da radi kako hoće, ali ne vidim da je sport u Americi stao. A i to tamo je valjda jedno sranje s kojim Srbija stvarno nema veze.
 2. Čekaj, znači sa Sajksom je sve usmeno bilo dogovoreno, samo je trebalo da potpiše i on onda shvati da black lives matter i da ne može da se bavi košarkom? Kakve taj droge uzima, Markus Vilijams je za njega mala maca.
 3. quentin

  ABA liga

  U ABA ligi uredno je provučeno kroz papire da Miško Ražnatović nema veze sa KK Mega, osim što je vođa navijača ili tako nešto. I ni jedan klub ne smije da pisne protiv toga, niti im u suštini smeta takav aranžman, iako menadžeri ne bi smjeli rukovoditi klubovima. Hoću reći, svi znamo da N. Čović de fakto kontroliše dva kluba u ligi, ali teško da je to jedina moralna mrlja jedne inače bezgrešne organizacije.
 4. Po Njemačkoj se ljudi plaše preuzeti piratizovanu elektronsku knjigu koja ima par stotina kilobajta. Nema šale s njima.
 5. Čovićeva najava sezona ista je kao i svake godine. "Ako nam se ukaže prilika napadamo F4, ali preti nam finansijski raspad." Svake godine idu varijacije na istu temu.
 6. quentin

  ABA liga

  Ili, drugačije rečeno, kako to da je poslije x godina Zvezda-FMP situacije baš sada to postalo nepremostiva prepreka za održavanje regionalnog takmičenja? Možda su neki (ili svi) zaključili da bi ove sezone ABA liga bila prekomplikovana, prerizična i nedovoljno profitabilna, ali je lakše kad se to artikuliše kroz arhetipski Zvezda-Partizan sukob. Možda je ovo dobra prilika da se razmotre opcije kako dalje sa ligom, i da li za njom postoji istinski interes klubova, sponzora i publike. Najbizarnije je što Ostoja svojom Lozana ložanom najveću uslugu čini upravo Čoviću. Zvezda ig
 7. Otkad je Boriša u klubu Zvezda je mijenjala trenere, igrače i takmičenja, a on je ostajao negdje na kraju klupe sa mizernim uticajem na igru. Teško da tu mogu da se očekuju neka čuda i pod Obradovićem.
 8. Kod mene sestra navijala za Cibonu, iz čistog inata prema meni i starome. Plus što je bila zaljubljena u Acu Petrovića.
 9. Prevedene su sve važnije knjige. (Saturnovi prstenovi, Iseljenici, Austerlic...). Trebalo je i Vertigo da izađe ove godine, ali ne znam da li se to desilo.
 10. Što se mene tiče, dobar je svako ko je dobar Obradoviću. I samo da nema aritmije.
 11. Dobija li Simanić minute uopšte? Izgleda Obradović nema nekog razumijevanja za njegovu psihologiju.
 12. http://kkcrvenazvezda.rs/2020/09/19/crveno-beli-pobedili-mornar-iz-bara/
 13. Koliko vidim, u BiH se nude samo EON paketi za nekih 30 do 40 evra mjesečno, i to ne znam da li funkcioniše u mom blentitetu. Meni treba samo jedan kanal, Nova Sport i to samo zbog EL, ne treba mi ni novi net ni ne znam koji drugi tv kanali, a provajder te prisiljava da mijenjaš sve zbog tog jednog kanala. Onda ću radije da platim za EL pass.
 14. Od Egersa mi se baš dopala memoarska A Heartbreaking Work of Staggering Genius, ali me The Circle razočarao. Mislim, ta knjiga govori o važnim stvarima, ali je proza baš tanka. A pokazao je u ovoj prvoj da može da ima fin stil.
×
×
 • Create New...