Jump to content

quentin

Član foruma
  • Posts

    2,157
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2,312 profile views

quentin's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

3.4k

Reputation

  1. Ma nema šanse da Čović ode. Njega može samo da smijeni zna se ko, a da bi taj reagovao treba mnogo više od onog bojažljivog skandiranja od tri i po minuta (mada je i ono bio ogroman korak).
  2. Ima na lažnom B92 dosta dobar live blog Čovića.
  3. Dajte još malo play by play. U jebenoj Bosni nema U obruču na Areni.
  4. Diskusija o sudijama potpuno nepotrebna. Hiljadu puta viđena priča o velikima i malima, nije da nismo bezbroj puta već bili na oba kraja te batine. Međutim, igra, priprema i zalaganje su stvarno bili za pamćenje, u najgorem mogućem smislu.
  5. Opa, čuje se uprava napolje. Najebali Drčelić i Lale Lučić.
  6. Evroligaški početak Crvene zvezde.
  7. Meni je to malo konformistički i neprofesionalan potez. Znam da su ih navijački kreteni vrijeđali, ali velika većina ljudi ih cijeni kao dobre i profesionalne komentatore. Ako igrači i sudije gutaju kofe govana čitavu utakmicu, mogu i oni koju kašiku da istrpe. A pošto inače nisu gadljivi na Telekomove pare koje svaki mjesec dobijaju, mogu da zapuše nos i na situaciju sa utišavanjem tona, kao što svi činimo kad gledamo Arenu uostalom.
  8. To odbijanje da prenose ABA (bar derbije) je velika sramota i za njih i za njihovu televiziju.
  9. Pa kazao je već Čović, promašivalo se sa igračima (Ivanović), ali se jako dobro pogodilo sa upravnim odborom, tako da je sezona u globalu sasvim OK.
  10. Ozbiljno govoreći, nama nije dovoljan odlazak Čovića, važniji je odlazak njegove ideje vođenja kluba. Ako neki novi opet bude radio bez ozbiljnog sportskog direktora i po matrici: domaća osnova po svaku cijenu+pokoji preplaćeni veteran+panična doselekcija, džaba smo krečili.
  11. Ono kad je rekao da je izabrao Drčelića da ga naslijedi "kad za to dođe vreme" zvučalo kao kad neka baba potpiše ugovor o doživotnom uzdržavanju, pa onda taj koji je trebalo da pokupi babin stan umre prije babe.
  12. Rivalitet u sportu je normalan, bar do neke granice, ali meni svaka, pa i najnebitnija pobjeda Zvezde znači više nego što mi smeta bilo kakav Partizanov uspjeh. Iskreno, nisu mi sasvim jasna drugačija razmišljanja.
×
×
  • Create New...