Jump to content

quentin

Član foruma
 • Content Count

  697
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

770 Excellent

Recent Profile Visitors

556 profile views
 1. Noko je 3 puta gluplji od Kuzmića.
 2. Jbt, imaju kontru i oni traže šut...
 3. Jbt, kakvo navijanje u hali?
 4. quentin

  ABA liga

  Da, ali vjerovatno je kvaka u tome da se može egzaktno dokazati da je njihovo ulaganje marketinški isplativo, dočim je državno ulaganje u naše KK realno sipanje u rupe bez dna.
 5. Pa, mogao je Neša da pozove Dangu ranije i da ga pita kako da se odradi stvar, nije Imperator ništa pogrešno napisao. Ovako smo doveli našeg bivšeg igrača u situaciju da šta god da uradi doživi nečije napade. Naravno, pravi problem je šipkaški mentalitet i fundamentalističko navijanje gdje se sportski rival doživljava kao neprijatelj u ratu, zbog čega se ovo sa Dangom nije moglo uraditi kao sa svakim drugim bivšim igračem koji je dobio taj poklon.
 6. Čekaj, ja opet ne shvatam: je li mu data javno pred početak tekme ili nije?
 7. Suština davanja plakete je javno iskazivanje poštovanja i zahvalnosti za 100 utakmica odigranih za tim. Ako onaj ko daje ili onaj ko prima plaketu želi da događaj sakrije od javnosti, smisao postupka pada u vodu. Ako nije moglo javno, kako se svima ostalima dala, nije ni trebalo da se daje. U najboljem slučaju, u pitanju je nepromišljen postupak, u najgorem provokacija. U svakom slučaju, nije samo do Dange.
 8. A jel Neša Ilić ili neko dao Dangi plaketu prije početka utakmice kao što se inače daje? Propustio sam početak, pa ne znam.
 9. quentin

  ABA liga

  U tome i jeste suština. Ekipa na parketu izgleda mnogo bolje nego što bi trebalo da izgleda po individualnom kvalitetu igrača. Postoji taj sinergetski efekat dobrog balansa i dobre hemije. Nemam pojma, možda je do trenera.
×
×
 • Create New...