Jump to content

Čvarkov

Član foruma
  • Posts

    5,510
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    26

Everything posted by Čvarkov

  1. Moderacija da briše 🙃 Edit. I da kazni onog ko je započeo.
  2. Ako neko može da pripreti Realu iz drugog plana to je Efes.
  3. Prošlo je 54min od poslednjeg posta i nema novih gostovanja teče? Milivoje Lazić ništa nije zgrešio?
  4. Većina neće žaliti uključujući i mene, ali nikako nije trenutak u sred plejofa da gnjida priča o promeni trenera.
  5. Možda mu se prikaki nakon ovog skandiranja.
  6. @excelbasketball - nisam znao da je i teča na x-u
  7. Samo njegovo prisustvo je dno, a da ne pričam o lupetanju u medijima koje već šteti klubu. Sezona još nije gotova, a on razvlači i proziva igrače. Kako se osećaju ti isti igrači i kako da odigraju završnicu sezone kad dolaze takve reči od nekog ko predstavlja klub?!
  8. Pa i KKP-u kad je došao Željko prvi potpis je bio član domaće osnove - Panter. Samo ķažem.
  9. UNICS - CSKA 88:78 Dimitrijević 40p 15/20 iz igre 7/9 trojke 6sk 9a 52 indeks
  10. Ništa neće promeniti činjenicu da je napravljena užasna selekcija i da je rezultat u el nikad gori uzimajući u obzir koliko je spucano para pa sve i da osvojimo abu i kls sa po 3:0 protiv KKP ili na koliko se već pobeda igra finale kls.
  11. To ovde nije slučaj. Cele sezone pišem da igrači nisu krivi več onaj koji ih je doveo. Eto bilo mi smešno kako sam pročitao naslov.
  12. Kakva skarabudžina od rostera, takav i kraj el sezone. Svima je jasno ko je glavni krivac za ovaj jadni skor uzimajući u obzir uloženo. Neće nam biti bolje dok ne padne tečovanje jer se neće desiti da pusti stručne ljude da samostalno obavljaju posao za koji su plaćeni, a ako dođe neko drugi, a ideja ostane ista, džaba smo krečili kao što neko reče na prethodnim stranama. Svakom treneru je potrebno vreme da uspostavi svoj sistem rada i nikad nisam bio za promenu trenera kao na traci, ali kod Sferopulosa nisam video da je bilo šta doneo nakon Duška. Sav mi je beskrvan, beskarakteran i na sve to ova nikad gora doselekcija. Znači nova uprava sa novim idejama, Tomić, Radonja i Kalina pa da vidimo kako se Dejo snalazi sa većim budžetom.
×
×
  • Create New...