Jump to content

Sinan Bowie

Član foruma
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sinan Bowie

  1. ukoliko je ovo tačna informacija onda pi džej dolazi kao zamena za egzuma, jer je i u denveru povremeno bio plej. nisam neki stručnjak, ali mi se čini da egzum ima veću bb inteligenciju, dok su po fizikalijama tu negde edit: rekao bih da je pi džej možda i snažniji od dantea, dok egzum ima bolji šut
  2. @kendrick jasno mi je da je školovan igrač i razumem da je sošo bio u problemu, ali ne kapiram kako ga neki ozbiljniji i bogatiji klub, iz normalne države i lige nije uzeo. jasno mi je da francuzi izbacuju veliki broj talentivanih fudbalera, ali mi je neverovatno da igrač poput njega bude dostupan partizanu. možda sam i ja spustio kriterijume previše ili ne vidim objektivno njegove mane. @Barkley#34 čini mi se da je naš najveći problem u odbrani desni bek. ne bih voleo da posle dve utakmice kritikujem momka i dajem konačne sudove, ali je za sada tako. ovaj levi je juče bio jako dobar, dvojica u sredini su mladi, iz naše škole, talentovani, prave greške ali nekako imam osećaj da će napredovati. duljaj je u drugom poluvremenu zamenio desnog beka ako sam dobro video i čini mi se da je ovaj što je ušao u igru fino odradio posao. i da ponovim - činjenica je da dobro izgledamo u ovom trenutku, lepo igramo, uživam u tome što je klub u kanalu a navijači podržavaju igrače i duljaja, na tribinama se nalaze slobodni ljudi... treba uživati dok traje, kad postanemo previše dobri vratiće nas u kanal onaj ko je zadužen za to.
  3. živo me zanima koja nas je sreća pogledala da dobijemo igrača kakav je kanute. šta tu nije u redu, kakav tajni feler ima? čovek je fizički zverina, dobar u odbrani i napadu, plus tehnika, visina, pregled igre... kako je dospeo u klub koji vodi miloš vazura, šta je bogu zgrešio? takođe, na gostovanja u novi sad idem od kasnih 80-ih i ne sećam se kad je poslednji put bila ovako dobra atmosfera na tribinama. i jedna preporuka - svako ko navija za partizan, a ima problema sa osećanjima poput nemoći i beznađa zbog činjenice da je građanin ovakve države, treba da ode na utakmicu našeg fudbalskog kluba. meni je pomoglo juče, a i danas sam prilično dobro raspoložen.
  4. Sjajan provod na stadionu, ekipa iznenađujuće dobra. Baš volim fk Partizan. Treba da zapamtimo ove trentke sreće, imam osećaj da neće dugo trajati.
  5. Pretpostavljam da je tvoj grad Ruma, a dva drugara Steva Otrov i Kneža?
  6. ja nemam pametnija posla. svake godine odgledam sve pripremne utakmice, pa da ispoštujem tradiciju. mi smo tragičan klub, ali ova utakmica je zanimljiva zato što je duljaj ubacio nekoliko klinaca i utisak je da ima talentovane dece. ono što je loše je to da većina njih verovatno neće dobiti priliku tokom sezone. jevremović dobar u prvom poluvremenu, ali se povredio. čini mi se prednji ukršteni, nadam se da nije to u pitanju. ostaje da se nadamo da će jednog lepog dana ovi lopovi da odu iz kluba, pa polako da se oporavljamo.
  7. da ne bih prepričavao postaviću link https://www.espn.com/nfl/story/_/id/37860293/deandre-hopkins-visits-patriots-no-rush-sign-per-source ono što bih dodao je da se čini da su tenesi i patriotsi jedini koji su ozbiljno pregovarali sa hopkinsom i da su priče o "još nekim timovima" zapravo dolazile od njegovog menadžera.
  8. ako se u obzir uzmu ugovor (oko 6 miliona) i pozicija onda bi parker bio favorit da postane višak ako hopkins dođe. s druge strane, born (oko 5 miliona) je u svojoj prvoj sezoni bio jedan od bilovih omiljenih igrača, ali prošlog leta se to potpuno promenilo (od tuče tokom zajedničkih priprema sa karolinom). prošle sezone je retko igrao, a otvoreno je govorio da su treneri krivi za to što napad ne funkcioniše. juče se prvi put pojavio pred medijima i rekao da je bil o'brajen čovek koji zna šta radi i da se vidi velika promena u odnosu na prošlu godinu. drugim rečima, ponovo je kritikovao beličikovu odluku da patriša i džadž useru godinu dana svima koji imaju bilo kakve veze sa patriotsima. hopkins traži da ima iste pare kao odel bekam (15 miliona po sezoni) i patriotsi to mogu da mu daju. možda zvuči neverovatno, ali mislim da beličik neće imati odlučujuću ulogu kad se bude pregovaralo o parama.
  9. danas je zvaničan sajt patriotsa objavio da hopkins dolazi na pregovore sledeće nedelje i da su u konkurenciji još i tenesi "i neki drugi timovi". ukoliko ga dovedu rekao bih da devante parker postaje višak.
  10. s druge strane, moguće je i da patriotsi ne budu poslednji u svojoj diviziji. majami od rezultatskog neuspeha deli problem sa prvim kvoterbekom, koji jeste sklon problemima (povredama). zatim, imaju jako težak raspored (kao i patriotsi), njihov skor na kraju sezone u najboljem slučaju je 9-8, a ja mislim da će pre da bude 7-10 ili čak 6-11 (nadu mi daje i činjenica da je ajzea vin pojačao ofanzivnu liniju patriotsa prelaskom u majami). džetsi imaju novog, 39-godišnjeg kvoterbeka i tu svašta može da se izdešava. svetla velegrada mogu da zaslepe čak i one koji provedu četiri dana u mraku meditirajući o krizi srednjih godina. nadam se da je zek vilson spreman da ugrabi eventualnu šansu da svima dokaže kako nije slučajno bio drugi pik na draftu. po meni, oni su 9-8 ili 8-9. bafalo je najveći favorit (12-5 ili 11-6). potpisali su bivšeg raning beka patriotsa demijena herisa što govori da će pokušati da malo poštede alena od te uloge i rizika od povreda. međutim, neće se bilsi puno usrećiti od ove ideje iz najmanje dva razloga: najpre, heris je sklon povredama, a drugo alen trčanjem osvaja više jardi. na draftu su u prve dve runde pojačali napad i meni izgleda da idu na sve ili ništa. alenu od sledeće sezone skače kinta od ugovora i neće ostajati puno da se zadrži ovako jak roster. patriotsi su po mojoj nerealnoj računici na 10-7. već sam napisao da je doveden bil o'brajen da bi se videlo da li je mek džons sposoban da bude kvoterbek. ekipa je pojačana odlascima nekih igrača, ne samo zato što su bili nedovoljno kvalitetni, već i zato što su imali sumanuto visoke plate (recimo, ajzea vin prošle sezone više od 10 miliona, a sa majamijem potpisao jednogodišnji ugovor za manje od 2 miliona, agolor je imao 16 miliona u 2022. a sad potpisao jednogodišnji sa baltimorom za 3,25, pa džonu smit koji je u 2023. trebalo da dobije više od 17 miliona...). zahvaljujući tome što je ona nesreća nik kaserio otišao da uništava teksanse (i što se beličik manje mešao), od 2020. je na svakom draftu odrađen dobar posao i to je doprinelo da se odbrana dovede u red, popravila se ofanzivna linija, raning bekovi su ok, ima naznaka i da se ubolo i sa hvatačem... P. S. na kraju prošle sezone vlasnici (tata i sin kraft) su beličiku objasnili da je njegova zajebancija sa patrišom i džadžom potrošila kredite koje je stekao u poslednjih skoro 25 godina. to je bilo poslednje u seriji sranja koje je napravio, a najviše mu je zamereno to što je praktično oterao brejdija, zatim nekoliko očajnih draftova (2018. i 2019. su bili vrhunac budalaština) i nekoliko velikih promašaja kada je 2021. dovodio igrače. ukoliko na kraju sezone ne uđe u plej-of, u 2024. ekipu će voditi neko drugi (džerod mejo glavni kandidat, možda bil o'brajen).
  11. patsi će imati odbranu među pet najboljih u ligi, a mislim da će napad, zahvaljujući promeni koordinatora, biti neuporedivo bolji. ajde da dodam tu i specijalni tim, koji je prošle sezone bio loš. dakle, ostaje da se vidi kako će izgledati mek u svojoj trećoj sezoni, a ja mislim da bi mogao da bude dobar. odradili su i dobar draft. nije baš da nemaju teoretske šanse.
  12. juče prvi ota trening za patriotse uz prisustvo medija. ukratko, bil o'brajen je preuzeo napad i, na oduševljenje svih onih koji su prošle godine već u maju znali da su patriša i džo džadž potpuni beličikov promašaj, stvari su se vratile u normalu. mnogi čak sad u naletu euforije misle da bi patriotsi pogrešili ukoliko bi doveli hopkinsa. moje skromno mišljenje je da bi on doneo dve pobede više i ulazak u plej-of i da bi uz njega tajkuan tornton puno napredovao iako bi manje igrao. posle drafta najveće pitanje ostaje ofanzivna linija i kako će funkcionisati sa novim koordinatorom (bolje nego sa nesrećnim patrišom svakako). sledeća nedoumica je, naravno mek džons, ali o'brajen je tu da reši tu dilemu. posle ove sezone će se znati da li je mek dugoročno rešenje ili predstoji mučna i višegodišnja potraga za kvoterbekom. uzgred, metju slejter pričao o promenama pravila sa fer kečom koje će u mnogome uticati na igrače koji su čitave karijere proveli u specijalnim timovima. ako neko zna nešto o toj temi to je on. kao glavni čovek u svlačionici osvrnuo se i na prošlosezonski pakao sa patrišom i džadžom. patriša je otišao a džo je postao ono što treba da bude, trener specijalnog tima, tu je jedan od najboljih u ligi.
  13. Zemljak iz Mrčajevaca pevao na nekoj svadbi?
  14. mogla je i uprava kk partizan da uzme pare na kamatu od nekih fiktivnih firmi i da tako izmiri dug za porez, ali su odabrali da deo novca sakupe od priloga navijača. postoje ljudi koji su davali svoj novac i upravi koja je napravila dug pa se to tada smatralo časovima ljubavi i nikome nije smetalo što je pare uzimao general/legenda i prvi se namirivao. ova akcija me do sada nije zanimala, ali, cenim da je kuper tamo gde je pravda pa ću iskoristiti uplatnicu i priložiti deo svojih pošteno zarađenih para u nadi da ćemo se razdužiti sa srbijom, a onda i sledeće godine igrati u plej-ofu evrolige.
  15. ja sam daleko od toga da mogu da kažem da se razumem u košarku, ali mislim da je madarov najveći minus to što nije konstantan. odnosno, na jednoj utakmici pokaže koliko je talentovan, pa ga onda nema na sledećih nekoliko. protiv monaka nije bio dobar, međutim, on je zaista klinac, 22 godine za pleja je tek početak karijere. kapiram da željko voli da radi sa njim i da to ne može da izađe na loše. voleo bih da produži ugovor pa da vidimo na koju stranu će to da ode. izgleda mi kao vaspitano čeljade, zato sam optimista
  16. da, potpisao je trogodišnji ugovor. nego, danima mi se po glavi mota letošnja utakmica sa fuenlabradom i ono što sam mislio o danteu posle tog horora. sa onih deset kilograma viška i guzicom većom od tegeltijine bukvalno me je bacio u očaj. još se na kraju i povredio. a da je protiv monaka odigrao 30 odsto od onoga kako je igrao u poslednja četiri meseca dobili bismo ih 20 razlike.
  17. postoje ljudi koji madara kritikuju zato što shvataju koliko je talentovan i oni koji ga kritikuju zato što ne shvataju koliko je talentovan. retki su igrači koji me učine srećnim dok gledam košarku, a on ima tu sposobnost. danima sam gledao njegovu odbrambenu minijaturicu u polufinalu istanbul kupa protiv monaka u septembru 2021. a verujem da se mnogi ovde sećaju tih petnaestak sekundi. Od 46:38 do 46:55
  18. https://www.rts.rs/page/sport/sr/story/129/ostali-sportovi/5055660/nikola-kalinic-nfl-indijanapolis-kolts.html Da li neko nešto zna o Filipu koji se pominje u tekstu? Mislim da smo prošle godine ovde pisali o momku iz zrenjanina koji je na nekom univerzitetu, čini mi se da je defanzivni linijaš (a možda i ofanzivni). neko je napisao da je fizički nadaren, a da mu fali tehnika i iskustvo. da li se zna šta se dešava s njim?
  19. Što bi rekla Olivera Kovačević poznatom navijaču Partizana Simi u jednoj emisiji "gospodine Srbija", bez namere da se raspravljamo, sve nas čekaju te godine kad će se pojaviti neki junoša da nam kaže da smo matore prdonje, kojima je mesto "zna se gde". A drugo, koliko god se ne slagao sa njenim mišljenjem da je Partizan, zapravo, trebalo da odere Žalgiris, pitanje o Balši je najbolje pitanje te "KZŠ". Zašto da ne čujemo od Željka o čemu se radi?
  20. Gospođa Rada je novinarka koja se bavi košarkom već skoro 40 godina i, uprkos pitanjima koja su malo nevešta, može se primetiti da željko ima ogromnu dozu tolerancije kada je ona u pitanju. Ako ni zbog čega a ono zbog pokušaja da postavi "nezgodno" pitanje treba dati neki popust i imati bar malo razumevanja. Svakako je ne treba vređati i oduzimati joj akreditacije i slično
  21. slušam pre jedno 10-12 godina "dole, na uglu", gospodin simić najavi bila kalahana i pusti ovu stvar pre par dana izdao je svoj 19. album
  22. da mi nije stalo i da ne volim da gledam vas dvojicu ne bih se ni javljao, gledao bih kuzmu i luku. dakle, ako misliš da nisam u pravu, a ti vozi ovako. p.s. meni ne smeta kad me kritikuju za ono što uradim, možda zato što su često u pravu. što bi rekao kari pešić - uči se na porazima, a ne na pobedama.
  23. opet ti je uspelo da prekineš edina u svakoj rečenici koju je pokušao da izgovori do kraja u drugom nastavku. nisam zlonameran, možeš i sam da proveriš. nema potrebe da dokazuješ da poznaješ temu, znamo da znaš. nadvikuješ se sa gostom, što si ga dovodio ako ti ne treba sagovornik? čovek se otima za svaku reč. kapiram da nisi novinar i da je u pitanju podkast, ali me čudi da nisi dovoljno radoznao da saslušaš šta on misli o nekim stvarima. edin je tebi postavio više pitanje nego ti njemu. ne pričam ti ovo da bi ti srao nego da sledeći put podkast bude bolji. vidim da nekima ovde to ne smeta i da misle da to tako treba. jebiga, možda ja grešim, možda to tako treba da izgleda.
×
×
  • Create New...