Jump to content

Sinan Bowie

Član foruma
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bowie 5. septembra u Zagrebu. Ja sam bio na koncertu u Budimpesti 4. septembra.
 2. nista ne ostaje, nisu uzimali zarobljenike, ovako nesto se dva puta ne pravi. meni ova serija izgleda kao film koji traje 13 sati, zato sam i napomenuo da je neophodno strpljenje. posebno u prve dve epizode. a onda krece ludnica...
 3. preporucujem too old to die young. zahteva vreme i strpljenje. remekdelo.
 4. nisam ocekivao da ce odmah moci da zameni gilmora, ali je u prethodne dve sezone jackson bio na dobrom putu da postane odlican corner. mislim da je upravo to bio jedan od razloga zbog cega je, navodno, belichick hteo da trejduje gilmora.
 5. ipak je najjaci utisak to kako se raspao j.c. jackson. a mislio sam da ce biti legitimna zamena za gilmora
 6. fenomenalni peter gabriel za passion - the last temptation of jesus christ
 7. Sinan Bowie

  Crna Gora

  treba ovim roditeljima oduzeti decu i predati ih na vaspitavanje radio televiziji crne gore i andreju nikolaidisu. mogu da zamislim kako je tesko ziveti pod pritiskom verskog fundamentalizma mitropolije crnogorsko-primorske, nije cudo da je milo napravio nvo cpc da im stane na put.
 8. Sinan Bowie

  exSSSR

  mislim da to vise zanima erdogana nego, recimo, alijeva. ono sto je od turske i azerbejdzana napravilo bliske saveznike je upravo kriza oko nagorno-karabaha i cinjenica da je azerbejdzan uglavnom od turske kupovao oruzje a pre svega bespilotne letelice koje su i nanele najvece gubitke jermenskoj vojsci u protekla dva dana. jednostavno, kad su videli da im rusi nece dozvoliti da problem oko n-g rese ratom okrenuli su se turskoj.
×
×
 • Create New...