Jump to content

Sir Alex Ferguson

Član foruma
  • Posts

    445
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sir Alex Ferguson

  1. Rashford je dao gol, mislim da je vreme da dobije novi ugovor na jos 5 godina sa barem 500k nedeljnom platom. Onana kod prvog gola cuva stativu, covek brani i igra kao golman na begginer u PES-u. Nije mu prvi put da se postavlja kao amater.
  2. Nije do Holandske prevare, jednostavno ovaj tim je prosecan tim Premijer lige i plus dodaj taj gubitnicki mentalitet koji imaju i dobijes Mancester Junajted. Niko od "zvezda" ovog tima ne bi igrao u prvom timu Sitija ili Arsenala ili Livepula a svi od njih su bas preplaceni. Mancester Junajted placa Martialu 250.000 funti nedeljno a Rashfordu 300.000 funti nedeljno, tako da je ovaj klub postao nesto kao drzavni posao za fudbalere. Dakle, klub 550.000 funti nedeljno baca u djubre. A samim tim sto imaju gubitnicki mentalitet svako ko dodje u klub postaje gubitnik, videli smo i Varana i Casemira i Onanu. Verujem da bi i Haaland zakazao uz Martiala, Rashforda, Maguire-a i ostalo drustvo.
  3. Izgleda da je vec pocelo, pise se da za Saldanju Malmo nudi 3.5 miliona a Besiktas 4.5 naravno uz razne bonuse...
  4. Sledeci klubovi su dali saopstenja da nece ici u super ligu iako su pozvani (za sve imate link do saopstenja kluba ili do twittera Fabricija Romana) 1. Bayern 2. Manchester United 3. PSG 4. Dortmund 5. Sevilla 6. Atletico Madrid 7. Chelsea 8. Inter Milan 9. Roma 10. Real Sosijedad 11. Liverpul 12. RB Salzburg 13. AS Monaco Klubovi koji su otvoreni za ucestvovanje u SuperLigi: 1. Real 2.Barcelona 3. Napoli IK Klasvik je obecao da nece u SuperLigu ako budu pozvani a Pescara je napisala saopstenje da nisu pozvani u SuperLigu tako da se nece oglasavati na tu temu.
  5. Terzica je unistilo to sto je kao levonog igrac bio guran na levo krilo, nije on tip igraca koji ce da centrira a i desna noga mu je kriminalno losa.. On je onaj pravi inside forward koji ce da udje iz drugog plana sa desne strane, zalomi igraca i onda zabije levom nogom. Pitanje je koliko bi mu se karijera promenila da je ovo uslo.
  6. Ajmo jedan fudbalski bingo za dobro jutro. Ko se vraca na zimu od nasih bivsih igraca? 1. Nemanja Miletic 2. Uros Vitas 3. Filip Stevanovic 4. Slobodan Urosevic 5. Filip Holender 6. Nikola Terzic
  7. Resili su danas da nas dokusure i fudbaleri i kosarkasi. Ko prezivi pricace.
  8. SRCANI UDAR! Ovako mi je zadnji put preskocilo srce kad je Mustafa primio ona dva gola od AZ ALkmara.
  9. Finu ekipu je napravio Novi Pazar za ove nase livade, rade nas kao volove na krilu.
  10. Bazdar je bas katastrofalan, a bio je ogromna nada. Izgleda da se nije bas adaptirao na seniorski fudbal, posto je u juniorskom bio zver. Bas se u ovoj utakmici videlo zasto su ovi igraci rezerve. Inace cestitam +6 bodova svima koji slave.
  11. Jbg, mnogo smo nonsalantni u zavrsnici a oni se brane sa 5 igraca u zadnjoj liniji. Razbicemo to kad udju Nikolic i Menig, samo da nas ne uhvate na neku kontru posto vidim da Antic ispada kao skolarac.
  12. Jel kupovao neko nas dres sa IMENOM I BROJEM igraca ove sezone i gde? Ima milijardu online shopova ali u svakom je samo dres bez imena i broja (koji ce mi kurac?) I jos jedno pitanje, nama smrtnicima nije dostupan ovaj crveno-plavi drugi dres?
  13. Ko daje ovom pajacu Bogdanovicu medijski prostor na RTS-u? Vec drugi put danas gostuje.. Andjus za siromasne.
  14. Ode nam jos jedan biser.. https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/partizan/ko-je-matija-popovic-mladi-fudbaler-partizana-koji-odlazi-iz-humske-na-zimu/2023101209500184382
  15. Broj utakmica bez primljenog gola ove sezone: Onana - 0 Ziru - 1 Edit: Pogresio sam ali svejedno je smesno i zvuci realno.
  16. Fino kombinujemo, samo da Duljaj shvati da Antic nije Alfonso Davies i da ne sme da on sutira na gol. Cak bi mozda mogla neka izmena Antic - Menig.
  17. Da nije ovo snimak prime Barselone iz 2009 godine?
  18. Jbg, De Hea i Ronaldo su bili problem 🤡 Junajted je jedini tim koji potrosi 500+ miliona evra i uspe da mu tim izgleda i igra losije.
  19. Koliko je ovaj Antic fudbalski nepismen, Miljkon je za njega Roberto Carlos.
  20. Pa naravno da jeste, ko je prvi plakao oko izbora sudije i hteo da ne igra derbi? Ko ima gusci raspored i kome odgovara da se preskoci jedna utakmica? Ne razumem samo taj strah od nikad goreg Partizana u istoriji. Pa i sa drugim timom imate 65-70% sansi da nas odvalite.
  21. A danas nije dan zalosti zato sto umorni igraci TSC-a koji su u cetvrtak igrali u Londonu mogu da kiksnu?
  22. Tuzio nas Apolon zbog neuplacivanja prve rate od 50.000€ za Jovanovica.
×
×
  • Create New...