Jump to content

Krava kaze mu

Član foruma
  • Posts

    754
  • Joined

Everything posted by Krava kaze mu

  1. Blue eye samurai je jako lepo vozio, a onda pad u poslednje 2-3 epizode, odose u krajnost
  2. Neko iz SPN-a rece da sigurno nisu ispod 26% Sto ne uliva nadu kada je u pitanju Beograd...mada po onoj 'mi ne radimo sa uzorcima' konferenciji je vec bilo jasno dosta...
  3. Bez Hange i Nedovica imamo tacno 3 igraca koji mogu da tapnu loptu o parket...
  4. Voleo bih da mogu da shvatim ulogu Dejana Davidovca, bukvalno NPC na terenu...daj nekog iz omladinskog pogona da sedi na klupi, ne moze biti gori od ovoga koliko god se trudio.
  5. Jako su neprijatni za gledanje Teodosic i Nejpir, ovaj drugi posebno.
  6. Dobar Nedovic i dobra nova frizura rekao bih
  7. samo ljubav za nase pa se gledamo na sledecem okupljanju
  8. necemo stati dok svaki Targ u famili triju ne dobije svoj prikvel - HBO Treba odraditi Robertovu bunu i zatvoriti radnju
  9. moze da se gleda treca sezone bez prve dve?
  10. Izjava je u fazonu "I'm sorry that I've disrespected the Bing" 😄 Lesor je sam sebi najveci problem, nego jel bio neki post od znalaca na ovom forumu koji malo detaljnije analizira nas dvomesecni slump na primeru jucerasnje utakmice?
  11. Lesor definitivno nece razdvojiti atom, ali to ne menja cinjenicu da igramo odron basket vec duze od dva meseca. Nije da sam neki strucnjak ali nije mi jasan bas Ivanovic, rotacije, tajming, forsiranje pojedinih igraca. Mada nije on sam tu, senjor Vildoza je samo fizicki prisutan. Bez one njegove forme tesko ce ovo ici.
  12. Panter je postao prilicno salonski igrac koji umire u lepoti, bez nekog uticaja ako ne ispuni svoju kvotu. Defanzivno nije ni senka onog igraca iz Zvezde, da li voljni momenat u pitanju ili kilometraza...dosta sporije deluje.
  13. Dobra je prva epizoda TLOU. Sto se mene tice mogli su i sporije deo oko pripreme i odlaska u misiju. Druga manje vise, ne svidja mi se preterano kako 'zombiji' funkcionisu, sa korenjem, pipcima i what not.
×
×
  • Create New...