Jump to content

Čovićuslino

Član foruma
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Čovićuslino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

150

Reputation

  1. Covic je izgubio svu moju podrsku, ali ako je ovo uradio. Utakmica nikakve veze sa sportom ne bi imala. Nadam se samo da ovo vodi ka raspadu ovakve aba lige i resavanju problema iz korena. Mada je trebao da istupi i ranije, tacnije posle onih kazni od prosle godine, gde smo mi ispali krivi. Gram regularnosti ne moze da se obezbedi. Rasturaj to i pravi regularnu ligu, a oni neka igraju sa siptarima i hrvatima, svakako su im blizi(mislim na Mila i njegove pristalice).
  2. I sta si sada pokazo, da se ekipica sa tribine podelila, evo sada ce brat Seltik tebe satro da blokira, a ti idi brani nam tamo predsednika, tamo je bas frka, za mene znaju da sam neprejebiva botina. Ja cu da ti dam neku informaciju da ides tamo da prosipas kako si upucen u desavanja... Dao si mnogo Zvezdi i sada si ubedjen da dajes tako sto si dosao ovde da branis predsednika od nas limarskih placenika.
  3. Satro je blokirn na rsb forumu, ne bi me cudilo da je dosao po zadatku. Posle Zadra kad je bila frka i najzesce prozivke i kada ga je prozvao ga neko, javio se i kaze mene Zvezda ne interesuje, imam pametnija posla, cim smo pobedili eto ga ponovo da nam prosipa fore sa Vesninog foruma.
  4. Pa nigde nisi pretpostavljam video da predsednik toliko bezobrazno gura sina, da preti navijacima i da im porucuje da naprave sebi klub. To ti nije cudno, to je ok? Ako te je sramota sto si ovde, vrati se na rsb, to ti je prirodno staniste.
  5. "prethodnog leta je zategao telo do maksimuma" Pa kurve su postenije od ovih novinara, bukvalno su mi novinari naomrazeniji deo drustva.
  6. Kuridza i Stimac cupaju sezonu, kamen bi zaplakao. Treba biti talentovan za ovu kolicinu glupih poteza ove sezone. A Panter je izgleda bila buva, pustena da malo smiri strasti, da zamaze oci. Na kraju ce ispasti da je odbio da dodje, jer je cuo kakva je atmosfera oko kluba, pa cemo mi pucisti da ispadnemo krivi.
  7. Ma zasto bi Partizan potpisao nekog naseg igraca kada ne moze da igra Aba ligu za njih. Jeste da im je limar predsednik, ali toliko glup nije.
  8. Neka ga, provokacijama se hrani. Nije mu lako sa 99% neistomisljenika, ne znam samo cemu taj mazohizam, ali dobro.
  9. Ja bih izveo zakljucak iz ove konferencije. Predsednik je jedna velika picketina.
  10. Gde je Covic da objasni udruzene u organizovane snage, bocne udare, limarske radove.
  11. Kako bu opravdao drugacije platu od 250 hiljada. E moj Branko, mogao si da budes legenda u neku ruku, ovako si se posrao po sebi.
  12. Ne igra se kosarka samo u napadu. Od svih bitnih parametara kosarke, ti si izvukao procente suta. Gist sa svoje 33 godine ima mozda i najvise energije u timu i igra brutalnu odbranu. Svestan je on da igra lose, svestan je i da treba u nekom smislu da predvodi ovu ekipu zato i sili i zeli da povuce ekipu, pa zato i vise gresi.
  13. Jao sad kad krenu grafikoni, pa citati, ne sumnjam da ce i pokazati par postova sa ovog foruma, da ce pretiti, pominjati imena u smislu zastrasivanja. Pukusava na najprljaviji moguci nacin da ugusi protest, pa ce od igraca da napravi zrtve, a od nas limarske placenike. Ne bi cudilo ni da kaze kako udaramo na vlast, da bi se njima dodvorio. Na sta je sve gnjida spremna kad se uplasi da ce da ostane bez krave muzare.
  14. Razlika je sto su Delije(mislim na grupu) organizovane i zajebane, plus imaju podrsku od svevisnjeg, pa njima ne sme da preti i njima cuti kao kurva. Isto kao kapiten sto nije imao komentar kada je bio problem sa Omicem. Zato obicne, neorganizovane simpatizere pokusava da zaplasi pretnjama, zato coveku koji je dosao sa detetom i okacio transparent preti. Ljiga od coveka, najgora vrsta.
  15. Smrduljo corava, najzasluzniji za osvajanje Aba lige prosle godine su navijaci, ne tvoj sin, ne trener poltron, ne Lazic... Cele godine se tim raspadao i da se u play of-u nije digla i kuka i motika i da se nije napravila atmosfera kakva je bila, a bila je da bi nas tesko i Real dobio, sada bi igrali evrokup i verovatno gledali Buducnost u evroligi. Te navijace tako postujes, hoces sve da oteras, najvatrenije si vec oterao. Judo, tako postujes preko sest hiljada sezonaca. Dok se drugi bore za navijace ti ih teras od kluba, pravis da se sutra ljudi tuku na tribinama. Nisi iznad Zvezde i nikada neces biti. Meni vise nije ni bitno da li ce tvoj sin da igra ili ne, da li cemo da budemo prvi ili poslednji, samo zelim da te vidim sto dalje od nase svetinje.
×
×
  • Create New...