Jump to content

Ridji

Član foruma
  • Posts

    3,460
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by Ridji

  1. 12 hours ago, Šarac said:

    Jel se to odnosi na Radonjica za ovu sezonu, ili mislis na Jovica, ono ruku ruci, a onda eto mene u Atini.

    Ali zato je Jovic razvalio od 7 jan, do 7 februara u Atini, evo ridaju suze sto vise nije clan, jos mu dosao trener sa kojim je saradjivao, oh wait


    Prvi pasus - osim što si opsednut njime i prilikom da ga pljuneš, kakve veze ima Radonjić sa pisanjem o Joviću. Što se tiče samog Stefana više puta sam tokom godina pisao da se ljudi ne zanose pričama o bezrezervnoj ljubavi prema Zvezdi, jeste Jovke veliki Zvezdaš ali su mu njegovo zdravlje i račun u banci veći prioritet vazda bili, a tu ne vidim nužno ništa pogrešno i loše. 
     

    Što se tiče drugog pasusa - ič te ne razumem šta si hteo da ubaciš u priču

  2. 15 hours ago, VISOKOLETAC said:

    Koliko sam cuo(iz pouzdanih izvora) Jovic je juce prosao lekarske preglede i danas bi valjda trebalo da ga ozvanice. Ovo za lekarske znam 100%.

    Dejo vise nije trener Zvezde.

    Evo ga Jović po Nišu ceo dan, ne planira baš da radi sa onima koji se ne drže dogovorenog.

     

    3 hours ago, Stefi88 said:

    Mene zanima dal Jovic dolazi ili ne?

    Ne

    • Like 1
  3. Da li neko stvarno veruje da Pešić nije bio svestan šta će i koliki pritisak i prašinu da podigne precrtavanje Teodosica? Znao je on dobro o kom se radi, da ne vraća kući nekog Avramovića ili Jaramaza, tako da svakako nije znao unapred, pre okupljanja igrača, da se njegova vizija i Teovo trenutno stanje i sprema neće poklopiti. Inače bi izbegao sve ovo i uopšte ne bi stavljao Miloša na spisak.


    Odbaciću (za sada) mogucnost onoga što se pisalo da se Teodosić ponašao po svome i nije poštovao neka pravila, te mi se kao jedini zdravorazumski zaključak nameće da Pešić na pripremama nije video Teodosića kakvog je planirao i očekivao. I tu stavljam tačku, a zbog načina na koji je Kari ovo izneo pred javnost i stao iza odluke ima moju podršku. A u to da li se neko od dvojice legendi naljutio i nadurio na onog drugog nakon saznanja da Teo ne može da bude ono sto je bio neću da ulazim

    • Like 9
  4. 22 minutes ago, DameTime said:

    "Rešio" je Kari Radmanovića tada, ali je u svlačionici imao gazdu u vidu Dejana Bodiroge. Lidera i na terenu i u svlačionici kakvog mi danas nemamo. 
     

     

    Imao je i Obradović istog tog lidera, a zapravo jedini igrač koga se odrekao bio je Stojaković, pa se opet sve raspalo u param parčad zbog nečinjenja ništa i ignorisanja 

    • Like 11
  5. 1 minute ago, Miki28 said:

    Kako UNA saznaje, razlog nije nikakva svađa na relaciji trener - igrač, kao ni nesuglasice ili loša atmosfera u timu. Teodosić jednostavno nije u planovima selektora i on ga ne vidi u timu.

    Isti izvor navodi i da je komunikacija Pešića i Teodosića od početka priprema bila minimalna, te da su ostali igrači bili veoma iznenađeni ovakvom odlukom selektora.


    Ako se tako pokaže onda je svakako sramota za ophodjenje prema Teodosiću. 

  6. Just now, bosMan_jr said:

    Tako da ako je Pesic video da je pojeo govno ovakvim spiskom, bolje sto je odreagovao i sad nego ponovio tu konferenciju kad nas izbaci Ceska u osmini finala.

    Naravno to sto se doveo u ovu situaciju je njegova krivica i sa razlogom sada ima mac iznad glave koji ce skloniti samo medalja.

     

    Pešić je već bio u sličnoj situaciji, doduše ne može se uporediti rang i veličina Teodosića i Radmanovića, ali se dobro snašao i sve se srećno završilo.
    Videćemo sad, svakako ili pokojnik ili još veća legenda

  7. Just now, uini said:

     

    upravo na to ciljam. ako je problem sa nekim od aktuelnih nosioca, kalina, jokic, vasa - onda se to resava daleko ranije a ne sada i ovako. bedak kako god da okrenes.


    Jbga možda Pešić nije bio svestan toga do sada, mada i to je malo verovatno. Ili nije znao srazmere…

     

    U svakom slučaju on nije rigidan, poput recimo Radonjića, da ako neki igrač ima neki nedostatak, tipa rupa u odbrani, ga se odrekne. Ali je veoma rigidan i netolerantan po pitanju ponašanja 

    • Like 2
  8. 1 minute ago, Miki28 said:

    Ako je bilo drame, onda ce i precutati jer ovo je poslednje prvenstvo u ne znam koliko godina da imamo realnu sansu za medalju.

    Tako se i 2005. precutavalo sa idejom igramo kući, imamo vanserijske pojedince ->biće zlato -> neće se ni saznati i zaboraviće se

  9. Čekajte, polako da se oglase.

    Čim ga je zvao nije imao nameru da ga tek tako precrta. Znači verovatno se nešto desilo…

     

    Zar ranije su bile priče da su Jokića neki na predjasnjim akcijama šikanirali, predvodjeni pre svega Teom i Bjelicom?

    Takodje bile su glasine da su navodno njih dvojica kod Djordjevica tražili i da Kalina ne bude deo tima svojevremen

     

    Ne verujem da će obojica, i Teo i Pešić, prećutati…

    • Like 2
  10. Boga mi kako stvari stoje Markus da dobije a ostala trojica mogu da remiziraju i dobijamo. U svakom slučaju barem 2:2 bi trebalo da imamo u džepu 

     

    edit: Evo ga Indjić remizirao

  11. Lepo je Indjic priveo meč kraju, Markus takodje rekao bih rutinski s obzirom na razliku u rejtingu. Ivanišević i danas remizirao iako je mogao da dobije ali s obzirom na 2:0 pametno. Trebalo bi i Perunko da remizira ovu damsku završnicu.

     

    Što se tiče igranja ako ima zainteresovanih večera, sutra uveče ili utorak… Dok sam u bolnici imam vremena :classic_biggrin:

  12. Quote

    He is the only player in Tulsa history to register 1,300 points, 400 assists, and 200 steals in his career.[2] However, he struggled with his shooting, hitting 19.5 percent of shots from behind the arc and 63 percent of his free throws. 

    @Ridji na aparatima

    • Love 1
    • Ha-ha 2
  13. 1 minute ago, PERICA!!! said:

     

    Pa nivo znanja i iskustva koje posjeduje nije na nivou EL ekipe. To dosadasnjim rezultatima nije opravdao i nije zasluzio da vodi ekipu tog ranga. 

    Prosto jednostavno.

    Znači da bi vodio EL ekipu treba prethodno da ima osvojenu titulu EL… Zvuči kao oglasi kad firme traže mladog (perspektivnog) programera sa iskustvom seniora

    • Like 10
  14. 1 hour ago, Kankkunen said:

    Meni je veliki problem prvi pomoćnik, tu je morao biti neko iskusan i namazan ... Simon mi je totalno nepouzdan.

     

    To je samo još jedan od pokazatelja koliko Jovanović ima slobode i koliko se pita kad su mu nametnuli/namestili Simonovića

    • Like 3
  15. 10 hours ago, Perkos2 said:

    Negde je moralo da se uštedi za crne dane kad bahati komšija krene u kupovini da imamo i mi "novce za trku"  da se pitali radonja i kalina ono bi pare spičkali na čartere i doktore a od pojačanja dobili bi eventualno Dalibora.

    Bitnije je šta bi donelo bolji rezultat i veći uspeh. Ali to sad samo možemo da nagadjamo. Ako ništa imaćemo rezultat ovakve logike i poslovanja na kraju sezone

    • Like 2
  16. 10 hours ago, Gudura said:

    Meni je ipak hit dana sto nam se vratio Wingwalker, velkom bek matori, falio je tvoj Monti Pajton stajl humor😎

    Ako Kuzmić ostane u rosteru ne znam da l će preživeti :classic_biggrin:

    • Like 1
    • Thanks 1
    • Ha-ha 1
×
×
  • Create New...