Jump to content

DKH

Član foruma
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DKH's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Week One Done

Recent Badges

49

Reputation

  1. A jel ovo nova tata tema ili se prosto nekima dozvoljava, a nekima ne?
  2. Ako je bilo, izvinjavam se...
  3. Hehe, ebiga, ne pratim bas toliko, ali prosto mi je neverovatno koliko se na ovom topicu pise o Partizanu, a za sad ste napravili sjajnu ekipu i da vas Covic ne ukopava sa ovim glupim potpisima domacih olupina mogli biste da dovedete solidnog igraca ili dva, na ove vec najavljene koji se ocekuju... Vidim kuka se na potpis Teodosica, a on u sustini dodje kao super luksuz (ne mislim finansijski) na poziciji rezervnog pleja.
  4. Evo pokvareni bezdusnik vam je, nakon sto je Sengeliju nagovorio da planira politicku kariijeru, namestio i produzenje sa Kuzmom i Lazom, kakvo djubre, neverovatno...
  5. Bez ljutnje i uvrede, ali ovi tvoji postovi upereni protiv Partizana vec polako postaju poprilicno tuzni. Sportski pozdrav.
  6. DKH

    Tata

    Au, rodjaci, pa vi ste ladno odlozili utakmicu sa Mornarom zbog "zdravstvenog stanja u ekipi"... sami sebi dajete koseve.
  7. DKH

    Tata

    Pa i nisu vam nesto ova "pravoslavna braca"...
  8. Au, ovo je bila opasna kosarka...
  9. DKH

    Tata

    Bolje megafon, nego tudji pehar...
  10. DKH

    Tata

    Auuu... moram priznati da me veoma zabavlja da čitam komšijske komentare, uopste nisam imao predstavu da nas se baš toliko plaše (ljudi na centru imaju TRI, što trenutna što bivša, reprezentativca, i sva trojica su osvajala medalje na velikim takmičenjima, a ukakili se od nekog Lesora, koji je retko kad u 12 kod Francuza)... Lesorov potez je za svaku osudu, debilan i nepotreban i treba biti kažnjen, ali mi je smešno koliko se ovde likova ponaša kao da nikad nije videlo tuču na sportskoj utakmici... hahahahhaha, prosto neverovatno. Što se mene tiče, ne bih imao nikakav problem da im damo Lesora fore u eventualnom susretu u plejofu ABA lige, ali kako trenutno stvari stoje ne bi me čudilo ni da ih neki Zadar ili Derbi izbace pre nego i stignu do nas. Pitanje za upućene, ne ispratih danas da li je bila validna vest u pitanju, ali da li je istina da su iz Zvezde tražili da se Partizanu oduzmu bodovi, jer je na grafici u prenosu utakmice između Splita i Partizana greškom pisalo da je Lesoru u samom finušu utakmice dosuđena peta lična? Ne pitam da bih provocirao, ali prosto mi je nerealno da uz svu današnju tehnologiju niko nije prvo proverio pa onda počeo da plače (prikriva sramotu koju je doživeo od Cibone)... bukvalno mi je na nivou onog kad je mali Alek na početku korone na nekoj konferenciji izjavio da u Americi na svakih pet sekundi pogine jedan čistač prozora.
  11. DKH

    Tata

    Malo me zbunilo ovo sa prethodnih osam sezona, ali se setih da je vecina navijaca Zvezde tek od osnivanja novog kluba i dolaska malog Aleka na vlast pocela da prati kosarku, tako da ima smisla. Ali cisto da znate igrala se kosarka i pre toga...
  12. Ova konstatacija je pogresna na toliko nivoa da je ne vredi komentarisati. Od kad je Zeljko dosao u Partizan, Partizan ide samo na bolje. Jbga, verovatno je vecini tesko da prihvati, ali nama se sezona nikad nije svodila, i nece svoditi, samo na to da pobedimo Zvezdu.
  13. DKH

    Tata

    Moguce da je Savic dojavio da ne igra Facu, a deca iz Cibone ga nisu prepoznala pa bila u fazonu „daj ti da mi ovo dobijemo, dok ne zaigra argentinska madjija”...
×
×
  • Create New...