Jump to content

serbianhoops

Član foruma
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,677 profile views

serbianhoops's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

103

Reputation

  1. serbianhoops

    ABA liga

    Statistika : Mega - Texas Tech (druga utakmica)
  2. Dakle možemo očekivati tandem Birčević jr. i Simonović jr. na U16 EP 2035.
  3. Bilo bi zanimljivo znati da li je i kadetski i juniorski reprezentativac Turske rodom iz Nigerije Adem Bona takođe pripadnik Jorube naroda. Više puta je izjavio da mu je igrački uzor Ben Wallace, a životni put Adetokunba izvor inspiracije.
  4. U digitalnoj eri, čovek radi u kancelariji. Štrašno, možda bi trebao da se šeta sa loptom i košem po pustinjama da još bolje razvija košarku po Svetu. Još jednom, nema on nikakve veze sa u pravnim tumačenjem ugovora i odlukama.
  5. 210 visoki krajišnik Marko (2002) iz Ontarija nastavlja srednjoškolsku karijeru u Arizoni. Nema državljanstvo Srbije za razliku od reprezentativca Jamajke Dilana Enisa i reprezentativca BIH Adina Vrapca.
  6. Ono kad si zadužen za razvoj košarke u Svetu, a optužuju te da si odgovoran što neki klub ne ispunjava obaveze i gubi sporove sa igračima. Tipičan dežurni krivac.
  7. Ma jok, bićemo neka evropska varijanta "Motor City Bad Boys-a". Ovde fali jedan Rodman.
  8. Mene uopšte ne smeta da imamo 6 visokih, od kojih 4 su klasični centri. Šta više, to će nam omogučiti da igramo grubo u reketu i na protivničkim prodorima, tako ćemo donekle rasteretiti spoljne igrače što se tiće faulova.
  9. Sram te bilo izdajniče, izdao si Britaniju i čuveni festival Kralj Artur u Breal-su-Monforu kod Rena. A da stvar bude gora, ove godine pozvan je i Emir Kusturica.
  10. Francuski "enfant prodige" Victor Wembanyama ima mlađeg brata. Sva sreća, Oscar (2006) trenutno igra rukomet.
  11. Pecarski zatražio raskid ugovora.
  12. Dečko imao garantovan višegodišnji govor. Klub nije isplatio svoje obaveze u previđenom roku. Dečko zatražio i dobio raskid. Klub dužan da isplati potpisan ugovor. Šta vam nije jasno !
  13. Kako stvari stoje ide Teo kao 7. spoljni igrač, makar ne igrao minut na SP.
  14. "Klošari" FIBE su presudili prema ugovoru koji je klub potpisao sa igračem. Ako je Stefan imao garantovan ugovor i ako ga KKCZ nije poštovala, a očigledno nije, onda jedini "klošari" u toj priči sede u upravi KKCZ. Ti "klošari" ili nisu sposobni da shvate šta piše u ugovoru ili da broju koliko para imaju u kasi pa popišu ugovore koje ne mogu isplatiti.
×
×
  • Create New...