Jump to content

Bushman

Član foruma
  • Posts

    386
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bushman

  1. To što ti ne vidiš ne znači da neće. Možda su ti oči krmeljave? Avdija ima 19 godina i tko ga je gledao u Euroligi mogao je viditi potencijal koji bi se kroz nekoliko godina mogao transformirati u vrhunsku NBA četvorku. Bar smo zadnjih godina svjedoci da svakave trupine 'preko noći' nabace šut za ti poena. Izuzetno visok BBIQ, solidna pokretljivost i odličan ballhandling za visinu bi trebali biti odlična podloga za nadogradnju.
  2. Bushman

    Crna Gora

    A šta je tu vanredno? Što su izbori u CG za 10 dana pa je ovaj lik po narudžbi izdiktirao nešto što svi znaju...
  3. Zbog ovakvih zadojenih budala, kojih je sve više, pogotovo u poslijeratnim generacijama koje su 'izašle' iz puberteta ja se moram mislit hoće li mi netko polomiti auto kad u Srbiju ili CG. A bio je nedavno i onaj četnik iz Herceg Novog koji se slika kao urinira po nadgrobnim spomenicim hrvatskih vojnika... https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2206599
  4. Bushman

    exSSSR

    Zašto bi Crnogorci željeli da budu deo Srbije? 😕
  5. Ne znam šta su govorili za Mooka, koji je po meni igrač s karakteristikama koje se mogu iskoristiti u svakom sistemu(samo pitanje kemije u momčadi), ali sretno im s Ređijem, koji je pak igrač koji će češće ukenjati nego donijeti bilo šta pozitivno. Bar po mom mišljenju, tj. takvim sam ga smatrao i u OKC-u i u Pistonsima. U Klipanima pogotovo, gdje imaš tri igrača koja su u stanju kvalitetnije potrošiti posjede i koji ne moraju gatati hoće li Ređi biti vruć ili 'ladan.
  6. Ne vidim mjesta čuđenju, dovoljno je pogledati na roster Clippersa i prema treneru i jasno da tu neće biti neke ljepote u igri. Jedino što je za očekivati da zategnu obranu kako playoff odmicao. Kawhi, PG13 & Lou su igrači kod kojih je najviše lopta, a vole je dodati koliko i Arjen Robben. Još su doveli Ređija, ne znam zašto...
  7. Je li MPJ lošiji u obrani od Jokića? Ili bar od Ala Jeffersona ili Monroe Grega? 😕
  8. Holodnik i boršč su dva različita jela. Holodnik se sprema hladan, bez kuhanja, dakle cikla, kefir, krastavci i jaja + začini. Ja ga mogu pojesti ako sam dobro gladan ali daleko je to od boršča.
  9. Ja sam bio samo pomoćni kuhar, zadužen za sjeckanje i ribanje 😁, ali evo: * U 5 litara vode staviti 1/2 kg mesa(može i više, po želji), najbolje skupa s kosti, 1 crni luk, 1 cijelu mrkvu, 10-ak zrna bibera, malo soli i kuhati 40 minuta. * Nakon prvih 20 minuta kuhanja dodati 3-4 krumpira izrezana na male kockice. * Dok se to kuha u tavu staviti(pirjati) 1 crni luk, naribanu mrkvu, prstohvat soli i bibera. * Naribati 3-4 cikle u jednu posudu, dodati 2-3 prstohvata soli i promiješati ali tehnikom mješanja tijesta za kruh, da se cijedi sok iz cikle. * Ciklu dodati u tavu s lukom i mrkvom, pržiti 2-3 minute, može se dodati malo sitno isjeckane neke papričice ako netko voli jači okus. * Zatim u tavu dodati 3-4 kašike vode u kojoj se kuha meso i pola kašike octa i pržiti sve još 5 minuta. * Nakon toga u tavu dodati 5-6 kašika sos paradajiza i 1/3 kašike šećera, pržiti još 5 minuta. * Nakon 40 minuta kuhanja u vodu s mesom dodati sadržaj iz tave i posoliti po ukusu. Dodati 2-3 sitno isjeckana češnja bijelog luka. * Skloniti s vatre. Naknadno u varivo, po želji iscijediti 1/2 limuna. * Poslužuje se sa pavlakom, bosiljkom i koprom.
  10. Uf, možda sam se loše izrazio, drugi najbolji igrač, ne druga napadačka opcija. Terry sigurno nije bio drugi najbolji igrača Mavsa iz 2011. Iako stoji da u toj ekipi nema neki igrač koji je bio očigledno bolji od Khrisa. Rip Hamilton je bez ikakve dvojbe bio bolji igrač od Middletona. Ma kakvi, nisam ni gledao utakmicu. Uostalom i ne mislim da Bucksi mogu do kraja, malo hipotetskog kenjanja, jel... Middleton je savršena treća opcija 😁 Šampionske ekipe.
  11. Hvala Vam. Iskreno, ovo je bio prvi put da jedem boršč i bio sam dosta skeptičan jer ne volim baš ciklu. Da dodam, čini mi se da vrhunac doživi treći ili četvrti dan, godi mu da malo odstoji. U frižideru, naravno.
  12. Ako bi Bucksi nekim čudom osvojili naslov, Middleton bi bio najlošija druga opcija šampionske ekipe? Ikad? Ja se ne mogu sjetiti slabije druge opcije u momčadi koja je osvojila naslov od kako pratim(od '91).
  13. Nisam se nešto trudio oko slika kao ni ženka oko estetike ali zato... okus 😍 Boršč
  14. Ja kod kuće imam Gorenje veš mašinu staru skoro 20 godina. Koliko se sjećam, jednom smo zvali majstora, čini mi se da su otišli ležaji ili je trebalo amortizer(e) promijeniti. I to je to, neću još mjenjati, zašto bi. Dok ne crkne. Lani sam kupio štednjak i hladnjak - Gorenje. Gorenje do groba. 😁 Čini mi se da na našem tržištu(bar kod mene) nude najbolju vrijednost za novac i imaju najkvalitetniji servis u slučaju kvara.
  15. Bushman

    ABA liga

    Nije veličina grada nego količina novca s kojim grad raspolaže.
  16. Bushman

    ABA liga

    Pa nije Bar grad sa kapacitetom da iz budžeta financira košarkaški klub koji se bori za vrh ABA lige. I to ni blizu. Jasno je da se financira nelegalno no ne vidim razloga za čuđenje jer se nelegalno, na ovaj ili onaj način financiraju skoro svi klubovi u regiji.
  17. Tako je i u Federaciji. U HR su to potuđmanili, pa se zove čini mi se 'Zemljišnoknjižni odjel'. 😂
  18. Bushman

    Crna Gora

    To ti je pokojni Rizo Šurla. 😂
  19. Bushman

    ABA liga

    https://liberland.org/en/
  20. Bushman

    Crna Gora

    BTNJ! 😂 Ovo je bolje i od onih "Nacija ne smije biti prepreka" plakata i bilborda što su genijalci poljepili po cijeloj Crnoj Gori.
  21. Nisam znao da je MKG prešao u Mavse. Sad gledam brojeve, u 80 Mavs minuta je postigao 4 koša. Dosta.
  22. Bushman

    exSSSR

    U Dubrovniku. Kad je već riječ o Bjelorusiji, jedna zanimljivost ili bolje reći bizarnost: Ako ste nezaposleni vodite se kao 'parazit' i zato ste dužni platiti državi, nekih 200-300 eura/god. ako se dobro sjećam. Što i nije malo para s obzirom na visinu prosječne plaće. Kad platite, dužni ste detaljno opravdati izvor novca, jer odakle vama pare da platite ako ne radite? 😂
×
×
  • Create New...