Jump to content

BJÖRKman011

Član foruma
  • Posts

    294
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BJÖRKman011

  1. Dobar je ovaj CUP, ipak su mecevi u ovoj fazi sezone bar maalo konkurentniji, zivlji ...
  2. Ali kakav pokret Malika, kao kung-fu video igrica krajem `80s 😆
  3. Bližimo se dvocifrenom broju odigranih utakmica a meni je recimo upečatljivo jedno ime. To ime nije igrač već suitman, rumeni žućko ... Tim Connelly. Koliko je bilo smeha, podsmeha a sada Sota plovi čamcem. Još taj čamac ima motor, ne veslaju, nego RRRRRR. Čoveku se ponovo "poklapaju" neke stvari oko igrača ... a evo i Luka se sinoć vratio. Ekipa da se dobrano pomučiš i nemaš garanciju da ćeš je dobiti a batine ćeš sigurno dobiti.
  4. A koja je fora da MM. trazi TO a onda challenge
  5. Sta radi Bam 😃 Bitno je samo da Jokic ne prodje polovinu terena
  6. I DEN i MIA nisu nista posebno ali MIA se bolje snalazi u blatu. Kriterijum sviranja, malo upitan. Kada laicki pogledas isti a opet nije isti jer se licnim sakati kicma DEN a MIA je dobro rasporedjen. Opet, ne treba gledati sudjenje, DEN mora bolje, pametnije i naravno preciznije.
  7. Bem, Ljubic svi po jedan,dva faula a pobise kao Rambo u Vijetnamu.
  8. I ovo sad na Gordonu nije bilo 2+ faul 1 🤪
  9. na nba com Jokic samo 4 asistenciuje, kako to bre ?
  10. Arone u qrac te ljubim ... kakav uticaj na ovaj mec, seriju, titulu, Denver u totalu.
  11. Utakmica, kretnje, dueli ... kao da kafu meljes rucnim mlinom, tu je MIA favorit. Misalim da je "greska" MIA sto se ipak daje veca "sloboda kretnja" Vincentu nego Martinu
  12. 2 td u mecu + mali Kristijan pozitivnio AG i BB = to je to.
  13. 3/4 je bila kljuc Spojilo se MIA pad procenata suta i DEN malo zategao odbranu i to je to. Nista specialno ali znacajno da se dodje do pobede. Mislim da DEN vise odgovara sto je 4-a u subotu u 2:30h
  14. E fala qrcu, ovo je bas stajtment igra DEN, nisam ovo ocekivao. Ocekivao sam silovitu pobedu MIA a da mi trazimo sansu u 4-toj utakmici. Opet kazem nisam ocekivao ovakvu igru,utakmicu i pobedu. Denverovski bi bilo da izgube ali ocito sa Jokicem to je sve drugacije, sampioni su i sa ovim finalom pa sta bude.
  15. Sada kada Meloun izdominira da je StricGrin vokalni lider i MIA spusti razliku na +8 😀 To ja zbog uroka pisem ...
  16. Jokic nesme na klupu. Potpisujem. Ovaj mec je najvazniji u seriji i nama prostora za gresku a pogotovo sto mi se cini da MIA ima borbu sa sutom. Melone nemoj da zajebes ... trazi celendz, trazu uzastopne tajmaute bilo sta samo da Nikolu odmoris mimo sedenja na klupi dok se MIA vraca u igru.
  17. Aj bar je poceo da skace, i za to smo ga izmolili k`o ludaci.
  18. Ima li na klupi DEN neki Denzel Washington da napravi puc na klupi ili da zabrani Melounu standardne rotacije jer ce SPO da brzo vrati ovu krvlju stecenu prednost. Evo cim se pojavi bar neko to je vec druga prica, ajkde MPJ stisni malo
  19. Ajde bicu sitnicava prznica, KCP nema suta za 3. u redu ali gde ti je odbrana rodjace, nema je ! Saberi se sampione, molim te.
  20. Nisam video, da li je nesto ozbiljno ili je samo usmeni javasluk ?
×
×
  • Create New...