Jump to content

CoCaniggia

Član foruma
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CoCaniggia's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

41

Reputation

  1. Ako su Campazza kaznili do marta, sudiju cetiri utakmice, Zvezdu novcano, zasto i oni ne bi platili novcanu kaznu? Ako Campazzo snosi posledice za Zvezdinu gresku koja takodje snosi posledice, ne vidim razlog zbog cega ni EL ne bi mogla da snosi posledice zbog greske sudije kojeg su oni izabrali da sudi? Ne, svi mogu da budu kaznjeni, svako da snosi posledice, samo su oni izuzetak i bez odgovornosti.Naravno, niko ne ocekuje da ce oni sami sebe kazniti, niti to tako funkcionise, ali kada su vec tako rigorozni prema drugima, mogli bi biti makar malo i prema sebi.
  2. Vidis kako to ide.. Kad smo mi napravili gresku, kaznjen je klub i takodje ispasta igrac kojeg je klub doveo, a u ovom slucaju, kada je sudija napravio gresku, koga je EL selektirala da sudi, samo je sudija kaznjen i to je to. Tako da, mogli bi malo i "sami sebe da kazne" kao sto i druge kaznjavaju.
  3. Cinjenica je da smo mi odgovorni jer nemamo "ciste papire" i imamo dugovanja, ali sta kao, mi smo jedini svi ostali su perfektni..? Nego, taman posla da Zvezda sklopi konkurentan tim i da ima neki visi cilj. Jos jednom, nasa je greska, ali mislim.. Ako za nase greske mi snosimo takve kazne tj. "sankcije", mogle bi malo i sudije zbog onog protiv Barselone, kad se vec kaznjava.
  4. Teo je vrhunski igrac, nema tu sta da se prica, ali po meni, nama je potrebna neka mini raketica.
  5. Lepo si se izrazio, "teorijom zavere".I jeste "teorija zavere" i uopste ni ne mora da bude tacna, ali je moje misljenje, pa kakvo god ono bilo.A ovo, da se kao nalazi neko opravdanje i "pere" klub od odgovornosti, taman posla, to mi nije bila ni namera.Klub na prvom mestu snosi najvise odgovornosti, tako da je o tome i bespotrebno pricati.
  6. Tebi je i to dovoljno, gde ces vise.Ne treba covek da bude halapljiv.
  7. Realno, malo ste i dosadni sa Covicem.Konstantno Covic ovo, Covic ono, pa neke Covic forice itd..Ali ajde..Postoje po meni dva scenarija, koji verovatno nisu tacni, ali ko zna..Mozda neki kojim cudom i jeste..Jedan je da su mu rekli "Vidi prijatelju, dobices pristojan budzet u Zvezdi i ove godine sipnucemo i u FMP, da budete konkurentni ali uslov je da sklonis Radonjica, kako bi velicanstveni mogao nesto da osvoji". A drugi je, "Vidi Misko prijatelju stari, de makni ovog Radonjica iz Zvezde kako bi Velicanstveni nesto osvojio, da ne budu bacene pare, a ti i Radonjic cete naravno, dobiti svoj deo za tu uslugu i naravno, neki stancic, Vi birate lokaciju.".
  8. Naravno da nije isto, cak ni blizu da bude, ali sta je tu je.Neke stvari ne mozemo da ispravimo i treba gledati napred i sto je najbitnije, prilagoditi se situaciji na najbolji moguci nacin.A o nabacivanju igraca..Sta znam, meni sve to deluje onako fino, sa nekom merom, uz naravno jos par dobrih pojacanja..Ali stoji cinjenica da ce Jovanovicu biti tesko prvo stvoriti autoritet kod igraca, a gde je posle tek sve ostalo..Ali Boze moj, nek su igraci a i mi zivi i zdravi pa kako bude.A o ocekivanju..Ocekujemo da ponovimo proslu sezonu koliko god je to moguce a nadamo se boljem rezultatu u EL.U sustini samo nek je borba, pa dokle stignemo.
  9. Predpostavljam da mislis na Radonjica, pa ako je tako, da, u pravu si, nema sta.Ali otisao covek, dovodimo novog, teramo dalje, nema poente da "kukamo".Ali ja sve mislim, ne mora ni blizu da znaci da sam u pravu, da je on onako fino sklonjen, kako bi velicanstveni uspeo i nesto da osvoji, da ne bude dus dibidus krompiric.Jer sobzirom da imamo fino povecan budzet, sa Radonjicem na klupi i njegovim sistemom, prosli bi makar slicno kao i prosle godine.A ovako, mlad trener, prva sezona, dosta im je povoljna situacija, ali videcemo.Inace, Radonjic moze da bude samo trener kod nas, nigde drugde ni priblizno, kao sto i neki igraci mogu samo dobro da igraju kod njega.Dosao je mlad trener, naravno, prerano kod nas, preskocio je ko zna koliko stepenica i videcemo kako ce to da izgleda.Ali i neka je dosao..Trebamo te mlade malo da dovodimo, pa mozda na tog nekog mladog, kasnije i racunamo u buducnosti.Ne moze samo Radonjic i Radonjic, pa kad on ode, ne znas kog da zoves.Ovako, ako iole krsten bude bio Jovanovic, mozes kasnije na njega da racunas, pa na Alimpijevica itd..Svakako je bolje nego dovoditi neke penzionere, iako stoji da nam je potreban "instant rezultat".
  10. Pa dobro i neka smo ostali, sta sad..Ostali smo i bez trenera koji je vodio tu ekipu, pa teramo dalje..A dokle cemo da teramo, videcemo. Volters je igrao na 120% i on to moze samo da igra kod Radonjica.Holins je na pocetku bio rupa od igraca, ali pred kraj sezone, fino, nema sta, ali nije da je nezamenljiv iako bi voleo da je ostao.Kalinic..Vanserijski igrac sa iskustvom, koji nesto na kraju nije znao ni gde bije..Pricaju svi kao o njegovoj energiji ali ja to ove sezone nesto nisam ni video.Samo nesto kuka na sudije, zali se na faul (u nekim slucajevima je naravno i bio), Zagorac ga zakljucao.."natrti" se na postu i kao daj loptu i omasi..O bacanjima da se ne prica.Davidovac, u pocetku kao i uvek, ko kada nije ni igrao, a kasnije, kao po obicaju, doktorski.Malo je skroz u slow motion-u, ali dere.Steta sto je otisao, ali ajd, docice neki brzi, taman da se razmrdamo malo.A Kuzmic..Solidno drvence koje mozes da koristis samo na pocetku dok igra ne postane brza.Tako da na kraju, ako su otisli, ne treba zaliti ko da se ne znam ni ja sta desilo, jer nista nece promeniti.Cekamo nova pojacanja pa cemo videti sta ce bi ti..
  11. Nisam rekao da pripada, ali Boze moj..Mlad je covek, vreme je pred njim.
  12. Uuu jak mi je neki trener..Bio nekad.Kakvu ekipu napravio, krstenu akciju nisu imali, igrali 1v1 all day.Dobijemo ih mi sa Davidovcem i Mitrovicem na petici, bez Kuzmica koji igra samo na pocetku, Vajta, Cirbesa, Simonovica..Stvarno izuzetan trener.Uz svo postovanje, zna kosarku u dusu, ali to je to od njega.Gde je budzet egal, teska posla. Ali kad ima par miliona vise ili tipa 5,10m onda je frajer i veliki trener.
  13. Uz duzno postovanje ali kakav crni White..Mi bolje i da nemamo igraca na toj poziciji nego on da "igra".Uzeo covek za godinu dana pare o kojima u Srbiji ljudi mogu samo da sanjaju, da bi se svrcko po terenu.Stoji to da ko zna kakav bi bio da nije bilo povrede, ali posto je povrede bilo i igrao je tako da bolje nije ni igrao, neka hvala..Da da Bog da ne ostane.
  14. I da ima istine, da te ne cudi uopste, jer svako trazi kvalitetnog domaceg igraca.Ali realno, teska posla sto se toga tice.
×
×
  • Create New...