Jump to content

Ječmendo

Član foruma
  • Posts

    2,000
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ječmendo's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.5k

Reputation

  1. CJ je bivši igrač, na terenu teška štetočina. J-Dub, s druge strane, ima lijepu budućnost.
  2. Prvi ozbiljan upset u ovom plej ofu. Ono prosipanje očajnih Bucksa od sinoć ne računam. Herro konačno racionalan i pametan, bez forsiranja šuta uz čak 14 asistencija, Caleb podsjetio na sebe iz lanjskog finala Istoka, Bam potpuno iznenadio, posebno u završnici, svojim ofanzivnim učinkom, Jovke, Jaquez i Highsmit takođe s ozbiljnim doprinosom. Zbirno 23 trojke što je timski rekord u plej ofu. I dalje je Heat s malim šansama, ali i ovako oslabljeni su dokazali da su ozbiljan tim. Boston ne bih komentarisao.
  3. Jović previše impresioniran značajem utakmice, otuda mnogo turnover-a. Inače, odličan i ofanzivno i defanzivno. Majamiju očigledno fali malo više mesa i visine, neke Spo-ove petorke su nerazumljive. Takođe, moj laički utisak je da prečesto vrućeg igrača zaboravi na klupi. I tako, bez obzira na čak 13 trojki Heat u zaostatku... Boston, ne znam šta bih rekao. Kad ih krene izgledaju kao mašina, ali ja i dalje sumnjam da su šampionski kalibar.
  4. Spo pretjeruje sa second&small unit, imali su igru i rezultat i sve prosuše dok si rek'o keks.
  5. Luka noćas riješio da se pojavi od početka. Ovo malo što ih gledam u pauzama Bucksi djeluju užasno.
  6. Jaden i Mika najbolji kod Vukova, Sunca se opet raspala. Minesota i Denver trenutno najbolje izgledaju u ovom plej ofu, na Istoku je teško procijeniti zbog neujednačenog (i očigledno manjeg) kvaliteta.
  7. Nurk i jeste bukvalno najvažniji igrač ove ekipe Sunsa. Jedini kvalitetni visoki, odličan defanzivac, plus meni njihov napad izgleda ubjedljivo najbolje kad ide preko Jusufa, posebno nakon beskrajnih i zamornih ISO setova velike trojke.
  8. Ono što je radio lani nije realno i održivo. Ali i ovo što trenutno radi nije realno, krenuće njega u jednom trenutku. Veći problem Sunsa je što se ne vidi jasan timski gameplan. Očito ih muči i jaka defanziva Vukova, pa ako večeras bude nekakav blowout ne piše im se dobro...
  9. Pola meča je bio u svom pasivnom modu. Nevjerovatan igrač!
  10. Samo da dodam jedan svoj utisak, AD je igrao savršen meč do trenutka kada ga je umjesto Nikole preuzeo AG. Od tada se bukvalno nije vidio na terenu. Osim onih vidljivih, ovaj meč je imao i tihe heroje. Naklon Aaronu Gordonu!
  11. Doslovno izgleda da igrači fizički nijesu spremni za ovakav tempo. Jer ovakva umopomračenja nije moguće drugačije objasniti.
  12. Kao grogirani bokseri i jedni i drugi, s tim što su Lejkersi na granici nesvijesti. Možda je zbog nadmorske visine, fali kiseonika.
  13. Preživjeli su ovog puta Lejkersi svoje uobičajeno pomračenje. Potpuno su se raspali, ali današnji Denver nije dovoljno dobar da to iskoristi.
×
×
  • Create New...