Jump to content

Drug Crni

Član foruma
  • Posts

    14,500
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Everything posted by Drug Crni

  1. Opa,izveštaj patologa procureo u javnost bez znanja sekte..izgleda da je ljudima pun kufer svega i da se polako oslobađaju od straha..
  2. Opet..1.45 za pobedu u derbiju..arealno.
  3. Pojma nemam ko je sudio ni prošli put,nisam gledao..pretpostavljam neko ko se smatra Zvezdinim "specijalcem"?
  4. A ko sudi? Nisam u toku.
  5. Dakle,policija je batinama ubila jedinog čoveka koji je znao gde je premestio telo male Danke,ova dvojica što su je ubila nemaju pojma gde je to mesto. Tako je policija dovela svoju istragu u ćorskokak,traženje tela sad je bukvalno igla u plastu sena,a ubice bez problema mogu da povuku svoja priznanja. Zombilend.
  6. "Kec" u derbiji 1.45 Pa,šta je to?! Ja mislim da ovako malu kvotu nikad nisam video..
  7. U Temišvaru se peče domaća rakija. Dobra. Ja nisam ljubitelj,ali se peče po domaćinstvima. Toliko o tome da nam "zla Evropa" brani..neki identitet i šta-ti-ja-znam. Obično pravdanje nacionalističke politike i pozicija koje je ona izgradila. Izgradila je elitu enormno bogatih koji su se obogatili ne znanjem i sposobnostima,već pljačkom države u koju se kunu i sopstvenih sugrađana koje tobože brane od zapada. A najtragičnije je da im marva koja nema za kiflu veruje i žestoko ih brani i podržava.
  8. Drug Crni

    Bundesliga

    Da li Bundesliga definitivno daje 5 predstavnika u LŠ sl.sezone?
  9. Feđa Dudić,aktuelni trener Radničkog iz Kragujevca,navodno jedna od opcija za trenera splitskog Hajduka u sledećoj sezoni.
  10. Igra li Moneke včrs za Baskijce?
  11. Pa,dobro..nije netačno. Što se mene tiče - najuspešniji srpski političar je nesumnjivo Voja Šešelj. Uspeo je kompletno da šešeljizuje i Srbiju i Srbe.
  12. Drug Crni

    Bundesliga

    Meni je Ragnik jak kandidat. Osim ako ne nastavi sa Austrijom nakon EP
  13. Nije šija nego vrat..nema veze..Šatorska brale..i to sam im udelio kompliment.
  14. Mislim da je jasno koji. Ako hoćeš da navušeš ban za mene,ne troši tastaturu bzvz. Jasno je na koji mislim. Osnov je dakle tu.
  15. Leverkuzen u sezoni 39 pobeda i 6 remija. Bez poraza. I treba sve da osvoje. Poštovanje. Čestitke @Baros na prolasku. Više nego zasluženo. Ipak vam je dolazak De Rosija okrenuo sezonu. Ostajem pri stavu da bismo vas sa Murinjom na klupi izbacili. Milan..šta reći? Čitava sezona se igra u ciklusima od 4,5 jako dobrih utakmica nakon kojih bi došao ne pad nego tresak na pod. Jednostavno,nema kontinuiteta neophodnog za vrhunske rezultate. Šteta,jer mi se čini da po kvalitetu finale nije bilo nerealno.
  16. Festival šovinizma, ratno-zločinačkog nasleđa i kremljofilije u Šatorskoj. Fujčina na 2
  17. Videh da imamo novog forumaša,rasheeda..pa umalo ne poželih dobrodošlicu nazad titu..al' onda se setih da je on nekada bio raskeem..dakle,slično,ali druga neka priča ipak.
  18. Naravno da pritisak spolja postoji i naravno da je to dobra stvar jer nekada nije postojao nikakav. A da je Oskar toliko sigiran u pobedu u Beogradu (da će ga i dalje kontrolisati) ne bi EXPO prebacio na republiku,već bi ga ostavio u nadležnosti BeGea kako je i bilo planirano.
  19. Ne,ovde grešiš. I ti i pola foruma. I Mek. Oskara pritiskaju spolja da bojkota ne sme biti. Bojkot sada više nije isti kao 2020.godine. On je sada prvi put uhvaćen sa rukama u tegli meda i stigli su prekori. Ipak,istina je da ni opoziciji ne odgovora bojkot. Njima treba kredibilna pretnja bojkotom do postizanja nekog maksimuma boljih uslova. Koliko je to? Ja bih rekao da smo blizu. Zato je sada najbitnije da SPN ostane cela i zajedno u ovome. I da zajedno istraje. Pa ili svi na izbore skupa ili svi da ih nekako dezavuišu. Najgori scenario je cepanje koalicije. Nadam se da sam uspeo da budem jasan,pa makar ti i ne prihvatio ovo moje viđenje i argumente. Mek znam da neće.
  20. Nisam ja za bojkot. Bar ne za pasivan. Edit:ni opozicija ne treba da im popusti..ovo su ionako neki minimalni zahtevi. No,i o ni pokazuju da na pritisak (spoljni) nisu imuni..rekli su da su izbori 28.04 pa su ih odložili za jun..rekli su da nema nikakvog ispunjavanja zahteva,pa ipak vidimo da nečeg ima..rekoh nedavno: iako se tako ne doima.oni jesu u nekakvoj defanzivi. Sa druge strane je činjenica da svaki dan kradu..opozicija trči trku sa vremenom pre svega. To je vrlo zajebana stvar takođe
×
×
  • Create New...