Jump to content

Tokyo Sexwale

Član foruma
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tokyo Sexwale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Dečko je iz vojničke porodice. Najebo je od ćaleta.
  2. Ima. Ne znam koliko si ga pratio tokom prošle sezone i pauze ali njegov režim rada i priprema za utakmice je spartanski. Ima taj fanatizam poput Kobija. On Luku zaista doživljava kao rivala. Bio je u nekoj emisiji i voditelj ga pita ko će biti bolji igrač, on ili Luka. U takvim situacijama se daju diplomatski odgovori, ali on kao iz topa "ja". Sa druge strane, Luka je akcelerator, fizički i mentalno, i kad tome dodaš talenat i upornost samo je pitanje koliko zaista može da napreduje. Ako je ovo što sad pruža npr 60%, i ako će još mentalno da raste i popravi neke segmente igre, onda će on biti liga za sebe i, što neko reče, najbolji bijelac ikad. Ja se nadam da hoće. On može da napreduje samo u odbranbenim segmentima jer prosto nema talenta za ofanzivnu košarku. Treba da se ugleda na Gobera i fokusira na defanzivu.
  3. Ja mislim da je kod Treja taj "drajv", želja da bude najbolji i ludačko samopouzdanje, na većem nivou nego kod Luke. Što se rukija tiče, na papiru Hanter i Rediš izgledaju odlično, ali tu ima toliko faktora koji će definisati njihove karijere. Prva sezona ne mora da znači ništa, kad pogledaš Evansa ili Kartera Vilijamsa koji su nakon rukija godine krenuli silaznom putanjim možda je bolje postepen razvoj, i tu je Hanter kao 3&D igrač mnogo sigurniji pik, dok Rediš osim suvog talenta koji posjeduje tek treba da se razvja i karijera mu može otići na bilo koju stranu. Btw. meni su uz Houkse najpametnije birali Kavsi sa Garlandom i Porterom Jr. koji ako se budu previlno razvijali za par godina mogu biti olstar igrači.
  4. Imali su sreće na kraju, ali su i zaslužili. Ako budu igrali na ovom energetskom nivou svaku takmicu, biće dobro.
  5. Denver sa ovakvom igrom nema šta da traži u plejofu. Heris i Barton koji bi trebali biti treća i četvrta opcija su očajni.
  6. Jedna od teorija je da ih je genijalna Vivekova ideja da pred sezonu putuju u Indiju, to je nekih 30 000 kilometara, sjebala.
  7. Nema veze. Hoksi će biti dobri ove sezone. Ajmo SACTOWN!!
  8. Greška Pirsa što je forsirao Rediša na kraju. Tre je namjestio par otvorenih šuteva Lenu koji nisu ušli, a tu je trebao biti Huerter koji je zapostavljen.
  9. Atlanta je najzabavniji šou u ligi. Obrati pažnju na zaliske. Presadio je kosu za Spajs Džem 2.
  10. Kingsi su projektovani kao tim koji će se boriti za plejof, Sansi kao sprdnja lige, evo ih dominiraju Kliperse, a Kingsi potpuno izgubljeni. Još jedan dokaz da je u kolektivnom sportu hemija ključna. Ekipa nema vođu na terenu. Ps. prošle godine je bila priča da su Kingsi počeli da padaju kada je trejdovan Iman Šampert - navodno je bio ključni za hemiju u svlačionici. Iz ove perspektive ima smisla. Šampert je FA.
  11. Jako loše počeli sezonu. I za manje od 24h moraju da se vade protiv Kingsa.
  12. Tre Jang zaista nije normalan. Poređenja sa Karijem imaju smisla samo u šutu. Ali njegov pregled igre, osjećaj za prostor su druga dimanzija.
×
×
  • Create New...