Jump to content

filip83

Član foruma
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

535 profile views

filip83's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Dedicated

Recent Badges

129

Reputation

  1. Slažem se za razdvanjanje sezona, pogotovo ove. Što se tiče kupa, ne umanjujemznačaj ali mislim i da se precenjuje, super je kao trofej ali ne donosi nikakav momentum u sezoni. Naš klub izgleda kao klub kome je najvažnije da bude bolji od Partizana, a ja mislim da to nije Zvezda i ne želim da bude. Nažalost deluje da su vodeći ljudi kluba osetili da neuspehe u EL na taj način mogu da zamaskiraju i uspeva im.
  2. Prvo pomislim kakva grozna EL sezona a onda pojačam na kakvih groznih 6 EL sezona 17-18, 19-20, 20-21, 21-22, 22-23, 23-24 Šest godina ničega, i UVEK ali UVEK se na kraju obrne na finale ABA i savladavanje moćne budućnosti, partizana, stranih moćnika, domaćih izdajnika, više sile, gravitacije i crnih rupa. I ove godine će tako da bude, čim se uzeo kup odmah se naoštrio predsednik pa krenuo da prosipa joviće, kaliniće, guduriće, narod se popalio, mediji najvaljuju čovketove bombe a mi 8 kola do kraja idemo revijalno na gostovanje bajernu i odmaramo igrača od 37 godina od koga nam zavisi sezona - 2 meseca pre najvažnijih mečeva.
  3. Ja stvarno ne razumem ova automatska pomaganja, znaci dupliras kaminskog a ostaje ti panter sam na 3 🤯
  4. Sad sam provalio da je Milenko 18 godina stariji od Tea koji je 18 godina stariji od Nikole 😀 Šteta što Milenko nije bio u FMPu tada kada je Teo počinjao, baš bi bilo filmski, ovako su samo igrali jedan protiv drugog onih godinu-dve u ABA, kad je Milenko bio u Hemofarmu.
  5. Posle prvog mazanja očiju dovođenjem Topića, sad će da ide red eto vidite da nas neće u EL šta da radimo - pametnom dosta, pa onda red blata sa komšijama i tako ukrug svake godine osim onih par kada su komšije menjali CG "neprijatelji". Mučno
  6. Baš jako želim da Čović ode iz kluba
  7. Ne igra Teodosić večeras, kako kažu na SK - zbog problema sa zglobom još od derbija mora da se posveti oporavku i terapijama. Zašto je igrao u PG?
  8. После професионалне каријере наставио је да игра за ветеране Србије али је суспендован јер је на једном мечу нокаутирао три Литванца и једног Италијана. 🙂
  9. Ja ne razumem zašto ovde Smart nije cepao 30+ i uzeo 15 šuteva, po meni je logično da se uvede još više baš na ovakvom meču, dobra ABA ekipa a imaš luksuz da izgubiš, taman. On čim dobije loptu daje dalje, kao da ima direktivu da ne sme da napadne.
  10. Naleteo sam na tviteru na neku prepisku oko toga da su vođe utišavale skandiranje Kaliniću, jel to neko primetio?
  11. Gospode, šta smo mi čekali mesecima, možda se nije ni javljao na telefon jer je bio u fazonu da je u penziji pa da ga ne smaraju. Najiskrenije se nadam da nije istina
  12. Mislio sam na prošlu godinu kada je doveden
  13. Nedović je veliki problem jer je bio planiran kao prva napadačka opcija a to nije i ne može da bude u ekipi koja planira da uđe u plej of. Tu nema ni simpatija ni antipatija prema njemu, samo je jasno da on nema kontinuitet za to + donosi izuzetno glupe odluke na terenu, posebno kada je važno. On je na nivou dobre EL ekipe eventualno 6. igrač pa ako ga krene. To nikako ne isključuje problem visokih gde postoji 1 čist EL igrač koji takođe nije nosilac Bolomboj + Mitrović koji može da bude igrač za određene utakmice kada je u formi. Davidovac sa ovakvim igrama je pitanje da li je uopšte košarkaš a kamoli EL četvorka. Ali to je već neko vreme jasno, kao i greške uprave u selekciji, kao i nedovođenje 4 u doselekciji, kao i dovođenje Gilespija koji nema šta da traži na ovom nivou itd.
  14. Iskreno ova ekipa jednostavno nema kvaliteta i posle duže vremena mi realno stvarno nismo zaslužili da odemo dalje. Večeras smo izgledali kao ekipa koja nema nikakve šanse i to kolektivno, nijedan igrač nije igrao dobro. Nedovića neću da komentarišem dalje od ona tri napada na -10 i vraćanja u odbranu. Jako, jako loš potez kluba da se on dovodi kao prva ili najplaćenija opcija u napadu prošle godine.
  15. Meni deluje malo preterano niska kvota na nas 1.5, znam da dolaze bez Dejvisa ali ne znam na osnovu čega smo toliki favoriti?
×
×
  • Create New...