Jump to content

suptil

Član foruma
  • Posts

    4,558
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by suptil

  1. Krajnje je nepredvidivo koje ce poteze vuci Nato. Smatram da ce tokom godine Rusi osvojiti Dombas. Ovo unistavanje infrastrukture je na slicnom nivou kao sto je Nato gadjao - razarao po Srbiji. Mislim da ce Ameri na kraju isporuciti tu novcanu- vojnu pomoc Ukrajini. Razaranja ce se nastaviti obostrano bez milosti.
  2. Mladici borovi, devojke jele, bore se posteno za crveno -bele 🙂 Zasluzeno. Osvajamo Abu!
  3. Timska igra i zasluzena pobeda.
  4. I sa Teom je najtuznija kad se podvuce crta. Paradoksalno. Ostace da smo sa madjionicarom na terenu imali najlosiju sezonu, tj. sezonu za zaborav sa stanoista evrolige.
  5. Da je neko prihvatio ponudu Brata od Korneta od letos da se gubitnik oplakde samobanuje na kraju sezone ako Zvezda ne bude bila u top 8 ovi upisi bi bili labudova pesma doticnog forumasa. Ovako ima da nas masira nekim njegovim teorijama do kraja prvenstva uz finalnu ocenu da je sezona uspesna posto smo osvojili sve u domacim takmicenjima. Evroliga je podbac zbog povreda i lose srece bilo bi zapisano u fusnoti prilikom zvanicnog ocenjivanja sezone 😄
  6. Imajuci u vidu stepen ulaganja ova evroligaska sezona je najlosija Zvezdina sezona unazad 10 godina.
  7. Posle derbija svaka utakmica je iz x razloga teska. Tako da je jako dobro da smo ovo resili. Sto se tice komsija oni kad udju u kanal tesko izlaze iz njega. Ocekujem jos koji njihov kiks. Sto se nas tice ide nam raspored u korist. Plus derbi odluke u plejofu na Marakani po vecerasnjem stanju na tabeli.
  8. Kad je zadnji put Kraso bio u timu? Polako rodjace kud si navro! Od egzotcnog Endiaja mozemo videti gol ramenom ili preponom za sada. Mada svako ima svoj ugao gledanja i svoje favorite.
  9. Potpisao bih da cemo lakse osvojiti titulu sa Krasoom u 11 nego sa Endiajem u 11.
  10. Sta treba Kraso da radi da bi bio u 11? grrrrrr
  11. Imajuci u vidu da ce izbori u Beogradu biti 2. juna da li to znaci da ce i opstinski u Beogradu biti 2. juna? Tj. da li se i svi ostali lokalni izbori u Srbiji odrzavaju 2. juna?
  12. Hvang je bio najbolji na terenu. Bas me iritira prica sa Krasoom. Ocekivao sam ga minimum 30 minuta na terenu. Kada imas iu derbiju igraca vise pola sata, jednostavno moras da rutiniras utakmicu, da je dobijes. Nema tu ali, imali smo sanse, nije htela lopta.
  13. "Na gostovanje u Monako, Crvena zvezda putuje bez Miloša Teodosića, odranije odsutnog Nikole Topića, ali i bez Treja Tompkinsa, Dejana Davidovca i Dalibora Ilića."
  14. Jel to od kad je Neda na terenu poena 0 u zbiru? Druga petorka bas tanka.
  15. Kakva bi festa bila da u 1/4 finalu jedan par bude Oly-Pao, sto nije nemoguce.
  16. Iz mog ugla Tos- 2, Tos -3 su jedni od krivaca zasto Ukrajinci u letosnjem naletu nisu uspeli. Ubitacnije oruzje skoro nisam video. Pored toga slobodno se moze reci dron revolucija takodje ostavlja svoj pecat u ovom sukobu. Pomislajm kako bi se branio kao vojnik od ova dva oruzja. Prosto je veoma tesko da se odbranis i da prezivis.
  17. Bas me briga ko si. I tako ce da ostane. Pisi sta ' oces ne tice me se uopste.
  18. Top 8 je dokaz da si u kontinuitetu igrao konkurentnu kosarku tokom sezone u Evropi. To je satisfaksija samo po sebi i dodatni benefit 1/4 finale Erolige. Ne bi ja to sencio losom konotacijom tj. ne bih relativizao kao sto neki pokusavaju. Pukla nam je sezona sad je ostalo da titulama malo zamaskiramo hronican gubitak takmicarskih aspiracija tokom februara. Partizan je losiji od nas trenutno te je to sreca u sumornoj evroligaskoj sezoni.
  19. Jubilarna, lepa oktugla stranica u kojoj sumiramo osvojeni kup.Aj, pa na 1500 da sumiramo titulu u Aba ligi 😄
  20. jel ima neko strim za Pao- Oly?
  21. Moj je utisak da nikad lakse nismo dobili Partizan. Svako je imao deo kvalitetnije igre. U globalu da smo igrali jos 5 minuta ne bi nas pobedili. Nama je ovo bilo vise od igre posto smo rezultatski na dnu Erolige. Partizan pak moze biti nasa prva pratilja po tom pitanju ako zaredjaju lose rezultate u El. Ovaj poraz nikako ne odgovara komsijama. Ne zbog titule vec zbog poljljane atmosfere i ocigledne krize koja postoji u njihovom taboru.
  22. Veceras je nase vece. Pobeda i kup se slavi. Ko gubi ima pravo da se ljuti.
  23. Jel produzujemo Rokasa? Ima li nekih informacija?
×
×
  • Create New...