Jump to content

Kurc Emuchelo

Član foruma
  • Posts

    1,845
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Kurc Emuchelo

  1. Generalno sam zadovoljan sezonom, s obzirom na to da smo bili zdravi možda jednu nedelju ukupno. Srećno ostalima (pogotovo gospodinu autsajderu), mi ćemo se šibat za 5. mesto koliko može.
  2. Jako mi je drago zbog Jaga. Dečko je došao kao 3. plej, sada je preuzeo ceo teret na sebe i igra kao matorac sa 24 godine. Nadam se da će ostati dugo i napraviti još neki skok u svojoj igri. Bilo mi je veoma žao kad su ga gnusno napadali na društvenim mrežama zbog slabijih partija (iako je dečko i pre toga pokazao da ume), neke uvrede su dolazile od "uticajnijih" profila i bile prilično rasističke.
  3. Ovo je takav amaterluk nedostojan takmičenja. Evročelendž je maksimalni domet za ovakav klub. Sat vremena pred duplo kolo šalješ igrača dok se raspadaš skorerski protiv najjače evroligaške ekipe. I još treba da moliš klinca od 18 ljeta da se vrati u klub gde ćeš da budeš kanta za napucavanje tom odlukom. Nepoštovanje takmičenja najmanje, a to mesto koje zauzimamo da se da nekome ko ga zaslužuje. PS. goni se u kurac više ćoravi udbašu.
  4. Postoje razlozi što štucamo. Kao što postoji razlog što startujemo sa minusom i što je Tobi u blagom plusu kad uđe iako vola ne može da ubode. Spejsing je važan, sa Mitrovićem i Bolombojem zavisimo dosta od ispucavanja, druge kombinacije malo otvaraju prostora bekovima. Što je i trener uvideo, pa gleda da odvaja ovu dvojicu makar trpele neke druge stvari, jer napad ipak ne bi smeo da štuca pri ovakvoj konstrukciji rostera ako želiš nešto da dobiješ. Jedna dobra četvorka koja rilja u odbrani i na skoku a u napadu ubada tek toliko da mu poštuju šut bi nam zakrpila 90% problema, dala bi prostor i Mitroviću i Bolomboju i bekovima, Tobija bi zakrpila (koliko toliko), a gledaocima bi uštedela kintu koju bi potrošili na očna pomagala.
  5. Svašta čovek čita ovde. NN je ubo pre dve utakmice najklač moguću trojku za nerešeno u gostima u utakmici koju smo celu gubili. I onda je neko drugi uzeo za kraj. Lik se ove sezone nadavao klač šuteva i šuteva koji su okrenuli tok meča. PG13 stvar je i dalje mit, lik je takođe ubadao više trojki za pobedu, kao što je i odvukao svoju ekipu bez najboljeg igrača u prvo wcf u istoriji franšize.
  6. Tužna sudba moja gde tangovan nisam a makar si se sa mnom čuo. Neka ga da mu damo vremena. Možda smisli nešto.
  7. Bilo bi lepo da nastavi da se igra. Makar u nekom obliku. Čestitke @Sombor Shuffle na osvajanju lige, odvalio si me u semisu, kao i @Zvezdinho na finalu i gospodinu @Bobby Shurdana plasmanu i borbi.♥️
  8. Veli mentalhead "prvi ispad ikada". To možda radi u nekom drugom univerzumu gde se ispadi tako brišu. Ja se npr. sećam i onog Jutjub apolodži videa od pre nekog vremena koji je ovde sastavio kako se promenio kao osoba i sazreo od "debeli sekač kebaba" ere. Naravno da nije. Da je običan čovek, nedajbože anonimus, belog svetla video ne bi nikada više, kao što dosta randomatora i ne vidi i za manje ispade, šale ili štagod (a kamoli za otvaranje lobanja i rasizmiće). I zato volim da dođem ovde sa fantazi teme jednom u sto godina da napišem da se niš nije promenilo i da licemerje još uvek prži na najjače. Čujemo se kad se opet sve zaboravi.
  9. Dobio si nas u toku sezone. Hiro i Brus Braun obojica imali jedine td-ove u karijeri protiv nas.
  10. ^ Brus Vilis kad gugla test na demenciju i vidi ljubičasta slova Edit: ne mislim na nbk-a
  11. Ovo je skroz tačno. Plejaut treba da se igra. Naravno, to je do individualne odluke ali nema smisla braniti. Npr. neko će u borbi za semis da dropne dobrog igrača, neko će da ima jak vejver i ojača još dodatno jaku ekipu, ako uzme plejaut ekipa (bez obzira na razlog), neka ekipa u plejofu neće dodatno da se ojača. Naravno, sve je to mač sa dve oštrice, samo ne mislim da ljudi treba da se sklanjaju najjačim timovima da se igraju, svako ima prava da završi sezonu kako želi. Neko izgubi, neko dobije. E sad, plejaut jeste sam po sebi problematičan jer nema smisla mnogo i ne vodi nikuda. Ali ne vidim što i regularna sezona i plejaut ne bi imali neku funkciju. Npr. 2-3 poslednjih ispadaju iz regularne sezone i jedan iz plejauta. Ili što da ne, ako "pobednik" plejauta bude sa poslednja 2-3 mesta da ostane u ligi i nasledi ga onaj gori iz plejauta. Ima dosta mogućnosti koje mogu da se razrade da se i tom delu da razlog da se takmiče. Sam entuzijazam je dobra stvar, prošle sezone sam imao najgoru ekipu u ligi, ali ipak sam izmenama doterao da opstane u ligi i eventualno sam bio 1. ili 2. u plejautu jer sam nameštao tim i radio neke izmene. Jebiga, utakmice postoje a meni se fantazi sam po sebi dopada kao takmičenje pa bih vršio izmene i za evropsko prvenstvo malih nacija. U krajnjem slučaju, uvek se možete dogovoriti da ekipe koje su ispale ne vrše izmene. Meni je daleko veći problem to što ima ekipa koje nisu aktivne.
  12. Treba raditi izmene u plejautu. I u doigravanjima.
  13. Hvala! Sad je malo lakše gledati na plejof i problem sa povredama. Iznenađen sam ovim, jer nisam očekivao da ću ostati prvi zbog povreda. Takođe, puno sreći tebi, @Arnajevackoji je bio takođe odličan ove sezone, kao i ostalima u borbi za plasman u A ligu.
  14. Budi nam treći suvlasnik pa da nam treba 2 dana da se dogovorimo oko izmene. ♥️
  15. Verujem da bi to išlo još bolje da ubaciš igrače i staviš Norma na IR. Ako je sjebo rame ozbiljnije može i par nedelja da mu ode.
  16. Kao i Klarkson što je propustio. Sasvim sigurno da je šok kad ti fali jedan centar i 2, 3, 4. i 5. najbolji skoreri propuštaju utakmice. Mids sa klupe ima ~20-5-5, što je i dalje skroz solidno. MADA, ŠOK JE ŠTO ZAJON NE IGRA A NIJE ŠTO DEJVIS NE IGRA. Bilo gde ne bi završio sezonu sa slomljenim zglobom, nažalost. Nadam se da se oporavlja do početka naredne sezone.
  17. Sad sam se zbunio. Zar ne igra protiv Gage??? Inače, top rekapitulacija.
  18. Šta pričaš bre ti? Imam bukvalno najboljeg centra i prvog pika iz Bostona. Kari je odigao sve 4 u nedelji i povredio se nakon što je sunuo 20+ poena u 4. 2. pik je povređen. A trojke sam izgubio za 1. Nemam ideje šta pričaš a još manje kako te nije sramota da lažeš kao mator čovek. Očigledno sam imao krš raspored isto kao što je Drim kečer imao nedelju pre protiv mene. Nije strašno to reći. Ali možda previše očekujem od vas.
  19. Nas čeka solidan duel. Verujem da će da bude neizvesno.
  20. Imao si ti dosta fore, bez 2. pika i sa dve utakmice Bostona i vrhunskim rasporedom. Ali dobro, šta drugo očekivati od tebe. Sa ovakvim pristupom mi i nije žao što si ostao bez Karija.
  21. Sejm. Što je najgore, dropevao sam ga na dan kad je sabio da bih ubacio Tajmlorda jebenog.
  22. @delgado Nemam ideje kako smo vas dobili. Imali ste 10:5 poslednjeg dana u igračima i to su nama igrala dva granična fa igrača a sve kategorije koje smo vodili su bile blizu. Sajmons je malo odradio jak keri džob u poenima i tricama ali svakako wtf jer sam već upisao poraz. U svakom slučaju, srećno u daljem fantaziranju.
×
×
  • Create New...