Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/19/2022 in all areas

  1. Srecno i Simi u penziji, ovo mu je bio poslednji mec 🙂
    26 points
  2. Čestitke Radonji, stručnom štabu i igračima na tripleti! Veliki rispekt za sve što su uradili ove sezone! Da bismo to ponovili i sledeće sezone, moramo predstaviti čoveka od koga nestrpljivo iščekujemo dobro jutro, dan ili veče na bilo kom svetskom jeziku. Spremite šlemove!!!
    25 points
  3. Eh sad zvanicno prelazni rok moze poceti. Prvo oprastanja i zahvalnice nekim igracima. Da se formalno objavi i potpis DR. To znaci da su on i NC se dogovorili da naprave taj korak vise i da je DR dobio garancije za konkurentan sastav za El. Naravno i da se bude bolji od komsija na svim frontovima osim kad su novci u pitanju. Tu im ne mozemo prici ni blizu sledece sezone. Postoji neka ideja da cemo igrati u Areni da bi mozda pokusali na taj nacin da dopunimo budzet ali otom potom. Sezonske mozda krenu uskoro jer su se stare obaveze uvek placale iz tog svezeg priliva. Otuda prelazni rok i potpisi se moraju ubrzati jer se 2000 2500 sezonskih prodaju bez obzira ko nosi dres, treba dopreti do onih ciljanih 5000. Fun fact je da ce prvi derbi biti vec u drugom kolu i gde cemo mi biti domacini. Srecna nam tripleta !!! Sad pucajte iz svih oruzja budimo realni iako smo zigani.
    23 points
  4. svaka cast svima u kluba od igraca do stozera.. usli smo u sezonu sa pola povredjenog tima, prvu utakmicu u kompletnom sastavu odigrali posle fazon tipa 4 meseca, ne dugo zatim je usledila i pauza od skoro mesec dana zbog korone, no i pored svega toga, iako smo kako pre te pazue tako i posle toga igrali po 3 utakmice nedeljno, nismo se obrukali u el, dapache, plus pocistili partizan u finalu kupa, pocistili ih u finalu abe, a onda i pored bezmalo 80 odigranih utakmica, nije im bilo ispod casti da odigraju i osvoje kls.
    18 points
  5. Ne znam za ostale ali meni su ovi usiljeni Keni i Kupi koji se pretvaraju da su posle pometlavanja obraefekta u svim takmicenjima super raspolozeni i da ih nije taklo kao Pikca, bas krindz na so many levels. Humor jeste jedan vid odbrambenog mehanizma, ali prvo mora da bude stvarno humor a drugo ne moze bude usiljeno ovako.
    15 points
  6. Tonemo u teorije zavere u koje su grobari upadali pred kraj Duleta... Tonemo i u slicnu mrznju. Cak imam utisak da se neki boje Partizana, da se boje prestanka nase dominacije. Da, strah, i odmah opravdavanje da nas saplicu, mrze, a njih finansiraju. Tonemo u antiTegigardu. I da je tako sve, hajde da budemo bolji od toga, jer samo tako necemo imati grozne scene iz nedavnog finala. Da budemo bolji od toga, jer samo se tako moze napred. Smenjivost na tronu je demokratska stvar 🙂 . Nije greh izgubiti od boljeg. Ajde da igramo kosarku. Secam se prebolnog Utiska nedelje sa Covom i Duletom. Moguce da sam omatorio, ali mi je muka od svega toga. Ajde da se igramo kosarke, a ne eksela i slikarstva. Meni je bilo malo dosadno da gledam Aranitovica u Partizanu, a secam se kako je bilo bolno gledati Kovaca u Zvezdi... Pa nek se raduju malo grobari, nek se busaju. Finale se skoro zavrsilo 🙂 . A mi... Imamo Radonju na tri godine, Kalinu u crveno belom dresu, mentalitet pobednika i jaku osnovu za jedan restart. Ajde da budemo pametni, da ne gledamo vise da budemo prvi u selu nego sto bolji u gradu, da se ne merimo s njima. Da napravimo tim koji ce 2023. biti legitimna top8 ekipa, a 2022. tvrd zalogaj za sve sa visokim plafonom. Ok, ajde i da ih opet dobijemo, jer smo tako navikli 😉 . Ali 'Kalis u junu' da nam ne bude krilatica, nego 'top8 u aprilu'.
    14 points
  7. ne vidim tacno sta je sporno da ne zeli da ostane u klubu gde je izbacen iz rotacije u tom trenutku verovatno i jedna i druga strana znaju da je prica gotova
    14 points
  8. Meni je skroz ok kao navijaču Zvezde da KKP igra EL, zato što mislim da će to biti i dobro po KKCZ. Nema napretka ukoliko nema konkurencije, a nama je lokalna (večita) konkurencija ipak jedina prava i ona po kojoj se prirodno ravnamo. KKP je trenutno skroz SNS projekat, i to je potpuno jasno. Date su pare i garancije za Željka, koji nije doveden da bi statirao, niti da bi vodio neki bedan tim. Već u prvoj sezoni je dobio jak budžet (možda i najveći u istoriji na ovim prostorima što bi predsednik rekao) i u narednoj očekujem još jači - i mislim da na to ne bi uticalo ni da su igrali EC. Dakle, sa te strane, dok je Željko ovde, budžet i roster će se puniti, koje god takmičenje se igralo. Uspešno sprovedena i misija stvaranja narativa Željka i evrotitule, svaka čast Vučiću, itd. Da se ne ponavljam, već sam o tome pisao pred prethodnu sezonu. Što se nas tiče, verujem da su sada svi svesni da ne postoji neka velika prednost u odnosu na Partizan, koji će igrati isto takmičenje i imati verovatno opet veći budžet i na papiru jači roster. Očekujem da zbog toga i mi zapnemo za kvalitetnija pojačanja, da imamo motiv da budemo bolji od njih i u EL - kako na tabeli, tako i na tribinama.. ukratko, pod pritiskom konkurencije i nama dobro poznatog inata, očekujem i bolji sastav, i bolju energiju u dvorani. Najviše će profitirati košarka. Derbiji u koliko toliko korektnoj atmosferi (da li mora neki kontinent karata za goste?), strane sudije (samo ne Slovenci, nadam se), nema laži, nema prevare. Bukvalno neka pobedi bolji u pravičnim uslovima. Ukoliko zadržimo dva predstavnika, skida se i taj pritisak života ili smrti sa PO Aba lige. Mi preuzimamo ulogu blagog underdoga, naročito kad se oni nakrcaju kvalitetnim imenima i kada krene jako promovisanje Željka (ipak je on jedna od vrednijih institucija u EL). Malo mi je i nedostajala ta pozicija, moram priznati. Samo da dovedemo adekvatna pojačanja na par pozicija, da svi budu zdravi, pa da sledeći jun opet budu dva trofeja u Radonjinim rukama, a u Zeljkovim mogu opet dve sise.
    14 points
  9. Moje zelje su radonja,holins i kalina... Za pocetak 😁
    13 points
  10. E sad da vidimo sta su Radonjic i Kalinic odlucili, pa da znamo u kom smeru cemo da idemo.
    13 points
  11. Sve je ovo tacno, samo treba da vidimo ko u toj celoj euforiji cestitanja, palamudjenja o srpskoj kosarci i slicnom ima koristi od njihovog igranja EL. Sem KKP, niko. Koristi srpske kosarke? Najpre ono startno. Silni prozori zbog zna se cega, pa ce i ono malo domace sitnime koja se slucajno zadesi u KKP biti nedostupna za te egzoticne kvalifikacike. Drugo, pa niko iole razuman ne veruje u bajke da Želja uopste interesuje srpska kosarka. Covek koji je svoj ego stavio ispred onakvih asova u reprezentaciji koje je on sakupio, sada ce da dozvoli da u klubu nego njemu nesto oderedjuje i uslovi ga da gura domace igrace i slicne budalastine. Njemu Zagor protiv bezveznih ekipa ove godine nije uspeo do obruca da dobaci, iskusni evroligaski Danga najuren zbog limitiranosti, Tristan igrao manje nego Simke kod nas... I sada ce da dozvoli da mu Tristan igra protiv Danstona i drugih ala. Medijska euforija oko Zelja i srpske kosarke identicna euforiji o Vucicu i interesu srpskog drustva, bdp bajkama... Dva kluba u evroligi. Eno, u Grckoj imaju dva sto godina, pa im reprezentacija cveta, kao i u Turskoj. Ono sto je mnogo bitnije je to sto KKCZ nema nikakvu korist od ovoga. Slozili smo se da ce oni imati vise para nego mi. Drzava plus razni Norderusi i Moredrusi, kako li se zovu više te budalaštine... Nisu svi revolverasi koje samo parr zanimaju, kao sto su Panter i Ledej. Postoje mnogi koje zanima samo EL i nema para za koje ce se lomatati po Bursama, Hamburgerima... Hoce da igraju EL, da napredaju, budu u najbitnijem izlogu zbog dalje karijere... Sada, kada oni igraju EL i imaju vece pare, mogu da dovedu koga hoce i da ponude vise od nas. Da su prosle godine igrali, da li bi Dzoni mozda otisao kod njih? Ko zna. Ovo je megalomanski projekat, tipa bgd na vodi. Jeste sve to trulo, ali kreatori toga ce jos dugo biti na ovim pozicijama. Zbog vlastitog ega i manijankalnosti neve tek tako dopustiti propast toga. Jos nesto, tek cemo videti medijsku ekspoataciju ove njihove price. Pa samo prosle godine su najave njihovih utakmica i pobede protiv nikad cuo ekipa bile ispraceniije od nasih pobeda nad Olijem, Realom... Ako je nesto dobro, to je da cemo ozbiljno prici svemu, na vreme sklapati tim, zajebati tvrdoglavost...
    13 points
  12. Jedan je Radonjić Dejan.❤
    12 points
  13. Teska, ali bas lepa sezona na kraju. Uzeli smo sve, ponovo... Bitna je i ova KLS titula, prestigosmo komsije po broju osvojenih titula, taman da ne moze vise da se prodaje prica - Zvezdin je fudbal, Partizanova je kosarka. :)
    12 points
  14. Komsije gledaju Real Barsa finale i cude sto Barsini igraci stoje na terenu dok Realovi primaju pehar, nista im nije jasno
    12 points
  15. Strah u meni izmice kontroli...
    12 points
  16. Kako bi bilo lepo videti ga u strucnom stabu
    11 points
  17. hvala za ovaj vazan i hrabar posao sto radis. nema puno takvih kao ti ovde.
    11 points
  18. Čitam ove upise i razmišljam o mom nekom osećaju u ovom trenutku koji imam, a KKCZ pratim od negde devete desete godine kad nas je Grbović sahranio trojkama u nekom beše finalu ili polufinalu. Nakon toga mi je fudbal preuzeo primat tih par sezona, pa onda kreće ozbiljnije praćenje od 0:7 tokom sezone, pa 4:1 u finalu i tako sledećih 20 godina manje više neuspešnih sa par trofeja i čak i EL beše 2 sezone, do totalnog rasula i sa kulminacijom od nas 50 u hali i dovikivanjem Mirko odlazi. Ko je bio zna o čemu pišem. Nakon toga poslednjih 10 godina do danas manje više svi sve pamte. Cirbesova bacanja za titulu, Đenkin osmeh sa avatara, Bojanine suze, stolica u glavu Joviću, Kalinin skok u napadu za onaj pogled DV-a, Đenkino kuliranje Murića i naravno neviđena sreća koja prati sve postignute rezultate i sve ostalo što nisam nabrajao. Ove sezone su mi osećanja nekako kulminirala dolaskom Kaline i povratkom Radonje(na pola prošle). Ovako mator sam hteo sve da dam za ovo što smo osvojili u ovoj sezoni sa svim očiglednim dešavanjima i tendencijama. I sada kada se to desilo osećam veliko zadovoljstvo i mir. Da se vratim na početak posta, čitajući upise uhvatim sebe da se slažem i sa 1945 i sličnim upisima i sa Uinijem i sličnim upisima. 30 i kusur godina praćenja KKCZ je ozbiljan atak na mozak. Međutim ovaj mir je ono čemu sam težio. Šta je poenta? Kupiću sezonsku po ko zna koji put, pratiću koliko mogu, ali ako sledeće sezone izgubimo trofeje neće mi toliko teško pasti. Jednostavno sve što sam želeo se desilo, ali bukvalno sve osim toga da osvojimo EL što je misaona imenica za nas. Čak i sa protivnicima se desilo sve što sam priželjkivao i pre deset godina pa do danas. Kad kažem danas tu mislim na to da mi je drago bilo kada je KKB uložila boga oca u tim da igra EL i doživela fijasko, a ABU osvojili onako kako treba sa domaćim igračima i korektnim i korisnim strancima, a mi se vratili posle izgubljene titule i nastavili gde smo stali i nije bio smak sveta što jednu sezonu nismo igrali EL. Čak naprotiv i tada smo doveli par sjajnih igrača koje danas obožavamo. Sada mi je još više drago što se tiče KKP i koju su tešku artiljeriju pokrenuli još pre 3 godine (često se zaboravlja koliko je uloženo para u taj tim) do danas gde je već prošle sezone, a tek će ove to biti ozbiljan projekat verovatno nikad viđen na ovim prostorima koji je napravljen da bi srušio nas, ej nas koji smo bili smehotres godinama i ljudi se sprdali sa nama do dolaska NČ i Radonje. Na sve to šlag na tortu je da su to SNS pare kojih se gnušaju i sa gađenjem ih gledaju, ali ipak daj da bi igrali EL i srušili KKCZ. Mogao bih još dosta na sve ove teme, drago mi je i zbog srušenih mitova o igranju u EL, kako niko drugi ne može, ne zna, ne sme šta god. Pa o broju reprezentativaca za vreme "dominacija", pa o tome da trener za vreme "dominacije" može da bude gospodin, ne mora da bude bahat. Pa o čuvenoj utakmici sa Fenerom ovde i "prozivanju" Željka. Ušao sam mnogo pre početka, bila je nenormalna gužva, toliko je bio prozivan da nisam ni primetio kada je ušao, a tokom utakmice horski je prozvan 0 puta. To da li je neka budala nešto njemu dobacivala ne mogu da znam. Nažalost na toj utakmici je brutalno vređan Bogdan Bogdanović i toga se kao navijač stidim maksimalno. Nikad neću opravdati to ni za koga. Izvinjavam se na dužini posta, malo bih svašta rekao pa ispade možda predugo. Kolege forumaši i navijači KKCZ zapamtite da je KKCZ naš klub zauvek i da nije smak sveta ništa što se desi loše ni ne znam kakva euforija nešto što se desi dobro. Uživajte u sledećoj sezoni, u košarci, toliko su zaslužili. A u meni je konačno mir zavladao, uradili smo sve što je trebalo. Sada neka drugi ratuju, a mi ćemo se boriti viteški pa šta bude.
    11 points
  19. Postoje trofejni treneri koji ne bi uzeli ni blindirani orah iz ruke Košarkaškog kluba Crvena zvezda dok je tom klubu budžet za plate manji od pet miliona evra, a ni od ostalih klubova koji mogu samo toliko da se finansijski protegnu, dok s druge strane postoji jedan trofejni trener, imenom Dejan a prezimenom Radonjić, koji uopšte nije fasciniran s tom s fenomenologijom i uzima sa tom istom KKCZ apsolutno sve dostupne trofeje sa onolikim budžetom koji mu daju. Pa čak uzme sve trofeje i kada ne selektira tim i kada budžet prvobitno nije stajao njemu na raspolaganju, poput prošlosezonskih događanja prilikom kojih je na polovini sezone jednostavno došao, video i pobedio... I ma koliko se deo javnosti koji obitava po internet forumima i društvenim mrežama onesvešćivao samom spoznajom da centarski triling KKCZ čine Kuzmić-Mitrović-Cirbes, proklamujući sudnji dan zbog te nesreće epskih razmera sa mogućnošću kolektivnog samoubistva, Radonjić sa takvom centarskom linijom na kraju uzme - triplu krunu. I ma koliko mu se jedan stranac polomi na početku sezone do mere da ne može da se opravi do svoje prepoznatljivosti, i ma koliko mu bekap plej bude nenaviknut na novonastale okolnosti te pruži manje nego što se očekivalo, i ma koliko mu treći plej bio islužen i nezanimljiv bilo kome do Radonjiću samom - on na kraju uzme triplu krunu. Lepi Laza, koga mnogi iz godine u godinu posmatraju kao kamen o Zvezdinom vratu - obaška. Plus Simonović, koji je do dan pre potpisivaja ugovora mislio da je otišao u penziju, i Lazarević za koga se do pre dve godine nije znalo da li će ikada moći da igra košarku na navišem nivou... A Radonjić sa svima njima ošiša rivale ne makazama ni mašinicom, nego trimerom, ostavljajući im neprijatne repove koji se kasnije mesecima vuku za njima, kao neprolazni podsetnik ko ih je ošišao i sa kakvim timom. Jednostavno, drugi neka dovode milionske igrače, neka imaju duplo i troduplo veće budžete, a Radonjić će činiti ono što je oduvek činio i ono što najbolje zna - hard difens i tranzišn ofens. Kad je Zvezda u pitanju, finansijski i ne može da računa na više od toga. Niti mu više od toga treba da bi osvajao trofeje i bio trofejni trener sa početka posta.
    11 points
  20. Jovanovic ima fantastično telo. Nije ni neki indijanac u glavi. Šteta što ne zna bukvalno ništa košarkaški.
    11 points
  21. u ovom plejofu je bio verovatno i drugi najbolji igrač, pošto dončić i booker nisu stigli toliko daleko. međutim, napisao si slažem se da je legit superstar, kakvih uvek ima 15-20 u ligi, pa neko iskoči u prvih 10ak ali nije mi u top 5, tu na scenu stupa i kontinuitet igara, ovo što je ludikure radio, ili ono što dončić i jokić rade, koliko su im njihovi timovi dozvoljavali. nije to nikakav diss za tatuma, verujem da ima s'čime da se popne i do top5, but not today. što se bucksa & middletona tiče, nisam ga za džaba poredio po važnosti sa onim što green predstavlja za dubse. curry je sunce oko kojeg se sve okreće ali drejmond je sila koja omogućava da to sunce sija najsjajnije što može, rečnikom verovatno rista kubure. bucksima mnogo nedostaje khrisov pick n roll / pop + clutch šutevi + iso. za odbranu protiv bostona se slažem, pričali smo o tome i uživo i ovde, sramotna odluka front officea trenera, zbog koje su zasluženo ispali. edit: lupetam, kakav FO
    11 points
  22. Slabo je to rodjaci. Opet bi vas samarali Lazic,Dobric i Deda. Kk Sledeće sezone uzimamo sve
    11 points
  23. zasluzen ban pavijana, medjutim nije to sporno sporno je da onaj koji namesta ljude na te banove i nije za silne godine na ovom forumu napisao 5 kosarkaskih postova, vec samo flejm, tatisanje i trolovanje...ovde i dalje pise jedan harper je nepodoban, ali je zato kupisa slika i prilika foruma bravo
    11 points
  24. Cuti,izabrace ga i za najboljeg trenera Kls😆
    10 points
  25. Sve čestitke igračima i svima u stručnom štabu koji predvodi gospodin Dejan Radonjić ! Nisu kukali i žalili se nego radili, padali i podizali se u toku sezone koja je bola puna povreda, bolesti, teških gostovanja, raznih manipulacija medijskih i sudijskih ali kad dobro radiš i znaš da vrediš i pojedinačno i kao tim onda se osvoji tri titule. Tako se igra za Zvezdu i tako se poštuju navijači!
    10 points
  26. Svuda grmi okoloooo Naša pesma ponovoooo Sve je gotovo sve je pijano Naša Zvezda prvak ponovoooo!!!
    10 points
  27. Sa Barsom i Realom smo ratovali samo na terenu. Oni nisu krsili propise pa nam otimali Bogdanovica, oni nisu drzali vrata od svlacionice i tukli sudije, njima nije cilj bio da mi ne postojimo... Rast njihove konkurentnosti i snage prati jacanje njihive teznje da nas nema ili da budemo svedeni na to ta treniramo i radimo jos jace, pa nekada i nesto osvojimo. Nikakva paranoja vec samo secanje na nesto sto se dogadjalo. Ima li.nesto sto nam govori da nece biti drugacije. Drzava ih nenormalno gura, onakva bitanga na celu saveza, treba li analizirati medije... Oni ladno nece da igraju domace prvenstvo a dobijaji zilione od te iste drzave. Da nisu mozda to cinovi partizanstine, nekog bunta? U crtanim fimu, da. Samo ocigledni pokazatelj da mogubsta hoce jer drzava stoji iza njih stopostotno Sta mi imamo na nasoj strani? Radonja, domaca baza... Bojim se nedovoljno.
    10 points
  28. Petrušev može na centra jedino sa Štimcem u petorci, da ga ovaj, kao libero, raspoređuje gde treba da stoji i koje kretnje da ima.
    10 points
  29. zo, dzoni gudura, holins kalina, dobric, lazarevic bjelica, ilic, deda tarczewski, petrusev, luka
    9 points
  30. Mislim da ovo mnogo govori s kim se dogovorio, ili pak tvrdi pazar.
    9 points
  31. mesec dana se nisu treznili kada su ga se otarasili proslo leto i ti bi sada da ih opet uzmu
    8 points
  32. Necu imati vremena da objavljujem iz delova a do tad kapiram da ce potpisati neka pojacanja, ispod je ceo spisak centara. Za 7-8 dana ukoliko ne potpisemo pleja do tad ide spisak plejmejkera, samo ce taj biti suzen na max 30 imena jer tu nema prostora za rizik. Na ovoj listi centara neki mozda nisu ni za treceg centra u Evroligi trenutno ali su prospekti za buducnost po meni. Iako su ova dvojica sto ih spominjemo navodno dogovoreni, nikad se ne zna sta moze da iskrsne a i da potpisu verujem da na ovom spisku ima dosta imena koje bi pre izabrao nego njih dvojicu, ali kao sto rekoh necu se buniti ako potpisu. Ko zeli i ima vremena da istrazuje, a znam da ima zaludjenika poput mene. Sve sto valja iz celog sveta, od startnog centra preko nekog buduceg treceg eventualnog jer su 70% ''ispor radara''. (ima 10-15 opcija koji su 4/5 pa cak i nekoliko koji igraju 4 a ja ih vidim u Evropi na 5) Evroliga: 1. Josh Nebo 2. Alex Poythress 3. Johannes Voigtmann (verovatno najskuplji od svih, al opet ga ne vidim kao ekstremno nerealnog) 4. Hassan Martin 5. Joel Bolomboy 6. Youssoupha Fall 7.Toney Jekiri 8. Kaleb Tarczewski 9. Filip Petrusev 10. Arturas Gudaitis Evrokup: 11. Vince Hunter 12. Cristiano Felicio 13. Mike Tobey 14. Maik Kotsar 15. Kevarrius Hayes 16. Octavius Ellis 17. Mitchel Watt 18. Allan Williams 19. Jajuan Johnson 20. Zach Auguste 21. Willie Reed Nba: (Isticu ugovori-manje plate za Nba uslove) 22. Nemanja Bjelica 23. Luke Kornet 24. Luka Garza 25. Devontae Cacok 26. Brown Moses 27. Nemias Queta 28. Nathan Knight 29. Boban Marjanovic (navodno bice slobodan) G league: 30. Paul Reed 31. Day'Ron Sharpe 32. Petr Cornelie 33. Shevon Thompson 34. Reggie Perry 35. D.J Wilson 36. Jaime Echenique 37. Charles Bassey 38. Marko Simonovic 39. Micah Potter 40. Mfiondu Kabengele 41. Santi Aldama 42. Greg Monroe 43. Wright Moses 44. Dewan Hernandez 45. Marques Bolden 46. Zach Hankins 47. Aric Holman Fiba Liga Sampiona: 48. Giorgi Shermadini 49. Henry Sims 50. Tai Odiase 51. Marvin Jones 52. Alexander Madsen 53. Julian Gamlbe 54. Ethan Happ 55. Michael Young 56. Michael Eric 57. Gyorgy Coloman 58. Ismael Bako 59. Amida Brimah ACB-Spanija: 60. Marko Todorovic 61. Angel Delgrado 62. Cady Lalanne 63. Augusto Lima 64. Landry Nnoko 65. Laurynas Birutis 66. Kwan Cheatham 67. Cameron Oliver 68. Anzejs Pasecniks 69. Kyle Alexander BSL-Turska: 70. Alpha Kaba 71. Malcolm Thomas 72. Devonte Upson 73. Kerry Backshear 74. Johny Hamilton 75. Volodymyr Herun 76. Marcus Lee 77. Alec Brown Lega Serie A-Italija: 78. Tyrique Jones 79. Mikael Hopkins 80. Malik Dime 81. Christian Mekowulu Jeep Elite-Francuska: 82. Kyle O'Quinn 83. Gavin Ware 84. Chris Horton 85. Youssoupha Ndoye 86. Neal Sako 87. Boubacar Toure 88. Bodian Massa 89. Mouphataou Yarou 90. Ismael Kamagate BBL-Nemacka: 91. Marynas Sajus HEBA-Grcka: 92. James Kelly 93. Reggie Lynch LKL-Litvanija: 94. Amar Sylla 95. Juan Palacios 96. Dmytro Skapintsev BSL-Izrael: 97. Chinanu Onuaku 98. Derek Pardon 99. Timothy Soares 100.Justin Patton Aba liga: 101. Taylor Smith NBL-Australija: 102. Cameron Bairstow 103. Stephen Zimmerman 104. Jo Acuil 105. Duop Reath Japan: 106. Sebastian Saiz 107. John Mooney 108. Shawn Long 109. Eric Jacobsen 110. Nicholas Kay Kina: 112. T.J. Leaf 113. Arnett Moultrie 114. Dakari Johnson 115. Nick Rakocevic 116. Noah Vonleh 117. Jahil Okafor 118. Isaac Haas
    8 points
  33. Možda SD ... a to nam nedostaje.
    7 points
  34. Da nije pobegao i predsesnik saveza?? Inace, mnogo mi je zao sto se rastajemo sa nekima. Kuzmic koliko god me nervirao, falice mi taj dobri div, Simon da se tu negde mota onako duguljast kao zmija, obrijani Pefi da se guzi ka kosu, Vanilica sa pogledom vecitog decaka... Bas gotivna ekipa, svi odreda
    7 points
  35. Igra u trecoj ligi Crvena Zvezda 2,tako da nece se oni ni tu leba najest.
    7 points
  36. Kakva analogija, ma briljantno. Svaka ti čast kako si se dosetio da uporediš forumaša koji ti se ne dopada sa otmičarem i silovateljem. Ovo je bedno na toliko nivoa da ne znam šta da kažem, apsolutno sam ti se suviše kulturno obratila. Umesto što konstantno gledaš u tuđe dvorište, own up your shit. Lep pozdrav.
    7 points
  37. jeste banovan ali ne mogu oni da banuju koliko ja mogu da provociram u svakom slucaju necu dalje da razvlacim na temu, svakako se nista nece promeniti vama svima kojima je to sooper(tm) uzivajte retki su takvi primerci koji po forumima(generalno, ne samo ovde) opstaju
    7 points
  38. Neće Dobrić i Davidovac nigde. Oni sami nemaju razloga da idu jer ne mogu nigde osim u Zvezdi da igraju EL, niti mogu da dobiju veliki ugovor, a klub ih neće škartirati jer su posle Obradovićeve sezone učvrstili uverenje da je domaća osnova najvažniji deo ekipe. Domaćih igrača tog iskustva i kvaliteta za te pare nema, ljudi su prošli sve što nama treba i ulaze u najbolje igračke godine. Slično važi i za Ivanovića i donekle Mitrovića. Lazić za razliku od nabrojanih više nije u naponu snage, pao je fizički tj. usporio se i time je izgubio svoj glavni kvalitet, a to je sposobnost da oteža život naboljihm evroligaškim bekovima. On je na vrhuncu jurio najbolje evropske plejmejere na 3/4 terena, ekstremno brze igrače, sada ni brže dvojke ne može da stigne i kao takav je dosta loš igrač. Imamo Holinsa i Lazarevića da to rade, a Lazu bih poslao na poziciju Simonovića iz ove sezone. Nekad da se skida, nekada ne, u Evroligi da igra samo u slučaju povreda. Dobrić je prošle godine u finalu nagovestio da bi možda mogao da bude sekundarni kreator i doneo nam je titulu.To je kvalitet koji mnogo košta i imalo je smisla dati mu prostora ove godine da potvrdi da to može. Pokazalo se da ipak ne može i ja bih ga vratio na trojku, Lazića koji je to igrao bih kao što rekoh gurnuo na kraj klupe i doveo pojačanje na dvojci.
    7 points
  39. Cooper je sooper i nadam se da će nastaviti da namešta banove.
    7 points
  40. Drva se slažu, ljudi mogu biti samo saglasni. Nego, interesuje me koji su to postovi nameštanje na banove, na kojim topicima i ko sve to radi? Da li vidite da je KKCZ topik veći tata od tate i tu nema ni jednog Kuperovog posta? I upravo postovi sa glavnih topika su ti koji kako kažete "nameštaju" razumne ljude na banove, a tu Kuper nema ni 1%. Ali izgleda da pojedincima smeta samo neko sa druge strane, dok sa svoje samo lajkuje, ili kao u slučaju ove dvojice gore i sami pišu ono što im "kao" smeta.
    7 points
×
×
  • Create New...