Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/2022 in all areas

  1. Zamalo. Ne veceras, nego cela sezona. 1.Voltera, Ivanovic, penzos 1 - 3.Dobric, Holins, Kalinic, Lazic,Davidovac 4. pola Vajta 5. Kuz, Luka, penzos 2 Ovako izgleda nas roster. Bez beka, sa gomilom krila koji glume po potrebi dvojku ili cetvorku, gde niko ne moze da dodje prodorom do kosa osim Voltersa koji kad dodje pitanje je da li ce poentirati. Bez ijednog mladog talenta ili privida talenta koji je bacen u vatru, sa centrima koji ni sami nisu verovali da ce ovoliko puno igrati. Ako nema novca nije problem, ali tuzno je sto bi nam granicni ec igraci tipa Blazic na beku i Reed na centru promenili koliko toliko krvnu sliku, a kamoli neki ekstra kvalitet. Gotivim Radonjica nevidjeno, ali ovo je stvarno anahrono sastavljanje ekipe. Zameram mu i sto ni jednog talenta nije gurnuo u vatru, domaceg, stranog, nebitno. Imamo sistem, ali taj sistem pocinje i zavrsava se sa Radonjicem koji svakog trenutka moze da kaze cao djaci. Ovako smo se kladili na Markovica sa 34 godine koji je imao 3 poena u ec i koji je nagovestio da ga telo izdaje jos pre pet godina kada se povukao iz reprezentacije, koji uz to je los fit igracki na ono sto nam je trebalo. Covic nas je kostao cca pola milke sa Obradovicem, ocigledno trpimo zbog toga. Neozbiljno se radi, ne moze sve da pokrije ni korona sezona, nedostatak budzeta ili manjak talenta. Ostalo je ove sezone da budemo prvi u selu, Covic specijal do sada. Ako i to ne uspe, ne vidim razlog zasto bi i Covic ostao.
    16 points
  2. Jebemliga, ja bio u Pioniru i navijao. Izgubili smo. Igramo opet u cetvrtak protiv Monaka. Ici cu i u cetvrtak da navijam za CZ. Nadam se da cemo pobediti.
    14 points
  3. Jako cenim tvoje pisanje, ali poslednjih par upisa su ti veoma naporni i iskljucivi na nivou Sarca iz nekih bas "sakom u glavu" nastupa (bez namere da uvredim Sarca😉). Evo cak ti i on ocekivano lajkovao post, ovakvog tonaliteta. Ne znam zasto je bilo ko od nas ko misli da transfer politika bas i nije najsjajnija i da se svodi na zadrto prezvakavanje, manje zvezdas od tebe, Sarca ili bilo koga drugog ko bezrezervno brani svaki potez kluba. Jel svi mi volimo Zvezdu? Sigurno. Jel moramo svi da budemo srecni sto nam je trener s vremena na vreme sablonski nastrojen i zadrt? Ne moramo. Jel tesko priznati da Markovic kao doselekcija na beku, i Cirbes leta 2022. u bilo kom obliku nisu nablistavija resenja? Izgleda da jeste, cak je jeres i znak za proglasavanje antizvezdasem. Jel problem sto mislimo da bi na sve kvalitetne partije koje smo imali, imali koju pobedu vise i bili u PO zoni, da su neka dva upotrebljivija igraca na njihovom mestu, a da klub to ne bi dovelo do bankrota? Izgleda da jeste i to. I da smo svi mi koji nismo odusevljeni takvim potezima antizvezdasi. E pa vidi, meni se gotovo sve od navedenog ne dopada, ali sam zato maltene svaku utakmicu u hali i bodrim svoj tim, uprkos Pefiju i Maiku. Pa onda valjda imam pravo i da mi se nesto i ne dopada i da imam slobodu da to javno izreknem, a da ne budem odmah docekan na volej, vas "pravovernih" zvezdasa. Nemoj Medo biti toliko iskljuciv, sjajan si forumas i ogromnog znanja, drzi se takvih upisa, koje je uzivanje citati, dusa me boli sto me tvoja naprasna isklucivost i blaga arogantnost, teraju da preskacem tvoje postove😉 Vidimo se u hali sutra!
    12 points
  4. Pravda za Stefana Lazarevica zvezdino dete
    10 points
  5. Radonja cija se igra zasnivala na PNR, dovede 3 pleja koji mogu da igraju PNR ali ne dovede centra sa kojima mogu da igraju. Pa jedan Rid bi ovde imao 10 poena svaku utakmicu.
    10 points
  6. "Cirbes vise puta drzao penkalo nego loptu" 😄
    10 points
  7. Fantastična rola Hollinsa, ostalo ne bih komentarisao, vec je sve receno vise puta. U ovakvoj krvavoj tekmi mnogo znaci ta razlika u ofanzivnom talentu, dovoljan je jedan elitni napadac poput Dilejnija i odmah se videlo da to nemamo cime da nadoknadimo, pogotovo sto imamo najgoru rotaciju na petici u novijoj istoriji. Dok gledam Kuza, Mitra i Cirbesa kako zdušno navija više puta setno i čežnjivo pomazim Štimarinu dojku na desktopu...
    9 points
  8. sam cu se banovati , Je.o te ANDREJ VUCIC I CEO SNS. Ne mogu vise da citam narikace , mnogi su napisali sto su trebali, ko je bio u hali mogao je videti defanzivne klinike oba tima, i jos jednom onog trenutka kada taj kriminalac zajedno sa bratom udju u klub tada cu prestati da pratim kkcz, kao sto sam prestao da pratim FK CZ. A sada moderacija moze slobodno da me kazni nemam problem da budem banovan zbog nekog padobranca iz SNSa, ima KKP ako je zeljan neogranicenog budzeta i tih para, jebo vas i uspeh i EL i sve.
    8 points
  9. Ja sam potpuno relaksirano ispratio utakmicu nakon 1/4 jer mi je tada postalo kristalno jasno da nema teorije da dobijemo. Samo sreća nas je spasila da Armani već posle 1/4 nema 10-12 poena razlike. Prelako su dolazili do izgrađenih i otvorenih pozicija za šut. Nasuprot njih mi nismo skoro ni videli koš i svi poeni su postignuti uz ogroman napor. Nije moglo tako još dugo i to se videlo već tokom 2/4. Parirali su nam snagom i fizikom, odnosno nadjačali su nas. Ekipno su odlično igrali odbranu i zatvarali linije dodavanja. Primarne akcije su nam pročitane i nije bilo nikakve ideje šta dalje. Holins nam je malo dao gasa ali nedovoljno. Kalinić i Mitrović kao sekundarni kreatori zatvoreni i primorani na gomilu greški iz nemoći. Ništa se mi nismo pitali večeras.
    8 points
  10. Radonjićev odbrambeni totalitarizam počinje jako negativno da se odražava na kvalitet i gledljivost naše košarke. Većina utakmica je kao preslikana, impotentni smo ofanzivno previše, tu ne pomaže ni da imaš odbranu kao oni čuveni Pistonsi.
    8 points
  11. Srećom mudre glave u klubu nisu dovele zlog trećeg centra, pa nema ko da guši Luku i Kuza!💪💪💪
    8 points
  12. Samo da prijavim da su moji dobro, izgleda da smo prosli ok, iako za mamu ima da cekamo jos 3 dana, u petak su joj rekli da dodje na kontrolu - nemam pojma sto ali ona ce da ide. Ona uopste nije dobila temperaturu, samo se zali na uzasne glavobolje i uzasno zapusen nos. Sve ostalo ok. Mislim da je re-organizovala namestaj u kuci dok tata jos samo malo kaslje, tako da mislim da je on zavrsio svoje.
    8 points
  13. Samo da javim da me ovo sranje jos drnda, evo 12. dan je, nemam vise temp i glavobolju i bolove, ali boli grlo i nos je pun. Mozda se samo nadovezalo nesto, ili je to sve jedno. Bolje i tako nego nesto gore.
    8 points
  14. Ćera je primetila da se njihov trener puno ljuti, i da tata dva dečaka ispod nas puno "spuje" i govori "majmune".. Sin je već iskusan i primećivao je kad će da nam iscuri vreme i da Džoni mora ranije u završnicu napada. Prvi put u 2022.
    8 points
  15. Ma produženjem Cirbesa se odustalo od EL, ostaje još ćelavoj prevari da pokažemo neke stvari. To će Ćokijevoj sujeti da godi. Mesina nas doktorski držao i tamo i ovde, tri dana da igramo ne bismo okrenuli. Kuz, Volters i Luka resetovani na realnost, Džoni je lokalac, Holins ćorava koka, Kalina u pogrešnoj ulozi ceo ovaj mandat, to je trenerova odluka i greška. Vajt dobar momak ali čista nula igračka. Mislim, nije neka tragedija ali za nešto više a to je top 8, nedostaje ozbiljan bek, i ozbiljan centar. A i tada, pitanje je.. To je sigurno preko milion nečega. Što se kaže preslabi za kik boks, prejaki za r&r. Idemo dalje napadamo sve druge trofeje jako, i to je tako.
    7 points
  16. Mogla bi Fila da razmisli o Drummondu kao prvom centru 23 skoka malo li je na ovu skupoću. ---------------------------- Jedna za @uini
    7 points
  17. Suza suzu stize, neka istrpi koji zvizduk za laganih pola milke od kluba u koji se kune. Pored takvih legendi, protivnici nam ne trebaju. Prvi bih mu ja zvizdao da sam u hali.
    6 points
  18. Corona vakcine su se pravile u ekstremnim uslovima - u sred goruce pandemije. Kad je Fajzer sklopio ugovor s Bintechom (negde aprila 2020, posle prvobitnog odbijanja negde pocetkom marta) jos nisu ni znali da li ce vakcina biti efikasna, jos nisu ni tacno znali kako ce da izgleda proizvodna linija, niti kako ce da distribuiraju vakcine, niti da li ce im zemlje narucivati vakcine. Elem, rizik je bio ogroman za Fajzer, ali su oni resili da ipak rizikuju i uloze pare. Pre toga je Biontech, i njihovi investitori, morao mnogo da rizukuje i ulozi dosta para da pokrene prvu fazu ispitivanja. Kasnije su i zemlje EU, USA, UK, Izrael i ko je jos na pocetku potpisivao ugovor s njima morale da preuzmu rizik i obezbede novac da bi se krenulo s aktivnostima oko pravljenja proizvodnih linija za pravljenje ogromnog broja vakcina. EU je najduze pregovarala cenu i uslove, mnogo duze od Izraela, USA i UK, pa je zato i isporuka EU drzavama kasnila. Elem, u vanrednoj situaciji postignuti su i vanredni uslovi u ugovoru. Prosto nije bilo moguce da firme preuzmu sve moguce rizike, a ostali samo da cekaju gotov proizvod s svim mogucim garancijama. Rizik je morao da se podeli. Tako da je, sto se mene tice, apsolutno u redu sto su drzave preuzele odgovrnost za moguce nezeljene efekte vakcina, umesto firmi. A na ovoliki broj datih vakcina ekstremni nezeljeni efekti (ma koliko tragicni u pojedinim slucajevima) su bas, bas, bas retki. Sto je zaista super. Imali smo srece.
    6 points
  19. dozvolite, kalina i holins index 31 kome to nije dovoljno verovatno nocima sanja cirbesovu kitu nastavi da treniras i kalemegan u junu!
    6 points
  20. Zamalo 60 koševa kod kuće. Meni je ovo degradacija košarke što mi igramo. Cijenim da neko voli ovo krvarenje koljena i očiju ali ova selekcija definitivno nije moja šolja čaja.
    6 points
  21. Da je Novak bio povređen, uvređen, zauzet obilaskom piramida ili iz bilo kog drugog razloga odsutan, Nadalov trijumf bi bio apsolitno cist. Da se povredio tokom turnira, razboleo ili ispao u prvom kolu, takođe. Titula bi bila čista kao sto je cist i Fedov RG iako ptice na grani znaju da Soderling nije uradio to sto je uradio Fed bi pehar RG video samo na slici. Ali, Nadal je ispao i Fed je posteno pobedio. Umesto tog najboljeg isteraju kao psa sa turnira koji mu je kao RG Rafi, medjunarodna teniska organizacija ćuti dok joj ikonu proteruju kao krimosa najveceg... Rafa daje bednu izjavu koju posle pokusava da kompenzuje. Teroetski je Novakovu sudbinu moglo da dozivi preostalih 20 najboljih sa liste sem Rafe. Da li bi i tada Rafina titula bila apsolutno cista. Prosto gledajuci bi bila jer je pobedio na terenu protivnike, je li tako?
    6 points
  22. Pitali mamu, kad su bili mali, kako ih razlikuje. Upada klinja u reč i kaže "Kupala me juče dva puta".
    6 points
  23. Sanogo na štoperu je tempirana bomba. Nisam baš siguran koliko je to pametno.
    6 points
  24. Ado je na mene ostavio najbolji utisak od svih igrača Šerifa! Protiv nas je delovao impozantno, bukvalno je na Marakani sam držao vezu između redova Šerifa. Trčao je kao blesav, presekao gomilu pasova i uvek bio na praovm mestu da napravi mali faul kako bi sprečio potencijalno opasne napade. Sa druge strane vrlo jak na lopti, čak i kada smo pritiskali kao ludi on nije napravio grešku u predaji lopte. Delovao je fizički dominantno u odnosu na naše igrače, protiv Reala je pokrio apsolutno sve. Evo malo i statističkih podataka, ima imresivan procenat uspešnih dodavanja, i to kod svih dodavanja (kratkih, srednjih, dugih). Igrali su u jako zajebanoj grupi, a od 187 dodavanja samo 34 su bila ka nazad što je odličan pokazatelj. Momak je na svakoj utakmici pretrčao preko 10 kilometara. https://www.uefa.com/uefachampionsleague/clubs/players/250157541--edmund-addo/statistics/
    6 points
  25. I jeste, znao sam da si nas 😄 Ti si obrnuti uini
    6 points
  26. Hej, pa dobili su CSKA u Moskvi pre nas, pre toga Barsu u sred Barselone... Hello
    5 points
  27. Udario Radonja na Radonju. Kakav meč,kakva borba,kakva tuča i Milano pogodadjao trojke kad god je jebeno trebalo. Nismo se predavali do kraja i pored svih udaraca koje smo primali,svaka čast obema ekipama na muškoj utakmici. Hajns-Meli, najbolja defanzivna centarska linija koju sam gledao uživo. Meli kupi svaki skok,a Hajns je svaki šut zagradio i svaki pokušaj ulaza pod koš je lagano zatvorio. Da su Wolters i Lazić pogodili neke trojke i Džoni ona 2,3 šuta iz reketa, verujem da bi pobedili. To je večeras falilo da bude vrhunska partija naših. Ovako čestitke Milanu za pravu prvenstvenu,evroligasku, utakmicu i pobedu.
    5 points
  28. na pamtim skoro utakmicu gde nas je protivnik prosto udavio u fazi napada. imali smo na trenutke bljeskove ali premalo je to za mora se priznati ozbiljnu i dobru ekipu iz Milana. Opet bez napadačkog učinka sa jedinice i petice a bogami četvorke. puno premalo čak i za slabije ekipe od Armanija
    5 points
  29. Za Lazarevica nema mesta u 12, ali zato ima za penzionere Markovica i Cirbesa.
    5 points
  30. Bez zajebancije, Kalinić će slomiti vrat. Čovjek se kreće kao da ima kopita.
    5 points
  31. Bravo bre, ima nade za još jedan egal poraz.
    5 points
  32. Reality : Armani promašio bar 5 otvorenih šuteva
    5 points
  33. I stvarno ljudi, nisam u nadzornom odboru i ne podrzavam ovo jajarenje oko pojacanja, ali dosta plakanja, igramo danas bitnu utakmicu.
    5 points
  34. sopstveni ego im (Jeleni i Srdjanu) ne dozvoljava da shvate sta zapravo Novak predstavlja u svetu tenisa i sporta, da su potpuno nekompetentni i nedorasli ulogama koje su samoinicijativno preuzeli i da mu sve vreme nanose stetu. Oni su kao tegovi okaceni o njega, koji ga dodatno sputavaju. Verujem da Mirka jos uvek nadgleda situaciju i vodi racuna da su Fedovi interesi zasticeni, ali je zena prepustila stvarni posao profesionalcima i ne pravi se pametnija od njih.
    5 points
  35. Kako se, bese, zovu... Nisu, Bjesovi... Nije, Bajaga... aHa! I’d rather make you happy I’ll never make you cry I’d rather sing your song, song I’d rather sing you chanson
    5 points
  36. Nek se Ado spremi da gleda sa klupe kako Srnaldo plese u vezi.😃
    5 points
  37. Bob je jedan od najlegendarnijih likova domace kinematografije. Vruc vetar je sjajno napisana serija totalno netipicna za ovo podneblje na prvom mestu sto se timelina tice a onda i samog glavnog lika. Bora Todorovic iz nekog razloga nikada nije pricao o toj ulozi dal zbog neke svadje ili necega nisam uspeo da iskopam. Istorija je od majmuna napravila coveka a sada od coveka pravi konja... ja mislim da ste vi negde pri kraju tog puta.
    5 points
  38. Sta ces da popijes? -Daj viski,sok od ananasa,kafu i konjak. Sve odjednom,posto se zurim. Slobodan Mihajlovic Bob. Del Boj pre Del Boja
    5 points
  39. Mozemo I nekog naslednika onog Hleba, pa ga ubacimo u spic, I kada da gol na asistenciju Motike komentator moze da kaze - Nema Hleba bez Motike.
    5 points
  40. Još jedan kolekcionar sabranih dela Vojislava Šešelja?
    4 points
  41. Ne kuka se ovde zbog rezultata...već zbog završne opravke nekompletnog rostera dovodjenjem dve voštane figure koje ni iz daleka ne podsećaju na p'n'roll mašine Pefia&Maika... Moralo je to pametnije...
    4 points
  42. Nadam se da se ove sezone odustaje od projekta Dobrić startni bek.
    4 points
  43. Nadal trenutno nije GOAT, već je trenutno teniser sa najviše osvojenih slemova u muškoj konkurenciji. Siguran sam da niko nigde neće više da spominje Margaret Kort (i njena 24 slema) sve dok je Nadal teniser sa najviše osvojenih slemova u muškoj konkurenciji (na to smo podsećani samo u periodu od jula 2021 do AO 2022).
    4 points
  44. ko da je bitno, nista ne jurimo, odavno smo ispali iz konkurencije za top8.. igramo standardno ono nase, pa ako prodje prodje..
    4 points
  45. Svaka ekipa u koju je došao je sa njim bila osetno bolja, a za to su zaslužni leadership kako na terenu, tako i van njega. To što za sada nema osvojen prsten je splet okolnosti i svakako nije zavisilo samo od njega. Nazivanje CP3 limitiranim magom te ne čini realnom osobom.
    4 points
  46. Kad god sam u zivotu mogao da sedim,nisam stajao,kad god sam mogao da lezim,nisam sedeo. Moja pozna mladost i vasa rana starost su dve kategorije. Kad god sam u krizi,potrebno mi je malo luksuza. I tako dalje,i tako blize..
    4 points
×
×
  • Create New...