Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/05/2022 in all areas

  1. Ma daj. Covek vec 20 godina maltene putuje u Aus, cak i da postoji neka sitna nepravilnost, to se resava za sat dva. Ovo sad je cist teror.
    14 points
  2. Po najnovijem propisu ABA lige, nema vise prekida sezone bez pobednika nego je dovoljno da se jedna utakmica iz drugog dela prvenstva odigra i da u slucaju prekida prventstva pobednik se proglasava ekipa koja zauzima prvo mesto na tabeli. #dzabe vam novci moji sinovci
    14 points
  3. Sto bi rekli pogresnom Djokovicu su uzeli telefon.
    13 points
  4. 12 points
  5. Nije se rodio pod srećnom zvezdom, mučenik morao da se zadovoljava mediokritetima poput Vejda, Boša, Kajrija, Lava, Dejvisa. Teška suza, muška najteža za Bronoljube.
    12 points
  6. Russell Westbrook💪💪💪
    12 points
  7. Koji se doktor ovoga setio
    11 points
  8. Šta on da radi, pustio je postavu Madar, Glas, Kuruc, Koprivica i Miletić, ovi ih samleli. Ne postoji trener koji će mladom igraču koji je dočekao svoje minute i grize, reći da uspori malo jer je protivniku teško.
    11 points
  9. lekarska tajna, najiskrenije se nadam da nikad nece izaci na videlo . btw njemu su dozvolu dali australijski lekari , ne neki iz srbije ....
    11 points
  10. craig tiley i djokovic
    11 points
  11. Ovo je užasna vest koja je bacila u zapećak sve ostalo. Luka nije puno pisao, ali je bio recimo među prvima koji su mi se javili i ponudili svaku vrstu pomoći pri sukobu sa NČ. Ne mogu opisati koliko sam tužan. Neka mu je slava i hvala.
    11 points
  12. 10 points
  13. Političari ovde jedva dočekali da nađu žrtveno jagnje i odvrate pažnju od svojih svinjarija. Tipično.
    10 points
  14. Lepo da im Novak umesto bezveznih srca na kamere posle svake pobede nacrta špric.
    10 points
  15. Ja bih ipak voleo da mi uzmemo prave a ne "ostoja i trinki" trofeje.
    10 points
  16. Nemojte da se ljutite, moram da okacim ovo sa reddita
    9 points
  17. Ne mogu da verujem, ovo je za Monty Python. Valjda svi znaju šta mislim o vakcinama i da sam razočaran zbog Novakovog stava oko istih. Takođe, da je bio mudar i da je ćutao o exemption, možda se i ovo ne bi desilo. Ovako je svima dao na uvid da nije vakcinisan i naravno, što izgleda kao šamar Australiji i njihovih pravilima. Ali ... dobio je exemption od nezavisne komisije. I to su doktori, ne političari. Iako sumnjam da Nole ne može da primi vakcinu zbog zdravstvenih problema - šta ako je stvarno tako?! Ovo je klasično iživljavanje političara koji su puštali celebrities i sportske zvezde da rade karantin kako oni hoće ili da ga krše, dok neki nisu bili puštani u zemlju da vide porodicu na samrti. Novak im je došao kao kec na deset da se operu od toga i skupe političke poene. Stvarno se nadam da će im se obiti od glavu. Đubrad.
    9 points
  18. Jedino tragicnije od australijskih cobana su ovi likovi kojima je Nova Godina i neulazak Djokovica u Australiju podjednako praznicno veselje. Koliko je ustvari lako devojkama kada biraju muskarce, jbt kompleksi sami izviru, nemoguce ih je sakriti.
    9 points
  19. Ovo su trebali u startu uraditi, a ne davati mu neke dozvole da igra pa onda cirkus praviti. Odluka je ispravna ali je sramota da su napravili cirkus kakvog se mi na Balkanu ne bi postidili.
    9 points
  20. Da prekinemo sve odnose sa Australijom, i proteramo amabsadora.
    9 points
  21. Sad vec postaje ozbiljna frka oko Monika Seles scenarija, uopste mi ne bi bilo zao da se vrati tj izadje iz te zemlje odmah
    9 points
  22. Prekinuti sezonu i ostaviti iste timove i sledeće godine. Šteta za pijane milionere, ali ovo je viša sila. 😏
    9 points
  23. Ne sumnjam da je tebi sve ovo savršeno logično i dosledno, ali nekako ovako sa strane tvoje poštovanje zakona i poretka generalno je podložno sumnji
    8 points
  24. Ajde Cigani, pišite protiv Radonjića na košarka pdf-u, odvucite Devila odavde.
    8 points
  25. Svi gube ovde, ni za koga ovo nije dobro. I Nole i AO i tenis. Cak i australijski politicari koji su ovim kurcenjem dobili koji poen ce platiti cenu kad se emocije slegnu i racionalnije pristupi ovom blamu.
    8 points
  26. ali koliko zlih ljudi ima, ljudski rod je najgora vrsta koja hoda ovom planetom ....
    8 points
  27. Tuži ih sad Novače, pa sve milione ponovo prosledi u omiljeni KK.
    8 points
  28. Kakav je to majstor da sebi oteža u nekim osetljivim situacijama i izabere najgluplje "rešenje", bukvalno neverovatan lik . Sada, šta god da uradi, neće biti dobro. Ako ga puste i ostane da igra, prozivaće ga da je licemer koji će da istrpi svako poniženje samo da bi se dokopao rekorda, biće pod ogromnim pritiskom na svakom meču i između mečeva, repriza USO21 u najavi. Ako ga puste a on se vrati, globalna antivax ekipa će ga i zvanično proglasiti za jednog od gurua, Srbin pobedijo ekipa takođe, opet ne valja. Ako ga deportuju - poniženje par ekselans. Inače, ne verujem da on ne sme da se vakciniše, verujem da mu je jednostavno frka i da mu glavu pune Nestorovići i ostali. To ne opravdava kretensko ponašanje australijskih organa, bukvalno su uspeli da ispadnu veći debili od njega. Jebena komedija, Đoković je ipak pojedinac koji može da bude ovakav ili onakav, ali da se jedna ozbiljna država ponaša ovako uličarski i da se ne zna ko pije a ko plaća...neverovatno.
    8 points
  29. Dok nije dobio medicinske papire bio je zrtva svog glupiranja. Posle dobijanja tih papira i posle svega ovog, jeste zrtva kengur idiota i potomaka najveceg šljama koji je hodao planetom.
    8 points
  30. Pa potresno jeste. Voleli ga ne voleli, ovo je velika sramota i za njega i za turnir i za Australiju.
    8 points
  31. Ovo je bedni igrokaz za australijski SNS Nema ovo veze višeni sa brigom o zdravlju
    8 points
  32. Ma sad više uopšte i nema veze. Nije trebalo da mu daju izuzeće. Ne turnir, nego vlada Viktorije, ako nema valjanu dokumentaciju. Kakvi su im to tamo stručnjaci i kakav im je kredibilitet? A pre svega onima koji su ih postavili? Što se mene tiče neka mu traže vakcinu za sve preostale slemove, neka ga ne puste više nigde pa da zna na čemu je od starta. Ako nema na osnovu čega da dokaže da ne treba da se vakciniše, neka ne igra nigde. Ali onda da ne prave izuzetke. Nije on jedini koji je to izuzeće dobio, a druge su pustili bez ikakve pompe.
    7 points
  33. i dalje je zrtva svog glupiranja, bez obzira sta se sada desava, jer da je uzeo vakcinu kao svaki normalan covek, do ovog smehotresa ne bi doslo.
    7 points
  34. Ali prvo da ga vakcinišemo Sputnjikom, pa ga proteramo, onda ga oni ne puste jer ne priznaju Sputnjik. Još da taj Sputnjik bude Torlakov, ma idi...
    7 points
  35. Bulsit, posto je sve dokaze morao da podnese u elektronskoj formi, sigurno je i taj pogresno popunjeni formular poslat na vreme, a ovi su pred put morali da mu skrenu paznju na to. A ovaj tretman, od dolaska na aerodrom pa nadalje, je slika i obrazac ponasanja totalitarnih rezima, koji ne prezaju da sjebu kako male i obicne ljude, tako i ovakve sampione kakav je Novak, posto jelte dolaze iz pogresnih zemalja. Inace, opustite te, posto ni Federer, a ni Nadal vise nikada nece uzeti GS, a ovaj nas ipak hoce, tako da je cela ova prica i sa navijacke strane postala besmislena.
    7 points
  36. cekaj malo, dobijes odobrenje od profesionalaca da mozes da ucestvujes na turniru i on poslusa iste , a za vize nemoj da se zajebavamo. tako profesionalno i perfidno po sletanju uradjeno da niko normalan , ne naivan, ne racuna na tako nesto .
    7 points
  37. Btw jos jednom uzasan posao PR tima. Zasto je uopste dao do znanja svima da je dobio exemption? Mnogo bi sve ovo lakse proslo da je samo objavio da putuje na AO. Ili da nije nista objavio. Sam trazi djavola nekad.
    7 points
  38. Au, kakav meltdown bi se desio u komšiluku u ovom slučaju.
    7 points
  39. Kad Mc rece da ce ga pustiti bese jasno da je deportacija neizbezna... Menjam svoj prosli post iz 'Srbin zajebo sistem' u 'navukli ga kao soma na bucku'... Mozda je i ovako bolje, mada sumnjam da ce on iz ovoga ista nauciti...
    6 points
  40. Kad vec nismo uspeli da sacuvamo Lea, Bogija, Bertu, Zoa i Milutinova, hajde da uspemo sa Jamom, Glasom, Kuretom, Smajlijem i Balsom
    6 points
  41. Novak da se vrati i ne dođe više nikad. Kakva bi faca ispao. Odjebi govna.
    6 points
  42. jos jedna ovakva glupost i brisem temu.
    6 points
  43. Cak i da je on nevina zrtva u ovome, sto moze biti, opet ispada budala, a nije mu prvi put. Da je prvi put pa i da kazes, ali ko zna koji je. I on nastavlja po istom.
    6 points
  44. Ma jok more nek nervira iz sve snage. Najbolji su mi komentari tipa "šta je on bolji od miliona australijanaca" A čovek prvi teniser sveta, drži brdo rekorda, a obzirom da đavo čuči u detaljima, najbolji je teniser ikad, a ide da igra tenis. Eto što je bolji od miliona australijanaca. Da pričamo o rocket science, moguće da izvesno od miliona australijanaca ima neko bolji od Novaka, ali pričamo o teniskom f..king turniru, e tu nema ni jedan Ozi bolji. Neka ih nervira, nek vrište nepravda, worldometar danas broji +64,735 odgovornih, vakcinisanih, samopregornih, maskenosećih dva metera distanciranih nevinih Ozija konsterniranih prizorom da im stiže jedan nevakcinisan. Užasi promiskuiteta.
    6 points
  45. Da, Nemacka ima xy fabrika za pravljenje baterija, a za sada litijum uvozi, pritom ima jaku industriju automobila gde ce koristiti baterije. Oni imaju sve potrebne rezone da otvaraju rudnike litiuma, za razliku od Srbije koja nema ic rezona. Drugo, nemacki zakoni ce drzati Vulkan tako da nema da je ups malo curilo tamo, malo vamo... Bas slicnosti izmedju Nemacke i Srbije...
    6 points
  46. Hvala na podršci. Napisao sam već post na sportskom delu foruma, pa neka stoji i ovde.
    6 points
  47. Nikad brze mi se nije ispunila zelja...
    6 points
×
×
  • Create New...