Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/04/2021 in all areas

  1. 12 points
  2. Da budemo posteni, kokoskov je raspolagao znatno slabijim sastavom od saleta
    11 points
  3. Isto koliko su se Zvezdaši zajebali sa nazivom svog.
    11 points
  4. Toliko love spucane da bi se osvojio kup Srbije, greota
    11 points
  5. Ja cu prvo da sacekam da oni to objave pa cu onda reci sta mislim o tom potezu,Dok se to ne desi necu nista da pisem na konto Bjelice.
    11 points
  6. Udarile mu pare u glavu. 😛
    10 points
  7. Kakva sumanuta ideja veličine, bogte mazo [emoji23][emoji23][emoji23] Potpis. Možete sad da nas kecate u dupe koliko vam volja.
    10 points
  8. Al' ce da se crtaju murali pred izbore, morace gtr da poveca ljudstvo 😂
    10 points
  9. Kao onda na Milutinova?Jbg
    10 points
  10. znaci trofeji su se zainatili i odlucili da naredne sezone budu sladji nego one kad smo prekinuli dominaciju 😎
    10 points
  11. 10 points
  12. Ako je ovo pojačanje pokazatelj puta kojim će KKP ići, onda sam ja duboko razočaran... Mogu za njega da navijam, jer mi srce i slavna prošlost ne daju drugačije, ali ne mogu da ga poštujem. Ovo nije krv, znoj i suze, ovo nije partizanština i Kadinjača na koju smo navikli (ili koju smo preuzeli kao nekakav idealizovani modus operandi)... Može Žoc da sere o vraćanju duga, o ljubavi i sličnom sranjima, vraćanju na staro mesto - to se ne radi tako što ćeš biti podguzna muva jednom psiho diktatoru koji žudi od želje da ga svi vole i ne preza ni od čega da što duže ostane na vlasti. To se radi onako kako je Žoc to uradio u prvom mandatu sa Profom, a ne tako što ćeš biti kučka ovom Zlu. Kad je objavljeno da se vraća, srce mi je zaigralo jer sam zaista mislio da je ovo najpartizanskiji potez ikad. Kakav danak neiskustvu. Jebite se i vi i ovakav Partizan. Jer u ovome nema ama baš ništa partizanski.
    10 points
  13. Koja je svrha prebacivanja postova na tatu kada će tamo Kuper da napiše da je Bjelica platio partizanu da ga puste da igra kod njih. Isto kao sada i KC, žena mu se porodila pa više ne pravi problem a ni plata nije loša.
    9 points
  14. kako su krenuli dovsce sve cigane u klub. dobismo zvezdu 2 ili ef em pe 3
    9 points
  15. Branko Nordeus jedini čovek u Srbiji koji sme da izađe na crtu braći burazerima. Humanista i borac protiv aparthejda.
    8 points
  16. Moj predlog moderaciji je da se postovi ovog tipa ne dozvoljavaju vise. Topik ne tako polako, ali sasvim sigurno odlazi ka muskom reproduktivnom organu.
    8 points
  17. Ovo je zanimljivo i kao jedan socioloski efekat na samom forumu. Godine kukanja na aparthejd i ostale budalastine (a vidimo preko bate kakve su ugovore davali). I sad se prosipaju nenormalne cifre pa i za mnogo bogatije klubove, i muk. Jedino je eddard napisao nesto po tom osnovu, a pazi sad, cini mi se da nije dobio nijedan lajk od strane navijaca kkp. Sta se ovde moze zakljuciti? Nema gadljivosti na sns meleone all of the sudden? Da dodam, ne bi bilo bitno drugacije ni da je obrnuto. Mada bi se oglasio fender, uini i jos par njih. Naravno, ovde su sad pale razne teorije i paranoje koje su se hranile godinama. Czv nije imala ni upola sredstava nikad za vreme kampanje u EL, a o EC da ne pricamo. Kad je Kari dolazio u czv, igrao je sa covicima i popovicima, a sad... Jako jako zanimljive stvari sa tog socioloskog efekta. Naravno da ne ocekujem nista vise od takvih kao sto je kupica, al zanimljivo za posmatrati.
    8 points
  18. Ove pare koje prosipa kkp ima bukvalno jos 3 ili 4 tima u Evropi. Cak ni Makabi nema ovoliko love. Cska, Efes, Real, Barsa pa sns kkp. Era dekadencije i ludaka.
    8 points
  19. pa vidis da jeste, cim i dalje pises.. za nedelju dana istrolovao si vise tema nego omanji bataljon za 2 godine ☕
    8 points
  20. Ima jedan koji uskoro završava studije, a ionako sve najbolje zna u državi, ne ide na odmor, radi 25h sati dnevno… Pravi čovek za poziciju
    7 points
  21. Žulj 15 dana. S vrata na forum i odmah nogom u glavu. Sledeći put se trajno rastajemo.
    7 points
  22. riba od glave smrdi, prvo treba pročistiti leglo kumova i bratije u KSS pa tek onda očekivati da igrači igraju sa 100 % snage za reprezentaciju.
    7 points
  23. 7 points
  24. Dobro je, neko ima muda da ovo napiše. Sale bi svakako otišao tada i da su uzeli medalju, ali je ponašanje javnosti prema njemu i teranje sa klupe nakon toliko radosti koje je doneo i kao igrač i kao selektor, bilo obraz našeg naroda. Lepo je neko tada rekao da ćemo Saleta praviti od blata, mislim da ga već pravimo.
    7 points
  25. Ovo je karma is bitch za Salo sujeta. Ne znamo da cenimo neke stvari i mislimo da smo Bogom dani da uzimamo medalju na svakom prvenstvu.
    7 points
  26. Pijani milioner je nesto znao zaraditi sam preko transfera i ulazaka u LS i LE. To sa KKP def nije slucaj, ubacivao ti u pricu Maska,Bezosa i iluminate
    7 points
  27. Milion ipo eura po sezoni za jednog igraca nema.
    7 points
  28. Bar će brat Bogdan da se odmori ljudski.
    6 points
  29. Da li je iko ikada u bilo kom Univerzumu nazvao Bjelicu "Profesor", osim Šarenca?
    6 points
  30. Ostoja našao naftu.
    6 points
  31. Jbt, Fedor Kuper piše sa različitih profila i odgovara sam sebi.
    6 points
  32. Ja sam obrisao TopEleven s telefona i spalio GTA III San Andreas CD. To je najmanje sto mogu uciniti.
    6 points
  33. Čovjek bukvalno živi moj san, osnovao gejmersku kompaniju, napravio od nje silu, prodao za masne pare i sve utukao u KKP.
    6 points
  34. Znači ovako - take 2 uzeo nordeous - take 2 vlasnik ea sportsa - Branko uzeo kkP - Branko ima upliva u nba 2k = kkP ulazi u nba 2k22 sa sve vintage `92 ekipom
    6 points
  35. Uzecemo sva 3 trofeja, opet, ne znam sto se plasimo jednog Obradovica koji je obicna prevara od trenera u poslednjih sigurno 10 godina. Njegovo vreme je odavno proslo i pregazilo ga, ostala mu je ta stara slava i to sto je uvek radio u klubovia sa neogranicenim budzetima pa je osvajao domace lige i kupove kao na traci. Taj njihov drim tim ce vrlo brzo da se raspadne kao i sto se Armani raspadao svake godine do sada. Ubice ih sujeta, razjebace svlacionicu i bice gomila privatnika koji igraju za statistiku. Nije ovo Madrid gde to moze da se izbegne, ovo je Srbija gde je mentalitet takav. Dobric, Lazic, Lazarevic, Mitrovic i Davidovac ce nam doneti titule, videcete. Ne pomaze tamo ni Bjeli, ni Kc ma ni Lebron. Dobro bi bilo pojuriti Jaku i Dzenkinsa pa da da vidimo da ce srce da pobedi pare, uvek!
    6 points
  36. Ne brini, ako Covic i pobegne, mi necemo. Nismo bezali ni kada smo igrali sa juniorima, kada su nam sklanjali koseve itd. Kada smo sami prali dresove i slicno. Ali ne brini, nismo mi Vi da bezimo, kukamo, placemo. Zato i necemo biti isti, Vi kao samozvana, a mi kao instituacija koja je donela kosarku na ove prostore. Nastavite da uzivate u drzavnim parama, samo sto ove sezone dobijate par miliona vise nego prethodnih.
    6 points
  37. Sve oko Bjelice je prebačeno na Tatu. Hajde nastavite tamo, pliz.
    6 points
  38. Znači zaista će biti ujednačene plate... Sve sedmocifrene.
    6 points
  39. Daj, nemoj da se zajebavamo, zaista. Što se onda isti taj narod koji bi poslušao državu da se čuva jer mu država daje istinite podatke ne uzme i zajebe se pa ode i vakciniše se? Pošto mu država to, eto, najiksrenije savetuje. Prezentuje sve benefite vakcine, upućuje na činjenicu da je to jedini način da se zaštitimo i da oteramo ovo sranje, čak mu i jebeno PLAĆA...i gle čuda, sem početnog entuzijazma, niko više da se zajebe. A država sve vreme priča o tome. Bez skrivanja. Tako da neće biti da bi se narod čuvao da mu je neko rekao da su cifre 3 ili 5 puta veće. Do naroda je, jbg. Narod koji neće da se pelcuje jer ne veruje u vakcinu (Gejc, čipovi, sterilitet i ostalo) bi se više čuvao jer mu država daje tačne podatke. Yeah, right.
    6 points
  40. Ne bi me zacudilo da Delgisa u sred serije predje da navija za Sanse. :P
    6 points
  41. Da je danas gore nego sto je bilo pre trideset godina stoji, ali da smo nesto narocito nazadovali i nismo. Te generacije od pre 30 godina su iznele antibirokratsku revoluciju i sva ona sranja po komsiluku zbog cega danas moraju da se donose rezolucije o srpskim zrtvama, oplakuje Hirosima i Drezden. Dobio bi Djuric i danas 6% samo sto nema Djurica, politicka scena lici na zvezde granda, pa tih 6% sedi kuci jer iz pristojnosti nece vise da zapusava nos i glasa za manje zlo. A edukacja... Pa to do sada niko nije ni pokusao, ukljucujuci i DOS, od koga se barem ocekivao neki pomak u tom pravcu, a oni od edukacije uveli veronauku i afirmaciju ravnogorskog pokreta. Za trideset godina pluralizma uspeli smo da proizvedemo samo politicare koji su manji ili veci populisti a ni jednog koji je bio spreman da narod suoci sa realnoscu , ubedi da su promene neophodne zarad buducnosti i istraje u tome. Podilazenje narodu je mnogo lakse, ali su dugorocne posledice ubitacne. Srpski Havel se i dalje nije pojavio , a da li ce ostaje da se vidi.
    6 points
  42. Ostavite se teranja sa teme, to mi je uvek bilo gadno i na KKP topiku. Ovo je forum svih nas i niko ne moze zabraniti bilo kome pisanje bilo gde
    6 points
  43. Kad napadne Lazarevic na Singltona u finalu KLS lige dogodine!!!
    6 points
  44. Za sportiste ni gram emocije, posle cutanja na proslogodisnje vrsenje torture nad svojim narodom od strane psiha. Tako da mi je drago sto su italijani prosli dalje
    5 points
×
×
  • Create New...