Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/28/2021 in all areas

  1. Laki, sad mi je drato što ti nisam poslao snimak. Sa mojim glasom bi ovo usrali načisto. Savršeno Pretpostavljam da je Bojana ženski vokal, pokidala!
    14 points
  2. Moraću da pokrenem inicijativu u moderaciji da se pravilnikom zabrani pisanje o sebi u trećem licu jer ovo već prelazi u težak gnar… 😁
    13 points
  3. Tenis je generalno nebitan sport, fazon nivo varerpola, ali je u poslednjih 15-ak godina doziveo bum zbog toga sto ga u isto vreme igraju dva najveca igraca svih vremena. Takodje, kad pored te dvojica dodas jos i Federera koji iza sebe ima medijsku imperiju jasno je zasto je trenutno popularnost na vrhuncu.
    10 points
  4. Još samo jedna hiperprodukcija. Za moderatore bih predložio najveće trolere i patkometre i one koji skaču na svaku odluku moderatora sa jedne i sa druge strane i stvarno bih glasao za njih da se pitam za nešto. I onda ih pustiti da rešavaju svaki sukob, odgovaraju na svaku prijavu, odgovaraju na to što je neko stavio smajli ili ne, da objašnjavaju svakoj uvređenoj dušici.
    10 points
  5. Grofe gde ti je solunski tomi robredo, jel osvaja?
    9 points
  6. ,,Mene je Partizan napravio. Ja sam dužan Partizanu a ne on meni."
    9 points
  7. Sacekaj, sacekaj, pa zar je bilo neke sumnje 😄 Evo da vidite kako smo cekale 5-u utakmicu finala ABA lige 😄 P.S. svi se subajte na kanal, da stignemo do 1000 pratioca, samo ne stavljajte zvonce, da vam ne stizu deciji videi u notifikacijama na fonu 😄
    9 points
  8. Ako je istina da i Radonjic i Obradovic i Dusko Ivanovic zele Avramovica, bice da nije samo precenjen domaci igrac.
    9 points
  9. Ovo treba poslati ljudima u klubu i da se oduze Lakiju jednim dresom KKCZ. Mozda jednim dresom taze penzionisanog igraca 😉 Svaka cast, odlicno je!
    9 points
  10. Opasno se širi ovaj Mekovid-92.
    8 points
  11. Eh sad se cudimo sto je covek optuzen za silovanje dobio posao HC u jednoj od fransiza, a pre godinu dana je cela liga bila u zalosti i pominjala cak i menjanje logoa kad je poginuo Brajant koji je bio optuzen za isto delo i van suda platio debelu odstetu
    7 points
  12. 7 points
  13. Pa samo treba da angažuju @Clash-a kao šefa marketinga kampanje za vakcinisanje i problem je rešen.
    7 points
  14. Pevala sam na spratu kuce u selu, sa babama i dedama u prizemlju 😄
    7 points
  15. Ne bih bio u koži novom moderatoru, a naročito sada. Sada kada se tata tema preliva na sve strane, mogu misliti na šta će da liči oko derbija, a tek ako se odlučuje o trofeju. Pojedinci jedva čekaju da ga izvade i premere ko je siromašniji, ali i bogatiji istovremeno, kome sudije navlače, kome ne, ko je orevara od trenera, selektora i igrača, posle svake loše partije isticanje kako je neko loš i trljanja grešaka na nos. Pojedine je stvarno zadovoljstvo čitati, analize utakmica, igrača, taktike, naučim malo nešto novo o košarci svakog dana. Predlažem jednu sablju, čišćenje svih tema od budžeta.
    7 points
  16. Boxscore navijaci, to im je vrhunac pracenja kosarke.
    7 points
  17. Kakvi upisi, samo da se dokazu neke prethodne tvrdnje. Kao da ne znate koliko je bitan rad nogu za stabilan šut. Videli ste Hardena kako se raspao u šutu pokušavajući da igra nezalečen. Da je regularni deo sezone, ne bi Bogdan primirisao parketu, nego sad svi idu all in.
    7 points
  18. 6 points
  19. Samo se navijači Zvezde i Partizana deru jedni na druge da su lopovi... Meanwhile samo ta dva kluba dobijaju direktnu podršku države a uprave se hvale i razmeću parama koje nikad nisu zaradile...only in Serbia. Ja ću biti srećan čovek kad vas 100 000 i nas 100 000 da po sto evra za svoj klub i konačno sve bude samo sport a ne politika.
    6 points
  20. Po meni gol šampionata za sada.
    5 points
  21. Najbolje je da neko vreme ne pisemo nista...
    5 points
  22. Realno prica oko licence je smijesna za obe strane, eventualno 2 godine max ako vlast odluci da bas pogura jedan klub. Ali ne vidim sto je to KKP bio mnogo uspjesniji od CZ kad je EL u pitanju, osim sto je imao vise staza tamo. Da ne pricam koliko se sistem mijenjao od tad, pa evo i Zvezda je igrala top8 u prethodnom sistemu a sad ti za isti treba 20 pobjeda minimum.
    5 points
  23. Jes da je tata i jes da sam ja navijac Zvezde al dal stvarno verujete u bilo kakvu normalizaciju dok je Nebojsa Covic na jednoj strani? Taj je zaratio da svakim ko mu je stao na put, ne preza da etiketira navijace imenom, da izmislja laze i preti. Kosarkaski klub je bio oko 3 godine talac njegove bolesne zelje da mu debeli sin bude faktor na terenu i ostavi traga (nekog drugog osim smrdljivog). Takodje sef sudijske organizacije zaduzene za Podgoricu ozbiljno preti da uzdrma Covicev tron glavnog trovaca u regionu. Ostoja i ostali pilicari uz duzno postovanje ma koliko se trudili druga su liga. Todoric je stara kuka al su ga marginalizovali poslednjih godina.
    5 points
  24. Pa i jeste srušio. Novak je sanjao njega u polufinalu. Ovako će morati da igra sa uvek neugodnim RBA.
    5 points
  25. levitira: evo, malo za nostalgicare, kojima nedostaje stari nacin igranja na travi
    5 points
  26. Jedan covek je prognozirao da Novak uzima bez izgubljenog seta. Novak gubi PRVI set na turniru. Moj izabrani vidovnjak [emoji23]
    5 points
  27. Dje ovo da metnem ... https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fnoizz.rs%2Fsport%2Fpijani-policajac-na-saboru-potegao-pistolj-na-raduljicu-reakcija-kosarkasa-je-jos%2Fs6bxhps%3Ffbclid%3DIwAR2OzjPngceW9qJI1JVOrJjsFsIBUT_LyDJGYtoUCRdS-fAFKjsJJOlK9Hg&h=AT2eSZlgpQ0vpPcoFaADQOVzWmZ1d1elZ_RiAhGiE_4TRX3L6EG9JIcjL_18-Z083e4EXz8csTydZAgtKP_19eUXnsuEzZkzfiR51xL5W2LhqteWqTEFIPv1uxqOW9MR3A94&__tn__=%2CmH-R&c[0]=AT1XUBoZ6wcc5enboWdlJ5StoRj1xkZAmlTkI6HLaoQcoHwRaaarExHYop9l171bRLhiqOlQuLzBRgv3uK6OKVDDUBTuV6cNx6dMyLpciQBG7PQoh7Pdsif9dh5nbT-3nyIQrFDNRBG6EChlC2_5n0JAy9w35hVZwsuci-Y5-CjaroBs
    5 points
  28. Davidovac je Džordan za ono što je ostalo od Milosavljevića ali da ne pokrećemo opet tu temu.
    5 points
  29. Po tradiciji ja ću da predstavim naše sportiste na Olimpijskim igrama. Gleadaću da počnem što je pre moguće, pošto ima puno posla 🙂 edit. naravno ako se slažete.
    5 points
  30. Što se tiče upravljanja Beogradom Vesić vs. Djilas ... Hajde da uzmemo za osnovnu pretpostavku da ni jedni ni drugi nisu gadljivi na mito i korupciju (blago rečeno 🙂 )... Ono što razlikuje Djilasa od SNS su kolike -tolike organizacione sposobnosti kao gradonačelnika ... Mi možemo raspravljati o estetici i ceni mosta na Adi,ali neosporna je činjenica da je bio potreban,rekonstrukcije ulica u njegovo vreme su možda bile sporne iz ugla cene,ali relativno su pristojno odradjene i drže se do danas .... Sa druge strane ono što simbolizuje vladavinu SNS Beogradom po meni je npr. trg Slavija, čija je rekonstrukcija više puta probijala rokove, suštinski nikakvo poboljšanje u funkcionalnosti nije postignuto,a bukvalno počeo je da se raspada pre nego što je i završen ... Nije to samo jedan primer,to je već postao standard ove vlasti u Bgd.... Dakle ukratko ...Bitange i jedni i drugi... samo ovi trenutni pored toga što su bitange takodje su kolosalno nesposobni ...
    5 points
  31. Bogdan se samo vratio u svoje choke momenat kad treba..
    5 points
  32. Delgisa navija za sve Ekipe.Znaci uvek se raduje. :D
    5 points
  33. Neverovatno da su birali izmedju 1 sramnog bagaza koji nosi Kidd i drugog, Chaunceyevog...
    5 points
  34. Ko je ono napisao - Italija je bila u lakoj grupi? 🤣
    4 points
  35. Uspeo sam večeras i francuze da sjebem. Toeto. Više ništa ne pričam...ovo je strašno
    4 points
  36. Cist mit i cista sreca, da ti ja kazem! Covek koji je 9x osvajao EL sa 5 razl. timova, apsolutno ne zna da izdize igrace na vise nivoe i usavrsi ih, napravi ih najboljom verzijom njih. To je sve samo zbog jacih takmicenja. Vidim, svi kosarkasi odreda koji su ikada zaigrali EL, svi su NBA kalibar do jednog. Ili makar top evropski igraci.
    4 points
  37. Nije problem, natrpaćemo opasno.
    4 points
  38. Izgleda da Mekove moći traju 4 sata i 11 minuta. Nešto kao Pepeljuga i 12 uveče.
    4 points
  39. Naravno izbor Miss Tokio 2020 se ne sme propustiti. 🙂
    4 points
  40. Bojana je otpevala na energy level-u novih evropskih šampionki koje su sinoć svim reprezentativnim selekcijama zadale domaći zadatak kako se peva himna. Velika si ciganštura Bojana. Veću nemamo.
    4 points
  41. Ne bih rekao da je takticka obucenost na mnogo nizem nivou od muske kosarke. Na primer nasa odbrana sinoc, ono je savrsenstvo. Udvajanja, pomaganja, rotiranje, brzo punjenje reketa, itd. To je sve dokaz o dobrom razumevanju kosarke. A razlika u fizici je naravno neverovatna i tesko da se moze opisati.
    4 points
  42. MAREJ SAVETOVAO DREJPERA PRED DUEL SA NOVAKOM! Britanci UJEDINJENI protiv Srbina!
    4 points
×
×
  • Create New...