Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/22/2021 in all areas

  1. Ajmo akcija!!! Spremam jedan video od tri i po minuta posvećen Ognjenu Dobriću, sa najzanimljivijim akcijama i koševima iz finala ABA i KLS. Kao podloga će ići "Wild one" Iggy Popa (matrica), a ideja je da što više ljudi otpeva pjesmicu (ima tekst), ja bih to onda ukomponovao u "hor". Pevači će naravno biti anonimni (samo oni će znati da se nalaze na snimku) da nekog ne bude sramota da se pridruži. Naravno, ne tražimo Pavarotije već da se iz srca otpeva. Jedina razlika u tekstu je što treba umesto "Gotta dance like fool" otpevati "Gotta score like fool". I još jedna bitna svar - treba mi samo glas. Dakle, slušate matricu na slušalice i pjevte (i naravno snimate se). Ajmo drugari da napravimo lep spotić!!! Naravno, pozvane su dame i gospoda!!! (Bojana na tebe mislim prvenstveno 😉 )
    21 points
  2. Upravo sam raskinuo s devojkom @DameTime moze broj ?
    15 points
  3. ako nas ne sjebe pudlica
    11 points
  4. Radonja se koncentrise na Lasa, Sarunasa, Atamana, Itoudisa...
    10 points
  5. Država je uradila sve što je do nje. Imali vakcine kad većina nije imala. Imamo i danas. Do naroda stoke je. Podsticaji, keš, vaučeri, mogućnost izbora vakcine, lakša putovanja, skupi PCR testovi i nije dovoljno... Pa ništa, stoko. Razboljevaj se. Pritom, kada dođe vreme za treću dozu na jesen, pa ni ovo malo što se vakcinisalno neće primiti treću. Ako bude 50% od svih koji su do sada primili, da pevamo. Tako da jbg, do države nije. Do poverenja u državu može da bude delimično. Najviše je do maloumnog pojedinca. Jbg.
    10 points
  6. Sve je to biznis. Striko Toni ispoštuje Novaka, pruži mu super uslove, odradi lep PR, Novak zauzvrat nahvali Majorku, teniski klub, terene, turnir. Ima Toni još da navija za Novaka da osvoji W da bi mogao to iskoristi kao reklamu...."Mesto gde se spremaju Wimbledonski šampioni"
    9 points
  7. 9 points
  8. Da okacim i ivde ako neko nije video.... POzzz svima, vidim da se mnogi od vas zlopate sa stream-ovima i resio sam da malo pomognem. ovako, imam privatne IPTV liste koje bih delio free stalnim clanovima ovog foruma i istinskim ljubiteljima sporta. Ide WImbldon, u toku je EU prvenstvo u fudbalu i NBA, posle ide OI, znaci bice zaista puno sporta za gledanje ove godine. U pitanju su MAC adrese sa URL adresom portala. Znaci potreban je player koji podrzava gledanje preko MAC adrese. Nije nista komplikovano, u par koraka sve se svodi , tj da se ubace ove dve stavke u player. Potrebno je imati neki uredjaj koji podrzava neki od mnogobrojnih playera sa gledanjem preko MAC-a. Recimo android TV-ovi, android BOX-ovi. LG i samsung televizori imaju neke svoje playere ali koliko znam tu je potrebno minimalno ulaganje, tj da se kupi taj player, a to kosta 5-6EUR lifetime sto je smesno. Mogu se gledati ove liste i na windows-u preko sfvip playera... U pitanju su kingbox liste koje nisu toliko jeftine kada se kupuju legalno, ali ja sam uz pomoc kolege sa jednog tehnickog foruma uspeo da za nas sa vox-a obezbedim 20-tak tih listi. Molio bih one koji nemaju uslova da prate sport usled nedostatka neke placene televizije da mi se obrate, svako ce dobijati po 2 liste tako da ako jedna ne radi radice ova druga. Kingbox lista ima sve moguce svetske sportske kanale. Ima NBA pass, TNT.... ima i informativne, filmske dokumentarne, ako se ne varam u pitanju je nekih 4-5000 kanala. Saljite na PP poruke kome treba, naravno prednost imaju forumasi dsa dugim stazom i brojem postova. Pomagacu koliko mogu ko s ene snadje oko ubacivanja, ponavljam potrebno je imati neki uredjaj koji podrzava gledanje ovih MAC lista. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    8 points
  9. stevi je zapravo krivo sto je veceras lottery a nigde njegove ekipe medju njima. novi bender i chriss ce negde drugde 😞
    8 points
  10. Imamo novog navijača ❤️
    8 points
  11. Kod vas bilo zauzeto. Velja renovirao bunker.
    7 points
  12. Prvo se raspitaj da li joj je baba zajebana.
    6 points
  13. 6 points
  14. Novica ubica. Sram vas bilo bre. [emoji846]
    6 points
  15. POzzz svima, vidim da se mnogi od vas zlopate sa stream-ovima i resio sam da malo pomognem. ovako, imam privatne IPTV liste koje bih delio free stalnim clanovima ovog foruma i istinskim ljubiteljima sporta. Ide WImbldon, u toku je EU prvenstvo u fudbalu i NBA, posle ide OI, znaci bice zaista puno sporta za gledanje ove godine. U pitanju su MAC adrese sa URL adresom portala. Znaci potreban je player koji podrzava gledanje preko MAC adrese. Nije nista komplikovano, u par koraka sve se svodi , tj da se ubace ove dve stavke u player. Potrebno je imati neki uredjaj koji podrzava neki od mnogobrojnih playera sa gledanjem preko MAC-a. Recimo android TV-ovi, android BOX-ovi. LG i samsung televizori imaju neke svoje playere ali koliko znam tu je potrebno minimalno ulaganje, tj da se kupi taj player, a to kosta 5-6EUR lifetime sto je smesno. Mogu se gledati ove liste i na windows-u preko sfvip playera... U pitanju su kingbox liste koje nisu toliko jeftine kada se kupuju legalno, ali ja sam uz pomoc kolege sa jednog tehnickog foruma uspeo da za nas sa vox-a obezbedim 20-tak tih listi. Molio bih one koji nemaju uslova da prate sport usled nedostatka neke placene televizije da mi se obrate, svako ce dobijati po 2 liste tako da ako jedna ne radi radice ova druga. Kingbox lista ima sve moguce svetske sportske kanale. Ima NBA pass, TNT.... ima i informativne, filmske dokumentarne, ako se ne varam u pitanju je nekih 4-5000 kanala. Saljite na PP poruke kome treba, naravno prednost imaju forumasi dsa dugim stazom i brojem postova. Pomagacu koliko mogu ko s ene snadje oko ubacivanja, ponavljam potrebno je imati neki uredjaj koji podrzava gledanje ovih MAC lista.
    6 points
  16. I sudije komada trojica
    5 points
  17. Ratkovica, Koprivica, Bezbradica... fale mi još dvojica za petorku
    5 points
  18. Mogao si to nekako izokola da nam saopštiš ... ovako, s´neba pa u rebra
    5 points
  19. U picku materinu kad sanjam da smo ispali od Makabija. Na Marakani 0:1 i ispadamo. Ko zna sta sam se drao u snu. Zena me budi i kaze urlam kao da me kolje neko. Jos kaze da je tako to kada se pred spavanje gleda Fauda. Ja onako izbezumljen je pitam kakav sad Dauda, pa taj nije u Zvezdi sto godina. Ima jedna zdravstvena ustanova desetak km od Niša. Vele da pomažu tamo.
    5 points
  20. Na SK 5 pred kraj meča u Istbornu se uključuje komentator sa rečima: "Dobar dan poštovani gledaoci, pratimo neki teniski meč sa nekog turnira" (sic)
    4 points
  21. I tako obojica ce potonuti do kraja plej ofa. Cestitke grofe.
    4 points
  22. Pametan svet ujasio kamile (prva slika), a luda Vili istim putem, samo peske (druga slika). Ova oazica desno je golf teren, ogradjen kaktusima i zicom. Znaci, nesto kao fatamorgana, samo za gledanje dok gazis po vrelom pesku i pitas se da li taj putic negde ima kraja 😃.
    4 points
  23. Da parafraziram Ludovana Jovanovica, "elementarno vaspitanje mi nalaze da onaj kog napadaju ratni profiter Djukanovic i paracetnicki vojvoda Mandic, taj mora da se brani".
    4 points
  24. luka/simon na 4 uliva poverenje
    4 points
  25. Da probam da odgovorim taksativno -DPS nije lustriran jer bi bila lustrirana cijela politička scena... (Zamisli DNP Milana Kneževića potiče od DPSa, jer je to ogranak SNPa koji je nastao cijepanjem Milo Momir); -Politička mafija nije pohapšena jer za to treba: Zakon o porijeklu imovine, poreska policija, smjene na vrhu tužilaštva za koje treba 3/5 u parlamentu i izbor novog tužilačkog savjeta, što će biti tamo na jesen; -Glavni tužilac je nezavistan od DPSa taman kolilo i Zagorka Dolovac od SNSa, pa zato je bolje sačekat jer bi ovaj uprskao to i bilo bi res iudicata (presuđena stvar). -Nije potpisan ugovor jer se izmijenio ugovor koji je pokojni Amfilohije bio pripremio i traži se sad da se tim ugovorom tretira imovina i da se sva imovina prepiše na SPC sa sjedištem u BG, uđjesto da se ostavi ko do sad na Mitropoliju i Eparhije. To da se potpiše to bi fakat bila izdaja države Crne Gore jer bi se imovina i to velika prepisala faktički na Srbiju, odnosno država se ne bi pitala sa njom ništa, a ni MCP i Eparhije. Takođe traži se da se ubaci saglasnost SPC za gradnju pravoslavnih bogomolja (što bi spriječavalo da neko na svojoj zemlji od donacija napravi CPC crkvu). Na stranu što ja mislim o CPC i Mirašu, ovo je klasično kršenje vjerskih prava drugih. -Podjele i identitetska pitanja forsiraju DF i DPS i njihov spin majstor Beba Popović, a ne vlada. -Ne znam što Srbija ne pošalje drugog, a uostalom ne znam što Srbija ne pošalje i izruči osuđenog Svetozara Marovića. Prethodni ambasador je baš provocirao na teme koje su sporne u CG. Na primjer izjave o tome kako je CG 1918 oslobođena od strane Srbije. Nije sporna bila tada želja Crnogoraca o ujedinjenju u jednu državu, samo je sporan bio način. Način na koji je to izvedeno je posijao zlu krv i vjerovatno da današnjih podjela ne bi bilo da je ispoštovana državnost Crne Gore kroz neki vid autonomije i određene ingerencije Petrovića na teritoriji CG. Da ne nastavljam jer će se otvoriti priča o nečemu od prije vijeka, a konstantno vrćaćanje u prošlost i insistirsnje na svom viđenju istorije je upravo ono što izaziva podjele i animozitete. Pitanje je što Srbija ne pošalje nekog drugog, već baš mora taj nesretnik koji bi da čačka svako malo te neke teme. Odnos DPS SNS se najbolje vidi kroz slučaj Marović. Što ga Srbija ne izruči? Opljačkao je Budvu i priznao da je to uradio. Postoji pravosnažna presuda samo da je odleži, ali avaj. -Pa sa Srbijom je ko što vidiš zajebano. Crni Zdravko zove Anu da dođe, ona neće (ne smije)... Svetozar se ne isporučuje a niko iz Srbije ne zove naše zvaničnike (Zdravka) da dođu iako su oni iskazali želju da se pojave. Za AV su Srbi u CG samo oni koji njega dižu u zvijezde. -Što se položaja Srba tiče, evo to da izdvojim iako si to zgurao u ove odnose dvije države... pa korigovan je zakon o slobodi vjeroispovjesti na zadovoljstvo SPC, vraćaju se neki pjesnici koji su bili izbačeni u školski program, Srbi u CG ovu vladu doživljavaju kao svoju (sem profesionalnih Srba iz DFa) a mislim da je makar pola vlade sačinjeno od ministara srpske nacionalnosti. E sad što bi neko samo Srbe koji bi slušali AV kao na glavnog jer je on valjda "predsednik svih Srba"...... to je druga priča. Što se tiče stranih sila, Crna Gora kao članica Nato pakta je sigurno konsultovala partnere oko imenovanja na ključne bezbjedonosne pozicije. Taj njihov uticaj se najbolje vidio kroz Dritanov zahtjev i "granicu ispod koje se neće ići" da ljudi koji nisu prozapadno orjentisani ne mogu biti na čelu ovih službi. Za razliku od DOS vlasti nakon 05.10. kod nas je smijen i obaviještajni i policijski i vojni vrh. Na mjesto direktora UP je stavljen najpošteniji policajac po mišljenju većine u CG, Brđanin. Ima zapadni pedigre jer je išao u FBI na obuku. Na mjesto šefa ANBa je advokat Vukšić koji je zamisli bio nosilac lokalne DF liste u Kotoru. Kad se prihvatio tog posla automatski je postao izdajnik za DF. Čekaj malo, Lekić je izdajnik DFa, Krivokapić takođe, a i Vukšić isto. Sad se postavlja pitanje jesu li oni toliko nesposobni da svakog koga postave na čelo svoje liste bude izdajnik. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    4 points
  26. I sta sad s tim? Ne znam koliko ce vise biti bitno koliko njih je kihnulo i koliko njih je imalo 37.6 temperaturu. Ako tako krenemo, ceo zivot cemo se testirati, biti u karantinima, etc... Jedino sto je bitno (bi trebalo da bude bitno) je broj hospitalizovanih (i onih u ICU) i broj umrlih. Vakcine ce se "update"-ovati prema potrebi / ozbiljnosti i rasirenosti novih sojeva, nama ostaje da se vakcinisemo (mi koji hocemo), pazimo se koliko mozemo i zivimo...pa kako ko i dokle!
    3 points
  27. Ja kapiram da nije pitanje da li ce moci da se sputaju, nego sta ce se desiti pre sputavanja 😄 Ali ja sam optimista, po svemu sto se dosad vidi vakcine rade sasvim solidno protiv delte. Tako da verujem da ce uz povecane napore vakcinacije to biti ok i da nece vise biti velikih talasa i skokova u broju zarazenih kaonu najgorim momentima zime.
    3 points
  28. Odakle tom prokletom smradu hrabrost da bilo sta izjavljuje bilo kojim povodom... Gnjida usljiva...
    3 points
  29. Reklo bi se da je za vas doktor nauka 😄 Covek je osvojio vise ABA titula nego sve Partizanove uprave ukupno. 🍻
    3 points
  30. Ma to mu je najvise od kolena, kao Hardena sto je zezalo u prvoj utakmici. Ako ne moze da se oporavi kako treba, vise ce da steti timu.
    3 points
  31. Pa kako su onda pale brojke u indiji 10 puta? Ako cemo svaki put u rupu kad virus mutira.... Israel nema nijednog preminilog.vec 7 dana. Rekao.bih onda da vakcinisani imaju blahe simptome
    3 points
  32. Iskoristio bih priliku i prvu put iskoristio reč gnar. Ovaj Tricky mi je baš gnar. Je li gledao neko kad je bio And1mix ili kako se bećz zvala ta sportska priredba u Pioniru. Igrali Ameri protiv nas, posprdala se braća iz geta, belci se isprimali, hteli da se biju i zaigrali tvrdu odbranu na ivici faula.
    3 points
  33. A nasla se ja da se bunim!! Verovatno ima ljudi koji su se pitali:"Sta ima neki da putuju sad u vreme korone?!" 😄 A ja taj "neki"....
    3 points
  34. Kruži netom ova pričica oko zaprašivanja, već jedno 16 puta sam naleteo na nju:
    3 points
  35. Ne uliva, nego preliva. Iz zeludca napolje.
    3 points
  36. Keš, kolica - Ostojica
    3 points
  37. Vucic se pojavio i na sportandu zahvaljujuci KKP.
    3 points
×
×
  • Create New...