Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/24/2021 in all areas

  1. Brat Laki kad smo osvojili KRK Brat Laki kad osvojimo ABA ligu veceras Brat Laki kad osvojimo kup sutra Brat Laki kad je FC3 objavio odlazak u penziju
    29 points
  2. Nema to veze samo sa tim koji klub ga plaća nego je prirodno da se raduješ pobedi ekipe za koju igraš, bez obzira protiv koga igraš. To je nekako esencija takmičenja. Pri tome, nije bilo nikakvog preterivanja sa Lukine strane niti neke "neumerenosti u radovanju" što od njega ne bih ni očekivao jer je vrhunski momak i sportista za primer.
    19 points
  3. Prvi put sam čuo Edina i Koleta da toliko pričaju o odnosu faulova i prvi put sam ih čuo da su rekli za jedan faul dosuđen Lojdu da nije ni pipnuo Ivanovića. Mislim da je to dovoljno. Ipak, mislim da smo mogli dobiti da Lojd nije krenuo da siluje sa poludistancom na 10 razlike za nas umesto da se nastavi sa spuštanjem lopte na Noka. To vidim kao ključni momenat utakmice gde smo ih mogli slomiti.
    18 points
  4. Priblizava se dan kada ce Klarkson nogom sutnuti na kos, samo da mu lepo sedne na volej...
    16 points
  5. E ovo se cekalo, da se opravda epitet forumaskog derbija 😄
    15 points
  6. Inače 34 slobodna bacanja za Budućnost je rekord za taj klub u ovoj sezoni, računajući i EC i Aba Ligu. Mala trivia, razlika od 20+ bacanja u korist Budućnosti je takođe najveća razlika ove sezone kada je ta ekipa u pitanju. Mora da su im se zvezde poklopile, otje to otje.
    15 points
  7. Nikada vise nece biti na 100% posle takve povrede
    12 points
  8. Lorde, po tebi će svih 16 ekipa ispasti iz playoffa.
    12 points
  9. Realno smekerski bi bilo u subotu nakon pobjede objaviti istupanje iz lige. Ionako je ovo zadnja sezona koja vodi u EL. Me like.
    11 points
  10. Edin bukvalno rekao: Hvala Radonjiću sto se suzdržao i nije rekao svašta, i ono što je i slepcu kasno
    11 points
  11. 11 points
  12. Nikolic je kod one trojke gazio liniju ladno nsu ni pogledali snimak
    10 points
  13. Jbt, godinama svak jutro čitamo fun facts o NYK, ko je šta doručkovao, obukao, kada je poslednji put neko ubacio trojku u 4.32 po centralnoevropskom vremenu i slično, a kad su se konačno dokopali PO, spektakl, 15 tisuća u MSG, Spajk Li... ostajemo "kratkih gaća" za važan pregled, tipa JMBG svakog petog gledaoca. Stvarno ste sise, njujorški fenseri, a ti uini posebno.
    10 points
  14. Javite Luki ,,doživotnom kapitenu" da večeras grdi lice nakon svakog koša Futurana i sve mu je oprošteno. I da budemo malo ljudi iako smo cigani...ne stoje paralele sa Piksijem, Miljanićem, Djordjevićem...sve je to top level na vrhuncu karijere sa imenom koje je sebi moglo da dozvoli i jaču ekskluzivu...a Luka je jedva ostao u profi košarci nakon povrede. Ko je hteo, mogao je da Isprati kako se borio da se oporavi i vrati na ovaj level. E sad, ciganjski rezon je nama ne trebaš tako kljakav ali može Kolom krtola da proba...a ako ti se ponudi naš rival ima da te prokunemo za te stisnute pesnice...kao i Dangubu za zaboravljen goblen u genuine Mordoru. Da su živi i zdravi obojica jednako jer ne znam ko mi je draži...i nek peglaju na najjače. Ako Luka i Danguba kao igrači klase max 150k mogu svojom igrom i dizanjem atmosfere da presude mom timu...onda da se ebemo u dupe baš.
    10 points
  15. Kakav početak plejofa, ne zna se koja je tekma bolja. Samo se postavlja pitanje kada spavati?
    10 points
  16. Stagod Covic spremio i učinio za petu utakmicu ima apsolutnu podršku sa moje strane
    9 points
  17. U petak ili dobijamo utakmicu ili se neće završiti. I to ovaj mulj od ABA lige zaslužuje, ako su već trecu sezonu odabrali put da u tom pravcu ide liga i regionalna košarka onda ništa drugačije ne treba da očekuju. Nije problem da izgubimo finale, ne bi bilo ni prvo ni poslednje, godinama smo gledali Partizan iz prašine pa smo preživeli, ali tada je KKP bio ipak bolji i jači. Čak i pre dve sezone pitanje da li smo imali znanja za 3:2 i da smo seriju vratili u Beograd, ali veceras ni u čemu Budućnost nije bila bolja osim u prihvatanju poklona, sto od nas samih sto od sudija. Na kraju kapiram i Radonjicevu odluku za faul, jer i da smo odbranili taj napad premalo vremena bi ostalo a bili smo masakrirani ličnim greškama za produžetak. Ceo sled dogadjaja nakon prekršaja je pokazao da je taj potez ispravan. Ali u drugim trenucima je DR ispustio pobedu, jednostavno je bilo nedopustivo da prokockamo prvo +12 a onda +10 u poslednjih nekoliko minuta. Noka je nepotrebno izgubio zbog ličnih, kada su ostali bez Rida napravili smo razliku preko guranja lopte Noku oko koga su skupljali a onda smo neshvatljivo odjednom prestali da radimo to... Sve u svemu bas mučan osecaj posle ove utakmice, bez ikakve želje da dodje petak i ta majstorica. Jednostavno mi se u ovom trenutku ni ne gleda
    8 points
  18. Bukvalno ne secam se kada komentarisu sudjenje, pogotovo u ovakvim "derbi" utakmicama. Vise ni oni nisu mogli da cute. Realno, ispali bi blentavi i neprofesionalni da ne primete da kontakta Lojda na Ivanovicu nije bilo. Jbg, imaju oci, a posao im je da pricaju... respekt za Koleta jer je prvi povukao, Edin podrzao.
    8 points
  19. Pet godina ne mozemo da dobijemo dole u playoffu. Pa dobili bi jednu u Madridu ili Moskvi do sad. Nikad nista nisam vise mrzeo od ove Buducnosti.
    8 points
  20. ceka se goldberg da objasni da odnos faulova ne znaci nista, i da se milojevi puleni samo mnogo uigrani
    8 points
  21. Meni je od svega dovoljno bilo videti ona dva poslednja "faula" sudjena Lojdu, cini mi se nad Kobsom pa onda nad Ivanovicem. Nema se mnogo sta zameriti nasim momcima ovaj put, za razliku od pre 2 dana, odradili smo posao manje-vise kako treba. Ovo sada je izgubljeno iskljucivo od strane sudija koje sude kao da im u svlacionici drze pistolj uperen u potiljak njihovoj deci. Nemam drugo objasnjenje. Ovako ne sudis ni za kurve, ni za pare...
    8 points
  22. Dobar potez, taman da vidimo momke na delu. Osim naravno ako neko pametan ne odluči da oni to što znaju, treba da pokažu za 5 min na terenu. Pozdravljam i puštanje Mozlija da otputuje.
    8 points
  23. Najjaci utisak, Lazic igra odbranu nad Kobsom rukama na ledjima... Jer je sve drugacije faul..
    7 points
  24. Tačno Čović ima recept za ova govna. Četa kockoglavih u prvom redu i basket pred meč. Tačno tako i nikako drugačije treba dočekati ova govna u petak, a smradovima u sivom staviti do znanja da ako nastave sa lopovlukom neće živi izaći s terena.
    7 points
  25. nikada nisam verovao da cu ovo reci, ali nadam se da ce covic da spremi prijatelje kluba za tekmu u bg
    7 points
  26. Treba nam šut za 3 večeras ko Mandi kultura u 2 sata kvalitetnog programa. Kad bi bila neka bočica da se naruči...
    7 points
  27. Peković jeste, a beše kasnije i predsednik kluba. Luka se nije radovao kao malo dete, uradio je to za sebe, na klupi iza reklama, a da nije ni znao da ga neko snima. Da nije bio u kadru, nikad ne bismo ni videli sve ovo. Verovatno je i njemu pao kamen sa srca što će pobediti jer bi se u protivnom teško oprao kod njihovih za one dve poklonjene lopte zbog kojih smo ih i stigli. Navijači bi ga optužili za prodaju, ne sumnjam.
    7 points
  28. Nisam ocekivao ovoliku rolu Bogija u plejofu, on je prakticno drugi najbitniji igrac Atlante i sinoc je, iako je promasio par otvorenih situacija, igrao odlicnu utakmicu i na kraju dao trojku koju je i Barkli podvukao kao najbitniju za Atlantu. Trae je bio stvarno fantastican i meni se cini da tu Atlanta prolazi uz nekih 4-2. Ne secam se kad je plejof ovoliko dobro krenuo, puno uzbudjenja, vrhunskih zavrsnica, novih timova/igraca, svi su nalozeni na maksimum zbog povratke publike, stvarno sve ono sto cini kosarku najlepsom igrom na svetu.
    7 points
  29. bio je faul nad youngom tada, druga prica sto su malo poostrili kriterijum na kraju utakmice. bogdanovic bas lepo odigrao kada je bilo najpotrebnine, jos mi se cini da igra najbolju odbranu u karijeri. inace nakon ovakve zavrsnice uini se sigurno nece javiti jos sest meseci
    7 points
  30. Ne da mi se gleda nego ću biti tamo i iz prvog reda jebati im mater.
    6 points
  31. Loyd je opet isforsirao previše. Na +10 je uzeo dvije duge dvojke, a lopta je trebala da se gura dolje na Noka, koji je bio raspoložen i imao je prednost jer nije bilo Rida na parketu.
    6 points
  32. Blago vama sto ste ubedjeni da dobijamo. I meni je tesko da zamislim da gubimo majstoricu u Pioniru, ali na kraju dana igraci igraju i ako se nama zavezu ruke nista tu nece da pomogne. Danas smo sutirali 43% trojke, oni 4/18, jos su omasili 12 bacanja. Moj problem je sto ce oni biti opusteniji jer su se vratili sa 0-2 i mogu samo biti neki lazni heroji ako ovo okrenu. A na nama je sada ogroman pritisak, plus mi necemo imati ovakvo sudjenje da nas vadi iz govana. 2019. je bila druga prica, tu je bilo razbijanje i u prva dva meca, sada je bilo povuci potegni. Ali sta god, ne vredi razbijati glavu, ja svakako ni igracima ni strucnom stabu ne zameram nista, pa makar se raspali u petom mecu.
    6 points
  33. 70-38 bacanja u Pg 49-54 bacanja za buducnost u Bg I to sve govori o Bokan ligi
    6 points
  34. Kakav je iskop ovaj Hall, bravo Sale!
    6 points
  35. najcistiju odbranu u evropi igra futura
    6 points
  36. Čeka se Goldberg da ti dočara da razlog leži u monstruozno prljavoj odbrani koju igra nekompletna Zvezda u odnosu na školski primer šminkerske ''pure defence'' Futurana jer su uigrani i preizimanja im ferceraju ko Šafhauzen.
    6 points
  37. Uh kakvi flopovi Lebrona, ne znam da ga nije malo sramota za ovo kad je izbila kao neka frka na terenu 😕 sa druge strane i Gober dobrom glumom i skromnom igrom pokazuje zasto ga voli samo majka i delimicno otac. Jako zanimljivo je krenulo, prioritet je da bar jedan lik izmedju Marcusa Morrisa i Harella bude uhapsen zbog voznje pod uticajem narkotika posle ispadanja iz prve runde.
    6 points
  38. Sjajna utakmica, sto se kaze ceo paket smo dobili. Vrhunska atmosfera, izuzetan ritam, vrlo malo faulova do pred kraj. I na kraju neizvesna zavrsnica i kos za pobedu. Trae je bio bas dobar, Knicksi nikako da zaustave to njegovo nadriblavanje sa desne strane gde ili ide flouter ili aley oop. Dobra utakmica za Bogdana. Nije igrao previse sa loptom, ali pogodio 3 vazne trojke u 4/4, ona u poslednjem minutu je bila fenomenalna, kako se dobro i brzo snasao. I sasvim je korektno cuvao Rosea u drugom poluvremenu. Upecatljivo mi je bilo kako je odmah digao i pogodio trojku iz timeouta u sledecem napadu nakon sto ga je RJ stavio na poster. Malo je popizdio, a tad je najodlucniji.
    6 points
  39. Prvi put cu biti u redu sa atmosferom linca. Ali prema sudijama iskljucivo, igrace niko ne treba i ne sme da dira. A tri govnara mogu da gepekuju i prcaju u pedu sto se mene tice. Ako izgubimo ovu seriju Covic moze na smetliste.
    5 points
×
×
  • Create New...