Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/01/2021 in all areas

  1. Vakcinisala se i uradila frizuru. Znaci sad ili popravlja zube ili ima nesto u katastru da uknjizi.
    13 points
  2. Prica se da je Obradovic trazio od Monaka bonuse za osvajanje Eurocupa...
    10 points
  3. Pa naravno, samo što od Gista ni Trinkijeri ne da nije izvukao ništa više u napadu, nego je ofanzivno verovatno i gori nego što je bio kod nas. Poenta je da njega Bajern može da plati samo da im igra odbranu i preuzima bekove, dok je za nas klasično samoubistvo dati toliko para za igrača tog profila. U evropskoj košarci je sve jasno kao dan: isprsiti se moraš za lead guard-a (ili još bolje dvojicu), ovo ostalo se itekako može naći i ispod radara i za manje novca. Ima još kako, baš ovih dana sam počeo malo detaljnije da gledam neke koji su mi zapali za oko... Samo što nema tu ništa za Zvezdu - ne igraju ABA ligu, Evroligu, nisu domaći i nisu već igrali za nas, znači sve same mačke u dzaku koje treba izbegavati jer nas mogu u crno zaviti.
    8 points
  4. E, da, zaboravih da se prijavim, vratio se i već počeo da radim, 3 noćna dežurstva iza mene, sve ok. U banji bilo ekstra, 3 puta dnevno šport u raznim oblicima, plus kojekakvi banjski tretmani, mogao sam i još da ostanem, ali hanuma bi me se odrekla 😄. Elem, što se važnijih stvari tiče, u istoj banji je i rehabilitacija za obolele od endometrioze, a to u prevodu znači - mnogo mladih žena (od 20-40 god), da proste forumske koleginice, ali nije lako bilo preživeti taj prizor jer su skoro sve bez izuzetka stalno bile u joga pants... tahikardija od doručka 😁. Nažalost nisu smele da imaju iste aktivnosti (trčanje, teretana i sl.) kao i mi kovidaši, inače bi bilo visokorizično... ali, zato su fizioterapeutkinje... ok, neću više. No, da ne bude zabune, hanuma me istrenirala - gledaj, ali ne pipaj!
    8 points
  5. Another one bites the dust! I tako Sunka obavi jutros PCR (treci od oktobra), negativna, kompletno vakcinisana Pfizerom i ujutru krece put Holandije, uz nocenje u Nürnbergu (policijski cas) Nece me odvratiti od putovanja, kakve god mere uvodili! Prijatan vikend i neradni dani!!
    8 points
  6. Ostoja ulazi u poslednju godinu ugovora i obećao je da će ići na sve ili ništa. Već se pominju neka zanimljiva imena, kao npr Makro Luković, Stefan Pot, Ivan Marinković, Filip Barna, Kutlešić...
    7 points
  7. Ja koliko znam mi smo Riversu nudili nov ugovor 2019. a i prošlog leta smo opet bili zainteresovani, al' on nije bio zadovoljan ponudom. Skup je to igrač za naše uslove - što je i logično imajući u vidu kakav CV ima, a opet nije neko ko može biti prva, pa ni druga napadačka opcija, više je izuzetno koristan two way player koji daje doprinos iz drugog plana. Problem sa takvim igračima u Zvezdi je što se onda od njih očekuju čuda jer smo se eto mi isprsili za naše standarde, a oni uglavnom nemaju kapacitet da iznesu veću ulogu... Slično je bilo sa Gistom koji je evo i u Bajernu super koristan role player, a kod nas je bio igrač sa najvećom platom pa se valjda očekivalo da i u napadu plodi (što nije nikada u karijeri). Meni je inače dovođenje takvih igrača u Zvezdu klasično skorojevićko ponašanje, pokazatelj koliko često ne znamo šta radimo i koliko nemamo skauting. Klub poput našeg mora da traži igrače ispod radara, mlađe i ne toliko afirmisane, koji će upravo kod nas odigrati svoju najbolju košarku, a ne zaletati se na svima poznate EL veterane i onda im na osnovu velike plate projektovati lidersku ulogu.
    7 points
  8. iz istog razloga sto nam nijedan igrac, a pogotovo stranac ne odgovora ukoliko: - od prvog meca ne postize 20ppg - procenti podrazumeva se 50-40-90 - mora da ima kvacilo, jer sta ti znaci 30p ako ponekad promasis poslednji sut - krvava kolena pre svega - ako slucajno uzme neki fade-away kunula ga crna majka do kraja zivota - ako uzima vruc krompir da resava onda je divljak privatnik, a ako ne uzima onda se krije od lopte a onoliko ga (nismo) platili KC se kod nas zapalio na 1-2 tekme, a ostalo je bio solidan, ali se videlo da izlazi iz povrede i trazi formu i pored toga, klasa je vristala iz njega i ja bih ga svakako zadrzao da je moglo raspolozenje na forumu je bilo ispusena mustikla
    7 points
  9. Osvojene madjarska i austrijska granica, bez ispaljenog metka! G-djo Amerikanko, fahren Sie weiter and have a great day!
    6 points
  10. KC je klasa, a klasa kosta. Ako se u klubu procjenilo da nam trojku mogu adekvatno da pokriju domaci igraci, onda je svakako imalo vise smisla da se pare preusmjere na dovodjenje igraca na kriticnijim pozicijama. Kod nas je pokazao prilicno dobre kvalitete, pridruzio se kasno ekipi i adaptirao se na suigrace skoro instantno. Preuzeo PG ulogu poslije povrede Regland-a, imao par utakmica u finalu gdje se suterski zapalio, odbranu igrao veoma dobro. Vjerujem da je ostao kod nas i sljedecu godinu da bi utisak ostao i ubjedljiviji. Ovako dosao, uzeo titulu, produzio dalje.
    5 points
  11. Psihopate, kazem sledeci korak je da ko se zarazi biva osudjen na smrtnu kaznu. Da je Izrael u pitanju poslao bi 10 aviona da izvuce svoje gradjane i vrati ih nazad. Ovi prete kaznom svojim gradjanima koji zele da se vrate u svoju zemlju.
    5 points
  12. Kakva partija, ljepota gledati kako igra. 60/8/5 na 54% iz igre i 0 izgubljenih🔥🔥🔥 izjednacio rekord Lerija ptice u dresu Bostona. B R U T A L N O
    5 points
  13. Ako uzmemo ABA i KLS, Sale ce biti najtrofejniji trener ove godine 😄
    5 points
  14. Otimaju se profa i Tegi za malog 🙂 Pantic vreba iz prikrajka. Svi prepoznali "talenat".
    4 points
  15. Ili ste uz vakcinisanje imali daleko veci broj obolelih nego sto je prijavljeno, pa sve vise ljudi ima imunitet.
    4 points
  16. Može li ikako simod umjesto najkija
    4 points
  17. "Westbrook's teams improve to 133-44 all time when he records a triple-double ... for a winning percentage of .751."
    4 points
  18. [emoji40] Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока
    4 points
  19. Sve 3 majstorice isti dan, 2 utakmice se preklapaju. Stvarno su amateri ovi iz EL.
    4 points
  20. Kakogod ovo mi je neobjašnjiva i nebranjiva mera. Uvedi karantin od mesec, dva, kolikogod misliš, ali da pretis zatvorom od 5 godina...
    3 points
  21. Ovakve upise gde se neko optužuje da je zbog 2 titule ubio nekoga, pa još čoveka koji je preminuo 2016. godine u 85. godini nećemo tolerisati. 20 dana i 2 WP
    3 points
  22. Ijaoj. Pomaže bog i tebi. Niko ovde ništa ne upisuje, pripisuje, ne kopa noktima. Ja sam titulu 85/86 proslavio 1986. i kao rezultat te titule bio na utakmicama Kupa šampiona protiv Panatinaikosa, Rozenborga i Real Madrida. Što se tiče prvenstva 1946. Odigrano, Zvezda prvak. Partizan nije učestvovao, jer, prema tvrdnjama njegovog osnivača, Tempa, on nije osnovan zbog nekih lokalnih takmičenja, već da bi kroz fudbal pokazao nadmoć ideje svetskog komunizma. I na kraju. Da je Zvezda i "namestila" i sebi "pripisala", sve titule u SFRJ, sve se potire njenim rezultatima u Evropi. Nema laži, nema prevare. Evropski i svetski šampion. Više evropskih pobeda nego svi ostali klubovi u SFRJ zajedno.
    3 points
  23. Pa pazi, i u januaru je spalo na 1300 pre nego sto je stigla vakcina, a bila je zima, nepovoljniji uslovi. Definitivno ima neki ciklus sirenja i zarazavanja, uz vakcinu i prokuzavanje mozemo samo da se nadamo da ce svaki naredni talas biti manji od prethodnog, pa negde so zime 2022 stignemo do 200-300 slucajeva dnevno u maksimumu.
    3 points
  24. Ah, stara dobra Vera Lynn na istu temu. Hvala na podsetniku!
    3 points
  25. Uvek se setim ovog krmeta kad ih neko pomene. Jbt,kakvi su to lomovi u glavi, gadniji su mi ovi kvazintelektualci od likova koji sede ispred dragstora.
    3 points
  26. Mogao si to i diskretnije da pitas - mozda koristi i hanuma komp.
    3 points
  27. Mislim da uefa nema veze sa pripisivanjem bilo čega. Fudbalski savez to radi. Sporna je sezona 1985/86. Tada je ponovljeno zadnje kolo koje Partizan odbio da igra. Zvezda je proglašena prvakom. Na osnovu toga je dobila poziv uefa da igra kup šampiona. Posle je na sudu udruženog rada presuđeno da se priznaje zadnje kolo i titula je dodeljena Partizanu. Tada je već uveliko završeno i sledeće prvenstvo 1986/87 gde je šampion bio Vardar, koji je dobio poziv uefa za kup šampiona i igrao ga je. Međutim presudom suda udruženog rada su poništene sve ranije odluke pa i ona gde se klubovima (12 klubova a među njima i Partizan) za sezonu 1986/87 oduzimaju bodovi (6 bodova) na početku zbog nameštanja prošle sezone. Tako je Partizan odlukom suda dobio 2 titule prvaka, u sezonama 1985/86 i 1986/7 a Crvena Zvezda i Vardar su igrali kup šampiona. Dakle nema veze sa uefom nego je prvenstvo već bilo završeno kada je sud doneo odluku.
    3 points
  28. Samo da otkucam da ovde, u Srbiji sve šljaka, sinoć crkve pune, kafići (bašte), prodavnice... na vakcinacionom mestu svaki dan mož' da odeš, pitaš koju dajete, ako ti se ne sviđa dnevni meni, ništa fala pa dođeš za dan (dva, tri) dok se ne pojavi tvoja omiljena vakcina itd.
    3 points
  29. Uh,polako da ih opet Bron poslozi,ima vremena do PO,10 utakmica ostalo.
    3 points
  30. Ne znam da li je tema zajebancija ili nije, ima postova svakakvih. Neki mozda spadaju na temu o sex nasilju. Svejedno, napisao bih nesto o cemu razmisljam vec dugo. Sex, jezik, (ne)razumevanje, tumacenje i filozofija. Naslovicu post: Seks, jezik i reci Vec kao klinca, a pogotovu kasnije, smetale su me reci "jebati" i "davati" - ova druga u nekom slicnom kontekstu. Imam neko seksualno iskustvo, ali nikada nisam "jebao" i ne zelim. Otkad pamtim, "jebanje" je nesto negativno i nasilno, valjda kao silovanje ili zloupotrebljavanje partnera/ice. Tu su nase balkanske psovke: "jebem ti mater" ili "jeb'o te pas" i slicno. Dakle, kad nekome zelis zlo ili osvetu. "Jebanje" je negativna aktivnost, za zrtvu, a za nekoga sa strane je vidljivo nasilje. Ili, u primitivnom patrijarhalnom smislu, ona (zena) je jebena a on (muskarcina) jebe. Dakle, on se zadovoljio a ona nije bitna, ona je samo tu kao objekt. Nije bitno kako se oseca, samo je li gazda OK. Ejakulucija jeste prijatna, zato sam "drkao" od pocetka puberteta (da li neko nije?). Ali, od prvog odnosa sa devojkom, osecao sam se kao "sposoban muskarcina" samo ako je njoj bilo lepo, to je bila svrha. Da se samo ispucam, mogao sam i sa sundjerom namocenim u toplu vodu, ali ako je devojci lepo - eh, onda sam "ljubavnik." Vredan da me ona ceni. Zato, imao sam seksualne odnose ili "vodio ljubav" - a i vecina parova ima svoje izraze za to - ali "jebao" nikada nisam. Doziveo sam da neko kaze "jebem te u glavu" i slicno, ali ne verujem da sam bas bio jeben. Cuo sam, tokom divljih dana prvih par godina fakulteta, o raznim "jebacinama" nekih poznatih (oba pola), ali nisam provodio ankete i pitao kako su se osecale devojke. Verujem da je to patrijarhalni izraz koji simbolizuje musku dominaciju i neprimeren danasnjem svetu - osim ako neko kaze "ona je pojebala njega" ili slicno. Druga stvar, jezicno, je izraz/sintagma "ona mu je dala." Ne razumem, zasto ona daje a on valjda onda uzima? Zasto ne bi bilo da je ona uzela, a on dao? Bilo bi mi logicno, posto je jezik ogranicen, da se to protumaci kao da inicijator "uzima" a druga strana "daje" - mada na kraju, ako oboje uzivaju, nije bitno. Nakon mladalackog promiskuiteta, a onda 35 godina monogamnog braka (i 40 godina veze sa istom lepoticom), ne bih znao da kazem da li sam vise puta "dao" ili "uzeo" - ali tvrdim da je uvek bilo lepo. Ne isto - nekada vise, nekada manje - ali lepo. Nikada lose. Ako je nekada nekome bilo lose, to najverovatnije spada pod "jebanje" i "davanje/uzimanje" i ne razumem ih, niti zelim da razumem. Mogu da saslusam ili procitam, ali ne zelim osecaj. Da li sam jezicno ogranicen?
    3 points
  31. Jbt, koliko si ti #pi$@iiiiiip#¥@$% , iako sebe pokusavas da predstavis kao nekog ko sve zna, u sve se razume i naravno, uvek je u pravu... Hajde jos jednom, da pokusam da ti objasnim, ti procitaj par puta , mozda ukapiras Od te famozne sezone, gde je nekih cca dva meseca pre kraja sezone, uz razno razne pretnje, ucene ( ima tu svega i vatrenog oruzja itd ), "dogovoreno" da Obilic "osvaja" titulu, da li nesto moze da te iznenadi u srpskom fudbalu. Znaci, odnosi se na sve klubove, sve nivoe takmicenja, reprezentativna takmicenja, kako seniorskog , tako i omladinskih timova. Kada smo kod ovogodisnjeg niza Cz, mozda ima dogovorenih utakmica, mozda je bilo par ( Ali samo par) diskutabilnih odluka na stetu protivnika Cz...( Za razliku od tebe ne mogu da tvrdim nesto sto ne znam) kao I na stetu Cz, nista drastično sto bi promenilo trenutno stanje na tabeli. Ono sto ti ne razumes, I NE ZNAS (sam si priznao da nisi pogledao niti jednu utakmicu, ne znam ni koji qr#c gubim vreme, ali ajde ), da je Zvezda toliko dominantna u odnosu na ostale "superligaske" ekipe, ima bolje igrace, strucni stab ...da jedan igrac Cz npr ima vecu platu nego kompletan budzet npr Javora, Napretka itd.. btw, imas izjavu Saleta Stanojevica na tu temu. Da igracima koji trenutno igraju u vecini superligaških klubova, u neka srecnija vremena, max domet bi bio srpska liga Beograd. Jos nesto sto ti ne razumes I ne znas, razliku izmedju slucajnih , ne namernih sudijskih gresaka zbog ne znanja, loseg postavljanja, slabije kondicije i nemanja osecaja za igru( pisao sam o tome na prošlom 4umu), i kada sudija, svo vreme, zarad nekih visih interesa, perfidno navlaci za jednu ekipu. Npr, jednu je sudio Mazic protiv Cz ( dobili smo ), drugu je sudio (zaboravio ko) igrao protiv Napretka... konstantno navlacenje za jednu od ekipa... ali ti ne da nisi otisao na stadion i pogledao neku utakmicu, vec iste ne gledas na TV, vec svoje mišljenje konstruišes na osnovu tabela i Wikipedie. edit: unapred se izvinjavam na slovnim greskama, I malo istumbanom postu, jbg rano je jutro
    3 points
  32. Realno ovom kucanju je samo slovenacki komentator falio da bude savrseno.
    3 points
  33. Gledam Pengosa i mislim : Ovo smo mogli biti mi.
    3 points
  34. Sve ste imali poslednjih par godina samo vam je još makro falio [emoji4]
    2 points
  35. Nije ni Obradović baš ljubitelj mački u dzaku, mi smo i prošlog leta inicijalno ciljali sve same EL igrače, pa čak i uspeli da dovedemo Lojda i Noka... Da ovaj drugi nije imao zdravstveni problem i da nam Zenit nije uzeo Pengosa, ne bi bilo ni ovih kasnijih egzibicija... Od kojih je pak mačka u dzaku bio samo Teri. Radonjić je isto konzerva i preferira poznata imena i igrače sa kojima je sarađivao, mada je umeo par puta da iznenadi (što pozitivno, što negativno)... Ja generalno to i ne zameram toliko trenerima, objasnio sam jednom prilikom i zašto: ljudi imaju tonu posla i pregršt obaveza tokom sezone, šanse nema da oni mogu da stignu da skautiraju igrače van liga u kojima učestvuju... Znači to se mora raditi ozbiljno na nivou kluba i tokom cele godine, a kod nas se praktično ne radi uopšte i očekuje se od trenera i stručnog štaba da pokriju i taj deo. Kada se tome dodaju i ideje, predlozi i dobronamerni saveti rukovodstva, onda se dobije upravo ovo što imamo. Dobre, naročito Willis... Brindizi igra odlično i baš su mi oni ovih dana u fokusu, al' ne toliko zbog Vilisa koliko zbog jednog njegovog saigrača... Taman ću videti ima li tu materijala i za nešto više.
    2 points
  36. Sledece godine vam stize Zveki, on sigurno oseca neku pripadnost ovoj ligi
    2 points
  37. Možda i pobede koronu ovako, možda. Ali zlo neće pobediti jer je autohtono.
    2 points
  38. Ne pokazuj telo svoje na forumu ovome, da ne bi bio razlog banovaniju tvojemu zbog bludu navodenija zena ovdasnjih.
    2 points
  39. Ajde da su bar stavili Efes u 19h pa da mogu da se pogledaju cele dve tekme nego se ni toga nisu setili.
    2 points
  40. Imali su i titrali su mu onu odvratnu prljavu bradusinu, isporucili kamione i kamione dolara pred njega i potrosili ko zna koliko pikova da mu dovede igrace koje je trazio. Pored tih dolara otvorili su mu sav prostor ovog sveta da postane super star, podredili celokupnu fransizu njegovom hedonistickom stilu igre da bi postao MVP itd,itd. Kad se sve sabere i oduzme svakako su oni pruzili vise njemu nego sto je on vratio svojim igrama u PO i pri tom je zalupio vrata dupetom i stavio ih u takvu poziciju da ne mogu da izvuku skoro nista za njega.
    2 points
×
×
  • Create New...