Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/2021 in all areas

  1. kuridza trenutno deluje najgore od tih domacih igraca koji su u rotaciji besmislen na obe strane
    11 points
  2. Sretan rođendan Radanovu a sutra i našem Couch-u a onda neka i meni poklone pobjedu za moj rođendan u Žalgirisu 😃
    9 points
  3. dobro, nije da nema poentu miloje ima komplekse sto nikad nije igrao u kkcz, pa se svaki put pogubi kada vodi ekipu protiv njih to objasnjava dobar deo od tih 18:0
    9 points
  4. Bruklin mi za sada deluje skroz neozbiljno. Trebalo bi da se sažale na Russa i da i njega dovedu, taman skuplja skokove kao oldskul centar, pa da bude ekipa iz huda ponovo na okupu. Ponavljam ono što rekoh i na početku ove epopeje-odiseje: želim im sve najbolje, volim da gledam atraktivan basket, ali neka je Bog u pomoći Stivu Nešu, a bogami i neki dobar tim gastro - kardiologa. Jokić me i dalje podseća na Birda. Trebalo bi da napravi jedan omaž GOATu i da pusti augentalerku i neke brčiće.
    9 points
  5. rutinski izdvojio bih odlicne partije hola i noka, s tim da ovaj prvi odustane od bacanja alej-upa
    8 points
  6. Falilo je da napiše još - vidi se da je lav u horoskopu.
    7 points
  7. Mnogo pisete o ivermektinu, a ja o njemu za pocetak ne mogu da nadjem nista na srpskom jezku. Ipak ne bih uzimao nesto tako na svoju ruku bez prethodne konsultacije sa izabranim veterinarom.
    7 points
  8. "Neću više da gledam kkp ove sezone." Ali počeo da trenira sa ekipom "Kad počinje da igra, kad je sledeća tekma?!" Ono što hoću da kažem, a samo ću citirati Safeta Pa je l' tražimo puno, mamu mu je*em?! I opet da citiram druga Safeta
    6 points
  9. E moj Urose kakve crne maske. Vozio se sa koleginicom u javnom prevozu. Vozio se sa koleginicom u autu. Ima li kolega u toj firmi, sto se ja i ti ne vozimo stalno sa koleginicama. Pametnom dosta.
    6 points
  10. tehnicki, da bi ga vratio zveki prvo mora da izadje iz B lige
    6 points
  11. bogami i freethrow ima svoju najbolju sezonu na forumu, no ass kissing
    6 points
  12. Juce se testirala, zbog potrebe posla, i danas dobila negativan rezultat - znala sam da cu da padnem na testu Salim se, ali lepo organizovano ovde u Mississipiju, btw vojska kontrolise testing site, zakazes on line, rade rapid i PCR odjednom. Rapid dobijes rezultat za pola sata, a PCR dobila danas. Inace kakvih sam se prica o testiranju naslusala, kako ti cackaju po nosu, i nista, malo me zagolicali.
    6 points
  13. Је л' рек'о Купер да знамо да је 100%
    5 points
  14. Pametan pristup i slazem se, u svakom slucaju! p.s. Eddard dao zeni, a tebi ne da! A svi znamo koga vise voli 😄
    5 points
  15. Kori Srbine! Hvala Ostoji sto je pokrenuo postupak prevrememog dobijanja pasosa.
    5 points
  16. igra po 20ak minuta, često je na load mngmntu ali kada odigra to je pobeda za ekipu
    5 points
  17. Jbg...kad živite u vukojebini [emoji3][emoji3][emoji3] Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока
    5 points
  18. pisao sam pre par dana kada je tajkun kaos mučki napao ono najsvetije. ali džaba da pišem kada dečko ne igra a neće ni biti u knicksima sledeće sezone. na P&T i dalje traje borba ikonoklasta i ikonobranitelja, gde ovi drugi veruju da frankie mora da bude ispred elfrida bezšutog i sina cry me a riversa u rotaciji a možda i reggie belloq-a*. što je vrlo logično jer se frankie-kvaliteti uklapaju i sa quickleyjem i sa burksom i sa barrettom i sa visokima a na malom i nikakvom uzorku šutira .556% za tri poena, što u teoriji znači da može i da ćoškari samo kad ne piči difens nad najboljim igračem backcourta - ali prosto ne vidim poentu lamentirati nad tom situacijom nadalje. *
    5 points
  19. Kako uskladjena boja sata i hlaca. Pravi fashion guru 😆
    5 points
  20. Frank Ntilikina dok Uini priča o Quickley-u:
    5 points
  21. Koliko ima tih Vlada Jovanovića?
    5 points
  22. Ma daj, uozbilji se. Radičević je eventualni bekap plej za Evrokup. Koji Jovanović? Nikola, backuo centar Igokee? Stefan igra za ozbiljne pare, ne vraća mu se u Srbiju, to je rekao dosta puta. Koliko znam, nije hteo ni u CZ, da igra el. Lučić, jedan od glavnih igrača Bajerna koji se bori za plejof EL? Da, nema pametnija posla nego da se vraća ovde i igra sa nekim klincima. Uživa čovek. Pena ne bih komentarisao, daje tipa 5 poena po meču u sredini nemačke lige i tu je "svoj na svome", ne verujem da će se pomeriti sa tog nivoa. Znači od svih imena koje si nalupao, jedino donekle ima smisla Avram, koji se trenutno sa Estudijantesom bori za opstanak u ACB. Ajde da možemo da prepostavimo da bi bio dobar za EC. Sve u svemu, klasično lupetanje i to je to.
    5 points
  23. Petrusev bas zasticen kod sudija, svasta mu se svira.
    4 points
  24. vidis kako zveki zna svoja prava tako je kad si mali od palube
    4 points
  25. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci,post @Coopernije maliciozan i samo primecuje fenomen. ovo se ne moze rezirati....
    4 points
  26. Ma on se krije iza toga, jer ako krene ozbiljno da trenira, a na kraju ne ostvari sve ono sto je umislio, vise nece imati nikakav izgovor i ocigledno ima ogroman strah od toga. Ovako moze da se zeza, igra na mahove, dobija najbolje jer je ipak ekstremno talentovan, ali nikakvu konstantnost nikad nece imati.
    4 points
  27. Ako je nas @Akiro, koji je najrevnosniji profilakticar, uzeo ivermektin i pregurao covid bez ijednog simptoma - vi ne morate! Ja samo znam da, od sad, sa Suncicom, po svetu, putuju i ampule ivermektina ( u US cu traziti da mi Dr prepise one ljudske) Neko je ovde, pre neki dan, stavio link na info da je Slovacka odobrila upotrebu ivermektina u lecenju covida.
    4 points
  28. Zvezda protiv Cibone od ustupanja mesta u EL ima skor u ABA 13:0, protiv FMP od zavrsetka UPPR 9:0, i protiv Mege 18:0.
    4 points
  29. Mozda nije bio retrogradni merkur kad je potpisivao rocha.
    3 points
  30. Mi nekako bolje zamaskiramo ove sklanjalice protiv Mege. Nije kao neki koje Mega urnise u prvom poluvremenu i onda volsebno zaboravi kosarku u zadnjih 15 minuta. Dobri smo u ovim muljazama.
    3 points
  31. Otaljavanje mada su nas Petrušev i Simonović baš mučili pod košem. Loyd je malo uhvatio šuterski ritam ali nije to još kao pre bolesti, Nnoko već sada je daleko najbolja opcija pod košem iako ni on ne briljira. Posle poraza od Asvela mi je entuzijazam baš opao, al dobro je da momcima nije. Hall > Colom any given day. Vredi pomenuti i šutersku eksploziju kapitena. Idemo u Kaunas da se pobijemo, nažalost tu smo autsajderi.
    3 points
  32. 3 points
  33. Ma ne znam kako se pije tj. dozira 😞 Mozda i uzmem. Tesko zabu u vodu 🙂 Najbolje da sam akoronski 🙂 Ima dvojica, pa ako hocete mogu da vam prosledim njihove slike u inbox 🙂
    3 points
  34. kurčenje >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>jinx
    3 points
  35. Trebalo bi bar malo da pokrene imuni odgovor, zavisi kako kod koga. Nisi razmisljao o ivermektinu profilakticki?
    3 points
  36. Sad vec ne znam da li me zajebavas ili o cemu se radi
    3 points
  37. Koga Drakaris pohvali taj će crnu vunu da prede. Jasno je da je Juta tu gde jeste zahvaljujući nenormalno vrućem šutu koji nije održiv na nivou cele sezone, a takođe je jasno da ako Mitchell nije u top formi oni mogu da zaborave na velike ambicije bez obzira kako igrali ostali.
    3 points
×
×
  • Create New...