Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/2021 in all areas

  1. pisete gluposti ta prica falio im ovaj igrac, nisu odigrali najbolje sto mogu itd, ne sme alba da dobije cska u moskvi i sl....moze da se napise za bukvalno svaku utakmicu, ko god pobedio to je lepota sporta, ne pobedjuje uvek onaj ko je bolji na papiru i mnogo stvari i sitnica odlucuje zvezda je odigrala jednu musku partiju, pre svega u odbrani, i zasluzeno pobedila nominalno jaceg protivnika...to je najbitnije sto ima da se kaze posle svega da li je njima vise falio ljulj ili nama loyd niko ne moze da izmeri i besmisleno je time se uopste baviti
    25 points
  2. Real je u istom sastavu samo par dana ranije dobio u Minhenu. Dobili su i Efes u gostima sa 3 poena Llulla. Naravno da im znace ti igraci koji nedostaju, ali ozbiljna je to masina i kao takva moze da istrpi izostanak nekih igraca. Kao mi one sezone kad smo dobijali utakmice u EL sa Djenkom na pleju. A uzimajuci nase stanje i uigranost u trenutku, slazem se da je neigranje Loyda mnogo veci problem za nas nego li Llull i Randolph za njih.
    17 points
  3. Jeste da se vecina nas ovde ne poznaje, ali tokom ovih godinu dana bili smo svojevrsna ispovedaonica jedni drugima i iskreno se saosecam sa svima vama koji ste ovu posast osetili na svojoj kozi. Moje saucesce @Likvi
    15 points
  4. Drugari moji lepi i dragi, Iako smo svi ovde digitalne ličnosti, ipak nije " samo". Mnogo mi znače podrška i saveti. Drago mi je da ste svi na okupu, živi i zdravi @John Terry biće sve u redu, mladost ❤️ Sve je ovo život, a čovek nije biće sazdano prvenstveno da pati. Šta god da nam se loše desilo u toku ove pošasti, to imam na umu. Iskreno se nadam da ćemo se uživo sresti kad sve prođe.
    14 points
  5. najbolji deo teksta Ipak, iako je teško povjerovati kako bi se mogli odreći hrvatskog reprezentativca, ako se krene u napad na velika ostvarenja, ništa nije nemoguće, kako to već biva u NBA ligi… Da, u slučaju ovog posla, sigurno bi plakali za njime.
    11 points
  6. Zamisljam Radanova kod Aita u Albi... pa on bi bio Rising Star u EL jos pre 2 godine, a vec sledece bi mogao da bira izmedju tier 2 klubova poput Valensije, Baskonije, Unikahe, koji prosto placu za takvim igracima. Steta sto smo prosuli njegove 3 godine. Nije on vise ni tako mlad, za 10 dana puni 23 i plasim se da smo ga izgubili za buducnost. Jedino Radonjic moze da bude taj neki osigurac da on produzi sa klubom, pod uslovom da ga ove sezone anlišuje i ukaže mu potpuno poverenje.
    11 points
  7. https://www.euroleague.net/news/i/b9gu6p3htluwh6c9 Ovaj masterpis poslati svim našim sportskim redakcijama čisto zbog tih par sekundi nelagodnosti koju će im izazvati kada ga pročitaju i priznaju sebi da za još dva života ne bi bili u stanju da sklope jedan ovakav jasan, analitičan i sveobuhvatan presek velike pobede srpskog tima nad kraljevskim klubom u gostima. Čitaš ovo i diviš se autoru na kom je levelu poznavanja materije, podvlačenju bitnih stavki iz prethodnih sezona i paraleli izmedju trenera. Detalj za Dobrića i Radanova je za poseban rispekt.
    11 points
  8. Mislim da je kljuc naseg uspeha protiv Reala bilo to sto je Kuzmic u potpunosti neutralisao Tavaresa. Real je sa njim u gotovo svim utakmicama EL dominantan pod obrucima, a zemara je svojom visinom i kretnjom u potpunosti neutralisao tu prednost Reala. Prava je steta sto su mu poispadale one dve lopte iz ruke u napadu, jer da je to ubacio jos opasniji bi bio po Real i jos vise paznje bi mu morali pokloniti. Zahvaljujuci njegovoj igri su i nasi bekovi mogli da zategnu odbranu.
    10 points
  9. KAT je po talentu bara bar sa najboljim igračima u ligi. Ja jednostavno odbijam da poverujem da je tako krakat i pokretan centar nepovratno izgubljen za ozbiljnu defanzivu. Njega doživljavam kao neku veliku emotivnu bebu koja je od starta karijere uglavnom u dosta lošem kontekstu i koja prosto nije izgradila pobednički ili barem ratnički mentalitet. Ima dosta osnova poverovati u priču da bi mu promena sredine godila jer ne deluje kao lik koji je mentalno sposoban da samostalno preokrene stvari u svoju korist u Minesoti. Ipak, Sunsi imaju sasvim dobrog mladog centra koji možda napadački nije ono kako su mnogi pobornici tankovanja predstavljali dok nije ušao u ligu, ali defanzivno napreduje konstantno i već sad se apsolutno ne libi da se prihvati prljavog posla pod koševima. Ja bih rekao da Sunsima treba baš takav profil a ne još jedan veliki potrošač.
    8 points
  10. Isto mi je sinoć prošlo kroz glavu, samo što mislim da je Duško Ivanović suviše sofisticirano rešenje za ovu bandu, ja bih im doveo neku sirovinu tipa Gagi Nikolić ili onaj Dubljević, da im se dere i pominje majku svaki put kad samo pomisle da u Partizanu mogu ovako da se ponašaju. I to za publiku si dobro pomenuo, ako ikad bude prilike, ovo bi trebalo žestoko izviždati i napušiti još na zagrevanju i predstavljanju. Kopam po memoriji pamćenja s čime iz proteklih nekoliko decenija mogu da uporedim ovo što se dešava i ne mogu da se setim ničeg sličnog, ovo je bruka bez presedana. Još jedna stvar me fascinirala, koliko smo Perkinsa brzo uveli u "sistem". Na prvoj utakmici je zaličio na pleja i na košarkaša, na drugoj već manje, sinoć već u potpunosti uklopljen, samo kosa štrči.
    8 points
  11. Da dodam da bi mogli stvarno da organizujemo nešto, pokupimo decu da se igraju, napravimo bedževe sa nikovima... Nećemo na Košutnjak i F Goru, tu je opasno, ali možemo kod mene na Kosmaj 🙂 Naravimo socijalni eksperiment, bilo bi odlično. I da smorimo ostale ukućane koji iz nerazumljivih razloga ne vole da pišu po Voxu... hihihihi
    7 points
  12. Krenula vakcinacija "obicnog sveta" kineskom vakcinom i u mom rodnom gradu - kaze kuma da su njenu komsinicu (86 god) zvali, pa ju je ona vozila, ali je povela i svoje roditelje (79 i 73 god) koji nisu bili pozvani, a i njih su vakcinisali - kaze, ne vracaju nikog od tih starijih, iako nisu bili pozvani. Kaze da ima dosta ljudi, i bas mi je drago! Antivakseri su, ipak, medju malo mladjom populacijom, pa nek rizikuju sa svojim zdravljem - stariji ljudi su, izgleda, ozbiljnije shvatili.
    7 points
  13. Neprijatno sam iznenadjen.
    7 points
  14. Loyd trenira normalno sa ekipom.
    6 points
  15. @Likvi Iskreno saucesce. @Sunshine State Ja bio na kontroli. Sve ok, nije me slala na laboratoriju, samo mi rekla da lezim i pijem vitamine i da dodjem 29.01. da mi zakljuce bolovanje ako se stvar ne iskomplikuje. Nije mi ni produzila antibiotik, sto mi je drago iskreno. Eto, sad lezim pa cemo videti, nadam se da ce i sledecih 7 dana proci lako kao ovih 7. Da ne zaboravim, raspitao sam se kod doktorke, kad sam vec tamo bio. 1. Oni koji su trenutno bolesni ne mogu da prime vakcinu bar 28 dana nakon bolesti. 2. Ako niste imali simptome, a bili ste u blizini nekog ko jeste, onda kad vas pozovu na vakcinaciju, tamo kazete kako stoje stvari pa ce oni da odluce.
    6 points
  16. Kad god vidim da ima nesto novo na ovoj temi, prestravim se.
    6 points
  17. Zbog toga je ova pobeda ravna sportskom cudu. Ocekivali smo svi nekih 15-20 razlike, ili posle naseg odlicnog starta, neku tesnu pobedu Reala. Moramo biti strpljivi kao navijaci i dati poverenje Radonji i ekipi jer se vidi neki pomak i smisao u igri. Kakvi god da su Kuridza,Rit,Segi, Kuz,Deda, Celavi itd, sad treba izvuci maksimum iz svih njih i osvojiti domace trofeje. Na sred smo sezone, takvi su, kakvi su, nasi su i verujem da ce biti Evrolige u oktobru.
    5 points
  18. Llull je jako los ove sezone i nema ni priblizan znacaj za Real kao prethodnih godina. Rendolf jeste jako bitan, nazalost nece ga biti jedan duzi period. Po meni nema igraca u EL ciji izostanak se vidi vise od Loyda kod nas. Ni Campazzo, James, Mirotic, Larkin... Mozda jedino Slukas za Oly ima tu tezinu.
    5 points
  19. sve kapiram al magarac je plemenita zivuljka, ovog treba sutirati i kad jednom skonca boli me patka sto su izgmizali ovi i oni koji ga napadaju, jer su po starom srbskom obicaju izgmizali i oni drugi, koji di da sve ostane lepo isto sutiranje ovog kretena u blatu treba da obuhvati i ovakve karaktere, koji, kao sto vidimo, imaju solidno vazne funkcije u drustvu
    5 points
  20. Mozda nije mesto al je svakako vreme... Jedan po jedan izlaze pajaci, mediokriteti i moralne nule, javljaju se da opravdaju svoje dupe zasto su 30 godina cutali na Aleksiceve metode, znali su metode nisu se slagali sa njima ali eto... Pa cutali ste zato sto ste govna u komfor zoni i zato sto nemate muda da se suprotstavite bilo kome jer ce to sutra da znaci manje kinte od neke kombinacije, iz istog razloga sto cutite na ovo sto se dogadja u kulturi a umete jedino da saglasni budete kada se deli pomoc umetnicima, tad ste svi solidarni. Cutali ste jer ste znali da je Mikina skola ulaz na FDU gde mu radi vrlo uticajna zena, cutali ste jer se nije vas ticalo, cutali ste jer je komfornije leciti posledicu, istraumirane studente nego da ste udarili zmiju u glavu... ali to bi znacilo dugotrajnu borbu, eksponiranje, zameranje mnogim ljudima, stavljanje ugleda na tas javnosti... Imali bi beskrajno postovanje od buducih generacija, ali karakterne pizde kakve ste uvek biraju laksi put i put nezameranja. Ako ste cutali 30 godina na te metode (ne pricam o seksualnom uznemiravanju) pa cutite i sada, ovo sutiranje magarca u blatu je degutantno. Sad kad je Aleksic odsvirao svoje svi se gurate da se ogradite od njega, a dok je zario i plaio na FDU niste smeli rec da kazete. edit: Da dodam, ovim devojkama sto su ga prijavile spomenik da se podigne veci od Stefana Nemanje, da na postamentu pise devojke sa najvecim mudima u Srbiji.
    5 points
  21. JOKIĆ MVP! Srbin nastavlja da DOMINIRA, predstavio novu FRIZURU, ali stigao i da podeli savete ZEMLJAKU! (VIDEO)
    5 points
  22. Sinoć pogledao prvih 5 min, prebacio i završio sa gledanjem. Još se nešto zaigrao sa decom, bukvalno sam samo video rezultat u 11 uveče. Uglavnom, ova sezona je bačena odavno, samo treba nekako iskoristiti ovaj preostali deo sezone, koliko se može. Trifunoviću bih dao 25 minuta po utakmici, iako ih ni najmanje ne zaslužuje, ali barem da vidimo do kraja sezone ima li tu namterijala ili ne, da se ne zavaravamo više. Sto puta ponovljeno, ali moram opet, neverovatno mi je kako ne postoji nikakva odgovornost sportskog dela menadžmenta, za ovakve promašaje. A koliki su promašaji, pored ovog što su nas nagrdili, najbolje će pokazati njihovi sledeći klubovi. Izgurati ABA do kraja, kako se mora, onda vratiti Miletića, Drešela, Tanaskovića, koga god imamo na pozajmicama, te oterati bar 5-6 igrača. Isplatiti ljude šta treba i nek sede na tribinama do kraja ugovora. Uz najiskreniju nadu da Miku, Dangubića, Novicu, Jankovića i slične, više nikad u životu ne gledam.
    5 points
  23. To što smo jednog nemača pojma zamenili drugim ne znači da nije do onog prvog, nego da su obojica nivo ispod dna. Ako bismo mogli da založimo grb i ostalu nepokretnu imovinu pa da za tu kintu iznajmimo Duška Ivanovića na metar dana, da ova grupa zajebanata prokune dan kad su potpisali za KKP. Da ne ispadne da su im ovo najlakše zarađene pare u karijeri.
    5 points
  24. Pozdrav za ekipu konja koja vredno trenira
    5 points
  25. Mog druga i drugaricu zvali sutra da se vakcinišu na sajam. Mislim da ću poći i ja sa njima da probam da vidim da li će hteti i mene. Pošto pišu ljudi da zbog toga što se ne odazivaju svi pozvani imaju viška i da vakcinišu i ljude koji se nađu u blizini. Promenio sam i na e upravi da sam sad zainteresovan za bilo koju vakcinu. Videćemo da li će me pustiti.
    4 points
  26. Nesto kontam kako ova banda od ekipe troši trenere dokle je stigao prvorodjeni sa obrazovanijem svojim pa da i njega potrošimo. Mnogi bi nam zahvalni bili
    4 points
  27. Ako ne maris, odgovoricu ja, jer upravo gledam dokument "Vodic za izvodjenje vakcinacije...." (imaju za Pfizer, rusku i kinesku) u strucnoj covid grupi i kaze da su kontraindikacije za primenu kineske vakcine: - Preosetljivost na bilo koju komponentu - teska nezeljena reakcija na prethodnu dozu vakcine - Teske alergijeske reakcije u anamnezi - akutne zarazne i neinfektivne bolesti - Febrilnost (iznad 37 C) - Ozbiljna hronicna bolest - Trudnoca - Dojenje - Starost do 18 godina Ako tvoja mama ima hronicnu hipertenziju, koju drzi pod kontrolom lekovima, to nije kontraindikacija (ako nema akutnu "fazu" pre dobijanja vakcine). Naravno, lekari su prisutni pri vakcinaciji, pregledace je, njenu anamnezu i istoriju bolesti i odluciti.
    4 points
  28. Msm da mu Radonja veruje.Ne bi ga ubacivao da brani zadnji napad da nema poverenja u njega.I msm da ce zbog toga i dobiti vise minuta u naredom periodu. :))
    4 points
  29. Jedan od šestorice koji se upisao u strelce PS A imao je i nabolju frizuru u hali Nema nelagodnosti ni čitanja, na engleskom je.
    4 points
  30. Uvek je teže odbraniti trofej nego osvojiti
    4 points
  31. Ako se sve završi kako treba, a držim finge, Levert je pobednik trejda.
    3 points
  32. 'oces da kazes da moram da platim da bih sama sebi skuvala?! Pa ja to jedva i za dzabe kuci radim!
    3 points
  33. A igraci kazu, super idemo u Beograd na zurku
    3 points
  34. Pa dobro, ljudi su često kompleksni karakteri, a drugi ih prosuđuju na osnovu one strane koja im je dostupna. Možda je pored toga kakav je na terenu sasvim ok i drugar ili šta ti ja znam. Eto, ima tu falinku da precenjuje svoje sposobnosti (što mu je možda tatica usadio) i da kritike u vezi igre i mesta u CZ smatra napadom na lik&delo i tu očigledno nema pomoći.
    3 points
  35. Da moj post ni u kojem slucaju ne shvatite kao neku kontru vasim,ali zanimljivo da ga u nekim kosarkaskim krugovima stvarno smatraju korektnim likom. Poznajem licno jednog mladog kosarkasa,danas igra za Zlatibor (bio u Meginom sistemu),inace grobarcina do koske..i on mi rekao da Covica Jr stvarno cene,cak gotive kao skroz korektnog lika..mislim onako generalno kosarkasi koji su imali prilike da igraju protiv njega i sta-ti-ja znam..E sad..pretpostavljam da oni njega cene kao takvog po tome kako se ponasa na parketu,tokom i verovatno posle tekmi..pretpostavljam da se na tome i zadrzavaju i ne idu dalje od toga kad ga "procenjuju" A ovaj intervju pokazuje - govnar samo takav.
    3 points
  36. Meni se cini da su antivakseri sve tisi... Sto se vise ljudi bude vakcinisalo, raspolozenje prema vakcinama ce biti sve pozitivnije. Verujem da ce se u narednih par nedelja situacija tu biti sve bolja.
    3 points
  37. Tošić juče napunio 36 godina i mi njega dovodimo kao pojačanje a uporno pokušavamo da oteramo Degeneka koji je izmislio fudbal za Tošića i mlađi je punooooo ...
    3 points
  38. Koje je govno ovaj mali, a pričali svi "dobar dećko, jbga što ima takvog taju".
    3 points
  39. Znamo, da je Uskokovic proveo minimum cca20-30sec na parketu, ne bi ušli u ovako neizvesnu završnicu i mnogo ranije bi prelomili meč 😴
    3 points
  40. Radonjić polako stvari vraća na svoje mesto još samo da Simon zatrpa nekog protivnika trojkama i pali se mašina!😃
    3 points
  41. Baš nisu štedeli reči hvale za našu igru u Madridu. Ona dva podatka za šut za 2 su fascinantna. Real od 2008 nije pogodio manje šuteva za dva poena (total) i od 2011-te nije imao slabiji procenat kod šuta za dva poena.
    3 points
  42. tog leta nakon svetskog prvenstva '90e, mi porodično u barseloni. sećam se kao da je juče bilo: sedamo u taksi da nas vozi do sagrada familia pita taksista odakle smo. čale - jugoslavija, belgrado taksista: aaaaa kukoc (sa C) čale: no no, pixi taksista (u tužnom tonu i oteže): aaaaa pixii 🙃
    3 points
×
×
  • Create New...