Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/06/2020 in all areas

  1. Poceo sam da gotivim i Doncica i Jokica
    18 points
  2. Jos jedna top lista je tacno ono sto je falilo ovom topiku
    16 points
  3. Ja ne bih davao titulu MVP finala, nego bih uveo titulu PO MVP. Pa se fino sabere sta je ko uradio tokom citavog PO-a i onda se dodijeli nagrada. Ti do finala moras da prodjes 3 stepenice. Neki igrac recimo razvaljuje i nosi ekipu, odigra nesto slabije u finalu, i onda uleti neki prosjecan igrac pokida finale i uzme MVP nagradu. Po meni je to glupost, ajde da gledamo kompletan ucinak u PO. To bi bila mnogo mjerodavnija nagrada.
    16 points
  4. Ne kontam kako može bilo ko od post Jordan igrača da bude ispred Lebrona. Lik je bukvalno top 2 igrač 17 godina
    11 points
  5. Ja sam pozurio da dodjem kuci sa nekog rostilja, da ne bi komsiluk pomislio da sam tamo.
    9 points
  6. Jordan je bio klasa iznad LeBrona i to svako ko je gledao i jednog i drugog u real time-u zna. Potpuno razumijem mlađe koji prvog nijesu gledali, a eventualne zaključke donose na osnovu youtube highlights-a. Lebronovo stavljanje u rang ''letećeg'' Michaela je čisti marketing radi uspješnije promocije i prodaje košarke kao proizvoda. Što se tiče argumenta da u današnjoj košarci ima više snage, brzine, atletike teško bih se složio, stvari su u prosjeku tu negdje minimum zadnjih 4-5 decenija. Jer da nije tako, kako bi bilo moguće da u današnjoj konkurenciji i masovnosti ne postoje igrači takve brutalne fizike poput Wilta, Shaqa ili Jordana. Eventualna evolucija naših genetskih potencijala je jako spor proces koji tokom trajanja modernog, vrhunskog sporta nema nikakav značaj. Napredak u trenažnom procesu, oporavku, ishrani, hemiji je nešto drugo...
    9 points
  7. Tako je to kad cackas mecku. Diras u osinje gnezdo, diras tamo gde se vrte ogromne pare. Umesto da budes ljigav kao Fed i omiljen svuda, umesto da autisticno gledas samo sebe kao Rafa, ti se kurcis. Hoces da budes humanitarac, da se zalazes za necija prava, kritikujes belosvetske govnare kivne sto se ne prodaju kobasice i virsle u us open kompleksu... Kad sve to hoces, onda budi spreman da ti ovo urade. Alo, majmuncine organizatorske. Novak je prvi igrac sveta, mozda najboljinu istoriji. Pravila? Pa nije istino dnos prema Mesiju i nekom iz sedme turske lige. Je.li to.uradio namerno? Nije. Sramno, da sramnije ne.moze da bude je ovo! Da, da. Sigurno.
    7 points
  8. To je razlog sto je Kawhiji trentno daleko od Goat diskusiji. Ovi ostali kandidati nikada nisu bili prasinari, vec cim su usli u ligu odmah se video i statisticki i rezultatski uticaj na te klubove. Kao ovo sto Luka radi, dok je Kawhi bio prasinar 3/4 sezone. I taj MVP finala je dobio na fazon Iggy jcuvao si glavnog igraca protvnicke eikpe i imao podjednak doprinos u napadu kao ostali, niko nije previse odskakao u tom finalu za SAS u napadu.
    7 points
  9. Grant mozda ima 1-9 sut iz igre, ali je neverovatan posao uradio u odbrani. Podelio banane Georgu, Leonardu, Greenu...pokrio svaku rotaciju, dobio sudijsko podbacivanje. Ma veliki posao je uradio.
    7 points
  10. Andrew Loomis COS Detroita 1 dio @Mairosu Ish Smith Frank Kaminsky na BWB u Srbiji Matt Bonner Tobias Harris Jon Leuer Aaron Gray, trener visokih igraca u Detroitu Avery Bradley Andrew Loomis COS Detroita 2 dio Kong Coumoundouros, equipment manager Anthony Toliver Patty Mills Maxi Kleber Gregg Popovich Andrew Loomis 3 dio Mark Cuban
    7 points
  11. Ako ju je loptica udarila bas u grlo onda je zena stvarno mogla da se oseca vrlo lose bez obzira na to sto loptica nije bila udarena snazno. Ja sam mislila da je dobila srcani napad. Novak definitivno treba da se mane politike i da se samo brine za svoju karijeru, biljcice, grli drvece, posecuje piramide ili sta god. Da nije gubio energiju i koncentraciju na borbu s vetrenjacama verujem da se ovo ne bi ni desilo, bio bi smireniji i kontrolisao bi se bolje. Njegova karijera se blizi kraju. Da bi igraci osetili bilo kakvo poboljsanje uslova morace da prodje mnogo vremena i da se potrosi mnogo energije. Novak ni u kom slucaju nema ikakve koristi od toga, samo moze imati stete. Nek se mladje generacije bore za svoja prava, njih ce to da pogadja (a posredno i navijace i novinare, pa i ceo sport).
    6 points
  12. Valjda ga je sutnuo? Nevera sta ljudi ovde pricaju, te nije jako (kako nije jako ako loptica od sredine terena do zida ide ravno, nikakav luk, pad, nista), te nekog drugog bi pustili (domacu miljenicu koja juri goat status su maltene 2x izbacile odluke sudija, gde svo zapomaganje kod supervizora nije pomoglo), pa da je neko drugi bio na novakovom mestu izbacili bi ga posle 2 min, samo po prijavi sudije, ne bi ni isli da gledaju snimak, 10ak min ih nije bilo, posebno sada kad su bez fedala na turniru, bice im nikakva gledanost finala, a od prenosa sada zive... Jedina sansa da prodje bez dsq je bila da ju je pogodio u nogu, tu bi mogla da ide prica da je ostavljao lopticu pa pobegla, ovako ih je stavio u bas losu situaciju, loptica presla 15-20m bez ikakvog pada, bas nemarno... Nije pomogla ni situacija iz prethodnog gema, tu se videla frustracija koja je ostala u njemu, jasno je bilo da je i ovo iz polubesa.
    6 points
  13. Najkontoverzniji momenat na nekom GS ikad..koliko ja pamtim makar
    6 points
  14. Druze njegov ugovor nije potpisan,to jest nije vazeci i validan dok ne prodje lekarske preglede.Dakle potpisuje se neki predugovor i to se naravno objavljuje.Cim stigne u BG radi preglede Uocen je problem i odmah se reagovalo.Decko je nosio holter i uoceni su problemi cak i u stanju mirovanja.Naravno da niko nece rizikovati necije zdravlje ili ne daj boze zivot Ugovor nije prekinut jer nije ni bio validan dok se ne utvrdi da li moze da nastavi sa treninzima Utvrdjeno je da ne moze tako da se ugovor nije ni aktivirao. Prosto a uz to mi je i drago da vidim da klub brine o takvim stvarima a ne da se ustanovi u toku sezone ili da se ne daj boze nesto lose desi decku.Pogotovo sad u vreme virusa
    6 points
  15. Ovo sa Nnokom je odradjeno veoma ozbiljno po mom misljenju. Ugovor potpisao, nije prosao lekarske, dato mu vreme da se problem resi, nije uspelo i ugovor nije validiran.Bolje nego da covek umre na terenu. Nadam se samo da smo imali u vidu neko alternativno resenje koje ce se aktivirati, ukoliko ne uspe da se sanira.Bice gadno naci ozbiljnog centra u septembru...
    6 points
  16. Molim da se ovaj post pinuje na vrh topika. Zahvaljujem.
    6 points
  17. SREĆAN USKRS DOMAĆINE: Jokić dobio UDARAC u nezgodno mesto, valjao se od bolova, pa RAZBIO Kliperse (VIDEO)
    6 points
  18. Ova fotografija je snimljena 1972 godine, i pokazuje devojku kako puca iz puške njenog momka koji je pao ranjen u borbi protiv Britanske vojske u Severnoj Irskoj. Momak je preživeo, prebačen na bezbedno mesto, zahvaljujući žrtvovanju ove devojke koja se borila sa Britancima sve dok je nisu ubili. Kada je komandir Britanskog bataljona otkrio da se u stvari borio sa ženom, naredio je da je njegovi vojnici ne dodiruju, i dozvolio Ircima da je uzmu i sahrane. Kasnije su vojnici izveštavali da su čuli tog Britanskog komandira kako je rekao: “Kraljica ne brine o nama onako kako ova žena brine o svom momku i svojoj zemlji.” Fotografija je kasnije uzeta kao simbol za dan žena u Irskoj, zajedno sa izrekom: “Ne boj se da se vežeš sa snažnom ženom. Može doći dan kada će ona biti tvoje jedino oružje.”
    6 points
  19. 5 points
  20. Naravno da ne bi, neka se teraju u pizdu materinu sa svojim idiotskim turnirom. Sramota
    5 points
  21. Bledsoe je jedna vreca beskorisnih misica. Nema sut, nema ulaz, odbrana mu je debelo precenjenja, kreacija ispodprosecna. Ko je dao njemu ugovor pre Brogdonu, treba momentalno da dobije otkaz. Jos vise to cudi kad pogledas da su Janisa okruzili suterima, a Beogdon je Ray Allen licno za njega. O kreaciji, piku itd da ne pricamo.
    5 points
  22. Bas nemamo srece sa centrima.Nadam se da ce se Noko oporaviti i biti zdrav ,sto je generalno najbitnije.Nadam se da mu ovo ne utice na normalan zivot van kosarke.
    5 points
  23. Nikad slabiji roster rekao bih. I bez ovog je bio utisak da manjka kvaliteta, a sad su sva dobra igraca must.
    5 points
  24. E jeste sad, guranje Lebrona u goat trku je besramno, a to sto ti pokusavas da proguras lika koji je u karijeri postigao 9k poena sa covekom koji je postigao 34k nije.
    5 points
  25. Bukvalno zamisljam dan posle metle da Janisu uruce mvp-a.
    5 points
  26. Igoudalina MVP finals nagrada je valjda najgluplje i najbesmislenije dodeljena NBA nagrada u istoriji igre. Kapiram da je i Igiju glupo, ali kao super.
    5 points
  27. Slazem se da ne moze nikako da udje u GOAT diskusiju, ali nema smisla da se proziva nakon jedne slabe utakmice.
    5 points
  28. ŠUTIRALI GA I MEĐU PREPONE! Nikola Jokić i odgovor Klipersima kakav NIKO NIJE OČEKIVAO! /VIDEO/
    5 points
  29. Nakon ovoga sprdnja sa prvorodjenim se prosirila i van Srbije, solidno se na svetskom nivou sprdaju na njegov racun. Dobio je i svoj meme
    5 points
  30. Da ne ostane nezabeleženo 😁
    4 points
  31. 2020., to je jedino objasnjenje
    4 points
  32. Ne treba ga nesto posebno kriviti jer bi tu lopticu svakako udario reketom da je vrati skupljacima. Niti napadati ovu zenu da je glumila ili bilo sta. Nerealno nesrecan splet okolnosti i to je sve.
    4 points
  33. Nikad vise ne treba ni da igra ovo govno od turnira...
    4 points
  34. Na racun price o pokazivanju dva prsta. To je znak Liberalnog saveza koji je progonio dps jer su liberali zeljeli nezavisnu Crnu Goru. I sad su bez blama prisvojili i njihov program i znak. Za one koji ne znaju isti taj Liberalni savez je sa najvecim Srbima napravio savez za skidanje Mila. "Istorijski govor, Mira Vickovića, jednog od čelnika LSCG. Danilovgrad, 1996. ,, - Narodna sloga je noćna mora DPS-a. Znaju oni to dobro i zato hoće ponovo da nas skrenu na slijepi kolosjek, hoće ponovo da nas natjeraju da se svađamo, ko je Srbin, ko je Crnogorac, ko je četnik, ko je partizan. - A mi im poručujemo, nema više ni četnika, ni partizana, njih je zemlja pomirila. - I neka se oni ne varaju da će nas ponovo spuštati po tim krvavim šavovima prošlosti. - Podijelili su nas gospodo, na jedan najsramniji i na jedan najbezočniji način. Na 95 % sirotinje i na 5 bogatih." Nista se promjenilo nije, 24 godine kasnije.
    4 points
  35. I ko je sad najbolji, meni niš nije jasno posle ovih grafikona
    4 points
  36. Sreca pa danas tekma krece ranije
    4 points
  37. Jjaoj, serena na ovoj slici izgleda kao bundeva za noc vestica
    4 points
  38. Recimo 2018. je odlican primer gde je finale bilo nebitno za osvajaca u odnosu na finale konferencije. Durant bi svakako uzeo i tu PO MVP titulu, ali je serija protiv Hou bila mnogo bitnija nego odradjivanje Cavsa u finalu. Pa isto je lakse igracu sa istoka da dodje u finale u odnosu na igraca sa zapada. A i nije uvek tacno da ce najbolji igrac u odredjenoj sezoni da dovede tim do titule, mnogo puta se desilo da neko jednostavno nema dovoljno dobar tim.
    4 points
  39. Prelepo veče u ligi, izgubili i grčki sivonja i Lakersi. PJ Fucker je jedna legenda, mora da ubace neku nagradu u ligu za hustle koju bi on dobijao svake godine.
    4 points
  40. Maler. Moralo je da se poklopi milion stvari da bi se ovo desilo. On bi tu lopticu svakako opalio reketom da je bi je vratio skupljacima loptice jer vise nije servirao, jednostavno nerealan maler da loptica pogodi onu zenu u grlo
    3 points
  41. Valjda sam malo pod utiskom zadnjih par sezona utakmica sa FKP/om, tacno je da kod mladjih kategorija bude i raznoraznih dnevno taktickih ciljeva ponekad, uvek je bolje izbaciti igraca za prvi tim nego dominirati u mladjim kategorijama mada se nismo ni tu proslavili, inace sto se tice Zvezde jedan od prvih derbija kojima sam prisustvovao je bio onaj cuveni kad je Sestic dao onaj cuveni gol Boroti, nisam se ne javio nikome kuci pa su prijavili u policiju zato sto me nije bilo 4 dana nigde. Nije bilo lako u ona doba doci iz Kumanova do Beograda
    3 points
  42. Kad bude morao da igra 82 tekme i nosi Sasu Pavlovica ili Josha Smitha na svojim ledjima da bi obezbedio HCA i pritom se pojavi u PO ovako kao sto se pojavljuje sad, onda sve ok. Dok god ima odlicne ekipe iza sebe koje mu omogucavaju da odmara konstantno, bice mu lakse da se pojavljuje. Da se Bron ne pojavljuje u PO pa i da razumem ovo.
    3 points
×
×
  • Create New...