Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/05/2020 in all areas

  1. Listu SNS-a na Zvezdari predvodi Đorđe Gagić. Slika i prilika stranke. Koga li misle njime da privuku?
    14 points
  2. Nije mi jasna kuknjav na Lorenca kada je odigrao bas fin mec. Jeste pogresio nekoliko puta u zadnjih 3-4min ali pokusajte da se setite sa cim se jos to dogodilo. Izlaskom Dede i ulaskom Lazica. Lazica jednostavno niko ne cuva jer on nije ofanzivna opasnost. Covek je izbacio loptu u aut u pokusaju da sa loptom predje bar 4m, a da ga skoro niko nije ni cuvao. Jednostavno nema dribling. Da je Gavra uveo jos i Borisu koji se isto krije od lopte, tacno bi Lorenco morao da sutira sa centra ako zeli da neko uopste sutne na kos. Ovim ne pokusavam da opravdam Lorenca za te neke gluposti na kraju(opravdane ili ne to nek svako proceni na osnovu cele utakmice a ne poslednja 3min) ali ako hoces da ti on da doprinos onda ga ne okruzujes igracima koji nemaju doprinos, jer Lorenco isto nije pretnja iz suta a prodor mu onemogucavas kada imas impotentne igrace u napadu. Nemas bre igraca koji moze da napravi ljudski blok a ocekujes da on izmisli nesto. Smesno
    12 points
  3. 11 points
  4. 9 points
  5. Meni je Adin gotivan bio&ostao. Limitiran dapache, ali nije njegova krivica.
    8 points
  6. Povraca mi se od Lazica i Stimca. Stalno seru nesto, busaju se u zvezdaske grudi i kupuju glupe navijace jeftinim trikovima a tamo gdje treba da se dokazu nas urnisu. Da je srece pa da prave drustvo svom drugu u Zelezniku.
    8 points
  7. Proslavicu dan kada Branko Lazic ode iz kluba jednim jednim pijanstvom epskih razmera...taj dogadjaj bi zasluzivao celonocno grljenje sa WC soljom.Naravno zenu i decu cu poslati kod taste da prenoce da ih ne traumiram, ne bi oni razumeli tu srecu🤪 Stimca sam slavio vec dva puta, ali mlohavi je kao stenica, uvek se vraca.Nadu mi daje sto sledeci put kad bude hteo da nas pocasti svojim facijalnim ekspresijama i mega Zvezdastvom ce valjda imati 4 banke i 170kg, pa ce opasnost proci🙃
    8 points
  8. Šta je sa Radetom? Ako se ne varam, ove sezone se uopšte nije povređivao. Tj. sad vidim u vestima da jeste na Superkupu. Sinoć vidim 12 imena na semaforu, nema Radeta, reko' opa, popio vaspitnu. Kad ono Tomasa dva puta upisali. Zato mu je Raša preuzeo sva ovlašćenja i izdivljao za sve pare. Ako će se tako vratiti neka ga. Izgleda da se to radilo sa namerom. Em ga Trinki nije vadio iz igre, em se očigledno sve igralo za njega. Stvarno ga je bilo na skoku i kreirao je sebi poziciju baš onako kako je na početku sezone radio. Izrudari on to nekako, čak i loše izgleda, ali da. Još da mu je ušla 1, 2 više bilo bi super, ovako je izgledalo kao da malo više siluje. Dva puta je i lepo asistirao, nakon što je navukao igrača. Mogao bi češće to da radi. Uroš odličan. Kako je lagano preveo nekoliko puta. Što bi rekli treneri sa dignutom glavom, bez gledanja u loptu. Pominjali ste već kako pripaljuje "bez razmišljanja", ali evo sad i tom kontrolom lopte pokazuje veliko samopouzdanje. Bilo ga i za 2, i za 3, koji skok, asistencija. Bravo! Jedino ono povlačenje koša, mislim da bi lopta ušla. Baš je bio klinački potez. I opet: Jaramaz, Jaramaz, Partizane Jaramaz!
    8 points
  9. Dankan Robinson, zvuci kao spic nekog Glazgov Rendzersa.
    7 points
  10. Gledam ponovo poslednjih 3 minuta utakmice i crkavam od smeha. Mi smo zaista talentovano glupi. Sta smo mi sve uspeli da uradimo u tih 3 minuta... Rezultat 62:63 za nas... Prvi napad, Braun davi loptu i dribla sto puta, izlazi sa loptom u aut. Drugi napad, Braun pravi ocajan dribling iza ledja u kontri i gubi loptu. Treci napad, Beron davi loptu, odlazi mu dribling preko ramena i izbijaju nam loptu u aut, onda Gist sutira iz ocaja i promasuje ceo kos. Cetvrti napad, Stimca jedna sasvim korektna lopta udara u glavu jer je nesposoban da je uhvati, zatim Lazic ide u levi dribling, lopta mu prelazi preko ramena i odlazi u aut. Onda odbrana nakon toga, Stimac ne hvata jednu laganu loptu ispod kosa i oni imaju drugi napad, nakon toga Lazic ne dize dovoljno ruku Kalinicu i primamo kos sa linije za tri poena. Peti napad, Braun srlja i zuri bespotrebno i u trecoj sekundi napada pravi korake sa desne strane kosa. Poslednji napad, cigla Perperoglua iz sasvim ok situacije s obzirom da su oni imali u planu da prave faul ali nisu stigli. Treba biti talentovan da u poslednjih 3 minuta i 15 sekundi ne das ni jedan kos, pritom su oni bili izasli iz bonusa. Ni jedno jedino bacanje nismo uspeli da dobijemo.
    7 points
  11. Штимац за 30:39, 2п и индекс 2 Лазић за 20:59, 2п и -4 индекс у мечу који смо могли да добијемо. И то су фајтери што пријете навијачима!? Фујјј...
    7 points
  12. Ja već danima pravim hleb na isti, dobro, približno isti, način. Uveče pripremim 100 grama vode, 2-3 grama kvasca, 100 grama brašna, tip 500. Nije svaki put isto, proteina 9,2 do 10,7%. Ujuro to sve ide u 350 grama vode u koju sam predhodno stavio kašičicu soli i pola kašičice šećera, zatim ide još 100 grama belog brašna, 300 grama integralnog, 100 grama heljhdinog. Nemam pravu posudu za pečenje, prava je mislim neka gusana, pekao sam u nekoliko različitih plehova, ovaj neki četvrtasti kalum mi je, čini i se najbolji, dobro naraste, travnomerno se ispeče. Ukus je pun pogodak, nije nešto na izgled, ali to i jeste manje važno. Bitno je da uhvatim pravi odnos sastojaka, potrebno vreme i temperaturu, kasnije dolazi iznalaženje finesa koje dodaju na ukusu i izgledu.
    6 points
  13. ovo čitam često i na liveu i ovde. ja zaista nemam utisak da je ekipa mrtva, nemotivisana, da igra rekreativno. meni svi izgledaju kao da se trude i žele da pobede. jedino što takođe izgledaju kao ekipa prepuštena samoj sebi. osim izmena, tu se vidi trenerski pečat, nažalost.
    6 points
  14. A u klubu su fasciniranim Lazinim umećem, guraju ga bukvalno u svaku završnicu, valjda da bi bilo zanimljivije, kao gladijatori u areni, samo što se ovde bore čovek i lopta.
    6 points
  15. - Birča, kako si? - E'o, borba.
    6 points
  16. Jedan od moderatora je svojevremeno predlagao da se svi kolektivno preselimo tamo (nisam ja)
    5 points
  17. Od 4 ekipe iz naše prve grupe, 3 je prošlo dalje, 2 su bile prve u top 16 grupi. Jedino Ritas, a i oni su bili na pobedu od prolaska. Ovo juče je bilo dobro. Dobro u smislu da sam gledao tekmu i razmišjao kako ne igramo ništa posebno, a onda se tekma završi i skontaš da smo u laganom ritmu dali 90 poena, imali 27 asistencija, 122 indeks, te pobedili 16 razlike protivnika koji je imao najbolje šutersko veče ovosezonskog Evrokupa. Ona "minijatura" Briče i Jankovića... priceless
    5 points
  18. Potop je krenuo kada je Štimara ušao umesto Gista pri našem vođstvu od 3 razlike, ali čak bismo i to možda preživeli, a onda Gavrilo ubacuje i Lazića da nas dokusuri. Kao da je namerno hteo da nas ubije sa njima dvojicom, nemam drugo objašnjenje. I tako stalno, na trenutke zaličimo na ozbiljnu ekipu, a onda valjda moraju da se ispoštuju ti neki zaslužni građani sa određenim brojem minuta, i to se brzinom munje pretvara u rekreativnu ekipu gde i oni koji znaju, odjednom ne znaju kada ih okružiš sa takvim likovima.
    5 points
  19. Na današnji dan pre 11 godina je bila 22 567 utakmica vs Pao.
    5 points
  20. pricamo o legitimnom, legalnom i ucinkovitom rjesavanju vrlo ozbiljnih i slozenih, zivotnih problema gradjana. ti si problem Crne Gore sveo na nekog Milu.
    5 points
  21. 4 points
  22. all aboard all aboard...
    4 points
  23. Moram spamovati, makar me banovali - pa ono tamo je cudo nevidjeno!! Od kukicanja, preko moleraja do ves masina i lecenja raka - nema teme za koju nemaju hiljadu saveta, ideja i resenja!! Nije trebalo da me upoznajes s tim forumom - sad je vox92 izgubio jednog dugogodisnjeg vernog clana.... ostajte uzdravlju!!
    4 points
  24. Marko Popovic: "Spahija as a coach of Fener calling Zeljko: "Should I sign Saras or no?" Zeljko answers: "If you wanna eat all the shit every single day, take him, he'll bring you the result. If you're not ready, then don't. Because he knows basketball better than I do & you do."
    4 points
  25. "Opterecenost" rekordima postaje izrazenija kada su oni blizi. A rekord po broju nedelja na broju 1 je sada dosta blizu jer ga je moguce ostvariti tokom ove sezone, nije vise to sledece godine u prolece ili nesto slicno sto je u tenisu, videli smo vise puta, daleka buducnost, ali ipak daleko je kraj godine i mnogo je turnira do tada. Relativno veliki zaostatak za Federerom i Nadalom po broju GS takodje stvara pritisak koji se svodi na to da mora da koristi sanse i da nema pava na kiks, jer nikad se ne zna koliko ce jos prilika biti za osvajanje velikih trofeja. Uz to tu su i OI, medalja bi mu mnogo znacila, a ovo je verovatno poslednja prava sansa za to. Dakle nimalo laka sezona pred Novakom gde ce ga na svakom koraku cekati pitanja u vezi ovih stvari. Inace sam na istim talasnim duzinama sa alcestom, samo neka je zdrav i na terenu prav. Ono sto se dogadjalo od druge polovine 2016 do osvajanja Vimbldona 2018 bi trebao biti nauk svima da se vise opuste i prepuste uzivanju u ovim trenucima kada je milina gledati Novaka na terenu, nego da grickaju nokte i prebrojavu koliko jos cega i koga treba dobiti da bi se nesto ostvarilo. Ako dodje, odlicno, ako ne, i ovo je vec mnogo vise od onoga o cemu sam recimo ja razmisljao tokom 2011 kada je rusio sve pred sobom, a masta se igrala raznim brojkama i scenarijima u glavi.
    4 points
  26. Može, ali upozoravam te...previše sam seksi u kupaćim gaćicama.
    3 points
  27. ball 37.9% za tri na 4.7 pokusaja po utakmici danny green 37.8% za tri na 5 pokusaja po utakmici. ingram 39.2% na 6.4 pokusaja po utakmici u poslednje dve utakmice ball sutirao 14/21 za tri. steta sto su izgbili obe utakmice. bas je lep napredak napravio ove sezone. jos je i na drugoj strani lepo cuvao doncica koji je zlostavljao holidaya tokom cele utakmice.
    3 points
  28. Pre. Inače javnosti je bio pozdant i ranije kao osnivač Srpske svetosavske partije, a to je ona ista partija koja je prekinula pozorišnu predstavu o Svetom Savi u JDP. Generalno - pravoslavni talibani.
    3 points
  29. Zbog svega ucinjenog poslednje 3 sezone i ne zasluzujemo bolje.Klub narocito, a Bogami sve vise i navijaci
    3 points
  30. 3 points
  31. ja sam i dalje ubeđen da možemo dobiti svu konkurenciju u aba, samo da se trenerski stuff malo pribere. šakota je bio prosečan trener tokom karijere, kontam da je pod stare dane malo i izgubio volju za košarkom i da ga više zanimaju neke druge teme (u onom rantu sa rajkom sam stekao utisak da sa većim žarom prati fudbal, tj da basket gleda samo kada mora). međutim, kada se već latio posla, nek' pripremi partizan, budućnost i cedevitu, valjda 2-3 ekipe sa sve asistentima može da spremi. plus tu neku svoju ekipu.
    3 points
  32. Mi se smaramo ali će našima koristiti vreme za trening i odmor onih koji će kasnije morati najviše da povuku. Taman da se Rade oporavi a Gorda uđe u formu.
    3 points
  33. kao da ga je onaj iz Jagodine pravio
    3 points
  34. 3 points
  35. kaze da joj je potrebno da joj daju malo vremena da odluci, jer na vagu je stavila sa jedne strane bidena a sa druge bernija pa sada premislja izmedju zemaljskog i nebeskog carstva trump nije ziv dok ne cuje njenu odluku...
    2 points
  36. Da, ako računamo i astralne projekcije, druga.
    2 points
  37. Ma zabole Bertomeua za nas. Pre će London Towers u EL da pozovu nego neki od naših klubova.
    2 points
  38. Samo dve činjenice u vezi jučerašnjeg meča: 1. Utakmica u kojoj smo bili najbliže pobedi protiv Fenera u Istanbulu u EL. 2. Vrlo brzo ćemo se ove utakmice sećati kao "dobrih starih vremena".
    2 points
  39. ubaciti lazica da resava utakmicu je zločin , to nam ne bi priredio ni dule vujosevic koji slovi da nam je najveci "neprijatelj"
    2 points
×
×
  • Create New...