Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/15/2020 in all areas

  1. Čoki loče antifriz jer tim venama teče drobljeni led... To sramote ne poznaje, odgovornosti se smeje u lice a čast mu cepa drva, unosi i slaže unakrsno za deset marke. Za pola sezone se posrao po svemu do sada postignutom, uz sinhronizovano zapišavanje najskupljeg rostera, navijača, novinara, Aba lige...Euro lige... ... isplatio Deriku pola sezone, isplatio Fajeu ceo ugovor, platio Pantera i Kuridžu...dao novce da nam se vrati Vladimir Štimac. Eeeej....Vladimir jebeni Štimac da nam se vrati TREĆI PUT...zar nam treba jasniji znak da su tikve procvale. A sada u februaru kada nam gaće usrane...Lorenzo iscurele baterije...Gist gilipter ladi jaja za kilo para...Đenka izašo iz Đenkinsa. i dok Vojislavu Šakoti trne umnjak...evo našla se neka kinta i za pleja...jebo nas plej. Nebojša Čović - kralj burleske, master apsurda i govedo jedno...ono brdsko - sebično i neiživljeno.
    14 points
  2. Koliko ste ambiciozni od 0 do Čović kreće na ulaz preko Mozlija
    11 points
  3. Svi Bilija dizete u nebesa, a Panter je celu tekmu sam vukao ekipu bukvalno. Solidan igrac.
    11 points
  4. Sakota je Mekov deda, nema drugog objasnjenja za njegove izjave
    10 points
  5. Možda par igrača u celom košarkaškom svetu može da drži formu i nivo igre tokom cele sezone. Zo je ima povredu skočnog zgloba, pa je posle nekih deset dana umalo obnovio istu. Nakon toga je imao visoku temperaturu usled virusa. Putuje se non stop i nema vrenena za odmor. Meni treba 2 dana da se oporavim od puta na more. Išao sam i avionom što službeno što privatno, ništa bolji osećaj. Manite se teorija zavere.
    10 points
  6. 10 points
  7. zna se da je Bili moj top igrac ovde, nema sta, mnogo dobar momak. ali Panter isto grize decko za sve novce!
    9 points
  8. Tu smo kolega bez brige Ajmooo bracooooooooooooo
    8 points
  9. Zvezda je patchovani Fmp trenutno. Nebojsa menja igrace kako hoce, nikome ne podnosi racun, jer eto setite se 2011-e, bez koncepcije, bitno je samo biti prvi u selu. Iskreno se nadam da se na leto Radanov vraca u Zvezdu a era vladavine Nebojse Covica u Zvezdi zavrsava bez obzira na krajnji rezultat a samim tim da ce nestati i sve ono negativno sto smo gledali tokom godina a kulminiralo je ove... saopstenja, borba sa svim mogucim neprijateljima, od partizana, sudija, KSS-a, Bokana, Aba lige, pa opet sudija, Makabija, sekretarica, pa Javora, najvernijih navijaca, pretnje Lakiju, pa onaj cirkus u petoj utakmici i naravno najveci cirkus i blam od svega, ubacivanje svog debelog sina (posle serije placenih tekstova kod burek novinara i jos gorih ljigavih tviterasa) za koga je eventualno majka mozda mislila da ima predispozicije da igra u Zvezdi. Volim da gledam basket na miru, bez bojazni da ce neka iskompleksirana budala da me targetira samo zato sto sam se drznuo da izrazim svoje misljenje. Tako da moja nadanja su Nebojsa mrs u FMP pa iz Zeleznika izdaj saopsetnja tuci se sa Bokanom, valjaj se sa Ostojom i njegovom pudlicom u blatu, samo sto dalje od Zvezde uz koju sam ja mnogo duze od tebe. Pritom ovo sve vazi i za sivu eminenciju koja je stavila sapu na mesto plejmejkera u klubu, gospodju Vesnu. Povredjena joj majcinska osecanja sto joj razmazeni sincic dobija zvizduke... plaky plaky... verovatno ce i pare koje je mogao samo da dobije od tate u drzavnom preduzecu da vrate sa gnusanjem.
    7 points
  10. Živ i u sred grobarskog dela tribina. Odvratno.
    7 points
  11. Ispred mene Krajinoviceva loza
    7 points
  12. Jelena Radivojević (@jelradivojevic) Tweeted: zvezdaš našao moj novčanik bačen u žbunje, unutra, između ostalog i sezonska za kk partizan. ja mu nudim pare kao zahvalnost kaže platićete vi to sve u nedelju. https://twitter.com/jelradivojevic/status/1228312518340182017?s=20
    7 points
  13. 7 points
  14. Bili mačka. Panter isporučuje 200% od onoga što se očekivalo ovde, samo dokaz šta znači samopouzdanje i mir u glavi, drugi igrač u odnosu na period u Oliju.
    6 points
  15. Drago mi je zbog Miloja sise hahaha
    6 points
  16. Cuka ostecena za dva cista penala Boaci je bivsi igrac Treba nam jak igrac u vezi umesto Jovance ako je vec Sanogo bivsi
    6 points
  17. gde nam je onaj statisticar...kuper bese? treba mi info kada su poslednji put nekom klubu iskljucena 2 trenera
    5 points
  18. Utisci koji se ne vide u prenosu... Neverovazna nezainteresovanost Borise. Na klupi samo.sto nije zaspao. Da mu je neko dao Sony play, jedva bi docekao. Preko kurca je i pozdravio navijace. Panter je dusa tima. Radi ono sto je Gist radio na pocetku sezone. Okuplja igrace, motivise ih, dize kada je delovalo da smo gotovi, euforicno na kraju pozdravlja publiku. Sakota tragikomican, iznenadni izlivi besa valjda kada mu cirkulacija proradi. Uopste se ne bih iznenadio danje Lorenzo vec nasao klub i sve dogovorio. Mozda gresim dusu, mozda je posledica te povrede ovo sto pruza igrom i glavom. Videcemo.
    5 points
  19. Sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo protiv fmp-a
    5 points
  20. 5 points
  21. Prvih 20 minuta je bilo odlicno, ali posle toga, opet klaj klaj mucenja. Osvezavajuci su ovi klinci u ekipi i automatski tim postaje simpaticniji kada imamo nasu deca koja znaju da igraju fudbal umesto balvana koji ne znaju. Njegos je danas pokidao, na stranu gol, bilo ga je svuda u sredini, i da presece loptu i da povuce napad, bukvalno najzrelija njegova partija u Zvezdi. Nikolic zna fudbala, ali ga i dalje malo telo zeza, mada ga treba istrpeti, kakav kurac Ivanic. Gavra pravo osvezenje, decko ima prijem gde u startu izbacuje cuvara i otvara sebi prostor, bas je pure talent. Sto se ostalih tice, bekovi su nam pohvalno izgledali, pogotovo Rodic koji je konacno odigrao two-way partiju, a mislim da mu je i Gavric dosta olaksao. Gobelja dobar napred, ali nazad katastrofa. Stalno van balansa, ne moze da uzme loptu bez faula, takticki lose stoji, bas je lik glup kao kurac. Stoperi korektni. Jovancic je spor kao puz, neverovatno mi je da igra pre Vulica. Ima on nesto seksi u svojoj igri, ali brate, bas je spor, kao slo mo da gledam kad on dobije loptu. Ben dobar, ali ne sme onako jadno da sutira penal, Boaci korektan isto. Sta znam, dobro je ovo bilo, ali nista epohalno sem uvodnih 20 minuta. Dekiju svaka cast sto je imao muda da ubaci klince, sad se vidi kolko je Milojeva prica bila suplja i koliko se Kosan izlupetavao po medijima sa pricama da nije jos vreme za klince i da im treba 49 godina kaljenja da bi mogli da igraju.
    5 points
  22. E zamislite sada ovu ekipu sa Terzićem i Joveljićem i onda ćete shvatiti koliko je Zvezda oštećena od Terzića i co.
    5 points
  23. i onda te u po polupam bez kat-a i to bude karma za wildcard ulazak u a ligu kao fufa
    5 points
  24. O tim stvarima je trebalo da razmisljaju pre nego sto su proglasili bojkot 6 meseci pre izbora. Prica se o republickom parlamentu, kako je jako vazno da bude sto manja izlaznost, jer sto manja izlaznost, to nelegitimnija buduca vlast. A nije im palo na pamet da tamo gde su lideri SzS na vlasti, po prirodi stvari, bice najmanja izlaznost, pa ce samim tim takva vlast imati najmanji legitimitet, i da se to iskoristi kao potencijalno zariste za vaninstitucionalnu borbu? Verovatno nije, jer ova lazna opozicija je izgleda u jednom u pravu - SzS bojkotuje izbore jer i ovakvi skupljeni s koca i konopca ne bi prebacili 15%, daj bobe da bi bolji od fakin SPSa bili.
    5 points
  25. @ Honey Badger Hteo sam, na topiku "sta ste danas spremali aka kulinarstvo", da vas iznenadim sa sve slikama kako lepi lebac pecem, ali si me ti pretekao - neka si, citavim lebac topikom. Probao sam danas da ispecem isti, nakon sto se starter (star 13 dana) juce za manje od sat vremena podigao za trecinu, ali iz ko zna kog razloga, nije hteo vise od ovoga da naraste...
    5 points
  26. To sto je gomila njih zamenila komunizam za religiju nije zato sto su odjednim poceli da veruju, nego zato sto im treba nesto sa cim ce da se identifikuju. Ne odredjuje Pravoslavlje Srbe, Katolicanstvo Hrvate, Islam Bosnjake.... vec neki sasvim drugi principi i standardi. Na zalost, onaj kome je formalna pripadnost odredjenoj religioznoj zajednici iskljucivi identitet je za mene samo zilot.
    5 points
  27. nema. ali djeluje u politickoj areni. zato se to i zove vaninstitucionalno djelovanje pretpolitickog naroda. nista tebi po obicaju nije jasno, ali te to ne prijeci da se dernjas. pazi ovako. od dede si nasljedio neku garazu u gradu. i tamo imas svoj obrt. recimo servisiras bicikle i motore. i zaradjujes na tome. na crno dakako. medjutim, jednog dana ti stigne iz opcine ili suda obavijest da se moras maknit iz garaze jer se javio vlasnik. imas pravo zalbe, odnosno imas pravo dokazati da si ti vlasnik. i ti kazes ma ebo to, ja cu sebi bolje kupit negdje garazu, ko zna sta je tu moj deda smuljo. ili pak odneses papire na sud i dokazes svoje vlasnistvo. ili pak izadjes na ulicu sa transparentom "spasimo moju garazu" / "dole vlada", i tu ti se prikljuci jos 200 milijuna nezadovoljnih gradjana. e vidis, ovo trece, to je politicko djelovanje.
    5 points
  28. Amfilohije i te kako ucesttvuje u politickom zivotu ne samo Crne Gore, nego i Srbije. Svestenstvo, ma koje religije bilo, nema sta da trazi van svojih hramova, katedrala, dzamija, sinagoga, saraja.... Jednostavno - to im nije posao.
    5 points
  29. 5 points
  30. Kad vidi Mozlija pravi se mrtav
    5 points
  31. Šta mislite,koji su najveći kurčevi u ligi?
    5 points
  32. Ja za početak da pohvalim Birču (kuc kuc u drvom, trčim tri kruga oko zgrade, pljujem usput i lupam glavom o drvo) Skor pa bez greške, 2 trojke, 2 dobro istrčane kontre, 3 kokova u napadu, -/+ finih +10. Da je dao onaj jedan poluzicer iz of. skoka, rekao bih čak i perfektna partija.
    4 points
  33. 4 points
  34. Pa to radi i kad je zdrav 🙂
    4 points
  35. Baš mlačno drugo poluvreme. Sa nekim izmenama je zakasnio, a neke su bile pogrešne. No dobro, ono što smo mogli da vidimo u prvom poluvremnu uliva optimizam
    4 points
  36. Eto mene na Marakani za 7 dana, hvala vam deco.
    4 points
×
×
  • Create New...