Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/10/2020 in all areas

  1. Ja sam oduševljen kako Šakota nalazi svakom igraču neki niche role i svaki ga uradi dobro. Ljudi sa sekundažama ulaze u crunch momentima i daju nešto, i često nešto bitno. Ogrešio sam se o njega, ovo je stvarno doktorat u crisis managementu, sa pretenzijama na nešto više. Štimac, to je sve normalno.
    20 points
  2. Da li je realno da je Panterovo puno ime Kevin Punter Junior? :lol:
    18 points
  3. Ide repriza na tv nova sport. Vodi Asvel 22:5. Razbijaju nas, vec gotova tekma :)
    18 points
  4. Filip brani šut za tri poena. Kakva agilnost. Ili 'džedaj' tehnika? Autor fotografije bez ikakve namere, zapravo iz nesvesnog nehata, pogodio samu suštinu. P.S. fotka je iz "Tipa"..poslao mi je drugar
    17 points
  5. Jbm ti ciganiju, uveliko se planira top8, a u klubu se drma tlo svaki dan, staklene noge fazon.
    17 points
  6. 15 points
  7. 22:48 Jebem ti pantera i ko dovede i pleme sto ga zadojilo i njegovog cukunstrica sto ga ubedio da je za košarku 22:50 Panteru legendo ziv bio majci sutra kuca od 1000m² sa 4 bazena 56 kurvi i podrum sa 1000000l rakije državljanstvo i poslanički imunitet 🤣
    13 points
  8. Preponosan...Nista ne moze da izazove ovakve emocije kao Zvezda ❤️
    12 points
  9. 11 points
  10. Gist je itekako imao ulogu u ovom comebacku, ne sme ostati nepomenut.
    11 points
  11. Sve ste rekli, a dodao bih vrlo korekno od Jovanovica veceras.
    10 points
  12. 10 points
  13. Auuuuu vracamo kosovo veceras posle ove trojke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    10 points
  14. Dobijamo danas. Lorenco je Lorenco. A i danas je 10, legla penzija, trener motivisan.
    10 points
  15. Mogu da batalim gledanje kosarke...Stimara blokada i trojka, sve sam video, nema dalje😂😂😂
    8 points
  16. Fascinantno je koliko vi u totalu (osim izuzetaka) ne verujete ni svojim igračima ni timu u celini.
    8 points
  17. meni je to davanje pasosa toliko odvratno da cak ni u trolovanju ne mogu da ga svarim. Sori drugari. edit: sad ozbiljno: jel vazi i dalje kosarkasko drzavljanstvo tj. jel Gorda u tom smislu formalno nas ili nije?
    8 points
  18. Нервирају ме ови французи и у репризи...
    7 points
  19. Svaka cast Panteru za trojku, treba imati velika muda pa uzeti onaj sut posle onakve greske. Stimara dao trojku. Nesto je pokrenuto ovom trojkom, neka sila i stvari koje se ne mogu zaustaviti. Ne znam sta, ali vece je od nas samih... mozda osvojimo EL, mozda se ugasimo, ne znam, ali bice krupno!
    7 points
  20. Nisam mislio da ću za života ovo napisati: Bravo za Vladimira Štimca, svaka čast! Mislim da ni on ne veruje da je na jednoj evroligaškoj utakmici lupio dve blokade i dao trojku, odnosno trojku u ključnim momentima utakmice da ne pominjem sve ostalo što je uradio. Mišljenja sam da je znao da će Žoc tako da utiče na njega da bi mu sam uplatio trening-ugovor aranžman pre 5-6 godina.
    7 points
  21. Drago mi je sto je Dobric konacno dobio minute bukvalno ne razumem zasto sns bot Lazic ima vise minuta nego on
    7 points
  22. Ova grupa "Cigani matematičari" bi mogla da smanji doživljaj. Večeras proslava pobede ovih naših ludaka. I idemo utakmicu po utakmicu. Bilo bi lepo i da se večeras ne tera niko od igrača.
    7 points
  23. Kakva utakmica. Kao u filmu, ono kada glavni glumac na pocetku finala ne moze da se sastavi, a onda skupi muda i pobedi sutem u zadnjoj sekundi. Danas su iznenadjujuce glavni glumci bili Stimac i Punter. Prva cetvrtina - najgora u sezoni. Svi losi. Od Lorenza pa do Sakote na klupi. Francuzi kao na treningu se setaju kroz reket i skakucu. Bukvalno sramotan pristup Druga cetvrtina - polako budjenje ali i dalje mrak. Taman malo krenemo, a onda se Francuzi opet odlepe. Puno koseva smo primili bas preko Stimca i Puntera Treca cetvrtina - rapsodija kako u odbrani tako i u napadu. Francuzi se usrali i ne znaju gde udaraju. Centri najzad sijaju na terenu. Cetvrta cetvrtina - da nije bilo promasenih bacanja dobili bi sa 10 razlike. Mozda je ovako i sladje. Francuzi retko nesimpaticna ekipa. Non stop kenjali sudijama. Trebalo je mnogo ranije da ih sudije smire sa tehnickim. Ja na kraju prezadovoljan. Koliko god neocekivano, ali Sakota je izvukao dosta iz ekipe. Pobednicki mentalitet se vraca. Idemo dalje. (Nadzire se i taj Keln :))
    7 points
  24. 7 points
  25. Ove sezone kako bacim pogled na vas u EL, vi ili stizete razlike, ili povecavate vec steceno vodjstvo. Nema na cemu, negujmo komsijske odnose.
    7 points
  26. Bio sam na slavi, video rez na poluvremenu i smorio se. Ali onako neki tračak u glavi ma možemo da se vratimo i kontam koliko je bilo najviše kad smo se vraćali. Elem dođem kući kad počinje 4/4 ono egal.. Ali pola sata mi je trebalo posle završetka da vratim film šta sam ovo jebeno gledao. Posle trojke Štimca i tehničke skačem kao budala. Onda sudije gledaju da li je nagazio jedno pola sata. I samo govorim ne valja ovo.. Onda fulamo bacanja, ja govorim ne valja ovo.. Da bar damo jedno, ono promašimo, opet ne valja ovo.. Primamo trojku, ne valja ovo.. I jebeni ludak baci loptu u ruke, tad sam vikao čim je krenuo da je baca NEEE.. Rekoh posle tajm auta dajte je sad ludaku nek šutne sa 10m. I onda BUM. Skočio do plafona. Žena kuka da sam se napio na slavi. Eto osećaj kao da sam lično okrenuo utakmicu zato što nisam gledao prvo :) Posebno mi je drago što je Štime klačovao. Već je sebe momak otplatio sa ovih par utakmica a dočekan je kofama od pojedinaca. Mene bi bilo sramota da se radujem sad.. Edit : I da kažem onu glupu rečenicu.. Trebala nam je jedna ovakva pobeda :)
    6 points
  27. ovaj Panter je bog otac, bukvalno neki poor man's Allen Iverson, mali coek sa velikim moodima koji je veceras pruzio priliku najupornijim blanko pljuvacima da mu se isponapasaju istih Sakota, ako stavimo na stranu neprijatnu situaciju sa Filipom u rosteru, za sada izvrsno gura sa ovom ekipom, u odnosu na mucni period sa Jasarom igramo duplo tecnije i pametnije u napadu, o odbrani da ne govorimo, ova doselekcija (Rumeni&Panter) je potpuno promenila ekipu Shtimara odskolovao ove Asvelove pogo stickove u napadu, mada mu je onaj sa trakom u pp skakao po glavi
    6 points
  28. 1 Anadolu Efes Istanbul 15 3 152 2 Real Madrid 15 3 152 3 FC Barcelona 13 5 118 4 Maccabi FOX Tel Aviv 12 6 136 5 CSKA Moscow 12 6 124 6 AX Armani Exchange Milan 10 8 -15 7 Panathinaikos OPAP Athens 10 8 29 8 Crvena Zvezda mts Belgrade 9 9 -4 9 Khimki Moscow Region 8 10 -17 10 Valencia Basket 8 10 -20 11 LDLC ASVEL Villeurbanne 8 10 -101 12 Fenerbahce Beko Istanbul 7 11 -35 13 Olympiacos Piraeus 7 11 -42 14 KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz 7 11 -104 15 FC Bayern Munich 6 12 -151 16 Zalgiris Kaunas 5 13 -7 17 ALBA Berlin 5 13 -82 18 Zenit St Petersburg 5 13 -133
    6 points
  29. Dodao bi na tu temu papira, ni Gordic ni Pejdz. Ukoliko smatraju da treba više stranaca neka podignu limit, a ne praviti sranja sa drzavljanstvom.
    6 points
  30. Nama ne odgovaraju čvrste organizovane ekipe koje igraju u kost. Ogroman je problem odsustvo Čarlija, a takođe i Moa, koji su među najčvršćim hustle igračima. Prebiće nas sasvim sigurno, a nisam siguran da imamo kapacitet da im uzvratimo. Naravno, dosta će zavisiti i od suđenja, nama bi ovde za razliku od uobičajenog, više pogodovao neki mekši kriterijum. Ne očekujem ni utakmicu sa puno koševa, verujem da će se dobrim delom meča koševi porađati sem ako se nekom baš otkači ruka.
    6 points
  31. da ne pominjemo veceras ekipe koje igraju EC
    5 points
  32. Za one koji nemaju sezonsku. Imate paket od 2000din za 8 utakmica, sto je 250 din po utakmici za nivo 400. Nemojte posle da vam bude zao, jer niste uspeli da kupite kartu.
    5 points
  33. Ludo butazeru ludo! Moram da kazem da Dobric mora ali mora vise da igra. Stimac i Panter junaci koliko god imali odredenih mana oni su veceras doneli ovu pobedu.
    5 points
  34. Već sam pomenuo da ih je odradio i u dresu Fenera, al dobro ... Pozdrav za Bojanu, pravog navijača Zvezde ... malo ih je ovde ostalo.
    5 points
  35. 5 points
  36. Slika i grb levo oznacavaju sam pocetak i pokusaj u Zvezdi, gde je genijalno proglasen anti talentom. Nakon toga ulazak u najvecu sportsku instituciju Srbije i legendu, sto ostatak snimka odslikava. Sve na svom mestu 😊
    5 points
  37. Danas igramo veoma vaznu utakmicu u EL, a dve reci o tome ne mogu da procitam u Novostima (on line). Ali zato ima clanak da je Vestbruk imao odlican docek u Oklahomi i da je Schweinsteiger progovorio Srpski. Tuzno. Bravo za novinarstvo.
    5 points
×
×
  • Create New...