Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/29/2019 in all areas

  1. @ Sarac Ako ti, zafale, argumenti: PS. Nemoj posle da kazes, da smo svi protiv tebe.
    12 points
  2. Ajde da se osvrnem prvo na daleki Kazanj. Dobismo u najvećoj meri zahvaljujući strašnim individualnim partijama našeg Lillard-McCollium...ups Brown-Baron tandema. Isto tako, valja naglasiti da je Zenit sa pravom pri začelju tabele, promašili su brdo otvorenih šuteva. Neću da budem na kraj srca, peglala se ozbiljna odbrana u drugom poluvremenu. Lazić treba da snosi kritike za igre i izjave ispod renomea kapitena Zvezde, ali isto tako i pohvale za dizanje forme, čini mi se da je to sada već daleko bolje od njega nego na startu sezone. Drugo poluvreme daje nadu da će se Gist ponašati kao pravi profesionalac (vidi pod Brown, Baron) i svoju frustraciju kanalisati na pravi način, treba nam u ovom moru centara drvenih ruku i olovnih nogu. Štimbe tužan kao po očekivanjima, kad je u igri sa midžetom, bušiće nas iz pika apsolutno svi, od Reala do Krke. Svakako je snalažljiviji i spretniji u napadu od Odža, ali defanzivni problemi se samo produbljuju sa njim, a takođe je igrač koji pre svega radi za sebe, a ne za ekipu, kao što je to Princeton pre neki dan lepo objasnio. Davidovcu nikako da se nađe optimalna uloga, on je ili u zapećku ili se od njega očekuje da bude Bodiroga. Ne može tako. Ipak, i on je malo bolji u poslednje vreme. Boriša se iznervirao, sad sam sve video, ali stvarno su ga perfidno drkali i svirali mu svašta. I dalje je on potpuno bezopasan iz driblinga ili bilo čega što nije spot up šut za 3 (ona kontra kad umesto da pojede i protivnika i obruč (bio je neki bek Zenita a ne centar) promašuje mekano polaganje koje svemoćni Zo ispravlja je baš za plakanje). Kuridža je novi Bojan Subotić, Radetić ili kako se već zove ta snažna četvorka krajnje lokalnih dometa. Deluje kao ok momak i fajter ali verovatno nije mogao ni da sanja da će sticajem okolnosti igrati evroligu. Dobro je da je relativno skromni (za EL uslove) Zenit bio protivnik za njegovo vatreno krštenje, bilo bi mučno da je bio neko od ovih EL teškaša. Potpisom Puntera (užasan potpis, videćete već uskoro o kakvom se divljaku radi) Dobrić će biti prekobrojan, mada sam sve bliži mišljenju da ovo što igra Đenka danas nije ništa drugačije od onoga što je svojevremeno igrao mučeni Ryan Thompson, ne može burazer da opepeli u napadu, jedan Laza deluje kao Kobe naspram njega trenutno. Sentiment na stranu (gotivio bih Đenku sve i da je Čovićev sin), previše je on plaćen da isporučuje ovu bedu od igre. Ćelavog ne bih komentarisao, standardno upadanje u provaliju čim primiriše parketu. Što se Podgorice i ove situacije tiče, Budućnost je preuzela na sebe garancije za organizaciju meča i bezbednost aktera i to je, što se mene tiče, to. Idemo dole da probamo da odigramo meč evroligaškog intenziteta. Ukoliko se pojavi makar prva naznaka "prelaženja granice" od strane PG publike, povući ekipu sa terena i izvršiti pritisak na ligu. Do tad - teren je merilo i treba da odigramo u skladu sa renomeom branioca titule.
    11 points
  3. Neće biti odlaganja. Posle ovog dopisa iz Podgorice lopta je prebačena kod njih. Preuzeli su potpunu odgovornost za nesmetano odigravanje ove utakmice. Zahtev našeg kluba je potpuno na mestu i ne znam čemu negativni komentari.
    8 points
  4. Mislim da ovakav post citam svake godine od tebe. Vreme kad napises je isto slicno, plus/minus 15 dana. I uvek ti trener odgovara, dovedeni igraci itd. Mili, neka ostane sve isto 😂
    8 points
  5. Ja se iskreno nadam će u narednim generacijama zaista i početi da se ubrzano razvija osećaj prema religiji koji ona i zaslužuje i da će se čovečanstvo jednom rešiti te pošasti. No, to nije tema ove teme, pa ću se ovde zaustaviti sa svojim sweet dreams.
    8 points
  6. 7 points
  7. Opet na nasu zalost, nije kos. Obruc je dodirnut "u procesu" legalnog ciscenja lopte sa obruca ili cak tek iza toga. Diranje obruca ili mrezice odbrambenog igraca samo po sebi ne daje automatski poene protivniku. Lopta mora biti na obrucu kad se dira isti ili mrezica. Iverson je ocistio loptu legalno sa obruca i pritom tj. malo posle dodirnuo obruc. To je ok. Kod diranja table s s druge strane dodir mora imati uticaj na to da li lopta ide u kos ili ne tj. da li je dodir table imao uticaj na to da li se postize kos ili ne.
    7 points
  8. jedan od najprljavijih igraca ikada, gomila lakata prljavih poteza prema rakocu, majkl skotu, pokazivanje srednjeg prsta prema publici, al mimo toga nema sta, momak za primer.. not
    6 points
  9. Mozemo samo da zamislimo sta bi Bili radio da nije EC nego EL kalibar...
    6 points
  10. Pa cela poenta i jeste u tome da je on Dejan Stankovic a ne neki Pero Nikic jbt.
    5 points
  11. Tako je, vazna je kosarka, jebes narod srpski dole koji dobija pendreke po ledjima,gutaju suzavac, prebijaju svestenici SPC vazno je da se prati kosarka i iskoristi jos jednom da se opljune po klubu. Sta cemo sutra u 18 h, taman smo ohladili pivo. Od odlaganja nece biti nista jer nije zvanicno proglasena vanredna situacija te verovatno nece biti ni osnova za odlaganje, , pamet kaze da se odlozi iz vise razloga koji nemaju veze sa kosarkom, a ako cemo o cisto (ne)sportskim motivima, sudijska trojka plus 4 nova igraca koji ce se dva meseca uigrati i utakmica u 2 januara u EL.
    5 points
  12. Dritan Abazovic izgleda kao najracionalniji covjek na politickoj sceni u CG. Evo sta on misli o ovoj trenutnoj situaciji. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.vijesti.me/vijesti/politika/abazovic-u-utakmici-izmedu-uzurpatora-vlasti-i-nacionalista-izgubila-crna-gora%3Famp&ved=2ahUKEwivyNCq9NvmAhXIpIsKHVDhA7cQyM8BMAl6BAgBEAM&usg=AOvVaw1StqQxmEXLiCsMh9bFkuxN&ampcf=1
    4 points
  13. Šovinizam ovde ne gajimo, te stoga beskonačni ban.
    4 points
  14. Ako bi ostavili macevanje po strani i pokusali razborito da razmotrimo cinjenice, vratimo se u vrijeme prije nego je Zvezda reagovala mislim da bi mogli da se slozimo: - utakmica jeste visokog rizika zbog svega sto se desavalo prosle godine - jeste veoma vazna rezultatski jer direktno utice na plasman prvih cetiri tima - jeste drustveno-politicka situacija slozena i moze bitno da utice na ponasanje aktera u hali (ne samo navijaca) - s tim u vezi Zvezda kao gost ima puno pravo da se obrati Ligi da ustanovi da li je domacin preuzeo sve mjere da obezbjedi usloveza odigravanje meca. Tu ima aspekata koji se ne ticu direktno terena tipa nema zastite iza klupa, mrezica, visina kosa nije dobra, pa da se stavi primjedba kod delegata. Znaci, takav zahtjev Ligi ne bi bio nikakvo prejudiciranje. I Liga bi morala na to da obrati posebnu paznju, da bude prisutna na licu mjesta sa najvisim autoritetima, ne samo sa delegatom i sudijama. Takodje i formalno obracanje Lige klubovima, sudijama i delegatu sa jasnim smjernicama u slucaju incidenata je pozeljno i potrebno. - ali samo odlaganje unaprijed ili nepojavljivanje Zvezde u Podgorici ne dolazi i obzir. - a onda na licu mjesta u zavisnosti od razvoja situacije moze da se odluci da se primjene neke mjere po pravilniku. - tacnije, utakmicu je prije moguce odgoditi na zahtjev Buducnosti kao domacina, ako bi oni to trazili, sto je u ovoj situaciji maltene nemoguc ishod pa ga i ne treba razmatrati.
    4 points
  15. Ja se bojim da se ozbiljno ne izblamiramo sa Radonjom, odnosno da sunturla i ekipa ne spreme poklon.
    4 points
  16. Dobijamo sutra, mozda cak i bez primljenog poena 😃
    4 points
  17. Upravo je ovo idealan trenutak da se odigra utakmica. Zvezda u seriji pobeda, dok je Futura u seriji poraza. Postoji šansa da Martin ne odigra uopšte ili veoma malo. Jeste da bismo mi imali Stratosa u februaru i uigrali nove igrače (hence Čovićev pokušaj odlaganja). Međutim, mislim da i u ovom trenutku imamo sasvim dovoljno kvaliteta za tako nešto kao Futuru. Dalje ovo je idealna prilika da uprava Future i Milogorci (time ne mislim na sve Crnogorce, da ne bude zabune) pokažu svoje pravo lice u "najboljem" svetlu i neogoljeno. Ne treba bežati od njihovih "herojstava" protiv protivničkih igrača i navijača. Preživeće profesionalni sportisti koju šlajmaru, ćušku i poneki šraf sa tiplom (za razliku od laži oko cigala i stolica u Beogradu, postoje video dokazi za građevinski materijal u PG). A verbalni pritisak divljaka, pardon Varvara, i tako većina naših igrača ne razumeju niti bi trebalo da se osete antisrpskim skandiranjima pogođeni kao što teško da su igrači Future, bar većina njih, prošle godine mogli da se osete ugroženim antialbanskim sentimentom kod Zvezdinih navijača. Ozbiljan profesionalni sportista, posebno američki, bi trebao da je iznad takvih lokalnih budalaština. Drugo je pitanje koliko naše strane igrače ABA uopšte zanima, ali to već nema veze sa Futurom. Treba pustiti Futuru da se pokaže u svom svom "sjaju" i obezbediti obimnu video dokumentaciju. Od izlaska iz aviona pri dolasku do ulaska u avion pri povratku, svaki milimetar i svaki milisekund puta i boravka treba da bude pokriven. U doba kamera visoke rezolucije u mobilnima to stvarno ne bi trebao da je problem. Posebno hala i utamica treba da budu obilato i iz raznih uglova pokriveni. Za 100 Ojrića će čak i pojedini Varvari snimati. Treba dobro snimcima pokriti ponašanje Futurinih navijača ali i sudijske trojke. Može da zvuči cinično, ali eventualni napad na nekog pojedinca, koji navija za Zvezdu, kao prošle godine na onog čoveka sa detetom, bi bio odličan bonus. Posle predati snimke Đordiju, ABA-ligi, medijima i staviti na Youtube. Ionako već ima finih snimaka "herojstava" Futurinih navijača tipa upada na teren i udaranja protivničkog igrača Banvita u leđa. Treba tojoš malo zaokružiti. Mada mislim da oni takav "folklor" spremaju tek za plej off, ako ga i sada odrade, za nas je to samo zicer, ako se postavimo kako treba. Nikakve govorancije Čovića na kasnijim eventualnim pres konferencijama već samo prezentacija snimaka. Uslov svih uslova za eventualnu pobedu, međutim, je da skraćeni ćuftasti prestolonalednik presedi meč na klupi ili uđe eventualno ako vodima sa 20 razlike. Pošto Čovićeve podguzne mušice očigledno vole da prate ovaj forum, neka prenesu gazdi makar onu misao o obilatoj video dokumentaciji gostovanja Futuri.
    4 points
  18. Mislim da je jedina gora stvar od biti navijač WHU biti navijač Arsenala.
    4 points
  19. Samo sto je predsednik koji je potpisao taj zakon zbog koga je narod na ulicama i koji sutra u vreme utakmice ce biti po svim hramovima je najavljen da ce prisutvovati utakmici kao i na mnogima pre toga sto je legitimno. U hali ce biti samo ili uglavnom pripadnici njegove partije koja je da te podsetim prosle godine prebila naseg navijaca i dete samo zato sto se radovao kosu naseg kluba. I to u regularnom delu sezone a ne u cuvenom playoffu. Da je taj isti predsednik rekao da je Buducnost drzavni projekat i ponos drzave Cgore. I kazes gde vidis uticaj politike i povezanost utakmice sa dogadjajim van hale. Pa bolje bi se proveo Djilas u punoj Areni na konvenciji SNS nego sto cemo mi biti dole docekani.
    4 points
  20. svi smo mi vesnini panteri. kada kažem "svi", mislim na sebe, pre svega
    4 points
  21. zajeban je lorenzo playa, bice mu zvezda fina odskocna daska, steta samo sto necemo iskoristiti i mi njega u pozitivnom smislu, nego se mlatimo sa glupostima i budalama
    4 points
  22. Opusti se Meki. Nov trener, top igraci, ni opstanak nije daleko.
    3 points
  23. Ukoliko Lučić bude čuo da mu se zviždi, treba da traži prekid utakmice, sa izgovorom "ovo nije pitanje o pojedincu, nego... ". 👌
    3 points
  24. ...samo da ti javim da niko ne pljuje klub i ne zviždi timu...ali ostavljam mogućnost da se stiče takav utisak kada Filip uđe u igru...ipak je do pojedinca. Iskreno nije da ti se prvi put dočarava ta činjenica. A za ovo sa jebanjem srpskog naroda...imaš Lošmija preko plota. Nemoj ovde ako ne moraš.Послато са SM-J330F помоћу Тапатока
    3 points
  25. Ako su tačne informacije, kao što rekoh, bio je u blizini Niša. Čekamo detalje. Najbitnije je da je devojčica živa i zdrava i da će uspeti da se izbori sa traumama posle svega šta joj se dogodilo. Vlast i društvo uopšte da ovo bude poslednja pouka kako treba postupati sa psihopatama kriminalnog ponašanja....
    3 points
  26. Ko god misli da situacija van hale nece biti prenesena u halu je mnogo naivan.
    3 points
  27. Lijepo je vidjeti kako BI napreduje.
    3 points
  28. Nisam te zamišljao kao zvezdasrbija lika ali eto...pogreši čovek. Kakve veze Zvezda ima sa tim sveštenicima kriminalcima ili narodom dole koga biju? I pazi sad ovo....Zvezda nije tražila odlaganje zbog srpkog naroda, suzavca, sveštenstva SPC...nego zbog toga što se boji atmosfere u hali (s pravom) i toga koliko će biti regularni uslovi. Dakle, veze nema sa ovim što si napisao. Da može da im se garantuje 100% sigurnost u hali, igrali bi. Kakvo crno sveštenstvo, kakvi bakrači u priči oko jednog sportskog kluba. Nego se bojim da mi tu situaciju na ulici koristimo da dobijemo nešto što inače ne bi mogli.
    3 points
  29. - koliko je bilo situacija u kojima je neka politika mogla da se prelije na atmosferu tekme u poslednjih 30ak godina? - koliko bi bilo jurodijivija situacija da nije tako? - koliko uopšte zvezda ima veze sa aktuelnim dešavanjima, kao i budućnost ili aba liga??
    3 points
  30. Ne znam cemu bezanje sa crte od strane Covica? Ako nasi igraci dobiju neki sraf u glavu ili ako uleti ''DPS bagra'' na teren samo povuces ekipu sa terena i rezultat ce biti 0:20
    3 points
  31. Sam pojam autekefalnosti je, po meni, političko pitanje, pravoslavne crkvr su ustrojene po političkom principu, jedna država jedna crkva, međusobna priznavanja i nepriznavanja. Šta ko ima meni da priznaje i li ne priznaje moju veru, ia i šta će meni, ako sam vernik, neka crkvena hijerarhija u kroz koju bih iskazivao, kako kažu praktikovao, veru. Ne razumem kako se vera praktikuje, ja verujem ili ne verujem, sve preko toga je bliže političkom nego verskom.
    3 points
  32. Nije baš sporedno ako prethodni trener za dvije i kusur godine nije okačio ni fotografija sa Vučićem ni gostovao po partijskim glasilima od televizija koliko novi za 15 dana.
    3 points
  33. Naklon do poda Dejanu Radonjicu sto je kupio plejmejkera Siska. Jbg ako Nebojsa Covic nece, ima ko hoce. Voleo bi da nas taj Sisko karmicki natrpa u onoj drugoj tekmi na kraju sezone, tamo u Minhenu.
    3 points
  34. U toku je cetvrta 4. 6:02, do kraja, e sad krece, odbrana!
    3 points
  35. The only reason why, Colton, never signed with Zvezda:
    3 points
  36. Da, ali to nije primenjivo na ovaj konkretan slučaj. Do skoro sam i ja gledao tako na stvari, ali onda mi je objašnjeno da Crnogoska Pravoslavna Crkva nije neka revolucionarna organizacija koja donosi nešto novo vernicima, već samo skup bivših popova SPC, a vođa joj je čovek koji je uspeo da bude izbačen iz SPC... Nijedna druga pravoslavna crkva je ne priznaje. Da bi na kanonski način nastala CPC od SPC, potrebno je da Mitropolija crnogorsko-primorska zatraži autokefalnost od SPC.
    3 points
  37. Nema potrebe, mnogo vec toga receno. Ne volim Christodouloua, a ni ona druga dvojica se nisu proslavili. Ne neke velike greske, ali nekonstantno ocenjivanje sta je faul, a sta ne. Najociglednije se to videlo na primeru Simanica. Pa onda orgije faulova u napadu i tako to. Ubile su sudije utakmicu u 3. cetvrtini samo tako i mislim da je to vise islo nama u korist, iako to nije bila namera...:) Ne znam sta pricaju na tim seminarima EL na pocetku sezone pa ne mogu da kazem nista o tome. Ali, svake sezone se obicno stavlja akcent na neku drugu foru, pa se to gura uveliko prvi deo sezone dok se ekipe ne priviknu, a posle stara pesma. Ove sezone izgleda da su prestupi kod slobodnih bacanja od strane izvodjaca ili posmatraca iza linije za 3 poena u Top 5 zezalica... Nesportski faulovi su na najboljem putu da se stalnim interpretacijama pretvore u nesto sto je igranje rukom u fudbalu. Maltene je svaki 3.-4. faul nesportska greska. Pogotovo kad je odgledas u slow motion 5 puta, jer je na usporenom snimku sve dvostruko gore. Takodje dele tehnicke trenerima dosta brze nego inace. Pesicu je ovo 2. ili 3. iskljucenje ove sezone, Sakota mi takodje ne izgleda kao kriminalac, pa su ga izbacili. Dele sudije to malo inflatorno za moj ukus, a najcesce kad to sami useru i izazovu reakciju.
    3 points
  38. A da malo prestanes da se igras policajca i da progonis ljude ovde, etiketiras i zavodis red...trazi da ti daju moderatorsku funkciju a dolte oladi malo... @Čovićuslino
    3 points
  39. Ja lijepo kazem da se obrati paznja ns to da se repovi sa drugih mjesta ne prenose ovde. A moderatori kao da su slijepi. Je li Sarac odgovoran za nesto, krsi li pravila foruma? Ako krsi postoji kazna. Ako se samo nekome ne svidja kako on pise postoje nacini da se zaobidje. Ali ove insinuacije o njemu su nedopustive.
    3 points
  40. Debi Smailagića mora da se proslavi kako dolikuje (VIDEO) JOŠ JEDAN SRBIN OSETIO ČARI NBA LIGE! Smailagić debitovao, bacio Karija i Kleja u trans! SRBIN GLAVNA TEMA U NBA LIGI Smajilagić otkrio detalje debija, ulaskom u igru potpuno poremetio planove trenera (VIDEO) Konačno - Alen Smailagić! NBA liga videla šta ume novi Srbin! SRBIN ZABLISTAO NA VELIKOJ SCENI: U pobedi Voriorsa debi upisao Alen Smailagić! Tu su i pohvale velikog Drejmonda SAIGRAČ HVALI SRBINA! Grin: Smajli radi stvari koje nisu normalne! Pet naslova, pet puta Srbin
    3 points
×
×
  • Create New...