Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/07/2019 in all areas

  1. na radonja temu imam samo ovaj citat: “a sto se tice derbija...mi cemo tu utakmicu da dobijemo”
    18 points
  2. Radonjic sa svojom dekadentnom kosarkom kojoj je prosao rok trajanja bio na maltene pobedu od playoffa EL prosle sezone. Ova ekipa je smesna, taj roster je slabiji od naseg. Ja prvi volim Nelsona, ali nemoj da se zajebavamo - Lo, Nelson, Flakadori, TJ Bray koji tek treba da debituje u EL. Alex King prosle sezone parket nije video, sada je legit back up cetvorka. Dobili su Armani, Real, dok se i Djedovic nije povredio. Bayern - Fener, jedna od najboljih utakmica prosle sezone u Evroligi, nadmudrivanje dva vrhunska trenera. Ali cekaj, xoxo kaze da navijaci Bayerna cak i ne misle da je Radonjic dobar trener. Onda nista.
    18 points
  3. Pojačanje na pleju se traži još od leta prošle godine kada je Filip došao da pomogne na treninzima, dok mi ne nađemo pleja, a on novi angažman. Kad ono međutim, pre bismo izgleda pronašli novi kontinent nego pleja.
    16 points
  4. @Del Piero Ne zaboravi i Lesora u to drustvo. Mediokritet i neznalica. Voleo bih da mogu da podelim optimizam koji provejava na temi, ali i dalje mi je utisak igrac manje 13 minuta i kako je odbrana pucala u svakom ali apsloutno svakom napadu Armanija u 2/4. Pohvale penzioneru Sakoti koji je eto smanjio minutazu Filipu su mi u rangu nebuloze da malo kraduckate. Uzasan lik koji se iz penzije vratio da uzme koju kintu, slusa Nebojsine savete i sada treba da budemo srecni sto je minutaza malom govancetu bila 13 a ne 25 minuta. Da je Skola pogodio neke otvorene suteve i da su nas ugazili u 2/4 kako smo im dopustili i kako su trebali posto su imali visak svaki napad, druga bi se pesma pevala. Mnogo nas kosta svaki minut Filipa Covica na terenu u EL i svi znamo da igra zbog toga sto mu je tata DB govno koje je izgubilo dodir sa realnoscu ali hajde da se radujemo sto mu je Sakota stai lisac smanjio minutazu. Evo radujem se jeeeeej. Nek se nose u tri materine i Sakota i Nebojsa i sin Filip malo retardirano govance koje ne sme tati da kaze necu da se blamiram u 30 godina.
    14 points
  5. Znas sta, Asterione, moraces da pocnes da nudis i neke argumente u paketu sa ovim doskocicama. Ovako zaista nema smisla.
    10 points
  6. Zato što je đon obraz. I njemu i familiji to je nepoznat pojam pa se stoga ne oseća neprijatno.
    9 points
  7. Nemacka nije zemlja kosarke. Postuju pravila 6+6 i ne idu preko planiranog budzeta. Tim sastavlja DR sa sportskim direktorom. King je skoro penzioner sa 34g i dobio je ugovor na tri godine. Uzeli su TJ Bray iz Vehte koji je i ranije bio upitnog zdravlja. Flakadori nije bio bitan ni u Trentu. Na sve to Dejo je doveo Nelsona a cak ni stab nije zadovoljan sa njim. Monro i Koponen su imena, naravno moze se reci i Lucic. Ipak Djedovic, Huestis i Brej su jako bitni za tim, za rotaciju. Lesort, Flakadori i Nelson su skroz nepotrebni. Bartel je dosao iz Frankfurta a Zipster se raspadso u Burgosu. Pre puta u Tel Aviv im se povredio i Radosevic. Ipak svi bi trebali biti u timu do kraja godine. Bray je poceo trening, kao i Huestis, dok Djedovic nije toliko tesko povredjen. Budzet za plate nije toliko velik. Cak neki Nemacki novinari su lupetali ogromne cifre. Kod njih je kosarka tek u usponu sto se tice klupske kosarke i idu polako. Minimalni budzeti su svakom timu 3m evra. Imaju zakone kojih se drze, pa je par timova izbaceno iz lige zbog npr u Martu nemanja para da isplate igracima, primer Hagena..bio je i Artland, ali van sezone. Da Dejo nije uzeo titule, ovi poznavaoci bi rekli kako je trener bez rominga. On nema tu privilegiju da uzme igraca za EC i plati 1.2m kao ex selektor. Rade u dobrim uslovima, ali stepenica po stepenica i hijerarhija se postuje. Tako je Borko prosao lose zbog nekih izjava. Sto se tice Cibone, to su utakmice na jedan mec i sve je moguce. Debelo je kiksno i Covic sa bombasem iz Donbasa. Po meni ta sezona nije bila losa, desile su neke epske stvari za klub, kao npr Budivelnik i Uniks. Igrali smo EL, stvorio se kult. Iz seljackog kluba sa raznim Braunima, Almondima, Skotvima, Samardzinskim..poceli smo da gradimo nesto veliko. Meni se nisu svidele neke stvari na pocetku, dok ga nisam provalio. Ne mozes da postanes legenda kluba bez rezultata, niti miljenik navijaca bez ucinka. Licno mi se sere kad neko iz ovog ugla stavlja DR u losu konotaciju. Drugog Januara svi u Arenu da iskazemo postovanje i zahvalnost.
    9 points
  8. Kada covek gleda utakmice EL, primeti, izmedju ostalog, da mnogi igraci cesto menjaju klubove. Cas su u jednom, cas u drugom, trecem klubu... I kod nas imamo Djenku, Kuza, Stratosa , DB. U nekim varijantama moze da se desi da Davidovac, Dobric, Borisa, pa cak i Odzo, zabodu neki ugovor. I Laza bi to mogao komotno do pre par sezona. Samo jedan igrac ne da ne moze da ni sanja neki EL klub, nego ne moze ni kazahstanskoj ligi da primirise. E, takav igra ravnopravnog pleja u ovoj evroligaskoj Zvezdi. To je zlocin protiv kluba.
    8 points
  9. B2: Nadam se da pričaš o Markusovom povratku inače si se baš nalupao, kao i u ostatku posta. B1: Čuj voli impotentne igrače a mi sa Radonjom igrali utakmice gde smo ubacivali maltene po 100 poena Realu, Himkiju...košarka se, nećeš verovati, igra zbog pobede, kao i svaki sport. Sa onim što je imao, Radonja je imao dve EL sezone (15/16 i 16/17) koju neće ponoviti nijedan trener više. I gde jedino Duletova 09/10 sezona može da se uporedi sa tim. I da nije bilo Jovićevog klizanja u Moskvi u aprilu 2015. i Jovićeve povrede u januaru 2017. možda bi pričali o F4 te godine ili top8 naredne u prvom ovakvom formatu EL. Ta Muta Nikolić mantra da se košarka igra samo zbog koševa je završila tamo gde i on - u cirkusu. A o poređenju sa Milanom Tomićem - može, kada Milan Tomić bude trener a ne večiti pomoćnik. Do tada, jedna sezona u Zvezdi gde je imao više sreće nego pameti ostaće anomalija njegove trenerske karijere a ne pravilo. Kad je došlo stani-pani, što je maltene bila konstanta Radonjinog života u Zvezdi, pičkica se pokupila i otišla i ostavila klub na cedilu. I nadam se da Čo senior ima neki trik u rukavu da ga izjebe za pare, ako već nije.
    8 points
  10. Ne bi Šiško doneo baš instant kvalitet! Šutira kriminalno ove sezone, odbrana i fizikalije su mu na nivou Berona recimo, svakako bi bio upgrade u odnosu na Filipa, ali ispod proseka na nivou tima! Svakako je odličan asistent i bolje bi povezao ekipu u napadu, gde nam najviše i škripi! Da ima naš pasoš, ne bih ni razmišljao, ovako pitanje je koliko nam može doneti! Jesu kup i KLS degradirani, ali moraš da imaš 10 domaćih igrača da bi igrao ta takmičenja, što znači da moraš da imaš 17, 18 igrača na platnom spisku. Gubi se svaka kohezija tima. Dakle mora neko ko instant pravi razliku na 1 ili je baš ozbiljan domaći talenat! Ne vidim takvog! Što se tiče Šakote, rekao sam da ga ne treba apriori osuđivati! Čak sam i onaj intervju pre neki dan, kada su ga svi napali, video na pozitivan način. Diskretno je stavio do znanja da mu je potreban plej, pohvalivši Filipa, dakle bez udara na sujetu Čovića. Ne kažem da je pogodak, ali ni da je promašaj, vreme će pokazati! Čini mi se da tim izgleda bolje, pre svega u napadu, diskretni sam optimista! Btw, jedan sam od onih koji nisu preveliki ljubitelji dela Radonjića, ali ga poštujem! Uvek sam smatrao da je šablonac, da su mu bile loše rotacije i da mu ja dato mnogo vremena dok se nije naučio. Mislim, svakako će od mene dobiti više nego zaslužen aplauz za sve što je uradio i osvojio! Vrlo je i ovako simpatičan, pravi gospodin, a mnogo je i skočio u mojim očima posle onog "biće opet Kališ u junu"! Što bi rekao jedan poznati USA coach, svaki uspešan trener ima svoj sistem, a on se svog rigidno držao i drži! Po cenu da mu daš dijamant, džaba ako iskače iz sistema! Uvek sam se pitao npr šta bi se desilo sa ekipom Golden State-a u prajmu ako bi ih on na neki čudan način preuzeo. 🤣 Pre dosta godina sam dva meseca sticajem okolnosti proveo u Podgorici i jedna od zanimacija mi je bila da gledam BUD uživo, tim koji tad bio na nivou današnjeg Mornara, znači neki prosek! Dejo ih je tada vodio i jedan od plejeva mu je bio Otašević, igrač konstitucije i kvaliteta Filipa Čovića. Oduševio sam se npr kako mu je našao ulogu i kako je kidisao u odbrani. Jedno mu priznajem, a to je maksimalna posvećenost bez opuštanja, po sistemu “Hard work beats talent when talent fails to work hard.”
    7 points
  11. Kako Tanjug instagram javlja Gagi dobio sina
    7 points
  12. nazovimo ga sampionskim kalibrom igraca - ono sto i jeste i sto je dokazao u praksi vise puta. po mom gledanju kosarke mnogo mnogo bitnijeg dostignuca od skupljanja pobeda u ligaskom delu sezone i takmicenja za mvp-a sezone u tome ko ce vise da spici koseva niksima, atlanti, klivlendu i ostalim bezveznjacima.
    6 points
  13. Može isto kao što bi Sauron otvorio Dom za decu bez roditelja u Mordoru, a svi orci se obukli u bele haljine i počeli da leče žrtve rata sa sve elfovskim vencima na glavi.
    6 points
  14. Nebojša Deja-vu Čović više ne može da povuče ni jedan potez a da nas iznenadi, pa bio to i Dragić u ulozi Kej-Sija umesto krštenog pleja. Pozdravio bi dovođenje Uskokovića kao smislen potez ali bi se iskreno više obradovao Šišku... u naletu je, dolazi iz uigranog tima sa glavom i repom i upada nenadano pravo u EL izlog. Gledam sinoć olinjalog Rajsa kako nam plodi bratiju a za kojim sam ridao u prelaznom roku i prolaze mi kroz glavu klipovi iz tamo februara 2020-e: Rajs - Beron - Perper - Derik - Gist....za utovar, Lorenzo - Đenka - Laza - Boriša - Kuz ...za popisnu komisiju i zatvaranje lokala.
    6 points
  15. Koliko nama ciganima malo treba da se ponadamo. Pustili priču da se traži novi plej i mi već mašemo repom. Ubeđen sam da će Filip imati svoje minute bez obzira na sve. Verovatno koji minut manje u evroligi ali će ih sigurno imati. Zato se i traži kombo bek, da bi nadoknadio to što će iz 12 morati da ispadne neko iz bekovske linije a to neće biti Filip...
    6 points
  16. Ako je Dragić kandidat za pojačanje na pleju, onda bi to mogao da odradi i Dobrić. Isti profil igrača su
    6 points
  17. na topiku dan posle el pobede nekad ranije vs sad
    6 points
  18. Maxi Kleber >Kevin Love sto se tice fita u Dalasu.
    5 points
  19. Mozda se i Miso Kovac obrijao...
    5 points
  20. Za Nebojisu Covic je jedino karakteristicno da zna kako da se nosi sa Bokanom, Limarom i slicnim lopurdama, zato sto je veca loputda i veci prevarant od njih. I to mu je jedina referenca da vodi nas klub. Zanimljivo kako su se posle jedne pobede pojavili neki da brane nam predsednika, pa trebali ste da ga branite kada nam je porucio da napravimo sebi klub i kada je pretio navijacima. Ili cemo da imamo pamvenje zlatne ribice i da sve zaboravimo za pet dana.
    5 points
  21. Ono što ja pamtim od Jovana Novaka je specifičan šut za tri poena sa jedne noge, solidan osećaj za asistenciju i odbrana pogledom u rangu guzonjinog sina.
    4 points
  22. Ne ulazi cesto u sansu. Danas je iz 0 sansi dao golcinu. Deluje da je on bolja opcija za 4-4-2 neko kad je usamljeni spic.
    4 points
  23. Opet se vestacki gura prica o Igokei. Treba li da opet pisem koliko puta je Igokea pobedila Partizan? Nema problema, hajde ponovo: Od sezone 2010-2011 do sezone 2016-17 Partizan je dobio jedan jedini mec u Laktasima, a Igokea pet. Mega je slab menadzerski klub i njima takodje nije mesto u ligi, ali oni podjednako gube i od jednih i od drugih i od trecih. Slazem se, treba da se govori o svemu. Zasto Nebojsa Covic ne govori o svemu i kako ima uopste obraza da se javlja i spominje regularnost lige?
    4 points
  24. Mali je Bog, jer je DMBO. Izlazim.
    4 points
  25. Jes' vala, sjajan izgovor za sve što sam naveo u prethodnom postu. A onda vidiš da smo četvrti zbog te "demotivisanosti". Kako Natho uvek ima motiv? Kako oni koji manje dobijaju šansu nemaju motiv da se nametnu nego prave gluposti. Da se razumemo, naravno da su sposobnost držanja koncentracije i motivacije elementi koji čine kvalitet igrača, a on je tanak kod nas, naravno da ima krivice i Save i njegovih saradnika, a o upravi tek neću, ja jednostavno ne prihvatam to guranje kao izgovor za nemotivisanost i povremeno lelemudanje u LLSL. Izgini za dres pa ćemo lako da lajemo na sve ostalo.
    4 points
  26. Vujcine care, ako citas ajde nam reci sta je bilo kad Perkos nece.
    4 points
  27. Ma nema opasnosti. Sa Efesom je bilo ozbiljnih kontakata mada koliko sam razumeo Dejan nešto nije bio zagrejan za tu ekipu, nije mu se svidelo kako je sklopljena u tom momentu. Valenciu je odbio iz banalnog razloga što ne priča španski i nije bio spreman toliko brzo da ga nabuba, kako on priča, direktori kluba su neka španska gospoda koji mnogo vole da bistre košarku sa trenerom i svaki dan bi da piju kafu sa njime i ćaskaju, pa nije bio spreman da ispuni taj uslov. Znam da je bio neki kontakt sa Malagom ali o tome nismo pričali, valjda se i Armani u nekom trenutku raspitivao. U svakom slučaju, on je imao plan da ohladi godinu dana jer je bio premoren i prestresiran posle raspleta u Zvezdi i uopšte teških nekoliko sezona - po njegovoj priči, proveo je celo leto u nekoj zabiti pored Ulcinja samo odmarajući, a onda je išao u USA na neka usavršavanja i neke vizite, pa je išao kod kuma u Monako dok je ovaj tamo radio. Bayern ga je zatekao bukvalno, bila je dobra ponuda i dobre garancije, i to je prihvatio.
    4 points
  28. Што се патиш под Звездашким никовима...
    4 points
  29. Bez namere da drzim bilo kome stranu, u ovoj meni besmislenoj raspravi, ali kako vi svi znate sve detalje, kako i sta se desavalo, ko je koga cuvao, ko je kolike ugovore kome nudio? Nisu to bas informacije koje se dele kao flajeri... Na stranu to sto postaje jako ruzno da se anatemise bilo ko cije misljenje se razlikuje od vecinskog...nemojte to raditi, to nije bio duh ovog/onog foruma, skliznucemo u jednoumlje a toj bolesti leka nema...
    4 points
  30. ili krsten play ili nista. sve drugo je neozbiljno. nisam za uskokovica, jer je zelen za EL. probali smo sa nenadicem, radicevicem, rakocevicem... ne ide to. ubod takve vrste se desava retko. odresiti kesu za iskusnog playa ili reci da nema nista od toga i radovati se svakoj pobedi u EL dok mozemo. Sa ovakvom situacijom na play poziciji mi EL sledece sezone videti necemo.
    3 points
  31. Da. A onda minut nakon posta Suarez postigne ovakav gol
    3 points
  32. Ponovo ta prica o regularnoj sezoni. Sigurno ga pustaju ovde da trpa, a u plejofu ce kao Horford da ga ogranice na 28+12 na 61% TS. Ne postoji igrac koji igraca MVP kalibra moze da ugasi 1 na 1. Protiv Janisa mora da se odigra vrhunska timska odbrana kao sto je to radio Toronto prosle sezone. Naravno da on ima vise problema ako je reket pun, ali to ostavlja gomilu prostora za sutere spolja, narocito ako odbrana malo slabije rotira. Pa poredim Hjuston sa Dalasom jer si ti rekao da je Love bolji za njih od Pauela jer je bolji suter a treba im spejsing. Ja ti kazem da je sasvim realno startovati jednog nesutera i da to nikako ne utice na spejsing vec samo otvara neku pnr igru. Powell igra prilicno dobro i nema potrebe da ga menjaju. Dalas ima igrace koji sasvim pristojno sire parket. Ne moras da budes 40% suter da bi pravio spejsing, dovoljno je i da si na Tim Hardavej nivou da ne mogu da skupljaju sa tebe. Takodje, Dalas je u ovih prvih 20tak utakmica najbolji napad svih vremena, sto pokazuje da nemaju nikakvih problema ofanzivno i da je poslednje sto im treba lesina Kevina Lava sa kojim bi imali drtg 170. To sto tebi to odgovara fantasy wise je druga prica. Isto si pisao kako je Dalas zakljucao svoj cap pa se ispostavilo da nije tacno. Mogao bi bar da odradis neki research od 3 minuta pre nego sto postujes takve stvari.
    3 points
  33. Ne treba Dalasu ali treba Grofu u tome je problem.
    3 points
  34. I sledece sezone su na 106 miliona, sto je ok prostora da se potpise neko dobar. Nemaju potrebe da tih 25-30 miliona trose na 4 igraca posto im je skoro cela ekipa na ugovoru bez problema. Mogu potpisati nekog ok igraca na 1+1, a od one tamo godine mogu dovesti superstara komotno.
    3 points
  35. Izvinjavam se na upadici, na pocetku. Ako cemo o davanju druge sanse i dozvoljavanju registracije svima koji su imali istoriju krsenja pravila na proslom forumu, pa cak bili i trajno banovani, realno gledano, gotovo niko nije promenio ponasanje, samo su iskoristili taj ekstra zeton da nastave gde su stali posle trajnog bana. Time su dokazali da ta mrska moderacija na proslom forumu nije pogresila i prema takvima je sasvim normalno da bude niza tolerancija nego prema forumasima koji imaju cist warn log. Ako se pogleda ko je najcesce banovan ovde, to su isti ljudi koji su imali debeo dosije i na proslom forumu. Da li ih sve moderacija mrzi? Ne bih bas rekao. A imajuci u vidu ovu diskusiju u nastanku, Kuper je verovatno jedan od retkih pozitivnih primera onih koji su imali debeo dosije, a doslo je bar do minimalne korekcije u ponasanju, tako da ne verujem da se on moze uvoditi u ovu pricu. A sad slobodno nastavite.
    3 points
  36. Vidjet ćemo za Joela, u dosadašnjim susretima AD je bio prilično tanak. Doduše i uzorak je prilično mal, odigrali tek 4 utakmice jedan protiv drugog. U teoriji mu je Joel dosta nezgodan matchup zbog puno veće kilaže i općenito forsiranja igre s jako puno kontakta. Davis je u prošlosti s tim imao probleme al čini mi se da se ove sezone i to polako mijenja. Jokića jeste ugasio al ovakav Jokić sa 20 kila viška mi nije toliko reprezentativan uzorak. Zbog toga najviše iščekujem utakmice protiv ove dvojice jer obojica traže puno kontakta. Giannis mi je pogotovo zanimljiv jer je želja i motor tog čovjeka da u svakom napadu ubije protivnika nevjerovatna. To će bit i lijep test Davisove mentalne snage oko koje je također bilo upitnika.
    3 points
  37. AD je monstrum. Nestvaran igrač, reinkarnacija Garnetta u ovoj modernoj košarci. Jedva čekam utakmice sa Sixersima i Bucksima da ga vidim još protiv Embiida i Giannisa , ovo do sada je sve redom pojeo.
    3 points
  38. @Stoned Laki21, Nemam ja nista protiv takve politike. Samo neka takva politika vazi za sve clanove. Kao sto rekoh, imas coveka na forumu koji ispunjava apsolutno sve kriterijume koje je barakuda nabrojao da su bitni za trajni ban, i nikad nista. Doduse, jednom nam sa moderatorske strane objasnjeno da se duhoviti clanovi, iako sumanuti troleri i patkometri, drugacije tretiraju. Seselj bi procvetao na vox-u. Dajte iste arsine pa ce biti X puta manje problema. Edit: barakuda je, barem za mene, najbolji moderator na sportu.
    3 points
  39. zli stranci koji budjav lebac otimaju nasoj deci
    3 points
  40. Znam jednoga koji belezi 4.1 za 19 minuta, i ne bih ga nikada menjao za njega...
    3 points
  41. uz sve ostale kvalitete koje ima radonja je i dobar covek. pre svega dobar covek.
    3 points
  42. Je li kao sto se dala Velji Nikolicu koji redovno ostaje na klupi a ulazi Jovanca da suzi i postavi blok.
    3 points
×
×
  • Create New...