Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/02/2019 in all areas

  1. @red_white Ono sto ti ne kapiras jeste da je Filip uzrok lose igre Gista. Filip jeste uzrok lose igre Odza. Filip jeste uzrok lose igre Fajea. Filip jeste uzrok lose igre Kuzmica. Ni jedan od ovih igraca ne moze da uzme loptu i da postigne kos vec treba da ima neki KOSARKAS koji ce da ga spoji sa kosem. Da im omoguci da sve njihove vrline dodju do izrazaja. Filip to ne ume jer nije kosarkas. Plus prima platu i zauzima mesto nekom kosarkasu koji to ume. Filip jeste uzrok lose igre Dzenkinsa. Sad se ti pitas zasto Dzenkinsa iako on ume da uzme loptu i postigne kos? Pa zato sto niko ne cuva Filipa kad je na terenu jer nema svrhe. Pa onda igrac koji bi trebalo da cuva Filipa pomaze u cuvanju kod ostalih igraca. Onda dobijes situaciju da Dznekins ima +/- kolicnik -40 sa Filipom(+3 nasumicna igraca KKCZ) na terenu a -1 bez Filipa na terenu(sa 4 nasumicna igraca KKCZ). Ja sam duboko uveren da bi KKCZ mnogo BOLJE igrala kada bi umesto Filipa na terenu bio NIKO!. Znaci igramo ko ljudi 4 vs 5 bar su svi kosarkasi na terenu. Na stranu sto evo vec mesecima se momci trude i naprave neku razliku, onda udje Filip i sve to sjebe za par minuta. Pa onda ponovo. Pa on ponovo sjebe sve. Pa ponovo. Pa ponovo. Pa sta mislis da su ostali igraci roboti i da to ne utice na njih? Pa ja bi ga oterao u .....(kao sto ga je verovatno Gist na...io). Jedan po jedan igrac ce da se gase. Evo veruj mi na rec. Nije profesionalno ali tako je. Jedna trula jabuka UVEK ucrvlja i ostale zdrave jabuke. A ti se posle pitaj sto ovaj igrac igra ovako a onaj onako. Zato sto ih zabole da se lome kada ce ionako uci ONAJ i zajebati im sav trud.
    22 points
  2. Napisao si tačno ono što mi je na umu. Ne postoji dalja svrha postavljanja klipova, svi zajedno, uključujući izbrisane imaju skoro 150k pregleda, ko je video video je, dovoljno je dostupno. Poenta je u tome što su navijači deo društva i ništa više. Ili u prevodu, Srbi su veća stoka no ikada, možeš im raditi bukvalno sve što ti padne na pamet, stoka se na to neće obazirati niti će joj smetati. Pišanje u usta se sasa dočekuje sa zahvalnošću. Nakon afere sa lažnim diplomama, doktoratima, nepostojećim fakultetima nije se desilo niti će se desiti išta. NIŠTA. Da li to razumete? U bilo kojoj normalnoj zemlji vlada bi uveliko bila bivša uz gomilu krivičnih postupaka. U ovoj kloaci od društva i države svi ministri su i dalje na mestu, uredno se tapše raznim Jutkama a kolege napušavaju roditelje izginulih im drugova sa radnog mesta. Za vlast glasa 65% stanovništva, a mi se nadamo da će moji klipovi pokrenuti nekoga? Nada nam je bila uzaludna, stoku možeš jebati kako hoćeš i poturati joj bukvalno bilo šta, ma kako suludo bilo (Filip je doneo EL), stoka će sve progutati, jer je naviknuta sve da guta kao najbolja kurva i da se usput zahvaljuje onom ko joj puni grlo. Posledica toga je da nas 20 žviždimo tatinom nedonoščetu a ostatak hale ili boli kurac ili ne zna šta se dešava ili je ogorčen što neko dira tatinog sinka jer nam je eto doneo EL. I na kraju ćemo ove godine izduvati na svim frontovima, a stoka će to primiti 'kak normalno' jer će joj prodati priču kako niko dovijeka ne može da bude prvi, o raznim urotama kojekakvih Lakija sa relacije bg zg, zlim strancima koji uništavaju domaće talente i sl. Naravno tu će tercirati razni govnojedi poput kuzmanovića (namerno malim slovima) i ekipe, relativno normalni (poput Mariosua) će se praviti mrtvi da ne bi dobili po pičci i ostali bez posla i sve će nastaviti da fercera kao i do sada. Jer sve je ovo normalno, kako reče jedan iskusni doajen. Da uopšte ne uzimam u obzir vreme potrebno da se napravi jedan video, plus opasnost da neko iz krda u svojoj bistroj glavici shvati da sam ja taj remetilački faktor bez kojeg bi naš Fićko momentalno u EL pomeo razne Kampace i ostale Ljuljeve. Nama je pametnije da se prebacimo isključivo na sprdanje, jer klub je postao jedna golema sprdnja i ništa više od toga. Biće i manje čireva i svađa po kući i neprospavnih noći i svega ostalog. Cirkus treba pratiti sa osmehom.
    22 points
  3. Inače, sinoć se tokom prenosa moglo čuti kako Rimac poziva akciju "two flash" za onog igrača kojeg čuva Filip. Ljudima uopšte nije bitno kakve su karakteristike igrača koji napada Filipa, da li je dobar šuter ili ne, samo daj loptu onom igraču kojeg čuva Filip. Verovatno je Rimac jedan od "botova" koji hoće da napakoste porodici Čović, na pravdi Boga.
    17 points
  4. Kopiracu post sa jednog drugog foruma(posto i oni kopiraju moje postove - sto mi uopste ne smeta tu smo da se informisemo): --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Čovićeva statistika:Protiv OlimpijeNa parketu: 23-39(-16) za 15 minutaNa klupi: 41-36(+5) za 25 minuta9 EL utakmica:Na parketu: 131min, Zvezdin skor 208-272 (-64), prosek na 40 minuta: 63-83(-20); skor Zvezde dok je na parketu 0x vodila - 1x nerešeno - 8x gubilaNa klupi: 234min, Zvezdin skor 453-416 (+37), prosek na 40 minuta: 78-71(+7); skor Zvezde dok je na klupi: 7x vodila - 2x gubilaStatistika po meču: 15 MIN / 2.0 PTS / 1.0 SK / 2.4 AST / 0.1 UL / 1.6 IL / šut iz igre 18% (2P: 0-7, 3P: 5-21)8 ABA utakmica:Na parketu: 156min, Zvezdin skor 320-340 (-20), prosek na 40 minuta: 82-87(-5); skor Zvezde dok je na parketu 4x vodila - 4x gubilaNa klupi: 164min, Zvezdin skor 343-266 (+77), prosek na 40 minuta: 84-65(+19); skor Zvezde dok je na parketu 7x vodila - 1x gubilaStatistika po meču: 19 MIN / 7.0 PTS / 1.8 SK / 4.1 AST / 0.3 UL / 2.4 IL / šut iz igre 47% (2P: 6-12, 3P: 11-24)9 EL + 8 ABA utakmice:Na parketu: 287min, Zvezdin skor 528-612 (-84), prosek na 40 minuta: 73-85(-12); skor Zvezde dok je na parketu 4x vodila - 1x nerešeno - 12x gubilaNa klupi: 398min, Zvezdin skor 796-682 (+114), prosek na 40 minuta: 80-69(+11); skor Zvezde dok je na parketu 14x vodila - 0x nerešeno - 3x gubilaStatistika po meču: 17 MIN / 4.4 PTS / 1.4 SK / 3.2 AST / 0.2 UL / 1.9 IL / šut iz igre 34% (2P: 6-19, 3P: 16-45)U 17 odigranih utakmica, samo u dve je Zvezda imala bolji rezultat sa Čovićem na parketu nego sa Čovićem na klupi (protiv Mege i protiv Albe). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- N E V E R O V A T N O
    17 points
  5. Budalastina je da covek koji je u inostranstvu na privremenom radu zove svoje kolege na proslavu svog praznika?
    16 points
  6. Jeste igrao 28 minuta i za to vreme napravio +5. Da je igrao 38 minuta napravio bi mozda +7. Sada vidis koliko je tesko svaki put stici -16 koje ostavi Filip posle svojih minuta na parketu. Da bi nadoknadio Filipovih -16 Lorenco je trebao da igra neprekidno 89 min 36 sekundi. Jbg jedino da uvedu da nase utakmice traju po 100 min da bi Filip mogao da otplese svojih standardnih 15 minuta. Gist se sprda. Radi isto ono sto bi i ja radio. Mozda to nije profesionalno ali.....ga razumem. Covek se kidao, vukao ceo tim mesec dana. Sve sto dobro napravi Filip pokvari. Pa i ja bi isto uzimao loptu i prevodio preko pola, ismevao gazdinog malog, predvodio kontranapade. Sta ima veze sto ne zna, ne zna ni Filip pa igra. Gist je verovatno najbolji igrac KKCZ. Nezaustavljiv u ABA(evo ja ne znam nekoga ko bi mogao da ga cuva) Nepotizam je rak rana gde god se desava. Ako neko igra zato sto je sin direktora a nema pojma, plus dobija svoje minute bez obzira na ucinak i koliko stete pravi, to MORA da utice na ostale. Jednostavno mora. Filip za prvih 17(sedamnaest) utakmica u dresu KKCZ ima razliku +/- od 198????? Da li mozes da mi navedes jos neku osobu koja provodi vreme na terenu(ne mora nuzno kosarkas da bude) koja je za 17 utakmica ostetila svoj tim 200 razlike? 200 razlike je izmedju KKCZ sa Filipom i KKCZ bez Filipa. A nije jos pola sezone.
    14 points
  7. Naveo sam espn.com nba.com i b92? Možda da pogledam u kuriru?
    13 points
  8. E moj Luka, dobro si krenuo, ali te sjeba.... 😄
    12 points
  9. Ja ne znam koliki još hajp treba oko Dončića jedino još da njemu u čast u Kragujevcu naprave još jedan KK Radnički 1999LD
    11 points
  10. Realno i ja bih se na Lazinom mestu druzio s Filipom.
    11 points
  11. Kažu da se Nebojša juče u Ljubljani svađao s nekim navijačima koji su tražili da Filip izađe iz igre. Inače, ako niste znali, navijači su krivi što Filip igra loše (by RSB): Laki, Laki, šta uradi momku.
    11 points
  12. Kad dobiju Nikse onda ćemo da pričamo o njima
    10 points
  13. Posto sam ja Bot kako me vecina ovde naziva, evo i mog upisa na BOT forumu . Ako je zabranjeno prenosenja sa drugih foruma obrisite nije problem, ne verujem ni da ce oni da ga obrisu pa nemate razloga ni vi.
    10 points
  14. Pa zato sto ne radi sve to sa 20 godina, vec je u prajmu vec nekoliko sezona. Evo nadji mi nekog ko je radio ovo sto Doncic radi u tim godinama pa cu da se slozim da hajp nije opravdan. Jos pazi, u regularnoj sezoni, kao da igraju ispred zgrade. Sto ne postavlja Dzanan Musa 25+10, ipak je samo regularna sezona u pitanju.
    9 points
  15. Zato što sve zna po malo, a ništa nema vrhunski. Kao Tepić. Izlazim.
    9 points
  16. Prije tacno 593 dana. Hebem ti mater 16. Aprilu iz 2018 godine.
    8 points
  17. Treba dnevnik u svakoj Ex-YU republici da pocinje sa Doncicem.
    8 points
  18. Ovo za slikanje Djenkinsa je bila sprdnja, pa gledao si Maratonce valjda, Gist je profesionalac, a FC3 je sin predsednika kluba. Zna se ko se sa kim druzi u klubu i svako ko se bavio kolektivnim sportom zna da su uvek bili male grupice igraca koji se medjusobno druze vise nego sa ostalima, u nasem ih isto tako ima, zna se da su Dobric i Deda nerazdvojni, kao sto su nekada Lazic i Zirbes bili, Kuzma i Djenka, sada su Filip i Laza i tu nista nije sporno, ali je cinjenica da nisu bili na veceri. Zasto sa takvom dozom nipodostvanja govoris o tom americkom prazniku, ako ne postujes tudje kako mozes da ocekujes da neko posle postuje tvoje obicaje i praznike. Hollyween i Thanksgiving ne mogu u istu recenicu.
    8 points
  19. Naravno da ce da se pise o njemu kad je potpuno nerealno ovo sto radi. Lik postavlja 30-10-10 na .624 TS sa 20 godina i predvodi Dalas do najboljeg napada u ligi, a i u ovom ritmu ce biti najbolji napad svih vremena, gde je druga opcija Kristaps koji izlazi iz povrede a treca Tim Hardavej jr.
    7 points
  20. Sin pita tatu: -“Tata, kakav je to čudan šešir koji nosimo? - “Sine, ovo je naša arapska marama koju nose muškarci preko glave u pustinji, štiti od sunca”. - “A ova haljina, koju nosimo?” - “Džalabija je odjeća koja vrlo pouzdano štiti od jakog pustinjskog sunca.” - “A ove cipele koje nosimo?" - “To su posebne sandale kako bi se spriječile opekline od pustinjskog sunca.” - "Pa koji qrac onda zivimo na Ilidzi?"
    7 points
  21. Nismo se razumeli. Ovde se slažemo. Ono o čemu sam ja pisao je nespremnost republičkih moćnika da se pronađe solucija kako bi se ta država izmestila iz post WWII klanice nakon propasti ideološke/vojne matrice na kojoj je počivala. SLO je pomenuta kao najprogresivnija i iskrenija u želji da se od Jugoslavije ide ka EU. To što je ona bila mali igrač joj ne bih uzimao za zgoreg, a taktiku da se ispoštuje glavati egomanijak i iskoristi za ostvarivanje njene strategije bih pohvalio. Lepo g.Gligorov raskrinkava i definitivno stavlja točku na te priče (iako se pokajaše što ga pozvaše): izabrali su rat. Ono što je meni zanimljivo je što je ključ za razumevanje rešenja te krize potpuno paradoksalan i kontra intuitivan: SMrad se vodio principom etničke zajednice, odnosno naroda umesto da je radio ono što mu je bilo u opisu posla - vodi brigu u administrativnoj jedinici, republici, odnosno državi. On je “izdao” prvo Srbiju, pa onda i Jugoslaviju, kako je to marljivo ovekovečio pokojni g.Popović ovde. I opet se vraćamo na slobodu & liberalnu demokratiju, personifikovanu u jednom Anti Markoviću. Znači nema nekog determinizma. Sve je stvar izbora. Neko je pre tridesetak godina izabrao u Evropu Odmah!, a neko Kosovo Polje. Tu su i danas...
    7 points
  22. http://sportklub.rs/Blog/Blog-ostalo/a316309-Zasto-tako-Svoje-vredjamo-a-tudje-dizemo-u-nebesa.html
    7 points
  23. ...što opet ide u prilog činjenici da je sve ovo planski organizovano samo da se naudi Nebojši jer Filip je i sinoć bio na svom optimumu...znači nije do Filipa. uzgred na face stranici ''zvezdabeograd1'' pre Valensije je ovo objavljeno: Danas otvaramo novu rubliku u okviru nase stranice pod jednostavnim nazivom ,,ISTINA" Prvi tekst je pred vama pa citajte i komentarisite Samo moralno izgradjen Covek je slobodan Covek… Fridrich Schiller U vreme sveopsteg nemorala u nasoj zemlji, sistema poremecenih vrednosti, sve veceg broja idiota koji slobodno hodaju gradom, nesreca nije zaobisla ni nas voljeni klub. Da je zvi Dostojevski knjiga Idiot bi mu se zvala popis stanovnistva... U moru lazi I neistina tesko je razaznati ko je dobar, a ko los za nasu Crvenu Zvezdu. Ja licno, a I svi mi ovde na stranici se trudimo da imamo svoje misljenje o timu, rezultatima, igri, zalaganju. Pocevsi od Covica starijeg koji kako ono rece "osnivajte sami svoj klub, pa dovodite koga god hocete da vam igra"… Ta njegova izjava bahatosti, ponizavanja I prozivanja me je jako pogodila, skoro jako kao I svaka cigla koju ispali njegov sin. Mnogo toga ima da se kaze ali ja cu samo kratko prokomnterisati tu izjavu, kao prvo to nije TVOJ klub licno, niti si TI licno davao svoj novac za njegov spas, niti si ga TI licno osnovao… KK Crvena Zvezda Beograd je postojala I postojace mnogo pre nas I posle nas ce je biti I niko nije iznad nje, Ni Covic ni Vucic ni Vucicev brat, apsolutno niko. Kao drugo, koristite nas novac I naravno da I mi imamo pravo glasa, jer pre svega je nasa Zvezda sportko drustvo a ne carevina ili kraljevina. E sada kada smo shvatili u kakvom drustvu zivimo, postaje normalno da se nepotizam svuda pojavljuje. Na najjvaznije mesto u timu on postavlja tima I oko njega postavlja mrezu botova, laznih novinara, sportskih radnika I ostalih klimoglivavaca koji NIKADA nece napisati ni jednu losu rec protiv SINA! A taj igrac je igrao do sada na 15 utakmica prosecno 20 min u aba I 17 u EL… |Sada na tih 17 min on postize 2.3p ima 2.5 as, sutira za tri carobnih 28%, Dvojku ce mozda dati do kraja takmicenja, a to je napadacki jadno I bedno za igraca njegovih kvaliteta I posto drnda loptu 75% vremena. Odbrambeno je to sasvim druga prica na 8 utakmica ima 0 ukradeniih lopti! A koliko je poena primljeno preko njega sam bog zna… Najgori Def rejting milim svih vremena ima, ne moze da odbrani nista I sa njim na terenu dobijamo seriju svaku utakmicu… I to bude u glavnom 17 2 ili tako nesto, a ne retko I vise puta po utakmici. Na granici sam da dobijem nervni slom I secer od nerviranja jer on ni po jednom parametru ne zaslluzuje nas dres. Jao pa znas mi ne bi igrali EL da nije njega, pa da izborili bi je lakse. Metlali bi sve po 30… Ajmo sada da stavimo na teren I Nesu Ilica I on nam je pomogao pprosle sezone. Sto se tice, baba lige tu je poslednje tri utakmice digao napadacku formu ali sto se tice odbrane to je I dalje idiotizam, zakucavanje u blokove, mahanje rukom na preuzimanje, zbunjivanje I svojih I protivnickih igraca. Da malo casti I morala ima otisao bi, pobegao bi glavom bez obzira na sve. Sada malo o trenerima, Covic ih menja kao na traci, uvek nadje nekog klimoglavca da izvrsava njihove zahteve. Treba reci da je to nemoguce I Covek koji 4 sezone vrsi pritisak na Radonju da mu sin Zaigra EL, ovaj naravno to nije dozvolio, jer je normalan izgradjen trener. Alimpije eksperiment VEKA, to nije bilo humano, covek koji je mogao da upropasti sve sto se dalo uropastiti. I upropastio je kontimuitet EL, Prosle godine Tomic je trpeo Sina, nadavsi se da ce ga ove sezone pritisak zaobici, ali ne lezi vraze pritisak je da SIN igra minimum 20 min! Naravno otisao je bez pozdrava, da na kraju ostaju nama samo nagadjanja sta je razlog. Sada je nasao Sakotu I tu se nista nece promeniti, samo ne znam dokle ce ova agonija trajati I dokle cemo biti taoci jednog sujetnog coveka ili jedne sujetne porodice, ne znam… Nije moguce da ga svi treneri zele, pa svako ko je prosao pored taktike zna da je najbolje napadati najslabiju kariku u odbrani, ili najnizeg ili najsporijeg ili najgoreg atletu… e sada zamislimo da Coki nije tu, koga onda napadati, protivnici bi imali problem, ovako sigurica, udje Bilbo, uvuces ga u Pik I to je visak iste sekunde, a ako je u igri OJO I jojjjj radosti, mozes da igras sta god pozelis… To sto mu zvizde je opravdano, ali je tuzno sto smo uopste dosli u takvu situaciju. Jos na sve to dodati gomilu stranaca koji nam nisu bili potrebni, samo je malo trebalo nadograditi tim koji je prosle godine izrastao u ozbiljnu ekipu. Dodati jednog perspektivnog na poziciji sina, uz neku ubicu pleja u vidu LB to bi bilo mnogo mnogo bolje I sigurnije, mozda malo bolji izbor od DB je mogao biti napravljen ali dobro. Veliki je broj utakmica I tek smo na cetvrtini EL a nase sanse su mizerne da prodjemo… treba se spremati vec sada za april I maj, mada ako se ovako budemo provodili nisam siguran da ce nam se isplatiti da osvojimo Aba ligu. Ovu stranicu jako zanima sta pisu botovi po RSB, volimo da cujemo I razlicita misljenja ali ja ne cuh ni jednu losu stvar od njih po pitanju igraca sa br 3 mnogi su mi pisali da se slazu sa nasim stavom ali ne smeju da pisu, jer ce biti banovani. Sto se nase akreditacije tice I verifikacije smatram da je vise nego zasluzena, jer radimo strasan posao, potpisujem. Sto se tice zvanicne stranice CZV posto cujem da se nesto raspituju tu smo za sve informaciije, ne bezi ovde niko od odgovora I od svog imena jer se svi potpisuju imenom I prezimenom. Sto se odnosa prema navijacima tice, pa poseta poslednjih par utakmica sve govori, jesmo mi razmazeni I naviknuti na uspehe ali Srbina ne mozes tako lako prevariti I prodavati mu maglu. U cetvrtak ocekujem sveopste zvizdanje I smeh kada jedan igrac bude imao loptu. Za kraj Iznad svega ne lazite sebe. Covek koji laze sebe I slusa svoju laz, dolazi do tacke kada ne moze da razlikuje istinu ni u sebi ni oko sebe I na taj nacin gubi samopostovanje I postovanje prema drugima. FMD Filip Tomasevic Admin tim
    7 points
  24. @Noćna mora B92 fantazera daj posto vidim da si tu ispisi jedan svoj carsav o Filipu Covicu, vidis da nema kod drugi da ga brani. edit: preterao sam, iznervirao sam se ponovo jutros kada sam se setio sta se desava sa KK-om zbog dva coveka, pa sam nasao pogresnu adresu da iskalim to.
    7 points
  25. Teško je druže (bar meni lično) prevazići urođeni otpor prema mazohizmu i napisati nešto o najlošijoj utakmici sezone. Spomenuti po ko zna koji put cirkus, klovna, trenera, izmene, petorke, selekciju šuta, građenje kod defanzivnog skoka... Simon nas je ubio, ubacivao uvek kada smo prilazili na dva poseda. On i Boutrajt šutirali trojke 8/14 (57%) i pokupili nam, pazi sad, TRINAEST skokova, od čega pet u napadu. Od naših četvorki, samo Derik može da napada leđima Simona, Faye i Simanić to jednostavno ne umeju. Na stranu ekploatacija Simona u odbrani, nije on nikakva defanzivna rupa, naprotiv. Imali smo neke druge, lakše mete za izvršavanje taktičkih ideja. Fokus bih bacio na to kako smo ga tretirali kada napada, kao da ga prvi put vidimo u životu. Što je najgore, Simanić ga je vrlo dobro čuvao na početku utakmice, ali eto, KKCZ ima neki trip da Boriša počne meč, a onda da više u igru ne ulazi, ili da uđe na dva, tri minuta u nekom random momentu meča. Faye vs Simon bi, po svim karakteristikama oba igrača, morao biti u najmanju ruku, neutralan match up. Zato je valjda Senegalac i igrao samo 6 minuta. Najviše minuta na četvorci (16 minuta) je odigrao D. Braun, igrač koji je po nas, u ovom momentu, najlošija opcija. Niti može uspešno da ga zatvori na liniji za tri, niti može da mu brani ulaz, niti može/želi/hoće da zida ili generalno uvuče u reket i odatle napadne. Znači, mi jednog 3 na 4 tweenera, koncepcijski streč četvorku, branimo našom najsporijom i najtežom opcijom koja je više 4 na 5 nego 4 na 3. I pri tome ne koristimo u napadu njegove kompetativne prednosti. Genijalno. Dobrić je neko ko bi mogao da pravi probleme Simonu, jer ima brzinu i snagu da ga isprati na bilo kom delu terena, te skok i solidnu disciplinu u odbrani, ali eto njega nije bilo u rosteru. Ako će već Kuz da se koristi po uzoru na Borišu, tj. da počne, pa da nestane sa parketa, onda možda naša struka treba da razmisli u kom momentu meča će mu dati tih 10-15 minuta.
    6 points
  26. Pisao sam vise puta postove u stilu da pored Filipa ima i drugih stvari koje nisu dobre. Ne krijem da sam to i radio zato sto postaje dosadna jedna te ista prica i da se cesto od drveta ne vidi i suma. Medjutim, nakon tatinog javnog proljeva mislim da nista nije bitno dok se ta stvar ne izvede na cistac. Nije znaci u pitanju sin nego tata. Vise nema dileme da ce da ide u inat svima. To je nabijanje rogova direktno u celo svima. I izgleda ide u smijeru da ne mari za posljedice. A kako to u ljubavi biva, kad jednom pukne nikad se vise ne popravi. A pukne li podrska publike dozivjece prozivke mnogo gore nego sto mu godinama priredjuju navijaci Partizana.
    6 points
  27. Ajde jos neke stvari a da FC3 nije glavna tema: - sudije su dozvolile samo pola sata da se otklone problemi sa semaforom, u suprotnom po propozicijama EL igrala bi se utakmica sutradan, uz pokrivanje troskova, hotela, puta, za sudije i gostujecu ekipu, - telefoni su radili 200 na sat,linija sa El bila otvorena sve vreme, stalnim cackanjem i jos 5 minuta i jos 5 minuta uspeli su nekako da dobiju dodatnih 25 minuta, - od 150 do 200 k eur bi bili troskovi tog dodatnog dana, - kazna svakako nam tek sleduje jer smo vec imali taj propust, cifra se ne zna jos uvek, - semafori su iz iste porudzbine i firme kao u Kraljevu i Zrenjaninu, isti proizvodjac, Na Ep za zene u Zrenjaninu isti problem sa semaforom se desio. - srecom da su imali softver od ABA lIGE i da su celnici El dozvolili da se koristi i odigra utakmica, - protiv Baskonije je isti bio planiran Pionir zbog Zdravka, a sledeca dva domacinstva (OLI I BAYERN) ARENA, mislim da je sada gotovo nemoguc rizik da se ikada vise igra u Pioniru EL. - mislim da ce troskovi kazne biti prebaceni na onoga sto je dobio skandiranje,
    6 points
  28. Gist je najveci profesionalac u timu i jako dobar timski igrac. Pa on se na terenu ponasa kao pravi kapiten i vodja ovog tima. Kad god je prekid covek okupi igrace i daje savete i uvek bodri svoje igrace. Svestan je on da igra lose trenutno, pa otuda i povremeno iskakanje iz sistema i "silovanje". I jeste se pobunio i jeste nezadovoljan stanjem ekipe, vd trenerom, jer covek nije navikao na ovakav haos. Zato njemu samo podrska, jer ako neko ima pravo da se suprostavi ovom amaterizmu to je on, ljudska i igracka gromada.
    6 points
  29. Dokle će Hose Antonio Kvarejeta da trpi ovoga? 5. trojkaš lige (3pm)
    6 points
  30. Pa eto i taj FMP je odlican primer, gde su bili kad je tamo igrao a gde su sad kad su se spasili stetocine
    6 points
  31. Cela kompozicija ekipe nije bila dobra, 6 malih od kojih 1 nije igrač + 6 visokih. Nisu ovo utakmice gde ti možeš da razigravaš D Brauna, koji je još bio i dobar uz svo razočaranje njegovim fizičkim stanjem! Imaš igrača na kome je primetan umor (LB), a opet isporučuje i ubedljivo je najbolji! Onda imaš malog smrada kome mora da se ostavi bar +10, da bi prvi mogao da uđe opet u egal meč! Tužno-komične su bile dve situacije, prva kad umalo nije ukrao loptu kad se bacio, a druga kad mu je Blažić uzeo živu loptu na sredini! U obe situacije ne samo da su bile TO, nego i vrlo lagani poeni, a inače se njegove TO ugl završavaju leaks out tranzicijama, tj gotovo sigurnim poenima za protivnike! Ne ide na ruku ni kad se 1 bek brzo napuni penalima, ali očekivano je da će svaku biti bar 1. U ovom slučaju, najgore po nas, Đenka. E onda ti ostanu spolja Davidovac koji je u kanalu, Beron koji je podbacio i Laza. Pisao sam još posle Valensije da se plašim da će Laza dobiti ozbiljnu minutažu, ali ni u snu se nisam nadao da će to biti 30 minuta. Toliku količinu napadačke impotencije ne bi podneo ni Hjuston sa 2 Hardena! Daleko da je Laza bio najveći problem, naprotiv! Situacija je plakala za Nenadićem (ne kažem da bi dobili). Ozbiljan kiks Šakote! Kad na to ne ostvariš očekivanu dominaciju na visokim pozicijama, nego te i tu unište, sve je jasno! Fina ekipica je Olimpija, nema šta, kad se otkače, mogu da dobiju i jače od nas, mada sam siguran da bi ih rutinirali u PO seriji. Problem je što sad verovatno nećemo imati prednost domaćeg terena, ni u polufinalu, ni u finalu PO, verovatno protiv KKP i KKB. Ništa nije izgubljeno, ali mora da dođe OOOOzbiljan plej, ne neki Radičevići koji bi dali alibi Nebojši...
    6 points
  32. Niko o utakmici... Simonovic je celu svoju ne malu minutazu proveo na 4 i pritom smo ga (sa nase tri cetvorke) JEDNOM napali ledjima, iako je poznato da jedino to tesko brani.
    5 points
  33. Dje ste bili kad je Vilt Cembrlejn igrao 50+20 sezonu? Niko ni rijec da kaze.
    5 points
  34. pored puta. cestitam na dejtu i zenski, videh na fejbucima. valjda ce sad i ta desnica da odmori, masala
    5 points
  35. Nije novinar nego je psihički oboleo čovek koji fino zarađuje ok fk Partizan.
    5 points
  36. Čekaj, posle svake partije bar dve vesti o njemu. Evo konkretno danas 3 vesti, samo na b92: https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2019&mm=12&dd=02&nav_id=1625359 https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2019&mm=12&dd=02&nav_id=1625326 https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2019&mm=12&dd=02&nav_id=1625423 Na "naslovnoj strani" je na ESPNu i na NBA.com šta je onda hype, ako to nije?
    5 points
  37. Sa operacije na Partizan: Dule ga terao kući, on ostao - upoznajte Čarlija!
    5 points
  38. Ma kakav Kanter. Drugi put ove sezone protivnik uzima sve tesne katove a nas ostavlja bez pobede. Prvi put je bilo protiv nekih luzercina (mozda si cak i ti bio) ali nije mi toliko tesko palo kao sinoc. Usrali su nam se u lepi 6 dana. Gledam jutros i ne verujem, nemam snage vise delgada da kinjim. Srecom nismo slepci kao zveki pa da se borimo za opstanak, bicemo u borbi za PO ali nije to ono sto nas zadovoljava. Nismo ni matrapazi kao wook, nemamo vremena za to. Verujemo da mozemo do trona, misim ako moze uini zasto ne bismo i mi mogli... Edit Fali mi jos neka prozivka ovde (senjor covic stajl). Recimo, lavrnjo nismo zaboravili kako si ponavljao trejd 3 puta! 😎🔥🔥 Edit2 Jos jedna Caoze imas vise srece nego znanja, Sisoje Milojevic stajl
    4 points
  39. Istorevirau Gista na očnoj kabučici jer je odjebao Gnoma.
    4 points
  40. Malo bih "zasolio" raspravu nebitnom i sasvim licnom pricom. "Slucajno" sam dete, roditelji su bili tinejdzeri. Razveli su se i u drugim brakovima imali jos dece, pa su moja (polu)braca znatno mladji od mene. Iselio sam, iz privatnih razloga, 1981. Jasno, iz SFRJ. Danas sam u USA. Moj najmladji brat je pre nekoliko godina iselio iz Hrvatske u Irsku. Veterinar je, deficitarna struka, za lokalne prilike je dobro zaradjivao i u domaji. Samo je rekao da mu je, njegovim recima, "dopizdilo stanje u Hrvatskoj". Kakva je razlika izmedju njega i mene? Jebiga, ja sam iselio pre nekoliko stotina hiljada ubijenih, ukljucujuci i neke nase rodjake, a on posle. Jebite se, nacionalisti. Niste ostvarili srecu nego samo zlocin. Unuci ce vam i tako biti Argentinci ili Australci ili Nemci, nece obilaziti nekakve kosovske manastire ili Tudjmanov grob. To je najvece "dostignuce" razbijanja Jugoslavije.
    4 points
  41. Mislim da je nebitno da li će biti bojkota tekmi ili skandiranja cele hale protiv ovog iživljavanja familije Čović. Mi se iz ovoga ne možemo iščupati jer sile nema da opet menjamo trenera a Filipa ni Dobrovoljačka brdska divizija Princ Eugen ne može da istera iz rotacije, sve u paketu sa javnim spaljivanjem sezonskih karata ispred Arene. Očekujem da se i Lorenzo do novaka učauri i krene da igra neku alibi košarku iz timskog širokog dijapazona...i ostaćemo na suludom bežanju Berona od bekova i izgaranju brata Đenke i Dobrivoja još par meseci dok se i oni ne zapitaju za čije babe zdravlje sve ovo. Sada onaj zid što smo podigli dobro dođe za plakanje. Nebojša Čović je uspeo da kruniše svoju sportsku karijeru kako to i dolikuje sub-human spodobi njegovog ranga. Jasno je ovim planskim potapanjem kluba svima objasnio da Čovićima, ako već nije po njihovom, niko na ovom svetu ne treba ...jer sami sebi su dovoljni. Bolje i ne zaslužuju.
    4 points
×
×
  • Create New...