Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/20/2019 in all areas

  1. Srediće plaćenici to, ne brini. Bojana, Bojana.... April 2013- Jul 2017 4 pune sezone plus ono malo u sezoni 12/13 Jbt, dve i kusur godine Radonja nije kod nas...shmrc...mada osećam baš veliku dozu zadovoljstva kada ga vidim kako mlati velikane u EL sa malim Bajernom. I pritom, šta ti je Nemačka i Nemac. Plata redovna, pustio stomačinu od paulanera i bratwursta, stres nula. Nema više da pizdi pored klupe, sve je manje i onih plesova, grimasa i ostalih stvari kojima nas je uveseljavao....a mi se mučimo sa kvazi trenerima, nastavnicima fizičkog i ispušenim novinarima. Neko je skoro okačio na tviter čini mi se, klip gde Radonju pitaju kako vidite predstojeći duel sa Partizanom...Radonja se 2-3 sekunde meškolji u stolici, onda se nagne ka mikrofonu...što se tiče utakmice sa Partizanom, mi ćemo tu utakmicu da dobijemo edit...evo ga klip a ova govna sad....
    17 points
  2. Koliko je samo ocigledno da je lazirana povreda bekap pleja. Istegnuti ligamenti kolena su ga sprecili da uopste bude u sastavu protiv Asvela, a samo dva dana posle odigra preko 20 minuta u derbiju i opet posle 2 dana skoro 20 minuta u EL. Pa gde je uvodjenje u ritam utakmica, doziranje minutaze? Ili ako je vec bio spreman za 20+ minuta 17. novembra, kako nije mogao da odigra dva dana ranije ni 10ak? Cirkus.
    15 points
  3. 12 points
  4. pa leptejebo, znaci nije kriv lik koji mrtav ladan izjavi da je Filip najbolji plej u Srbalja i koji dovede tonu igraca i zapali posle mesec dana? Ok kriv je Laki ...i NMX to je djubre tesko. trazio doselekciju na 15 igraca koje je on doveo
    12 points
  5. Hajde jedna velika molba NMXu i svima ostalima koji odgovaraju Neši Iliću; NEMOJTE TO RADITI. Jednostavno ga ignorišite. On nije tu zbog bilo kakve diskusije, jer ga argumenti bilo koje vrste ne zanimaju, on samo želi malo pažnje i ništa više. NE HRANITE TROLA!!! Hvala.
    11 points
  6. Bravo za Gista i hvala mu na podvlačenju crte preko koje se ne ide...videlo se i pre 5-6 kola da je na granici.Nema tih para za koje bi se profesionalac od autoriteta i još na zalasku karijere blamirao u ovakvom cirkusu.Ne može svaki Pero da bude Gist.
    11 points
  7. "Ovim imenovanjem mojoj porodici i meni lično je ukazana velika čast. Srećan sam da ću biti u mogućnosti da kao selektor vodim nacionalni košarkaški tim Srbije. Dobro mi je poznato koliko ljudi u Srbiji vole i podržavaju košarkašku reprezentaciju. Takođe, dobro mi je poznato kakvi su naši rezultatski standardi koje su svojim uspesima decenijama gradile prethodne generacije igrača i trenera. Očekivanja naših navijača od nacionalnog tima su uvek bila velika, a ambicije igrača i trenera su uvek najveće. Toga sam vrlo svestan. Svaki košarkaški trener sa ovih prostora sanja da postane selektor nacionalog tima. Moj glavni motiv da se prihvatim ovog posla je upravo jaka lična “emocija” i želja da se posle 20 godina rada u NBA i više od deset godina rada u FIBA sa drugim nacionalnim timovima konačno vratim tamo odakle sam krenuo – u Srbiju. U tom smislu, za mene je izbor za selektora našeg nacionalnog tima profesionalni zadatak koji ne može da se uporedi ni sa jednim drugim sportskim izazovom do sada. Detalji našeg ugovora nisu tajna, ali ne bi trebalo da budi prioritetni javnosti u ovom trenutku, kao što nisu bili prioritetni ni meni pri potpisivanju istog. Moje trenersko razmišljanje se bazira na tome da se svaki uspešan tim, pre svega, gradi na kreativnošću i sposobnostima samih igrača tog tima. Mi u Srbiji nikada nismo oskudevali u košarkaškom talentu. Otuda će moj posao kao selektora biti da igrače pripremim, pomognem im i da donosim odluke u najboljem interesu tima. Igrači sa kojima sam do sada radio znaju da je moj stav da 'uspeh tima uvek pripada igračima, a da treneri preuzimaju odgovornost'", između ostalog je poručio novi selektor Srbije, Igor Kokoškov.
    11 points
  8. Cestitke Igoru i zelim mu svu srecu ovoga sveta....
    11 points
  9. Nebojša Čović nije želeo da daje izjave povodom toga što „Prima produktu“ preti bankrot, ističući da nije on većinski vlasnik, već njegova supruga.
    11 points
  10. Ako ta priča oko Andreja i preuzimanja kluba i postoji...postoji zato što je Čović lično plasira kao univerzalni džoker iz rukava kada kola krenu nizbrdo pa da ubedi vaskoliko zvezdaštvo da bira manje zlo, tj. njega. Tako da ono, nemojmo po stoti put u istu priču. Plus, pored svih Krušika, namenskih industrija, azotara, petrohemija, autoputeva koje grade kao da su preko HImalaja a ne kroz ravnicu i ostalih firmi gde imaju svoje apartčike i gde zgrću milione, zvezdin budžet mu dođe kao peanut money pa i nije previše zanimljiv a istovremeno donosi ogroman negativan publicitet i nemogućnost da se ostane ispod radara kao u većini ostalih slučajeva.
    11 points
  11. Gavrilovica ne treba pljuvati zbog nase igre jer on jednostavno nije prvi trener i nece nikad ni biti (niti ce nasa igra biti bolja), ali zasluzuje pljuvacinu zbog toga sto deli minutazu Zou i Covicu, sto ni u jednoj izjavi ne propusta da kaze koliko Filip Covic nedostaje ovoj ekipi kad ne igra i sto nema minimum dostojanstva da odbije da bude ovakav poltron, i to nakon sto godinama radi u vrhunskim klubovima.
    10 points
  12. Iskreno, rekao bih hvala, normalno je da prvi trener preuzme ekipu, i hocu na utakmicu dve, ali nemam ambicije niti ostalih potrebnih vestina da budem prvi trener. Molim da se u narednom periodu od 10-ak dana nadje adekvatna osoba za obavljanje tog posla. Posle tog perioda bih rekao hvala dovidjenja ja sam svoje odradio vi niste sad nek ekipu vodi ko god hoce. Ovo je nestvarno sta se desava, lik u 55 godina postaje prvi trener, ekipa se raspada, na terenu bi bolje izgledali da nas uzme random forumas, Na KZS neka suluda prica kako eto nismo pobedili a hteli smo, falio nam Filip, Nebojsa se kezi na konferenciji sve je u redu nece Banovic Strahinja da mi smenjuje trenera, dok mu sin opaljuje odsudnu loptu za ovosezonsku El sa 8 metara. I sve je ok, niko nista ne spominje ni Filipa ni Tomica ni Gavrilovica ni Nebojsu... nego aj ostavimo Gista u Bg i probamo Jovanovica na cetvorci.
    10 points
  13. I sve tok dok uredno gostuje na Pinku kad god hoće. Mi jesmo SNS klub, a Andrej je verovatno i dalje tu samo se ne eksponira, nikad oni nisu bili u zavadi, takva je samo slika napravljena da bi se moglo i dalje kukati kako država ne da pare.
    10 points
  14. Neko je lepo napisao na lajvu. Pošto će ovakvih utakmica biti, pa manje više sve do kraja..i pošto su maltene utakmice 35 minuta garbage time, mali će igarti tako da nabije statse kao danas. I na kraju sezone će reći...eto, nije loše. I ima da vade statse kao Šone što danas radi, van konteksta i bez ikakvog smisla. KKCZ je postao bukvalno otelotvorenje svega onoga što prezirem u životu. Jebem vam majku Čovići.
    9 points
  15. Malo o (pomoćnim) trenerima. Lično bih najviše voleo da verujem u varijantu da je sa Tomićem zapelo oko Olyja, da je hteo da ide na leto, ali nije mogao zbog ugovora, te da je dobio garancije da će u toku sezone preuzeti Grke, pa zbog toga raskinuo ugovor sa Zvezdom. I to praktično na svoju štetu, gubeći novac, relativno stabilnu poziciju sa solidnim rosterom, a ponajviše priliku da se pokaže u EL, tj. nastavi dominaciju u regionu i Srbiji. To bi mi bio onako čist profesionalni raskid, gde bi njegova procena bila da može više sa Olyjem nego sa Zvezdom. Možda bolno i subjektivno nepravedno, ali ipak na kraju se moraju videti neki profesionalni motivi kod donošenja te odluke, na kojima ne bi mogli da mu zamerimo. Varijanta da je došao u sukob sa Nebojšom oko doselekcije tima mi ne deluje realno iz mnogo razloga. Prvo, imao je skoro ceo tim sa kraja prošle sezone, pojačan Gistom, D. i L. Braunom, Kuzmićem i Dženkinsom. Drugo, sam je izjavljivao da je zadovoljan Filipom, verovatno se planiralo da guramo sezonu sa dva pleja plus dva kombo beka. Treće, iz minutaže se nije moglo videti da je neko od igrača bio "na ledu", a strpljivo su se čekali Kuz i D. Braun, odnosno guralo se sa njihovim zamenama, što im je i bila primarna funkcija - da budu backup u jednom ili više momenata tokom sezone. Dakle, ništa out of ordinary. Postoji varijanta sabotaže, gde je zli Tomić prvo stopirao neke već dogovorene potpise, a onda namerno gubio utakmice i spuštao formu igrača, kurčio se na KZM i generalno razbijao tim i igru. Sve ok, samo ne znam zašto bi to radio? Neka svako proceni verovatnoću ove opcije, ja Tomića ne poznajem lično da bih znao da li je moguće da neko bude toliko đubre i neprofesionalac, bez nekog debeeelog razloga. Na stranu sve to, ono što bi trebalo pitati Tomića su sledeće stvari: - Zašto Filip u bilo kom meču EL? - Zašto nije uspeo da iskontroliše Gista, da mu poboljša selekciju šuteva i generalno dovede u prirodnije košarkaške pozicije kod finiširanja? - Zašto nije uspeo da koriguje Perperoglua u smislu da postane pravi timski igrač, a ne crna rupa u napadu? - Zašto mu Bili Beron, kao prvi šuter, ima 29/75 (38.6%) iz igre, ostala dva lidera ekipe Gist i Perper 38.9%, odnosno 39.6%? - Zašto nema više minuta za Dobrića na uštrb kapitena i zašto Đenka šutira 0/11 za tri? Ove cifre su iz EL do današljeg dana, pa iako Tomić nije vodio tim na nekoliko zadnjih utakmica, jasno je da su ovi problemi postojali i pre, pa su se samo produbili njegovim odlaskom. Što se tiče Gavrilovića, siguran sam da ni on nije očekivao da će ovoliko dugo voditi tim kao prvi trener, vidimo da mu se ni posle više od mesec dana ne nudi ugovor prvog kouča, pa ne znam ni šta bi on trebao da radi u situaciji kada nema nikakve garancije, vrlo malu odgovornost (uvek može da "sklizne" nazad na pomoćnika kad dođe prvi trener), sa upitnim autoritetom kod igrača. Nije Gavrilović tu ništa kriv, već isključivo Nebojša Čović, a najveća žrtva je KKCZ i njeni navijači.
    8 points
  16. Dve legende koje su promovisale Klemena Prepelica u kosarkasa.
    8 points
  17. 8 points
  18. Kolko je za batine, bukvalno se za ovo dobijaju dandare na basketu. Svaka cast igracima sto uspevaju da se iskuliraju i da mu ne zavrnu siju na sred utakmice.
    8 points
  19. Nebojša se ne glasa jer ne zna gde je levo... zadnje dve nedelje je gledao da dobije na vremenu u stilu očajnika: ''možda se ipak nešto desi''...ali stvarnost ga ujeda krvnički za dupe jer je pacerski formirao nikad skuplji roster u kojem će sinak biti u svakoj rotaciji, sem kad mu se po potrebi ukrste ligamenti...razišao se sa mravojedom bez jasnog objašnjenja uz ono usiljeno i infantilno cerekanje na ''nikad redovnijoj konferenciji''...pomoćno osoblje mu glumata trenera EL tima više od mesec dana... U ovom haosu tim je navežbao samo kurčeve akcije...i igra ih na istoj bazi...izvetrelo je i to malo energije iz veterana koji su svi do jednog na pogrešnim zadacima kao nosioci tima ali nisu veverice. Gist napušio...ovaj put, struku za sve pare. Čak se i Plavšić uzkurčio bez da trepne. Dovešće Gazda Nebojša trenera koji pristane na pleja i po da iznova bičuje mrtvog konja. Alba mi bila mera. Žalgiris će da mi oprosti. Zato sutra idem na slavu da kao i sav normalan svet pripit prepričavam po stoti put doživljaje iz vojske, dok me žena gazi ispod stola da idemo više doma jer je mali zasp'o.
    7 points
  20. 7 points
  21. Mek, po ko zna koji put, niko ne misli da je Čović najgori košarkaš ikada, on jednostavno nije dovoljno dobar igrač za EL, koju evo prvi put igra sa spracnih 30 godina, baš se pitam zašto. Čovek je tu gde jeste samo zahvaljujući ćaletu. Jasno je meni da ti uvek moraš da se nadješ kontra većinskog mišljenja na svakoj bogovetnoj temi jer te beskrajno zabavlja da gledaš kako ljudi pizde zbog gluposti ali čovek je medju najgorima u EL u svim statističkim kategorijama a pogotovo vizuelni dojam bode oči.
    7 points
  22. Odem ti ja tako u bolnicu da posetim druga kad kazu meni e Tamburinjo mora hitno operacija slepog creva a nema ni jedan hirurg na vidiku. I ja sta cu... jes mi umro prvi pacijent al posle su isto umrla tri, cetiri...u moju odbranu nikada nisam imao aspiracija da postanem hirurg. Salzem se da kao prvi pomocnik preuzme ekipu ali da mesec dana sedi dok se tim bukvalno raspada, izvini molim te sto cu ga nazvati poltronom.
    7 points
  23. Komšije, kakve su ovo provokacije? Telegraf
    7 points
  24. To je rekao 2011. kad je preuzeo klub, zapravo, rekao je da će FMP svake godine sponzorisati sa 1m€ ... to se naravno nikad nije desilo niti će. Čak ni za KK FMP ne daje ni dinar. On je zbog toga i došao u Zvezdu, da ne troši svoje pare ... plus je imao i ozbiljne poslovne promašaje kao "prima produkt"
    7 points
  25. Njalden pobednik. Sad već navijam da dođe i ЉУИНЦY МИЛЛЕР.
    7 points
  26. Javlajma se evo, zbog @Crni Bombarder 🙂 Nisam se video nisakim ovaj put, cak sam pogledom trazio da vidim gde je Nebojsa, nisam ga video. Nisam uzivao u utakmici. Jos pre meca sam znao da gubimo. Nemam vise poverenja u ekipu. Npr, video sam onu "brutalnu" odbranu Filipa kad je igrac Albe dao trojku 😁, nisam video dodavanje Lazica za Brauna. Hteo sam napustiti halu pocetkom cetvrte cetvrtine.ali ipak sam ostao do kraja. Bilo je par prekida, zbog sata, pa zbog povreda Albinih igraca, i na svako prekidu, Filip objasnjava nesto saigracima, Beronu, Jenkinsu, ... Bilo mi smesno kod one ideje kad je Jovanovic igrao 4, gledam ja sta je ovo kako je nenadic tako visok, skoro pa ko Ojo, a trener ga stavlja da igra pleja, tek sam posle skonto da je to Jovanovic. 😁 Sve u svemu ni malo lepa utakmica, podrska navijaca czv, ko da smo pobedili. i tako.
    7 points
  27. Ako u sukobu sa upravom dodje do slucaja (taxisti,zaduzeni u svajcarcima,ona luda novinarka.....)Te Vucic dodje da oregovara sa nama,za ulazak u mirne vode protesta predlazem da za pocetak trazimo Kori Higinsa...
    6 points
  28. ovako šetam kroz gajbu, kad god ih dobijemo poslije duletovih 'čestitam, vidimo se u Beogradu'
    6 points
  29. Aha, to mu je pričao i objasnio. Nema dileme. Vidi Bili, sporo mi se krećeš kroz blokove, moraš to malo bolje. Ne mogu da ti podelim asistenciju ako si tako statičan. Hajde se malo urazumi da ne budeš beronovan od 01.12. I Bili šta će, probije blok i opali trojku.
    6 points
  30. Isto kao što je i Tomić selektirao ekipu pa pobegao kad je broj počeo da tone. bar po meni. Čović je tu jasno stavio do znanja da njegov mali mora da igra, Tomić je to uspeo da ishendla u ABA ali kad je shvatio da to u EL neće da može, otišao je i to verovatno na svoju štetu, neće dobiti pare do kraja ugovora. Dosta je tu prošle godine pomoglo i to što je mali igrao sa pola ekipe u FMP pa je prekopirano nekoliko akcija odatle a pomoglo je i to što odbrana nije bila fokusirana na njega pa je on to iskoristio. Sad na EL nivou se vidi koliko mali jednostavno nije dorastao, ali Čovići to prvo sebi treba da priznaju a to je jako teško.
    6 points
  31. Ulm uložio žalbu savezu. https://twitter.com/TimMaxwell22/status/1197025134881542145?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fcommunity.kingsfans.com%2Fthreads%2Fkings-vs-suns-tuesday-nov-19-7-pm-pt-10-pm-et.72631%2Fpage-9
    6 points
  32. Krene ta petorka i to zalici na nešto, jeste da je napad opasno trokirao ali smo minimalno smanjili razliku, i sto je bitnije delovalo je da možemo ako se tako nastavi u nekom trenutku da uhvatimo egal. I onda nakon 5 minuta buzdovan pored klupe izvuče celu spoljnu liniju (Braun, Dzenkins, Lazić), koja je igrala vrhunsku defanzivu, i prakticno do kraja ih ne vrati. Ali bitno da su mu se cufta i Odzo izigrali. Neverovatan čovek, neznalica od trenera i poltroncina... Sve u jednom
    6 points
  33. Kuzmanović nabraja igrače van forme, redom: Kuzmić Brown Jenkins Brown Plavšić kaže do Tomića je jer je selektirao ekipu PA PRESEO VAM SVAKI BUREK, NABIJEM VAM TEPSIJU U GRLO PIČKE PRODANE
    6 points
  34. Glupim humorom protiv stresa... kad se vec ne drogiram
    5 points
  35. Trenutno imamo: - najvećeg bolesnika na mestu predsednika kluba u istoriji - najveće govno na mestu trenera kluba u istoriji - najveće smece na mestu plejmejkera u istoriji Treba to podneti, dobro/cudo da još uvek imamo ostatak rostera
    5 points
×
×
  • Create New...