Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/06/2019 in all areas

  1. ajmo sad mi ostali, Bangers je: a) Rubio b) Oubre c) Saric d) Baynes e) Monty Williams moj glas ide Zvezdinjovom pulenu pod d)
    18 points
  2. Mislim da sam ja počeo sa Filipom i izvinjavam se, ali ovo što kolega sa druge strane foruma radi je već provokacija! 😄 Filipe, nestani sa topika!
    14 points
  3. Pa veoma logicno, zato sto su na pleju bolji od njega Djenka, Dobric, Davidovac, Ojo, Gist, Kuzma, onaj iz marketinga, Pavkov, sin Dragan, Bekjarev...
    13 points
  4. Ne zelim da pomislite da sam budala kao novinari rts-a koja replicira ili citira samog sebe,te vam se unapred izvinjavam. Ne znam ko je Markoni,ali vidim da mi se obraca pa moram da mu odgovorim. KK Crvena Zvezda jos uvek nije privatizovana te kao takva je jos uvek u vlasnistvu drzave. Drzava daje novac kao sto tvoj predsednik rece na racun,a i van racuna.Za takve stvari reaguje tuzilastvo,ali ovde ocigledno ne. Ako se svi slazemo kao sto pises da Filip nije za Zvezdu,ne znam zasto polemises. Pritisak se vrsi na sve jer oni koju su deo borda ili tima igraju ili rade za Evropskog velikana,a ne za privatni klub iz predgradja. O ekonomskog oporavku je glupo pricati koliko je glupo pricati o rekonstrukciji trga republike.Jednostavno ovde je sve politicki i samo glup covek to ne vidi. Ne verujem da je Nebojsa Covic dao i jedan euro za klub,kao sto rekoh sve je politicki vezano za njega i njegove angazmane. Kad bi se marketingu posvetilo kao sto se posvecuje ovom marketingu fun shop nam ne bi iygledao kao jeftina kineska prodavnica.Juce mi covek prica da nije sa eletronskom kartom koju je cekao na blagajni 2 sata mogao da udje na Fener do pocetka drugog poluvremena.Na Aba ligi konstantno vam ne rade blagajne i ogromni su redovi.Toliko o marketingu. Stabilizacija kluba i stalne tuzbe bivsih igraca ne idu u istu recenicu. Skoro 40 godina navijam za SD CZ i ovde nema pojedinaca,klub je iznad svih nas pa iznad dva debeljka sa politickom pozadinom.I SAMO DA ZNAS DA POSTOJIMO MI KOJI MNOGO VOLIMO ZVEZDU A NISMO DELIJE SEVER.
    13 points
  5. Pazi stats: Brandon Ingram became the ninth New Orleans Pelicans player to post a 40-point game less than two days after a head injury caused him to exit a game early.
    11 points
  6. S obzirom kako igra taj plej, više ima smisla da ostanemo na jednom klasičnom organizatoru i sa tri četvorke u rosteru jer u svakom slučaju u organizaciji igre a ni u odbrani apsolutno ništa ne gubimo ... bukvalno je toliko loš Filip
    10 points
  7. Aj sad ozbiljno: NEMOJTE VIŠE KAČITI SLIKE I KLIPOVE omalenog čoviča NA OVOJ TEMI!!!
    9 points
  8. Tepsija baklave za gospodina Markonija. Hvala.
    9 points
  9. A kad je Sale komentarisao ono za ''individualne pripreme'' digla se kuka i motika. Nikola je genijalan košarkaš ali i jedno veliko derište.
    9 points
  10. provukose se mamu im srecnu
    8 points
  11. Ovo je bila demonstracija maksimalnih posledica svih naših problema. A tih problema ima u svim linijama tima. Sinoć: Zagor 9-2 Pejdž 7-1 Gorda 9-1 Jaramaz 9-1 34-5 je verovatno najgori šut spoljne linije nekog tima, koji sam video u životu. A najgori mi je tu bio Zagor, baš sramotna partija. Momak koji bi trebao da bude pojam all-round igrača, odjednom istripuje da je bek šuter i ne radi ništa drugo. 0 asistencija, 0 ukradenih, 0 blokada, nedovoljna pomoć u skoku. Na sve to lenja igra u napadu, gde ostaje konstantno sa centrom i nijednom ne pokuša da probije, već samo pali sa distance. Ipak, najveći fejl juče je bila odbrana i Trinkijeve zamisli u istoj. Bukvalno svaki njihov napad je počinjao sa ostvarenim mismečom u 5. sekundi napada. Samo prevedu loptu, leđni blok ispod koša, mi preuzimamo svi-sve, i eto Gorde sa Vatom, ili nešto slično. Ne razumem čemu to, kao da će taj Vat ili Vidmar, ispaliti dugu dvojku iz okreta, čim prime loptu, pa da je problem te pola sekunde koliko će zbog bloka kasniti centar. Sa druge strane, za De Rafaelea. Čovek je na poluvremenu skontao da ne mogu da se nadigravaju sa nama na način na koji se to dešavalo od 5. do 20. minuta, naredio tuču u trećoj. Delovalo je da je dobro što su izašli iz bonusa za minut i po, a to je u stvari bio plan. Isekli nas poptuno, uvukla se nervoza, ćao, zdravo.
    7 points
  12. @Sale Obradovic vise vremena provodi na twiteru nago u hali za treninge, detaljno izvestava navijace monaka o desavanjima na terenu ... mogu da ga zamislim kao naseg trenera i kako posle prvog poraza gasi nalog na twteru.
    7 points
  13. Da, mi smi pobedili Liverpul i igramo odlican fudbal. Taj Liverpul ce vise da nas kosta nego sto smo dobili pobedom. Uopste ne pisem o bodovima, vec o kvalitetu fudbalske igre. Slavija igra moderno, bas onako kako treba da tezi klub koji nema veliki budzet. Gledao sam ih protiv Intera i proslu tekmu protiv Barse. Znaci, san snova, sto se mene tice. Sve ono sto bih hteo da vidim kod nas i sto bismo zapravo mogli da igramo. Oni ce mozda ostati na 2 boda, mozda ce imati i 5/6, ali necemo mi biti bolji ako imamo bod vise, niti losiji zbog boda manje. Ne komentarisem vecerasnji mec, jer nisam gledao, ali mogu da zamislim nas na Kamp Nou. Nasa gostovanja su uzasna, primili smo 21 gol na 5 tekmi, a eto Slavija dve neresene u gostima. Nadigrali su Barsu kuci, ali izgubili, jbg. Njihove igre i rezultat nisu slucajnost, dok nas Liverpul jeste, jer nismo vise nikad ponovili takvo prvo poluvreme, cak ni protiv slabijih, dok Slavija konstantno igra ovo, sto se vidi iz utakmice u utakmicu. Nisam zeleo uopste da ulazim u ova poredjenja, samo me iznervirao komentar iznad "mocna slavija ima manje bodova od nas". Neka su svi zadovoljni nasim atomskim fudbalom, nema zime.
    7 points
  14. Ajde ne kenjaj i ti više, malo nam je bilo sreće u ove tri godine? Dve slučajne šanse Zvezde i nula golova, Totenhem jednu slučajnu i daju iz treće ili četvrte. Naplaćuje se ta sreća, mora to kad-tad... Dajer da dobije crveni i da odigramo kao protiv Olyja.
    6 points
  15. Ima neki veliki Čović?
    6 points
  16. Februar 1991. u Tivoliju, Ljubljana - Pantera, Annihilator, Judas Priest. Još mi bridi glava kad se setim, ozvučenje je valjda bilo za stadionske svirke, pa su to ne znam kako nakrcali u halu, plombe su ispadale bez problema. Pantera, koja je tek izdala "Cowboys from hell", je izašla prva, pola nas je bilo u fazonu "Koji su bre ovi" i nastavilo da pije pivo, Anselmo je imao neku repinu na glavi, ako se dobro sećam. Annihilator je izašao u postavi samo sa jednom (Votersovom) gitarom, prašili su za sve pare, već su bili poznatiji i kod nas, pogotovo "Alice in hell", mada su više svirali pesme sa "Never neverland", baš su dobro zagrejali publiku, osim mene, ja sam došao samo zbog... Judas Priest - sveže izdat Painkiller album bez slabe pesme, Halford u top formi, potegli su i starije stvari tipa Sentinel, uhhh...
    6 points
  17. U ovakvim mecevima glava je najvaznija. Ovo je mec za prolaz dalje i na taj nacin treba da se razmislja, umesto toga citam o tome kako nije realno da prodjemo, treba ici na bod.... Treba ici na sva tri, sve dok postoji sansa da prodjemo grupu treba se zestoko boriti za to. Koga briga da li to zasluzujemo ili ne. Tako valjda razmislja veliki klub i to je mentalitet koji moramo imati ako cemo da dobijamo ponekad ovakve meceve.
    6 points
  18. kod rajlija ne bi ni odigrao zvaničnu tekmu, tj ne bi ni stigao da vidi šta može na terenu zvanično ako bi baš na treningu skapirao da je specijalan, mislim da bi odma lično obavio liposukciju
    6 points
  19. Prodefilovao Ficko danas temom, rezultat ocekivan.
    6 points
  20. Kako mislis nije uslo? Nije uslo jer je nepismeni kvazi fudbaler pre suta samo gledao u loptu a nije glavu digao da pogleda gde je golman koji je vec legao. Statisticki je bilo mnogo teze pogoditi njegovu nogu nego ostatak nebranjene mreze.
    5 points
  21. Najbolji momenat koji opisuje mec je Marinov pad i drzanje za glavu na travi posle bravure Pavkova
    5 points
  22. 5 points
  23. Moris Bejli, ili momak bez tetovaža, kako ga je predstavio Opača ... Kratko se zadržao ... odigrao najbolju utakmicu protiv komšija koju smo dobili pola koša njegovom trojkom na isteku vremena, odmah posle utakmice uručen mu otkaz ... eto.
    5 points
  24. zašto je on kriv što su mu braća teški smradovi
    5 points
  25. Jokić je bio debeli klinac, roditelji su verovatno bili srećni što se uopšte bavi nekim sportom, nikakav pritisak nije imao. Mislim da je kasnije dok je igrao u Vojvodini, odustao od kosarke na par meseci jer mu se nije igralo, a trener ga je podrzao u tome. Sprdao se u toj Vojvodini, igrao po svom, niko ništa od njega nije očekivao, nije igrao za reprezentaciju u tom uzrastu... Dolazi u Megu, opet sve po njegovom, nemaju nikakav rezultatski imperativ, ima svu slobodu u igri. Nikola opet radi po svom i opet mu prolazi. Dolazi u NBA gde niko nista od njega ne ocekuje, 41.pik, on fura svoju pricu i postaje najbolji centar NBA. Tesko je nekom sa takvim igrackim putem objasniti da ne tera po svom, kada mu je uvek to prolazilo. Verovatno ce mu se zestoko obiti o glavu jednom, ali on je verovatno u nekom fazonu, dok ide-ide....
    5 points
  26. Moćna Slavija koja će nakon 4 kola imati manje bodova od nas.
    5 points
  27. Sa te distance i pozicije golmana imas metar i po levo i metar i po desno koje su ne pokriveni. Samo moras da dignes glavu. Al da je digao glavu. promasio bi loptu.
    4 points
  28. Neznam dali sam ikad video levonog igrača na desnom beku. Ali dobro, verovatno se nikad ranije nije desila situacija da tim u ligu šampiona prijavljuje samo jednog igrača na poziciji. Specialan smo slučaj u više kategorija
    4 points
  29. Imaš 30% loptu u svom posedu pred svojim navijačima. Uz sve to 30 minuta smo bili sabijeni u svojih 20 metara. Kad se pojavi snimak ti mi nađi na tom istom snimku 5 situacija kad smo mi kroz pas izneli loptu, ako to uspeš ja ti platim ručak.
    4 points
  30. Bas sramotno igramo. I ove 2 sanse su vise plod neke slucajnosti. Milojevic se ponovo izblamirao sa sastavom. Ne znam sta je ocekivao da ce dobiti od nesretnog Jovancica.
    4 points
  31. Zadovoljan. Sad ce mozda dovesti pravo pojacanje.
    4 points
  32. Auuu Batler presisao Matis po ukradenim loptama, teski dani za namestaj iz Ivanjice
    4 points
  33. otišao na players, izabrao "all" i kliknuo na STL
    4 points
  34. Opet Filip na mala vrata (a kako drugačije?) na temi 😄
    4 points
  35. Dokaz da je u ovoj jadnoj zemlji nebo granica kad si beskrupulozan, pokvaren pa se jos i udruzis sa par slicnih ljudskih kusura.
    4 points
  36. Komentar sa b92 "Treba istraziti da li je on dolazio u Srbiju tamo '86"
    4 points
  37. Pic li mu materina salabajzerska!
    4 points
  38. Jos mu samo fali titula prvaka evrope i sveta da bude blizu Belodedicu. A to ce da bidne nikada a ni tada. Prestanite da se brukate.
    4 points
×
×
  • Create New...