Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/03/2019 in all areas

  1. Naravno da ću uvek kritikovati naše zbog Pecarskog i Trifunovića, ali vi tek niste normalni sa Simanićem i posebno Radanovim. Juče je bukvalno svaki njegov napad na koš biio nešto dobro za FMP, perfektan šut, kretnje, sve. Onda pogledam statse i vidim da momak na nivou sezone ima 20 ppg sa 80% za 2 i 60% za tri. Wtf?
    22 points
  2. Igracki prajm i uloga u ekipi su dva razlicita pojma. Evo u nasem konkretnom primjeru, Lazic mazi i pazi svoje tijelo, produzava svoj rok trajanja do 40-te, Radanov u punoj snazi, dostigao svoj prajm davno, ali ne dobija priliku u prvom timu jer nema prostora. Ne trebaju Simanic i Radanov (cak i Jovanovic ako je procijenjeno da je buducnost) da budu nosioci u EL, ali mogu da imaju dobru minutazu u ABA ligi bez ikakvih problema. Politika kluba bi trebala da gradi ekipu oko najvecih prospekta, da ih okruzi iskusnim igracima, i dozvoli im da sazriju u EL nosioce. Ne mozes ti izbaciti Radanova iz ekipe, a Simanica iz 12, i ocekivati da ce carobnim stapicem postati EL nosioci kada udju u prajm.
    18 points
  3. zato je nebojsin mali tu. njega ni nuklearna katastrofa ne moze da izbaci iz ritma. legendoglu
    15 points
  4. Da Brown nema problema sa povredom, da li bi Borisa i dalje pazljivo i strpljivo shvatao da je njegovo sjedenje na tribinama sve dio velikog plana?
    12 points
  5. Hajde da se dogovorimo da se ovakave stvari vise ne prenose ovde. Ne vodi nicemu u pogledu podizanja kvaliteta diskusije ili slicno, te se ukazuje kao nepotrebno.
    10 points
  6. Ako se igracka karijera produzila, samo znaci da igracev "prajm" duze traje, a ne da igrac dostize kasnije u prajm.
    9 points
  7. Laki! Na pogresnog se nameracili vesnini sportklub botovi.
    9 points
  8. Podsećaš me na onaj vic kada lik pusti Jehovinog svedoka na gajbu a ovaj sedne za sto i ćuti jer ne zna šta treba da se kaže u tom trenutku, nije nikad došao do tog nivoa.
    8 points
  9. pri tome, radanov se bas trudio u odbrani ono malo sto je igrao prosle sezone. jeste povremeno pravio lose poteze na temu ali je pokazao i da je sposoban i da je voljan daigra difens
    8 points
  10. Filip dao 14 a preko njega smo primili 20ak minimum. E sad zajebano kad mu poenterski učinak bude jednocifren, u odbrani je konstantan.
    7 points
  11. A dobar vam je bio kad je dao onu asistenciju za Djenku protiv Himkija ?
    7 points
  12. Lepo je nagradjen Simanic za partiju protiv Himkija.
    6 points
  13. Stigoše nas i sad kvazi trener uvodi Brauna da iščupa stvar a ovaj hladan sa klupe greši i sad će na njega drvlje i kamenje...
    6 points
  14. Nastavniče,moze Boriša malo na parket?
    6 points
  15. Nisu treneri nerazumni, nego nisu dovoljno hrabri da istrpe mladog igraca. Ne moze Tomic na preuzimanju prvog tima da izjavi kako ce od Simanica napraviti zvijer od igraca, a onda sljedece godine kad mu treba dati vazniju ulogu, pretrpa ga igracima na njegovoj poziciji. Iako Simanic ima neosporiv potencijal, nije mu vjerovao dovoljno da moze izgurati ni ulogu druge cetvorke, iako je imao dodatni osigurac u vidu Perpera i Davidovca. Radanov isti slucaj, imao je nekih veoma zapazenih utakmica u ABA ligi, i polako bi vec trebao da dobija znacajniju ulogu u prvom timu, a njega izbace iz ekipe totalno. Ocigledno nemamo jasnu strategiju kako potencijal da izgradimo u igrace i to se mora mijenjati. Kratkorocni plan kluba moze biti napad na PO EL, ali dugorocni treba da bude plan izgradnje sistema, kroz koji ce se nastaviti kontinuitet proizvodnje Gudurica. Od katastrofe sa Alimpijem (Jovanovic, Jankovic, Lessor, Ennis, Radicevic), pa sada sa Tomicem gdje Simanic i Radanov nisu planirani sa nekom ozbiljnijom ulogom, mi moramo da se okrenemo stvaranju EL nosioca, a ne kupovini, ako hocemo odrziv ozbiljan klub na duze staze.
    6 points
  16. Stvarno smo retardirani, svugde drugo bi Simanic i Radanov bili promovisani u nosioce a samo kod nas ih tretiramo kao juniore od 18god. Radanov in, Lazic, Covic out je no brainer.
    6 points
  17. Gudurić dominirao u skoku, Korkmaz šokirao Lilarda i dabl-dabl Hezonje Marko Gudurić je imao ne preterano zapažen učinak u porazu Memfisa
    6 points
  18. Izgleda Raša našao dobrog dilera.
    5 points
  19. Ljudi imamo konacno back up pleja! Odaziva se na Lorenzo Brown!😂
    5 points
  20. Koliko sam se puta zapitao sto mi treba u zivotu da me nerviraju guzonjin sin i guzonjini treneri. Da bar oce Laki da pusti specijal 5. i 6. epizode veceras da se opustim malo.
    5 points
  21. Ijaaao mali, vreme je za NBA
    5 points
  22. Novak svakako mora da udje u finale WTF-a. Cak i da Nadal ne igra u Londonu, opet mora da bude u finalu. U svakom scenariju je apsolutno neophodno da Novak bude u finalu, inace nema broja 1. - Novak pobedjuje sve u grupi, osvaja turnir pobedom nad Nadalom u finalu, koji je pobedio sve meceve u svojoj grupi - Nadal je prvi na kraji sezone. - Novak osvaja turnir bez poraza pobedom nad Nadalom u finalu koji je imao jedan poraz u grupi - Novak je prvi - Novak ulazi u finale bez poraza i gubi, Nadal ispada u grupnoj fazi - ako Nadal ima samo jednu pobedu u grupi, Novak je prvi - Ako bi obojica imali po poraz u grupi a Novak pobedio u medjusobnom finalu, Novak je prvi - Novak osvaja turnir sa jednim porazom u grupi, Nadal ispada u polufinalu a da je pre toga dobio sva tri meca u grupi, Novak je prvi sa 60 bodova vise
    5 points
  23. Zanimljivo sinoć u hali, iz više razloga. Prvo - za mene ponovo skandalozan minut ćutanja ubijenom navijaču. Doduše nije samo njemu, ali se to lepo uvilo da se i on pridoda pokojnoj gospodi za koju je i normalnije održati minut ćutanja. Klub nije ništa bolji nego što je bio, niti će napraviti bilo kakav iskorak u odnosu sa javnošću, sve je samo kozmetika. Drugo - neki majmuni na pet redova od mene su takve stvari izgovarali prema klupi FMP-a da me je bilo užasno sramota. Momci iz FMP-a ničim nisu to zaslužili, nikakve provokacije, krajnje sportski su igrali, all fine. Imamo idiote među nama, nevaspitane frustrirane idiote. Treće - što se same igre tiče, odbrana name je bila ko qrac, samo preuzmi pa da vidimo šta ćemo. Tomas dosta spava u odbrani, Zagorakis se pogubi, reket niko ne brani kad Mozli nije u igri... Sto propusta, što već postaje konstanta. Četvrto - u napadu se lopta uopšte ne kreće kad je Rade u igi, ili se makar sporije kreće u odnosu na to kakav je flow kad Žanis igra. Kad smo već kod Žanisa, sasvim solidno, keep going. Ne vidim da napredujemo.
    5 points
  24. Zato je tu mali sa instinktom ubice igre i hladnim graškom. Mama V ne podgreva za luzere.
    5 points
  25. Verovali ili ne, Tejic je danas upisao prvi skok u ABA ligi.🙆‍♂️
    5 points
  26. Tako je, i to je bilo sve. Sve cifre su mu pozitivne, ali ipak treba dovesti pleja za EL, ne sme da nas zavara ova više nego solidna partija. Veceras je kvazi trener sjebo Filipa. Protiv sam Filipa (kao igraca), od pocetka ali ovaj harmonikas iz Katrge, koji se trenutno vodi kao trener naseg KK, je drzanjem Filipa u igri do iznemoglosti, napravio medvedju uslugu sinku. Da ga je izveo iz igre na pocetku zadnje cetvrtine, Filipova rola nebi izgledala lose, sta vise. Ovako, napunili su nas preko njega, poceo je da ludi sa onim njegovim ulascima i tako reci zasrao dotadasnji kakav takav dobar utisak. Sto je vecina vas vec napisala, nama je pod hitno potreban trener! Covek ko da nije na mecu. Drzi neke petorke dok ovi ne popadaju, nema nikakav osecaj igre, tajming. Trazi time out, kad je Cibona vec napravila seriju 11 - 2 a uz to su jos i 2 napada omasili. Umesto da se razdere, da ih probudi, sapuce ko baba Kurana. Kad se konacno setio da vrati Lorenza u igru, mi mec uvodimo u mirne vode. Pravi mnogo gresaka i to u kontinuitetu. Ocigledno je da Lorenzu treba vremena, minut, dva, da dodje sebi. Obicno izgubi prvu loptu ili pogresi u dodavanju, ali brzo postize radnu temperaturu. Taman kad se razigra, ovaj harmonikas ga menja. Jebote nije on matori Gist ili Perper da mu treba odmor. On mora da igra 30 minuta, izuzev kad nabije licne. Drugo, Lazic igra previse. Ajd kad igramo protiv azdaja pa igra specijal. Ali protiv mrtve Cibone? Koga on to treba posebno da cuva? Ramljaka? Katica? O Dobricu i Simanicu da ne pricam. Dobro, nisu veceras nesto odigrali ali zasluzuju da se istrpe, pogotovu protiv ovakvih timova. Pa trpis sinka da te kanali 10 utakmica da bi jednu kako tako odigrao, a njih bencujes posle prvih gresaka. Pomislih u jednom trenutku (kada smo vodili 13 razlike) kako bi bilo pametno da stavi petorku Nenadic, Djenka, Dobric, Simanic i Jovanovic, da vidi kako bi to izgledalo za Kup i KLS. Ne, on drzi tvrdoglavo Filipa i tek kad je ovaj omasio tablu prililom prodora setio se da ga menja. Ne mogu vise iznervirao sam se ponovo. Izvinite na duzini posta.
    4 points
  27. 4 points
  28. 4 points
  29. Gavrilović je Tomićev đak definitivno. Izvede Sina iz igre za zadnju odbranu pa ga vrati za zadnji napad. Tuga jbt
    4 points
  30. Daj Dobrica umesto jebenog Lazica
    4 points
  31. Nisu ubacili u statistiku ni kad je ispratio Rebeca I sprečio ga da primi loptu. Ali zato je taj isti Rebec 3 puta bio sam kao duh pri sutu za 3,pa kod rotiranja je svaki njegov igrac bio sam...do ujutru mogu ovako
    4 points
  32. Upravo suprotno ce se desiti i desavati.Dobice veliku minutazu jer rasturio je veliku cibonu pre samo par dana,to ste zaboravili? Hehe
    4 points
  33. Gavrilovic se ne moze ni nazvati trenerom...Nastavnik fizickog vaspitanja...
    4 points
  34. Preovladava mišljenje da je Boriša dobio šansu jer je Tomić otišao a u stvari su D. Braun i Faje bili povređeni, tako da je Simanić ostao jedina četvorka u timu. To sam objašnjavao nekolicini kolega posle Himkija. Sad se Faje oporavio pa ćemo videti koliko će Boriša igrati u narednim utakmicama.
    4 points
  35. Jenkins nije plej. a govnar ne da nije plej, vec nije ni kosarkas. jos nesto nije jasno?
    4 points
  36. Mogli su da dovedu Manola Santanu da odspava malo u sedecem polozaju, nedostaje mi
    4 points
  37. Otišao na sajt kluba da vidim ko tamo sedi u upravi, ko je predsednik, direktor, ko kuca ove gluposti. Imaju ukupno 2 čoeka A stoji i izveštaj sa jučerašnje utakmice. Citat:
    4 points
  38. Jeste za Love, idu deca tamo gde će im biti bolje, ne smemo ih zadržavati, niti im zameriti. Srećom, svet je mali, lako se putuje, komunikacija je moguća svakodnevno, nama nije isto kao da su tu blizu, ali, oni nisu dužni nama nego svojoj deci, zbog sebe i svoje dece i odlaze. Neka im je sa srećom.
    4 points
  39. jbg, zivot je nekome majka, a nekom maceha je majka vesna covic
    4 points
  40. Da sam ja na vlasti ti ne bi imao zasto da se zalis ni na forumu, ni u realnom zivotu jer bi ziveo normalan zivot. Izes mene naivnu kad nisam shvatila da ovde pise samo vlast i oni koji bi da budu vlast. Ostali mrs u cosak da cute i smrde.
    4 points
  41. Marin je najbolji igrač koji je igrao u Srbiji u ovom veku, pored Nemanje Vidića. Teško da ostali mogu da mu priđu. Izdanak nemačke škole, reprezentativac, medalja na SP...O čemu mi pričamo?
    3 points
  42. Ne moze Nebojsa da resava trenera, brani FMP saopstenjima od nevaljalih komsija sto im dobacuju. Tesko na toliko frontova...
    3 points
  43. Imam i ja jednu molbu... Draftovao sam ova dva NesreTnika iz NYK. Te ako mogu da draftujem njih dvojicu + da Mi dekretom dodelite Mayersa, snimio sam ga pre Wini-eeeeJA 😴
    3 points
  44. Veprina ne izlazi iz igre. Pun mi je kufer vise ovih trenera asistenata aka gazdinih ceduljasa.
    3 points
  45. Treba nam plej pod hitno. Laza je višak. On i ćufta direktor i zamenik direktora sportskog centra FMP .
    3 points
×
×
  • Create New...