Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/17/2019 in all areas

  1. Avdija, jedan od heroja iz detinjstva. Uz Milićevića, Slobodana Nikolića i Guzu Jankovića... Jedno od najranijih sećanja na detinjstvo, košarku, KKCZ.. I uvek tako neka toplina oko srca, kada god pročitam ili čujem nešto o njima. Plima pozitivnih emocija. Nije bilo mobilnih telefona, ustvari i fixni su tek tada ulazili u široku upotrebu. Na TV-u dva kanala, dobio sam video rekorder i pokazivao ga drugarima kao svetsko čudo.. Živeo sam pored košarkaškog terena i tata mi je tada kupio tigar košarkašku loptu koja se bukvalno izlizala od preteranog korišćenja. Pričao sam ranije o Šestiću, članku u Tempu i dečjim suzama. Kasnije su došli Pixi i novi heroji. Kaseta Krvavog sporta iz video kluba se verovatno izlizala kao ona košarkaška lopta. Izgleda da se dosta omatorilo ali kada neko kaže Avdija to nekako blagotvorno deluje na moje neuroreceptore. I dalje se javi neka toplina, pogled za trenutak odluta a sećanje oživi, kao film kad na videu pritisnemo "play", i ređaju se slike iz detinjstva, prvi koševi, lopte, dečji heroji..
    34 points
  2. Najgora košarkaška utakmica koju sam gledao u EL možda ikad. Tomić je lud čovek. Makabi izgleda očajno takođe a i verovatno su se prerano opustili videvši da smo mi skroz impotentni, ali oni me ne interesuju. Zvezda igra kao kurac. Ovi kvalitetniji neće, ovi limitirani ne mogu. Na kraju smo imali timskih 11 asistencija i 19 izgubljenih lopti.
    13 points
  3. Jbn botovi su najodvratnija sorta ljudi, prodali bi rodjenu majku
    13 points
  4. Ovog Kuzmanovića bih polio kofom govana kad bih imao priliku.
    13 points
  5. Gore po nas nije moglo, em ćemo da izgubimo utakmicu em će da ispadne da nas je ovaj nesposobni vratio
    10 points
  6. Filip nas trpa non stop a nije bivši niti ima nameru uskoro da bude.
    10 points
  7. I meni je ovo palo na pamet, a onda sam se setio da je Jovic došao kao reprezentativac, a Covic kao rekreativac. Uvidjas li razliku?
    10 points
  8. Tomic i Covic me podsecaju na film Ko to tamo peva i Pavla Vujisica i sina mu Miska koga tumaci Aleksandar Bercek. Jel verujete vi da je moj Filip igrao 35 minuta protiv Reala i dao im 20 poena vezanih ociju....a ne verujete... e sad cete da vidite... Ma svi ti verujemo samo nemoj vise molim te...
    9 points
  9. Nesto mi se cini da ce krivica uskoro biti svaljena na Derika Brauna.
    9 points
  10. Ko nije imao tigar loptu taj nije živeo u Srbiji osamdesetih. Ja imao i košarkašku i fudbalsku. Kad te napucaju na fudbalu ostane ti ocrtana lopta sat vremena sa fudbalskom mi je stigao prvi Zvezdin dres u kompletu sa šorcem. Kad sam dobio košarkašku glumio sam Sabonisa na košu okačenom na drvo ispred kuće. Sećam se da mi je tetka prišivala Zvezdin grb na yassa crvenu trenerku sa belim prugama. Imam negde sliku u toj trenerci sa univerzalkama na nogama
    9 points
  11. u petak grande NBA najava (moguće iz dva dela), Edin i Ivan u onaj tamo petak Šarenac - ovo je snimljeno danas i stojim vam dobar da je prilično zabavno.
    9 points
  12. potpuno je okej smatrati da je neko staromodan, nekompetentan, da je izvalio glupost ili napravio glupost. potpuno je drugi par cipela napisati da je taj neko ludak koji..blabla a njegov x-saigrač i saradnik kriminalac zato što volimo tako danas bez pokrića da tvrdimo krupno & radikalno. tako nastane kurir-informer narativ a kada ti @Død koji je moderator takav post lajkuje, onda se zapitam postoje li ikakvi parametri ovde kao što rekoh 100x sama izjava je glupa do bola. jokić i dončić su baš primer igrača koji bi u svakom vremenu i svakoj velikoj ekipi imali svoje značajno mesto. što se tiče igre sa dva centra, pre prvenstva sam pisao da bi to bila svojevrsna jeres, što zbog jokića, što zbog činjenice da se tako danas veoma teško igradobar basket u kontinuitetu. probao je to coach pop u spursima, probali su neki mlađi i moderniji, probaće i 76ersi ove sezone sa embiidom i horfordom. naravno, trener se odlučuje na neke opcije ne obavezno zato što ih voli, već zato što određen profil igrača ima na raspolaganju. što se tiče reprezentativnih takmičenja, probao je to ne tako davno i scariolo sa repkom španije koja je bila jača od ove naše u septembru, gde su braća gasol igrala zajedno na terenu, pa to nije bilo dobro. baš puno toga treba da se poklopi u današnjoj brzoj i floor spacing igri da bi to funkcionisalo kako je zamišljeno. ja definitivno nisam fan takvih opcija.
    9 points
  13. Zar nas nije Fića uveo u EL? Dogovorite sa tamo.
    8 points
  14. Jebeš mi sve sešću u auto i izvuću ovog Kuzmanovića iz kabine i nalupati ga kurcem da zaćuti jednom više
    8 points
  15. Ako može pojašnjenje, šta je loše u sportskoj saradnji bilo koga s bilo kim, država, nedržava, naroda, ljudskih bića...? Koliko sam shvatio, nije Pero Antić potpisao isporuku topova i pušaka Kosovu, nego će se igrati neke košarkaške utakmice i učestvovati na seminarima za trenere.
    8 points
  16. Kuzmanovic i Plavsic komentarisu lose igre Odza i D. Brauna, a tatinog sina nista. Jbt, kakav smo narod uvlakacki
    7 points
  17. Realno gledano, Ficko nam je podario sut za pobedu.
    6 points
  18. Kad ti neko bude rekao ono što zaslužuješ za ovo što radiš verovatno će dobiti ban. Ja ću te samo staviti na ignore listu kad sednem za računar.
    6 points
  19. A sto onda idete na kzs, ne razumem? Ako mozete vi novinari da pohvalite kad ekipa igra dobro i da konstatujete ocigledno mozete valjda i da pitate neku stvar koja se nece dopasti sveznajucim trenerima a priznacete zanima vaskoliko kosarksako pucanstvo?
    6 points
  20. Nas samo Olimpijakos može da spase, ako pokupi ovu poltroncinu sa klupe
    6 points
  21. Čekaš ceo dan OVO. Živote, tanjiru govana.
    6 points
  22. ne znam kako je ostalim bligasima ali ja sam ponosan ko mi je komesar.
    6 points
  23. jowanitza aka ne znam gde je forum
    6 points
  24. ne idem ja nigde iz b sad kad je otisao zvezdinho jesi lud. da citam ove gluposti svaki dan. u b ligi kulja ekipa
    6 points
  25. Bolje je raditi na 60 nego na 30. Secam se da je prosle godine u B bas bila frka sa vremenom kod nekoliko pikova.
    6 points
  26. treba se prvo lepo zahvaliti "novinarima" koji to potenciraju kao udarnu vest a realno koga zabole da li kosovo i makedonija igraju košarku međusobno. Za neinformisane igraju već godinama zajedno u FIBA takmičenjima ,t u su još Bugari, crnogorci i rumuni koji zvanično ne priznaju Kosovo ali igraju tu ligu( balkanska valjda)
    6 points
  27. Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER Otac bio kapiten Zvezde, sin sada IGRA protiv crveno-belih: "Nisam verovao" Naslednik nekadašnjeg lidera crveno-belih biće u sredu rival ekipi Milana Tomića. "Bolje tako nego da smo igrali jedan protiv drugog". IZVOR: MN PRESS Gostovanje Crvene zvezde Makabiju u Tel Avivu (četvrtak, 20.05) biće specifična utakmica za Zufera Avdiju (60). Nekadašnji košarkaš, koji je čak deset godina nosio crveno-beli dres (1979-1989), dočekaće da uživo gleda meč u kojem će na jednoj strani biti njegov nekadašnji klub, a na drugoj ekipa čija je domaća zvezda njegov sin, Deni Avdija 0 Bivši reprezentativac SFR Jugoslavije (69 nastupa) živi u Izraelu od 1990. godine, stanuje u Hercliji, vodi košarkašku akademiju i direktor je tamošnje sportske hale. Naravno, uz to prati razvoj svog sina, velikog talenta kome odavno predviđaju ranu selidbu u Ameriku, u NBA ligu. Minulog leta, Avdija junior predvodio je reprezentaciju Izraela do titule šampiona Evrope u uzrastu do 18 godina, a ova sezona biće prilika da taj talenat pokaže i na evroligaškom nivou. Za sada se još nije "upisao". "Za prosečno devet minuta, Deni je šutnuo tri lopte, retko je i dolazila do njega. Ali, treći je po broju rampi u Evroligi. Važno je da igra u prvenstvu Izraela i da stiče samopouzdanje", rekao je Avdija za "Sportski žurnal". Upitan za meč Makabi - Zvezda, on kaže da je pričao sa sinom o tom duelu i da Deni zna protiv koga će igrati. "Rekao sam mu, mada on to zna. 'Tata ti je bio kapiten Zvezde', nisam verovao da će moj sin zaigrati protiv nje. To je kuriozitet duela Makabija sa Zvezdom. Bolje nego da smo igrali jedan protiv drugog". Crveno-bele će posetiti u hotelu. "Otići ću, naravno, mada nema ljudi iz vremena mog igranja u Zvezdi. Osim Nebojše Ilića, sa njim ću se družiti". Njegov sin, Deni, počeo je svoju drugu sezonu u seniorskom timu. "Ima ugovor, ali u slučaju ponude iz NBA - može da ode. A naredne godine izaći će na draft, po prognozama biće u prvih pet, u 10 sigurno".
    6 points
  28. Bili, Djenka, Lorenzo zbirno 1/23 sut iz igre. Sa Davidovcem 1/26. Mnogo je kume.
    5 points
  29. 5 points
  30. Jbt Đenka i Bili šut 1/16. Neverovatno jbt. Jebeno neverovatno.
    5 points
  31. Milan Tomic je sve utakmice kod nas sa izuzetkom PO Aba vodio katastrofalno, uspeo je da mi u kombinaciji sa Covicima ubije zelju da gledam ovaj bezlicni tim. Kako vodi tim, mogli smo da ustedimo milion eura na pojacanja jer covek igra sa proslogodisnjom ekipom. Sa jebenim Nemanjom Gordicem na pleju bi imali 3-0 skor.
    5 points
  32. Uzasno los osecaj za izmenu ima Tomic, uzasno. Covic je imao svoju "basket rollu" u kojoj smo se bolje snasli i cim je krenuo da brljavi, trebalo je da izadje. Ne, on kao da je jedva cekao da "kaze" - Vidite da sam u pravu. Ako nesto ne podnosim, to su pizde
    5 points
  33. Pored ovakvog hrkljusa od kosarke koji smo igrali veceras, najgore sto nam se moglo desiti jeste da izgubimo posle produzetka a da smo prakticno imali sut za pobedu... Mislim da ce mi zauvek ostati urezana u secanju petroka sa prakticno bez i jednog krilnog centra i centra - Covic, Jenkins, Beron, Dobric, Davidovac.
    5 points
  34. Jbg, Beron je ono morao da ubaci.
    5 points
  35. Kako Kuzmanovića da stavim na ignore listu jebem te živote i stručnom izdrkantu ko te postavi tu smaraču tupavi
    5 points
  36. Jbga Bili, otvoren šut. Cufta mu je ovo stvarno lepo stvorila. Djenka još jednom pokazuje koliki je car, kako rilja odbranu bez predaha. Postuju ga 15ak santima visi igrači, i ko zna koliko tezi, i ništa mu ne mogu
    5 points
  37. Stvarno bi neki ljudi trebalo da porazmisle kako se izrazavaju...zadrzite malo taj kocijaski recnik za svoj dom i ukucane...ne moramo bas da citamo ovakve gadosti...
    5 points
  38. Suze radosnice u porodici Čović.
    5 points
  39. Ocigledno je da njegovo bitisanje na ovom topiku je vezano samo za botovanje oko juniora.
    5 points
  40. Djoletovo mentalno stanje dovedeno u red. Spisak u 1. postu kad se kompletiramo. Kaze djole da ne moze vise da se podesi 45, ako bude tako onda 60, da bude bitna i fizicka sprema 😄
    5 points
  41. 5 points
  42. E da, nek pita neko koliko nas je i kad je draft, nije dugo bilo to pitanje.
    5 points
  43. Ovo su lige od 20 timova, naravno da je bolje 60 sekundi da se bira. Nije da u kasnijim rundama bude ocigledan izbor, pogotovo ne po jebenom espn rasporedu gde penzionisane igrace nadjes vise rangirane od zivih&zdravih. Ako nadjes brze, sigurno neces da cekas svih 60 da prodju.
    5 points
  44. lepota pobeđuje, makar u tim malim sitnim životnim minijaturama : i plus one 4 the crazy eyez
    5 points
  45. Ti si bas bezobrazan, umesto da se umiris,, iskoristis to da nisam tuzibaba i trazim neke kazne, ti jos pokusavas podjebavas. Samo da pitam jel zna neko kako mugu PM poruke sa starog foruma da se otvore, posto nesto ne mogu, evo sa novog. Nisam planirao da javno stavljam nista al kad si brate toliko bezobrazan, umesto da cutis evo. To je posle odluke da igram B ligu, posle je iskrslo ovo sa Xpertom iznenada da imam odresene ruke. Takodje tuzilastvo ako nesto sumnja moze da otvori sve moje PM poruke. Nemam sta da krijem.
    5 points
  46. Filip može da nanese štetu makabiju samo ako se zaleti i nabode glavom Hantera u jajca.
    5 points
×
×
  • Create New...