Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/08/2019 in Posts

  1. Cek sad....hocete da kazete da numeracija sezonske za sediste u Areni nista ne znaci?Nas 8, ukljucujuci i dvoje dece, otislo i kupilo sezonske sa numeracijom jedna do druge, da sedimo svi zajedno, da dodjem ko gospodin covek max 1 h pre utakmice, i da imam svoje sigurno mesto, a sad mi kazete da cu morati svaku tekmu da se svadjam pred decom sa nekim genijalcima, koji misle da je numeracija karte obicna sprdnja? Nemojte bre da budete indijanci, jesmo banana drzava, ali mora bar neki osnovni red da se postuje.Ortak radi do 18h i jedva stize na tekmu, i sad bi ja trebao zivotom da branim njegovo numerisano i kupljeno mesto?😤 Za utakmice u Pioniru nema numeracije mesta, vec samo tribine, i tamo kapiram situaciju, ali cemu onda sluzi u Areni kupovina numerisanog sedista?🤔
    8 points
  2. Nacionalne države (u smislu u kakvom se percipiraju na Balkanu) su zlo. Samo toliko. Koje i čije god da su.
    8 points
  3. Škripa patika, skidanje junfa sa Arene, iscjeliteljska ruka Mise Tumbasa na Rasi, vintage Novica, Duh sa sekirom, sundjer bob obruci i prvi put sa ocem na jutrenje (al o tom neki drugi put) su moji utisci.
    7 points
  4. Sto je mnogo - mnogo je! 🙂
    7 points
  5. Ova naša dva invalida podmazala točkiće na kolicima
    6 points
  6. S:Dobar dan Hagard i prijatelji: dobar dan S : mi se izvinjavamo, ali sedite na mestima Gospo|ini i mojim, pa ako bi ste bili ljubazni da se pomerite. H&Friends: al mi smo drugari i mi volim da sedimo zajedno S: stvarno mi je žao, ali sedite na našim mestima. Naravoučenije ove priče: kupite zajedno karte za ista mesta i to je to, a ne da se organizujete metodom: E IDE LI KO DA GLEDA CZV VEČERAS OĆEMO ZAJEDNO?
    6 points
  7. 6 points
  8. Nema tu nikakvog vračanja, prosto sam dovoljno gledao košarku da prepoznajem ove stvari. P.S. ESAMREK'O?! 😄
    4 points
  9. 4 points
  10. Gde ovo pomenu, podseti me na jedan vic... sad će me banuju, al jebeš ga vredelo je
    4 points
  11. https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/224958/Novosadski-taksisti-krecu-u-proteste.html Da se vratimo na prave teme... Hehe Kreću i novosaCki taksisti u proteste. Neko reče da su super, jeftini, blabla. Cene verovatno jesu ok, u odnosu na Beograd pogotovo. Ali nije mi jasno što se oni bore protiv linijskih taksista. Pre bi gsp trebalo da se bori protiv njih. Od NS do Futoga bi te običan taksi izašao 1000 din. bar, a linijski sedi pa čekaj dok se napuni, ali ti vožnja bude 150 dindži(buska karta 135, a truckaš se duplo duže). Glavu dajem da bi 99% korisnika linijskog taksija pre išlo peške 10-15km do Futoga nego uzelo običan taksi. Hoću da kažem da im ne kradu mušterije. A mislim da isto imaju tx tablice i sve ostalo, samo što ne pale taksimetar. Što npr. nisu protestovali protiv divljaka, raznih Delija ili Belta (umesto Delta taksija), Crveni line(umesto Crveni taksi) i sl. divljih naziva taksista. I još ti divljaci okupirali ž stanicu (odnosno i autobusku), pa naplate do Futoške pijace ili centra 1500 dindži. Moram ljudima pola sata da objašnjavam koji taksi da uzmu kad mi neko dođe u goste. Verovatno slična situacija kao za Bg aerodrom. A da sam se vozio sa svakakvim taksistima, jesam. Koliko samo imam snimaka što sam snimao neke zanimljive situacije. Tako da ja uglavnom koristim samo u Crveni taksi, uvek je čisto, dobra kola i uglavnom pristojni vozači. Jedna pričica... Drugar jednom juri na trening i hvata neki taksi. I taksista od onih klasičnih šalabajzerskih priča, "je l' jebuckaš, ima l' pičaka", dođe do toga da se istripovao i krene da napada drugara što mu je ovaj kao karao ćerku Danijelu. 😄 I još lik zaključa kola. Drugar krenuo da lupa po staklima i da l' je njega malo puko i izađe nekako...
    4 points
  12. Srbi sa Kosova imali su političkog lidera koji je davao i izjave na.albanskom ali je smetao "pregovaračima" i ubili su ga bez pardona.
    3 points
  13. 3 points
  14. Drugo poluvreme milinica
    3 points
  15. @SteveFrancis#3 Znas sta ti je ciniti. Jebiga.
    3 points
  16. E ovo je Partizan koji zelim da gledam!
    3 points
  17. Dragi Pavaroti, razumem jos kako, nagomilao sam iskustvo i znanje. A i godine. Nije stos u nerazumevanju, nego u pesimizmu i svesti da cu kad-tad umreti. Lepo je videti entuzijazam i nadu da ce se stvari promeniti (na bolje), ali to je za vas mladje. Ja sam usao u 7-mu deceniju zivota i ubedjen sam da se u Srbiji (ako je ovo jedina alternativa AV-u) nista nece nece znacajno promeniti dok sam ziv. A posle - hebe mi se. Svako dobro, stari moj, zelim ti srecu, izbori(te) se za boljitak. Ja cu samo gledati.
    3 points
  18. Nije meni upuceno, no trazi komentar. K'o prvo, meni ni u dzep ni iz dzepa, zivim daleko. Pratim i brinem samo zato sto imam familiju tamo, a oni osete. Ali svejedno, i ja (citat) "popljujes bas opoziciju..." mada sam i sam (opet citat) "kontra pickoustog". Zato jer samo bivanje "kontra pickoustog" nije kvalifikacija ni za sta. Treba ponuditi alternativu a ne Kurta/Murta zamenu. Npr. da je lider nekakve organizovane (oko zajednickig ideja i predloga) opozicije Zarko Korac, "navijao" bih. A zasto nije? Zato jer je i prof. Korac video da razumni program vecini biraca Srbije ne znaci nista i on nema sanse, pa je digao ruke od corava posla. Jbg, i najvecem don Kihotu na kraju dopizdi borba sa vetrenjacama. Ovako, gledanje politicke scene u Srbiji je meni kao i gledanje rata crvenih i crnih mrava u basti - na par minuta zanimljivo, ali iskreno necu ni jedne ni druge.
    3 points
  19. Nije to do strima, to je takva utakmica.
    3 points
  20. Aman vise covece, ovo je topic o jebenoj opoziciji! Prestani da napadas i etiketiras svakoga se javi da napise koju o opoziciji na temi koja nosi naziv, Srpska OPOZICIJA - istine i zablude!!! I sta koji muski polni organ ima dobro da se kaze za njih, pa da tvoji napadi budu koliko toliko opravdani!?
    3 points
  21. Mene Lorenzo po gradji kontroli lopte i ulazu podseca na Aarona Dzeksona...
    3 points
  22. Bobme, ne kontam ove kladioničarske procene. Naročito ako ne bude igrao Tomas, očekujem tekmu na guzove.
    3 points
  23. 3 points
  24. Ponovicu, Evroliga je insistirala na numeraciji i postovanju iste. Da se pita uprava nikada ne bi ni uvela numeraciju, jer njih zabole za sve sto je u uredjenim drustvima normalna pojava. Otuda i nisu obracali paznju da obaveste javnost o numeraciji, jer je njima svejedno. Haoticnih situacija i prepiranja u Areni ce biti sve dok se ljudi ne naviknu da moraju postovati numeraciju.
    3 points
  25. # Team User Country 1 Dondarion @Uti Serbia 158 2 Yugoslavia Slavs Montenegro 156 3 Buntovnici 13 @Romantik Serbia 148 4 Ćokijevi otpadnici Decembarski. Serbia 147 5 TNT DelPiero7 Serbia 142 6 MetalHeads @MetalHead Serbia 139 7 bekrinjo bekrinjo Serbia 138 8 Hustle & Flow Milosh Montenegro 130 9 Šaneri Grunf BiH 128 10 Krka 7 aljosa8 Slovenia 127 11 Mozambiqian beach bar Stondisha Serbia 124 12 KK Crazy Bulls Matador Serbia 122 13 Tigers Princeton Other 120 14 Anagastum negro Serbia 119 15 Atlanta Dovla Serbia 118 16 daretovi prevaranti 3 dare.. Serbia 118 17 Conquistadores contador54 Serbia 116 18 Civas Civas BiH 115 19 crno-beli uvrnuto Serbia 114 20 sigust pavijan Serbia 114 21 Realni Realni_1 Serbia 111 22 Brigate1994 ZecaCZBG123 Serbia 108 23 KK Žitkovac Gio Serbia 104 24 The Onions OnionKnight BiH 102 25 Darko team MrBingulac Serbia 99 26 Pajseri mfmilan Serbia 94 27 SportskiPozdrav SportskiPozdrav Serbia 92 28 Nowhere fast Død Serbia 88 29 Cutters Knipex Serbia 88 30 Perfekcionisti XPERT Serbia 87 31 KK Zozon mmajstor Serbia 79 32 Lakijevi puleni Laki21 Serbia 78 33 KonstantinusHelenik DusanNis Serbia 77 34 KK Ibar Denism Montenegro 73 35 LMF matic94 Serbia 66 36 Markomani marejosip Serbia 64 37 Referenti Referent Serbia 64 38 Dilat Larat petrovici Serbia 49 39 Ulpijana Blefer Serbia 0 Da ne idem i tagujem sve 🙂 Cestitke @Uti za pobedu u ovom kolu! Dobar start.
    3 points
  26. Znači Kosovo da bira Tačija i Haradinaja jer Kurti ne odgovara Vučiću? Svakakve bot formulacije imali smo prilike da pročitamo ovde, ali da će na Kosovu biti novi izbori jer AV nema sagovornika u Kurtiju koji je operisan od ratnih zločina i neumrljane prošlosti... Kolko boli odjebavanje srBske liste da je to strašno, ali strašno. Ako i treba da boli, tek će da boli kad krene bežanija odozdo Radojičića, Veselinovića i sličnih Rakića....
    3 points
  27. 3 points
  28. ja ne znam, nas komsije jesu dobile u derbiju, ali moglo je da bude prvo 0:1 I pitanje je da li bismo uopste I igrali nereseno, a tek izgubili. dali su nam dva gola, jesu bili bolji, ali nije da su nas razbili. uopste mi nije jasno odakle ovoliki hajp po novinama kako oni igraju ne znam kakav fudbal, mnogo bolji od nas, a mi ovamo usli dva puta u LS I pobedili Liverpu I Olimpijakos sa +2. cak moze I da se kaze da smo igrali solidan fudbal sa Bajernom 70tak minuta u gostima, a oni su nakog toga dobili proslogodisnjeg finalistu LS 2:7.
    3 points
  29. Rade waxes the floor.
    2 points
  30. 2 points
  31. Dobar je Haggard, sta kaze naravno da cemo gledati zajedno
    2 points
  32. prijatelju, Zapadu treba granica i diplomatski odnosi izmedju Srbije i Kosova... ko će to da sprovede ne interesuje ih toliko. Vučić i Tači, ko to ne vidi ja mu pomoći ne mogu, igraju igru čekanja i boli ih stojko njima nije u interesu da se reši pitanje nezavisnosti Kosova jer onda moraju da rade nešto realno... evo ga ovaj naš dramoser za 7 godina ništa nije uradio... Tači pred izbore uveo carinu 1000% on je kao Kosovski nacionalista i bori se protiv Srbije, pecoli nije cenzus prešao, Čeku je u Hagu.... jednom rečju Kosovo je otišlo napred u odnosu na devedesete... mi čekamo nešto sa Vučićem Dačićem i ostalim Vulinima i Krkobavićima... e sad nateraj ti narod kosova da se vrati nazad i da bira ove nesposobne jer su Srbi izabrali nesposobnog... a u opoziciji još nesposobniji koji pišaju uz Evropski vetar....
    2 points
  33. @Ulicni basketas ocigledno nisam ispratio u toj silnoj hiperprodukciji postova... ali jesam za stepeniste! 🙂 Mozes li mi oprostiti?
    2 points
  34. Sa inch to cm onlajn konverterom.
    2 points
×
×
  • Create New...