Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/12/2019 in all areas

  1. Svaka čast Vučiću, tekma sa Amerikom tri dana pre roka!
    32 points
  2. 23 points
  3. Obećao si, majstore, obećao i ispunio. Beskrajno hvala...
    23 points
  4. Zao mi je sto ne uocavas razliku izmedju onoga sto je radio Milosevic i ovoga sto cini Vucic. Milosevic je bio autokratski predsednik koga je malo sta interesovalo van licne vlasti. Aca Srbin je full package diktator,vodja cija je ambicija da mrakom prekrije svakoliku slobodu u drustvu. Pa tako na svojim kzs on "vodi rasprave" sa pozorisnim rediteljima, saziva ponocke na kojima postavlja uprave klubova,odredjuje im budzete,"gradi" stadione,delegira politicke komesare u organe upravljanja sportskih organizacija kakav je bas KSS..tako da postovani Haose - ne smara ova prica i ne sme da pocne da smara! Jer ce pod ovima biti samo i jos gore. (iskreno zalim sto sam ovakav post morao da ostavim na ovoj temi. fali Vox na pdf sport definitivno)
    23 points
  5. Očekivanja javnosti su u toku utakmice porasla i naši se loše nose sa time
    21 points
  6. Reko' da bachim oko na konf za stampu, osta' ukljucen auto generated cc kad ono Vasa: Sent from my SM-G965U using Tapatalk
    18 points
  7. I ako je nekad bilo boga, on je procitao ovaj post mmajstora i odlucio da se detonira.
    18 points
  8. 17 points
  9. Mogao bi umesto što troluješ reprezentativnu temu sa Popom i prepucavanjem sa dekkardom, da nam daš svoje rezime Saletovog vodjenja ekipe, sa posebnim osvrtom na jedine dve ozbiljne utakmice koje smo igrali, protiv Španije i Argentine. Mislim da smo posle mesec dana odbrane Saleta i pravdanja svakog njegovog poteza, zaslužili da čujemo tu analizu. Živ nisam da čujem šta je pošlo po zlu i da li ima i njegove krivice za ovaj neuspeh osim krivice igrača kako si juče pokušavao slikovito da predstaviš sa Nemanja Bleijica i sličnim postovima.
    15 points
  10. ukratko - kosarka je igra u kojoj pobedjuje onaj koga useru trojke
    15 points
  11. -Pomaže Bog. -Bog ti pomogo Stive.
    15 points
  12. Ljudi, ovo je samo igra. Pa i te naše zlatne reprezentacije su se neretko volšebno provlačile. Jedna lopta često odlučuje između pobede i poraza. Nemamo tapiju na vrhunske rezultate. Igra se dosta promenila, u svakom slučaju je sada globalno popularnija, a naročito u ozbiljnim EU zemljama. Smešno mi je tražiti neki dublji, politički kontekst vezano za poraz u kome te natamburaju Skola i Kampaco.
    15 points
  13. Beskrajno sam tužan i ponosan na ove momke. Bogi je došao toliko spreman i odlučan da je stvarno da zaplače čovek kad ga vidi.
    14 points
  14. Ovo je tvoj prvi post na tu temu. Elem, protiv Angole najviše je igrao Jokić 22.22, Bogdan 19.42. Protiv Filipina najviše Vasa 23.38, niko preko 20, Bogi 18.02. Protiv Portorika najviše Luča 21.55, Bogi 20.15. Ja stvarno ne znam kako ti drugačije zamišljaš odmaranje igrača tokom tri od prve četiri utakmice na turniru,, kada ujedno treba i da ih uvedeš u takmičenje i ritam za preostala četiri meča. Kakvo crno poređenje sa 82 utakmice u NBA tokom sezone i odmaranje nosilaca koji svakog drugog dana giljaju 35+ minuta. U ovom slučaju to im je bukvalno lakši trening. Veći fokus imaju kada se na treningu spremaju za bitan meč nego na ovakvoj utakmici nakon što povedemo 20 razlike nakon 1/4. Da li je veći napor Bogdanu da se istrči 20 minuta protiv ovakvog protivnika ili da šutne 1000 lopti nakon bar sat vremena treninga? Pa njega su čekali da završi šuterski trening da bi krenuli na put. Da je on crkao pre dva dana ne bi danas mogao da prangija 30 minuta, koliko god da nije bila megabitna utakmica. Ipak su ga jurili Ameri po celom terenu. Svašta se može staviti Saletu na dušu u vezi vođenja ekipe na SP ali priča da je umarao glavne igrače prtiv slabih protivnika je wtf.
    12 points
  15. Na mene će trajne posljedice da ostavi to koliko je on bio spreman da sada naplati sve dugove iz prošlosti...
    12 points
  16. Ja se i dalje nadam da cemo mi danas odigrati tekmu na nivou renomea ove ekipe. Ne znam zasto i ne znam cemu bi to sluzilo, ali evo trenutno zivim za to.
    12 points
  17. Mislim da smo mi pre svega podbacili zbog očajne odbrane, pre nego zbog napada, Škripalo je i u napadu, da se razumemo, često su birana pogrešna rešenja, bežalo se od odgovornosti ali odbrana nikad nije bila ovako tragično loša, strana pomoći nepostojeća.
    11 points
  18. Prevrnute planine oko nas su nemi svedoci tvojih bravura.
    11 points
  19. DOBILI SMO AMERE NA GODISNJICU OD NAPADA NA SVETSKI TRGOVINSKI CENTAR! :brise rts iz tv kanala i nikad ga vise ne pali:
    11 points
  20. dame izvinite, kometar jednog druga morao sam
    11 points
  21. Jeste razigravanje, ali prija pobeda, ne dobijaju se Ameri bas svaki dan. Malo da se ispere gorak ukus.
    11 points
  22. Greg besan zapalio u hotel i brze bolje izvadio iz kofera nagradu za najboljeg nba trenera da si povrati samopouzdanje nakon ovog fijaska. 🙂
    10 points
  23. Nisu tu stali „Orlovi“ pa je ubrzo razlika bila i „plus 18“ (23:5), da bi u finišu četvrtine Nemanja Blejica pogodio trojku za nestvarnih 32:7 na semaforu. Iz teksta u Danas-u. 😶
    9 points
  24. Pa sutra da ga zadavi, a prekosutra mirno da igramo 🙂
    9 points
  25. Slaviša došao da vrati svoju titulu
    9 points
  26. Jbt, komentari na nivou farme. Juce ravna linija, kurac palac, a ostrili se kolcevi za nabijanje da je pukla bruka razlika. Kako je nekim cudom to izostalo, daj onda deri po rts-u. Sto se mene tice, ok nismo srusili sve mostove medju sobom, ali da postoji velika razlika u pristupu i odnosu medju igracima nije upitno. Na sta ce to izaci vidjecemo.
    9 points
  27. Učinak koji sam očekivao maltene i od Bjelice i od Jokića, nisam dobio ni kad im se sabere isti.
    9 points
  28. Kako se prednost topi sve ce biti bitnija utakmica
    9 points
  29. Sada kada Sujeta dobije Grega (najboljeg trenera na svetu) automatski on postaje najbolji trener na svetu.
    9 points
  30. Evo Kuzmanovic nam je upravo objasno da je za potpuni neuspeh srpske kosarke u svim kategorijama odgovorna - sreca.
    8 points
  31. Istorijski raspad jednog coveka na prvenstvu
    8 points
  32. 3 igrača gledaju loptu i niko ne kreće na nju. Sale sram te bilo.
    8 points
  33. Najbolje posle utakmice da sednu sudije, da pregledaju detaljno celu utakmicu i da naprave korekcije. Kakvi su bre ovo k**ci da gleda se snimak 10min nakon suta?
    8 points
  34. Sto je najgore ima likova koji veruju u ovako nesto...
    8 points
  35. U pravu je bio Sale. Cim je pritisak javnosti opao mi dominiramo Javnosti kriva li si
    8 points
  36. steta sto ovu formu bogdanovica ostatak tima nije ispratio na ovom sampionatu.
    8 points
  37. Lako im je sad kad nema Stimeta da im kuca na vrata od soba nocu i pobegne.
    8 points
  38. Problem košarkaške reprezentacije Srbije je diletant na klupi. Svaka čast Đorđeviću na igračkoj karijeri, kao trener je potpuni amater što se vidi po rezultatima uprkos medaljama koje je osvojio. A osvojio ih je jer ima fantastičnu generaciju igrača koja individualnim kvalitetima može pobijediti svakog protivnika (tipa Rusije, Australije, Hrvatske, Turske...) + otvorili mu se ostali rezultati kao na SP 2014 ili OI 2016. Kada je stani-pani, sa druge strane se nađe iole ozbiljniji protivnik s ozbiljnim trenerom - Đorđevićev tim gubi. Od 2014. godine on je dobio 1 (slovima JEDNU) takvu utakmicu - protiv Francuske u polufinalu SP 2014. (da je utakmica trajala još 30 sekundi i to bi izgubio svojim diletantizmom na klupi dok mu ekipa rasipa ogromnu prednost). Sve ostalo je izgubio... Litva i Francuska na EP 2015, Slovenija na EP 2017, Španija i Argentina na SP 2019. Da ne spominjem kako ga je ubio David Blat s jednim pismenim košarkašem Vonmejkerom i kako je Đorđević amaterski vodio taj dvomeč Darušafaka-Bajern. Otjeran iz svakog kluba jer se na više utakmica u više takmičenja bolje može vidjeti njegovo neznanje, dok se u reprezentaciji Srbije uvijek nađi opravdanje "nesrećom", "zatajili glavni igrači", "slab dan", "nadahnut protivnik" (s 40-godišnjim centrom i Realovim bekom-vodonošom)...
    8 points
  39. Žao mi je što je pamćenje u našem narodu slabo razvijena kategorija. Koliko god Aca Srbin bio "sveobuhvatniji ludak", sve dok nas ne utera u neki rat, masovno izginuće i izopštenje iz celog sveta, za mene može da bude tek vicešampion zla.
    8 points
  40. 1. Kakvo kurac podmlađivanje? Nosioci reprezentacije najmanje do OI 2024 treba da budu Jokić, Bogdan, Micić i Milutinov, ako je moguće i Kalinić. Teo i Bjelica kao ozbiljna veteranska podrška. Jović u ulozi Saše Obradovića iz igračkih reprezentativnih dana. To je fantastična osnova. Videti da li ima leba od Vanje, Boriše i Gudure. Ako neki od ovih talenata do tad ostvari nešto zapaženo u igračkoj karijeri, može kao dopuna. To su sve na seniorskom nivou smešni igrači. Smatram da je pogrešno da reprezentacija bude neki poligon za razvoj ili surogat za klupsku košarku. Radulja je završio svoje (odličan lik i ljudina inače al mislim ipak malo neozbiljan za kapitena), verovatno i Bobi. Simon svakako, neće biti mlađi a i sad je relativno nebitan. Birča je nebitan i na ABA nivou, moći će za 20 godina da učestvuje u nekoj emisiji o srebrnim momcima, gde će se naši potomci pitati who da fuck je ovaj? Luča i Nedović mogu da budu neki specijalci i narednih par godina. Situacija je sasvim dobra sa igračke strane. 2. Smara malo to potenciranje vezano za Naprdnjake i slično, ne igraju oni na parketu niti postavljaju taktiku. Da li treba da podsetim ko je vodio državu u vreme velikih košarkaških uspeha 90ih, s kim su išli igrači da se slikaju i kome da nose pehare? Verujem da je srpska košarka još uvek toliko dobar proizvod da sva politička sranja u vezi sa njom budu debelo sekundarna.
    8 points
  41. jasno je kakva je sansa propustena na ovom takmicenju ipak uspeh je pobediti Ameriku i osvojiti kup Klinta Istvuda.
    7 points
  42. da su hteli spanci i argentinci da nas ispostuju i da igraju kao sada usa a pre angola, filipini, portoriko i italije bez odbrane ladno smo mogli biti svecki sampioni ali jbg ima timova koji jos izlaze na sut a znaju i da trce i udare kad zatreba.
    7 points
×
×
  • Create New...