Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/06/2019 in all areas

  1. Poslednji od mene, idem da radim nesto pametno za promenu
    27 points
  2. Upravo se Vlade Djurovic pojavi pored mene nazvah mu dobar dan i on meni, rekoh odlični ste bili danas na RTS-u.. On se okrenu i ode. Niko me u životu ne iskulira ovako :)
    17 points
  3. kako ga je Beli poslao kod Gudure na pivU
    16 points
  4. Da ne bi ove kontre Bobija, imali bi dva plejmejkera sa 0 poena i 17 asistencija.
    14 points
  5. Vlade sa ovim tenom i belom raskopcanom suljicom kao meksicki drug lord
    13 points
  6. "Sve je u redu, nije igrao u prvom poluvremenu, pa je ušao u zamor. Posle se vratio, tražio je da izađe iz igre zbog zamora", rekao je Đorđević. To nije bilo dovoljno srpskim medijskim radnicima, pa su pitali selektora da li postoji nekakvo nezadovoljstvo kod centra Olimpijakosa. "Ne, ne, apsolutno... Pitanje njega, na kraju krajeva", rekao je Đorđević. On je dodao i da često traži od spoljnih igrača da proigravanju centre. "Visoki igrači rade veliki posao u odbrani, pogotovo Nikola koji se odbrambeno stvarno trudi i zatvara, i tako dalje... Volim da nagradim visokog igrača, nekada više lopta ide unutra nego spolja, ali su tu i situacije čitanja igre, ne postoji sebičnost u ovoj ekipi, nije postojala, niti će", rekao je Đorđević.
    12 points
  7. Prestanite hebeno da se obazirete na članke "novinara" sa b92, telegrafa, informera I ostalih huskackih i senzacionalistickih portala koji traže probleme tamo gde ih nema. Uživajte u basketu i pratite sport klub.
    12 points
  8. najbolja izvedba himne portorika
    12 points
  9. Ja sam za to da dobijemo Špance 35+ ako već možemo. Ako ne, može bilo kakva pobeda.
    11 points
  10. Ovo je prešlo u otaljavanje, kontam da ću početi da radim 😄
    11 points
  11. 10 points
  12. Molim kolegu forumasa koji ocenjuje igrace zvezdicama posle tekme da ubaci i Vladu na listu.
    9 points
  13. Sarenac je sve kriminalniji kako godine odmicu.
    9 points
  14. Ako Italija pobedi, pa mi izgubimo od Spanaca pravi se krug u kojem bismo morali da budemo prvi zbog kos razlike. Ali bih ja vise voleo varijantu da Italija pobedi, a mi onda Spance izbacimo sa prvenstva 🙂
    7 points
  15. dajte malo dužu verziju ovoga u gifu, jbt koji momenat...
    7 points
  16. Gomila gluposti. Stoji da nije gledao na koš danas, ali nemam osjećaj da je to produkt straha ili kakve patnje, već samo odluka da razigrava saigrače kad već ima prostora za to. Gotovo svaka njegova asistencija je nastala usljed probijanja prve linije odbrane i pronalaženja otvorenog igrača, ne vidim nikakvu želju da se otarasi lopte, već da pronađe najbolju opciju.
    7 points
  17. Birča otvara, Birča zatvara [emoji1] Sent from my SM-N950F using...
    7 points
  18. Djurovic uspeva da Aci bude neprijatno, goat.
    7 points
  19. Jokic izdominirao pripremnu protiv OKK Beograda pre 7-8 godina - Vlade je odmah znao da ce biti veliki igrac
    7 points
  20. Naravno da treba da dobije Birča tehničku, ako ništa drugo onda zbog anti-košarkaškog poteza i povrede estetike košarkaške igre.
    7 points
  21. Upozorenje za Jovic Stefana. 😄
    6 points
  22. Krka je ponosna gledajući ovo.
    6 points
  23. Idemo Vlade - Portoriko ipak nije tako jak kao sto sam mislio
    6 points
  24. Kaze Djurovic pitanje je oce li Bobi igrati😂😂😂
    6 points
  25. @uini, dao si mi šlagvort (da nastavim da ignorišem posao jer sam već glavom u utakmici). Naše igrače ugrubo delim u tri grupe: Prvu čine nosioci, oni od kojih se očekuje da konstantno isporučuju svoje, kreiraju i daju ritam igri i najviše se pitaju u kriznim situacijama - Jokić, Bogdan, Beli i Jović. U drugoj grupi su oni koji takođe imaju konstantnu i važnu ulogu, ali manju, uz više prljavih poslova, očekivanih 15 poena u zbiru, odbranu, skok i borbu - Simon, Luča i Vasa. Milutinov mi je negde između, jer ipak zavisi od saradnje sa kreativcima a opet se očekuje da u oba pravca maltretira visoke igrače protivnika. U trećoj, poslednjoj grupi su ostali - Gudura, Bobi, Radulja i Birča. Od njih očekujem da nam rezultat ne trpi za vreme dok su na parketu, otprilike da kupujemo vreme dok se nosioci odmaraju, da se koriste za taktičke zamisli, makar to bilo i pretući njihove centre bez opasnosti po pet ličnih nosiocima. Recimo, koliko god Birča bio Birča, dobra stvar je što smo protiv Talijana mogli da igramo bar ta tri minuta bez Belog ili nekog drugog na četiri a da rezultat nije bio u minusu. Bar nešto. Od prve trojice dodatno očekujem da bar jednom odigraju na nivou nosilaca, tj. značajno doprinesu porazu protivnika. Radulja je imao jednu takvu partiju, cenim da će i Gudura i Bobi nekog tako namučiti, možda već danas. Gudura ima dodatno opterećenje zbog "kratkoće" spoljne linije, ali nastavljam da verujem u njega. Za početak neka nastavi s borbom i nek ne gubi lopte, šut će proraditi.
    6 points
  26. Prava istina o tome kako je nastao track layout u Monzi.[emoji23][emoji23] Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk
    5 points
  27. 5 points
  28. Na ovom forumu dizu tenzije iskljucivo ljudi koji se ponasaju kao da im je Djordjevic cerka u pubertetu, pa moraju da je cuvaju puskom, stara skola sto bi se reklo. Ko ne zeli da razgovara o tome ne mora.
    5 points
  29. Pa menjalo se dosta. Recimo pocetkom 2016. je delovalo da je Novak nepobediv i da ce samo lagano skupljati slemove, pa onda 2 godine nije uzeo nijedan. Naredne godine je delovalo da niko ne moze da zaustavi Feda i Nadala pa se Novak vratio. I kad se vratimo par godina unazad, veoma je slicna situacija. Postojali su periodi gde je neko od njih dominirao, i delovalo je kao da niko ne moze da ga dobije, pa se brzo menjala situacija. Ne kazem ja da ce sutra sva trojica da se raspadnu, nego da je nezahvalno prognozirati da ce neko od njih da i naredne 2 godine da lagano skuplja slemove, jer vrlo lako moze da im se desi period gde ne mogu da uzmu nista godinama.
    5 points
  30. 5 points
  31. Gledam sad na rts-u pozdravljanje ekipe
    5 points
×
×
  • Create New...