Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/16/2019 in all areas

  1. Nema sad kukanja. Igramo sa ovim sto imamo. Selektor se lepo upucao katovanjem Kaline.
    14 points
  2. svičuje se vise koja, eto to je difens moja
    14 points
  3. Mnogo ih zabole sto ih ti neces gledati 🙂
    10 points
  4. Ubacis u gostima 95 poena, ali zato primis 91 od prilicno ofanzivno limitrane ekipe, s toga mi ima smisla da se prodrvi koja u vezi odbrane. Ubrzo cemo igrati protiv jednog od najdominantijih igraca danasnjice, i ako je tebi besmislena diskusija o ideji kako bi trebali da ga branimo onda jbga..
    10 points
  5. 10 sati kasnije... Ja na moru, završio večeru...sedimo...bacim pogled na flashscore da vidim rezultate Sinsinatija..krećem da urlam od smeha...pita me gospođa je l sam normalan, koji mi je...i sad kako ja njoj da objasnim da se smejem jer si uspeo da izmalerišeš Aguta da gubi od JEBENOG GASKEA Kakav crni Fed....kakav Novak...ti si GOAT brate moj
    9 points
  6. 9 points
  7. Jbt pokusavam na nadjem na netu koji klub je u pitanju i onda se sjetim da je SP u Kini.
    9 points
  8. Malo Slađa, malo Zorka, malo trupci i motorka.
    9 points
  9. Golemo sranje. Pre svega zbog dečka, pa onda zbog reprezentacije. U tri kurca.
    8 points
  10. Smarate na temi koja nije predvidjena za to. Back to the topic.
    7 points
  11. Ne znam zasto spominjete Vozdovce i Kovilovo kad ima teren sa vestakom iza Marakane...
    7 points
  12. Štimac: Pristao bih i da umrem, samo da Srbija bude prvak sveta
    7 points
  13. 6 points
  14. Uopšte nije ovde poenta ko šta kako, spisako ovo ono... Gagi je baš drag momak i stvarno bi bila nepravda da ne ide. Koji smor jbte. odavno smoreniji nisam bio.
    6 points
  15. Mozda je i dobro, ako moderacija postupi kako treba, taman da ga ne citamo do kraja prvenstva.
    6 points
  16. Toliko me je Gagi ubedačio sada da ne mogu da se poradujem ni pobedi, ni Birčinoj partiji, ni najlepšoj akciji na utakmici (Raduljica)... nekako mi bezveze sad baš.
    6 points
  17. Svaki put mi se od Jokica kratko osisanog, trapavog, sa brojem 15 pricini Stime 😨
    6 points
  18. Kakav cringe od ove ekskurzije sa tribina.
    6 points
  19. Birčević: Šta će mi klub kada sam u reprezentaciji
    6 points
  20. Juce smo dosli do jos jednog milestone-a, 100k postova! Takodje smo oborili i rekord najveceg broja posetilaca koji su bili online u isto vreme (mada moram da priznam da mi je ovo malo sumnjiv i neocekivan podatak).
    6 points
  21. Nije jos zvanicno zavrsen prelazni rok. Postoji mogucnost da dovedemo jos nekog igraca na pozicijama 2, 3, 4 i 5.
    6 points
  22. Bogami i Nedovica uzimajuci u obzir u kakvom je kanalu Jovic
    5 points
  23. Kaze ovaj Grk na tviteru da je zglob i da je Gagi sam otisao u svlačionici, on je u dvorani.
    5 points
  24. Moze neko lepse ime, onako kreativnije? :treptrep:
    5 points
  25. Ima mnogo manje otkaza jer ti dodju 12 ekipa od kojih 5-6 totalno nebitnih dje imas mozda 2-3 meca konkurentna na citavom turniru. Odje dodje vise timova pa stoga i vise otkaza al zato mozes i da se nagledas kosarke i brojnih drugih reprezentacija koje dodju sa razlicitim stilovima igre i vazda neka ekipa ili igrac iskoci tu dok OI sluze uglavnom da ti isti ameri dodju sa superstarovima da potrose zalihe kondoma u olimpijskom selu, otaljaju tih 4-5 utakmica i odu doma. Odje ipak imas 20 ekipa vise i malo je teze svima tu odrzati neki kontinuitet dobre igre.Zato je SP praznik kosarke (ili bar pokusavaju da ga naprave takvim) a ovo dodje ko neki mini turnir.
    5 points
  26. Grbic vise nije selektor. Pogresna odluka po mom misljenju, jako pogresna.
    5 points
  27. Da, ceo svet potrčao da hvali odbranu Seltiksa i da pljucne Janisa jer njegova igra nije "plejof igra", a onda 4 pobede za redom Baksa, sa ukupno 70+ razlike, uz prosek Janisa od 35 poena...
    5 points
  28. Ovim je Novak obezbedio da pretice Konorsa i Lendla po broju sedmica na #1
    5 points
  29. Amigo, ti i ja se u mnogocemu ne slazemo, a u drugim stvarima se slazemo. Sve OK i normalno. No ovde i ovim postom, gubis vreme i smaras tastaturu. Nece niko Kinika promeniti niti ga oterati. To je ogorcen starac kojemu je jedini nacin da mu bude dobro - da naglasi kako je drugima losije. Pa je, eto, on savrseno srecan jer je ideal zivota da sedis u sobi i drkas po internetu, a ti si glup jer cackas po basti. Kakav gubitak vremena i napora! - a mogao bi da kupis povrce u radnji... On ce ti to dokazati jer, imajuci vremena i nemajuci nista drugo, naci ce i okaciti video-klipove ili vec nesto sto pokazuje da gresis. Nemam nikoga na "ignore" listi, cak i taj izlapeli starac ponekad napise nesto zanimljivo. Samo, vec nakon par recenica odlucim da li da zaobidjem i preskocim post ili procitam do kraja. Covek je okacio izvanredne stvari na Kulinarstvu. A ovde, preskoci ga - sem gorcine, nema sta da pokaze.
    4 points
  30. Desetka. Gledanje košarke je slobodna aktivnost, nije obavezna tako da... edit: posle polučasovne kontemplacije i upotrebe VAR tehnologije, ukida se ban @placebo i izvinjavam se čoveku što sam se nedolično poneo i dozvolio sebi da emotivno reagujem. Ovim putem još jednom se izvinjavam @placebo iskreno S.
    4 points
  31. Mene su zesce smorili s ovim urlanjem o Kosovu non stop.
    4 points
  32. Nadam se da nije jebeno strašno, Gagi je baš zaslužio da ide u kinu... ajde Gagi momčina si ti
    4 points
  33. 4 points
  34. "Marko Guduric, odnosno Bjelica!" Bog. Obozavam ga
    4 points
  35. Kakvo bi mudo ispao LBJ da sada nazove Popa i kaže mu vidim da ste u problemu, hoću da igram. I dođe na SP i porobi. Al eto...
    4 points
  36. Denda je uvek kvalitetan protiv Turske, s nestrpljenjem ocekujem utakmicu.
    4 points
  37. Ja nisam iznenadjen. Bilo je evidentno da Nikola ne uspeva da nas stabilizuje u gornjem domu najboljih reprezentacija. Zasto je tako,ja ne znam,ali je to svima vidljivo. Bas sam pre nekoliko dana ovde postavio jedno pitanje vezano za tu cinjenicu. Mala hronologija dogadjaja. Nikola kad je postavljen za selektora odmah je formirao svoj strucni stab u kojem je bilo nekoliko italijanskih strucnjaka (ili samo dvojica?)..onda je (cini mi se) proslog leta (ili vec bese pretproslog) raspustio taj stab i ucinio ga potpuno srpskim (dakle,svi asistenti,pomocnici,saradnici i drugo 'osoblje' su bili nasi kadrovi). A onda je na pocetku ove reprezentativne sezone ponovo napravio odredjene izmene. Opet je ukljucio jednog Italijana (analiticara/statisticara),a za novog kondicionog trenera postavio profesora Koprivicu. Dakle,evidentno je da je Grbic jako mnogo,i za pojmove i standarde odbojkaske reprezentacije, cesto menjao. Logika kaze da je verovatno pokusavao da pronadje neku dobitnu kombinaciju,neku formulu koja bi funkcionisala i donela ono sto nam nedostaje. Pretpostavljam da je kao inteligentan odbojkas/trener i sam shvatao da ne postize ono sto zeli,pa je ovim cestim i korenitim promenama pokusao to da postigne. Tako ceste i pomalo i drasticne promene su,kao sto znamo,cesto mac sa dve ostrice. Mogu da deluju kao svojevrsna shok-terapija,ali isto tako mogu da unesu i neku nesigurnost,neizvesnost..jer se sa svakom promenom menjala i metodologija treninga i rada. Mozda to ni igracima nije prijalo,mozda nije bilo doboljno vremena da promene legnu,a vec su se dogodile nove. Moram priznati kako mi je, nakon zavrsenog kvalifikacionog turnira,kroz glavu proletela misao kako je ovakav scenario ne samo moguc,nego i izvestan. Ali sam isto tako ocekivao da Nikola bude taj koji ce ponuditi ostavku. Nikolu Grbica sam obozavao kao igraca. Miran,stalozen i hladnokrvan,bio je susta suprotnost svom bratu. Bio je tihi vodja nase zlatne generacije. Genijalac. Mislim i "osecam" da dozu genijalnosti poseduje i kao trener. No,nekada treba prihvatiti da stvari i pored najbolje volje,talenta i entuzijazma ponekad jednostavno nece doci na svoje mesto. Nikoli zelim sve najbolje u nastavku trenerske karijere. Mozda ce se u nekom drugom i boljem trenutku vratiti na klupu 'Orlova' da zavrsi ono sto je zapoceo. Stoga - umesto 'zbogom',dovidjenja! I hvala.
    4 points
  38. Mayor of Cincinnati, koji mu je pre bacanja novcica cestitao titulu na Wimbldonu.
    4 points
  39. Ne znam ko je ono beše uzo četrdesetu neki dan, pa će da priča nekom da je mator. Aj nek ti je srećan, sa malim zakašnjenjem. I još nešto da te obavestim, to što si mator uopšte nije smetnja da se pišu gluposti. Čisto da se ne nadaš da ćeš uskoro da se opametiš. A jebem li ga, imam pravo da se nadam da će ovo sa Savom da ispadne bolje nego što smo navikli.
    4 points
  40. Ti si bolan mator čovjek, kako možeš da kucaš ovakve gluposti. :D
    4 points
  41. Pa dobro, to je vec deo trenda - i pored najboljih univerziteta situacija na nivou cele zemlje je slicna kao i sa zdravstvom. US pocinje debelo da zaostaje a razlozi su politicko-strukturalne prirode. Posledice po demokratiju sa opstim pravom glasa gde postoje ovolike razlike i masa u neobrazovanim ljudima su naravno veoma problematicne. Oci nacije ni to nisu predvideli. The cult of ignorance in the U.S.: Anti intellectualism and the ‘dumbing down’ of America [https://progresoweekly-us] [https://secure-gravatar-com]By Ray Williams on May 29, 2016 There is a growing and disturbing trend of anti-intellectual elitism in American culture. It’s the dismissal of science, the arts, and humanities and their replacement by entertainment, self-righteousness, ignorance, and deliberate gullibility. Susan Jacoby, author of The Age of American Unreason,says in an article in the Washington Post, “Dumbness, to paraphrase the late senator Daniel Patrick Moynihan, has been steadily defined downward for several decades, by a combination of heretofore irresistible forces. These include the triumph of video culture over print culture; a disjunction between Americans’ rising level of formal education and their shaky grasp of basic geography, science and history; and the fusion of anti-rationalism with anti-intellectualism.” There has been a long tradition of anti-intellectualism in America, unlike most other Western countries. Richard Hofstadter, who won a Pulitzer Prize in 1964 for his book, Anti-Intellectualism In American Life, describes how the vast underlying foundations of anti-elite, anti-reason and anti-science have been infused into America’s political and social fabric. Famous science fiction writer Isaac Asimov once said: “There is a cult of ignorance in the United States, and there has always been. The strain of anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that my ignorance is just as good as your knowledge.”[https://progresoweekly-us] Mark Bauerlein, in his book, The Dumbest Generation, reveals how a whole generation of youth is being dumbed down by their aversion to reading anything of substance and their addiction to digital “crap” via social media. Journalist Charles Pierce, author of Idiot America, adds another perspective: “The rise of idiot America today represents – for profit mainly, but also and more cynically, for political advantage in the pursuit of power – the breakdown of a consensus that the pursuit of knowledge is a good. It also represents the ascendancy of the notion that the people whom we should trust the least are the people who best know what they are talking about. In the new media age, everybody is an expert.” “There’s a pervasive suspicion of rights, privileges, knowledge and specialization,” says Catherine Liu, the author of American Idyll: Academic Antielitism as Cultural Critique and a film and media studies professor at University of California. The very mission of universities has changed, argues Liu. “We don’t educate people anymore. We train them to get jobs.” Part of the reason for the rising anti-intellectualism can be found in the declining state of education in the U.S. compared to other advanced countries: After leading the world for decades in 25-34 year olds with university degrees, the U.S. is now in 12th place. The World Economic Forum ranked the U.S. at 52nd among 139 nations in the quality of its university math and science instruction in 2010. Nearly 50% of all graduate students in the sciences in the U.S. are foreigners, most of whom are returning to their home countries; The Oklahoma Council of Public Affairs commissioned a civic education poll among public school students. A surprising 77% didn’t know that George Washington was the first President; couldn’t name Thomas Jefferson as the author of the Declaration of Independence; and only 2.8% of the students actually passed the citizenship test. Along similar lines, the Goldwater Institute of Phoenix did the same survey and only 3.5% of students passed the civics test; According to the National Research Council report, only 28% of high school science teachers consistently follow the National Research Council guidelines on teaching evolution, and 13% of those teachers explicitly advocate creationism or “intelligent design;” 18% of Americans still believe that the sun revolves around the earth, according to a Gallup poll; The American Association of State Colleges and Universities report on education shows that the U.S. ranks second among all nations in the proportion of the population aged 35-64 with a college degree, but 19th in the percentage of those aged 25-34 with an associate or high school diploma, which means that for the first time, the educational attainment of young people will be lower than their parents; 74% of Republicans in the U.S. Senate and 53% in the House of Representatives deny the validity of climate change despite the findings of the U.S. National Academy of Sciences and every other significant scientific organization in the world; According to the 2009 National Assessment of Educational Progress, 68% of public school children in the U.S. do not read proficiently by the time they finish third grade. And the U.S. News & World reported that barely 50% of students are ready for college level reading when they graduate; According to a 2006 survey by National Geographic-Roper, nearly half of Americans between ages 18 and 24 do not think it necessary to know the location of other countries in which important news is being made. More than a third consider it “not at all important” to know a foreign language, and only 14 percent consider it “very important;” According to the National Endowment for the Arts report in 1982, 82% of college graduates read novels or poems for pleasure; two decades later only 67% did. And more than 40% of Americans under 44 did not read a single book–fiction or nonfiction–over the course of a year. The proportion of 17 year olds who read nothing (unless required by school ) has doubled between 1984-2004; Gallup released a poll indicating 42 percent of Americans still believe God created human beings in their present form less than 10,000 years ago; A 2008 University of Texas study found that 25 percent of public school biology teachers believe that humans and dinosaurs inhabited the earth simultaneously.
    4 points
  42. Kitolina sa trice hitnuo lopticu u šumicu, a kometator kaže kako da imate povjerenje u sebe kad igrate u Knicksima 😂
    4 points
×
×
  • Create New...