Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/21/2019 in all areas

  1. Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine, koji je pre sedam dana zajedno sa prijateljem košarkašem Ognjenom Kuzmićem teško povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka - Prijedor, probuđen je iz indukovane kome ,samostalno diše istabilnih je vitalnih parametara", poručili su iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske .👏👏👏
    22 points
  2. Prosečan navijač Zvezde nema blage veze o košarci. Budimo realni.
    20 points
  3. Prosečni navijač Zvezde glasa za Vučića, Šešelj mu je srcu drag, Megatrend mu je do jaja, gleda Farmu i Parove, kupa se subotom ako ne zaboravi , ne diže dasku kad piša i usput gotovi ovu dvojicu jer im je Zvezda u srcu a usput ginu na terenu. Tako da, potpuno si u pravu.
    15 points
  4. Nije mi jasno uopste zasto se razmatra opcija dovodjenja novog centra. Sta da je se ognjen povredio u aprilu jel bi trazili novog prvog centra? Ako navijaci ne mogu da skapiraju situaciju onda nek se teraju u kurac. Kuz je planiran za prvog centra, niko na ovo nije mogao da racuna. Gist/ojo Brown/simana/faye Za abu i domacicu cediti ristica ili jovanovica koliko je moguce i to je to. Ponekad moze infaye na 5. Ovo je sasvim dovoljno da se izgura sezona, a ako se ne dovodi neko za 500k na mesto prvog centra sasvim je besmisleno dati i dinara nekom stimcu, kravicu ili nekom petom da popuni rotaciju. Dajte bre vise ta dva pleja i da zatvarmo radnju a ognjenu pozelimo brzi oporavak
    13 points
  5. 10 points
  6. Kakvo postovanje, lik je takva promaja, da ocekujem da se uloguje ovde i da krene da se napusava s nama. Pritom je igracki teska kanta, i to svako ko malo bolje prati, zna. Nek navija, i to je to. Vise ima smisla dovesti onda Kravica. Gist, Odzo i Kravic, i vozi. Ako se vec toliko zapelo s domacim.
    9 points
  7. Zoran Šarenac @sarenaczoran Dobre vijesti: Ognjen Kuzmić će u ponedeljak biti premješten sa intezivne njege na odjeljenje. Svjestan je i komunicira sa osobljem i porodicom
    9 points
  8. Štimac je verovatno Čovićev kec iz rukava da Felipe ne izgleda kao jedini diletant u ekipi. Grozan igrač koji ima neku korist samo kad se igra za njega na postu, što nijedna ozbiljna ekipa sebi ne može da dozvoli da im bude među glavnim opcijama. Pri tome, ima ime u Evropi pa nije ni jeftin. Na sve to, krajnje patetičan lik. Štime je dobra opcija za osrednje EC ekipe jer je stvarno snalažljiv kao strelac iz posta i ofanzivni skakač. Sve ostalo je kod njega jeza, počev od odbrane, poentiranja van reketa, atleticizma do bilo kakvog osećaja za preostala 4 saigrača na parketu. Rekao sam 100 puta, centar koga se protivnički bekovi ne plaše nego se raduju da ga vide na parketu. Nema potrebe za ovom simbiozom, njemu je sasvim lepo da mlati pare i budži prazne brojke po osrednjim ekipama, snaći ćemo se nekako i bez njega.
    8 points
  9. Ebisilijo u Japanu. Konacno se oslobadjamo tog balasta, sreca pa ga neko hoce. Sad se tek vidi koliko je los potez sto smo pustili Causa gardistu. Mucenik je gledao razne Cause i Bakule (pa i Jovancice i Ivanice) kako igraju pre njega, svaki jebeni put kada je usao doneo je boljitak, a bio je zapisavan od Milojevica, Terzica, Mrkele, rsb-a i botova im, svakoga moguceg. Za sve to vreme on je cutao, trenirao, i iskreno se radovao pobedama. Zelim mo od srca sve najbolje, da vazda ima dovoljno za placanje alimentacije za svu svoju decu, i da dokaze ksenofobicnim kretenima iz Zvezde koliko su se o njega ogresili. Kao bonus mu zelim da odvali samarcinu onoj ljigi iz Mocarta kad bude odlazio.
    8 points
  10. 7 points
  11. Meni je ova tema bitna da razbijemo stigmu oko mentalnog zdravlja npr...Ljudima koji imaju psihicke probleme je jako bitno da znaju da nisu sami. Koliko god znacila podrska prijatelja, porodice, ipak te oni koji prolaze ili su prolazili kroz isto najbolje razumeju.
    6 points
  12. Ovakve stvari se ne pisu u mecevima Dusana Lajovica, valjda znamo za red majku mu
    5 points
  13. kako saznajemo bez povredjenih od strane Gagica
    5 points
  14. https://twitter.com/TennisNewsTPN li na duhovita kao i uvek “I’ll try to make my speech like my name, short as ever.” Li Na, always marvelous on the mic #TennisHallofFame “It’s been 5 years since I retired. In that time, I had two children. It’s great. "Sadly, same husband."
    5 points
  15. 5 points
  16. Sto double double masina ne moze da poveze dve sezone u jednom klubu?! Steta sto ne postoji statistika u odbrani, koliko ekipa prima poena preko njega. Cunj koji ne moze cak ni pogledom da isprati igraca, a kamoli nogama. Ali ko jos mari za tim kada statistika govori da je doticni double- double masina.
    5 points
  17. 5 points
  18. A ja mislim da je nepravedno prema svima ostalima što se RG igra samo na šljaci 😄 Da bi se moglo pričati o tome da je nepravedno što bilo što nije urađeno na neki način, mora postojati tehnička mogućnost da to nešto bude urađeno na taj način. Kako misliš da je ostvarivo da se turnir koji je šest meseci udaljen od sezone šljake u oba smera odigra na šljaci. Nije to samo ono "promeniću beli čaršaf u plavi". Kad bi neko hipotetički odredio da se sledeći WTF igra na šljaci, niko živi ne bi hteo da ga igra. Igrači ne bi imali nikakvu pripremu, na silu postavljena šljaka u dvorani je obično očajnog kvaliteta. Ima još mnogo sitnih stvari koje to sprečavaju.
    5 points
  19. Sve ce to doci na svoje mesto za par godina pa necemo morati da vodimo te rasprave najbolji/najveci/🐐 edit...ajd da iskroristim ovu priliku...iako je tenis specifičan sport, pa će se uvek postavljati pitanje ko je najbolji i šta je kriterijum GOATstva, za mene tu nema neke velike nedoumice. Jednostavno, sportski rezultati i dostignuća, između ostalog, služe da pokažu i nečiju veličinu, uspeh i odmere tog (klub/igrača) sa nekim drugim. I zato mislim da je banalan argument nisu dostignuća bitna već opšti utisak. To je luzerski bullshit koji su prvi smislili navijači fudbalskih klubova koji su nekada žarili i palili pa onda imali rezultateske praznine decenijama (nemoj neko da je rekao Liverpul ). Dostginuća i statistika koja ih prati i postoji da bi se takva subjektivna tumačenja određenog rezultata predupredila. Naravno da će uvek biti pitanje da li je neko igrao bollje i lepše od drugog (npr. Barselona je uvek ali uvek igrala bolji i lepši fudbal od Reala i za mene tu nema dileme ali nema dileme ni da je Real uspešniji klub). Tako isto i što se tiče tenisa. 4 kriterijuma (broj slemova, broj mastersa, broj nedelja na prvom mestu i h2h sa konkurencijom). Bez onoga ko je uzeo koliko betonskih a ko koliko šljakastih ili travnatih turnira. To je glupo razmišljanje (koliko god mrzim šljaku ) i još jedan prazan argument fanova jednog igrača ne bi li se umanjio uspeh onog drugog.
    5 points
  20. Niko to sem Meklauda nije pričao Prvo i za analizu Ima još jedan detalj od ovogodišnjeg Wimb finala. Igra u tim TB. Neko je gore postovao kompletnu statistiku gde je Fed bolji u svakom parametru igre. I stvarno, pogledaš i pitaš se kako je izgubio. Jedino ali jedino gde je Novak bio bolji je igra u 3 tajbrejka i 11:0 odnos u UE. Nula...NULA u 3 TB. Ukupno 33 poena je odigrano u 3 TB, svaki treći poen je Roger okončao lopticom u mrežu ili aut, Novak NULA. I onda kad čujem da je mentalni patuljak a napravi tako nešto u bukvalno mentalno najzahtevnijem trenutku protiv najboljeg svih vremena, skoči mi pritisak na 1000 (Losmi je kriv ).
    5 points
  21. Slosilo mi se od ovog posta. Osecam neku konfuziju u mozgu koja nikako da prodje...
    4 points
  22. Kad te pitaju a sta je to ironija ti im kazi to je kad kamion JKP Putevi upadne u rupu na putu.
    4 points
  23. A neki bonus za 4 GSa u nizu kao i za osvajanje svih postojecih mastersa?
    4 points
  24. Ja i dalje ne shvatam zasto Admin ne ostavi neki period da se post edituje posle postovanja bez napomene da je editovan. Makar 5 minuta. Mnogi primete tek kada posalju post, cak i posle "Preview", da ima pravopisnih gresaka, fat fingers. Kada isprave, kao da su promenili smisao posta i stoji da je post editovan. To ja, sa laptop ili desktop primetim, kako li je vecini koja je na mobilnim uredjajima. Spelling errors se generalno smatraju losim manirima samih postera koji bi to hteli da isprave cim uoce, ne nesto sto Moderacija ceka da uhvati pa stavlja posle 1 sekunde da je post editovan.
    4 points
  25. http://www.kkcrvenazvezda.rs/kuzmic-sve-bolje-od-ponedeljka-na-intenzivnoj-nezi-21-07-2019.html
    4 points
  26. Pa nismo valjda poceli juce sa forumasenjem - ja vec skoro 20 godina gledam slican razvoj. Popularan forumas pocne prekomerno da se bavi moderacijom i umesto da daje sugestije, pocinje da ih proziva, da drami, da teoretise o urednickoj politici, da napada pojedine moderatore, poziva druge da mu se pridruze u ometanju moderacije (eto primer na pre dve strane), pa sve to eskalira banovima i manjim ili vecim pasiviziranjem forumasa koji nisu direktno umesani. Razlozna kritika foruma i moderacije se moze izloziti u 1-2 posta i onda je na moderaciji da vidi sta ce sa tim. Dobra moderacija ce hladne glave da promisli i eventualno da proba nesto novo ako atmosfera nije dobra, a losa ce da reaguje emocionalno, agresivno i bahato. Razvijanje diskusije i drame oko moderacije je potpuno gubljenje vremena i rezultat gotovo nikad nije revizija pogleda ili neko poboljsanje vec naprotiv dalja eskalacija sa obe strane. Zato i mislim da taj deo foruma o sugestijama i kritikama ne treba da bude deo diskusionog borda gde manji broj glasnih forumasa moze da napravi dramu i dominira. A forumasi ko forumasi naravno uzivaju da citaju dobar fajt samo sto je to u ovom slucaju kontraproduktivno. Na dobrom forumu se diskusije vode na temama. Bolje bi bilo nesto kao oglasna tabla za forumase gde se recimo jednom u nedelju dana moze ostaviti argumentovano misljenje bez dalje diskusije a ne da se smara moderacija svetskim nepravdama ili da se prenose diskusije i nesporazumi izmedju forumasa sa drugih topika na moderaciju.
    4 points
  27. 4 points
  28. Pa naravno da je tako, rezultati na prvom mestu! Zamisli da za najboljeg biciklistu kazu da nije najbolji jer onaj drugi elegantnije okrece pedale, ili za rvaca da je bolji onaj kome lepse stoje spilhozne jer deluje otmenije.. Ili nipodastavati dostignuca skijasa kojem kaciga deluje nesrazmerno velika u odnosu na telo jer nije aerodinamican iako je stigao prvi..
    4 points
  29. 4 points
  30. Imam ja jedan predlog/pitanje koji i nije baš toliko vezan za prethodnu raspravu, ali me već neko vreme interesuje jer je nešto što se praktikuje na gotovo svim forumima, pa i ovde. Naime, uopšte mi nije jasno kakvu funkciju bi trebalo da imaju banovi od 30, 60, 90 dana? Tačnije, kakva je poenta bilo kakvog bana dužeg od par dana? Da li moderatori očekuju da neko promisli o tome što je napisao za to vreme? Ako je to slučaj, ne verujem da će se to desiti baš zbog dužine te kazne. Ukoliko neko i želi da porazmisi o onome što je pisao, njemu će i sat, dva biti dovoljno. Ako se ta kazna pak uvodi kao kazna forumašima za njihovo kontinuirano nedolično ponašanje, opet mi nema nekog narocitog smisla. Ukoliko neko već 300 puta ponavlja iste stvari, a moderacija ne želi to više da trpi, onda tog forumaša treba trajno banovati ili, ukoliko misle da samo ponekada pretera a da generalno pozitivno doprinosi forumu, opet ne vidim šta bi bilo sporno u kazni od nekoliko dana dok se strasti ne smire. Ukoliko bacimo pogled na duže kazne koje ne nastaju usled ponavljanja prekršaja, tipa relativizacija, šovinizma i njima sličnim i tu imamo dve kategorije. Takve kazne mogu nastati usled pisanja starijih i novih forumaša. Ukoliko je u pitanju neko ko već dugo piše na forumu, sasvim sam siguran da bi uočio svoju grešku i bez te zabrane od 30 dana pisanja. Ako pak, nakon više banovanja zbog sličnih stvari to ne bi promenio - postoji dakle trajno banovanje kao opcija. Kada je reč o novijim forumašima, mislim da tu takođe treba biti fleksibilniji. Svaki forum teži da ima što više članova i da privuče što više ljudi koji bi želeli da diskutuju, te da se oni osete prijatno pišući na željenim temama. Samim tim, mislim da bi trebalo da učinimo sve da ovde piše što je više moguće ljudi. I ne, ovim ne kažem da bi trebalo tolerisati pisanje raznih imbecila, okorelih radikala, šipkaša itd, već da, kao što znamo, u ovoj našoj zemlji ima dosta nedovoljno obaveštenih i načitanih ljudi koji neke greške prave iz neznanja, a ne iz gluposti. Kada sam se registorvao na ovaj forum, još kao maloletna osoba(!), imao sam neke stavove koji se ne poklapaju sa ovim sada, te sam baš zahvaljujući ovome forumu stekao mnogo više znanja iz određenih oblasti. E sad, verujem da postoje ljudi koji usled tog manjeg znaja imaju i neke "rupe" koje bi prema pravilima foruma bile žestoko kažnjive i mislim da bi se, umesto trajnog odstranjivanja ili davanja te astronomske kazne, eventualnim brisanjem posta uz obrazloženje ili opet neke jednodnevne kazne moglo dati da na znanje tom forumašu da takva komunikacija ovde nije dozvonjena i da je to što on piše pogrešno. Na taj način ne bi bili odbojni prema tom novom članu (za razliku od šezdesetodnevnog bana, gde možda ne bi više ni zalazio ovde) i gde bi mu bila data šansa, na jedan mnogo lepši način, da pokuša da uvidi gde je pogrešio. Mislim da bi se, nakon još par upisa te osobe lako moglo utvrditi da li je kreten ili neko ko je imao pogrešan stav po nekom pitanju usled nedovoljno informisanosti, te bi se, ukoliko se ponovi prekršaj, lako mogao trajno odstraniti. Znam da će sada neki reći da uloga foruma i moderatora nije vaspitna, već da je forum pre svega diskusiona platforma, ali s obzirom da sam i sam nešto novo ovde, tj na B92 naučio, uvek sam ga gledao kao mesto gde mogu saznati nešto novo, bilo da je u pitanju politika, muzika, neki film, košarkaš itd... Samim tim, možda bi nekome značilo i da se oslobodi tih nekih nedopustivih stavova. Inače, kada sam već kod same diskusije, čini mi se da je sve manje ima. Evo i sama Vox tema mi više nije toliko interesantna. Gledajući malo stanje na mrežama, emisijama, te šta sve pišu, da kažemo, opoziciono nastrojeni ljudi, mislim da smo se sve više pretvorili u same posmatrače. Opservacija za opservacijom za opservacijom. nema neke evaluacije, predloga, rešenja. Nema nekih većih rasprava vezanih za neku temu, dosta se svodi na to- jesi bot, nisi bot, Vučić ovo, Vučić ono, al je gadan Vučićević itd...Bez neke poente, bez nekog uspeha. Vrtimo se u krug, bez veze. Šteta.
    4 points
  31. Sirene i uzbune aktivirane, stimac se oprostio od bivseg kluba. Nek sile budu uz nas. Bice svetsko cudo ako izbegnemo ovaj metak.
    4 points
  32. Nek lepo za tih navodnih 300k za Štimca dovedu rezervnog pleja ili povećaju potencijalnu platu za prvog i to je to. Hvala lepo.
    3 points
  33. Simulirao sam žreb i izvukli smo Bate.
    3 points
  34. Red_White - 15 dana. Krajnje nesuvuslo i neukusno poredjenje, koje nije dozvoljeno.
    3 points
  35. Što se paganskih obreda tiče, ako pomaže, klanjao bih se i Ktulu samo da Štimara ne dođe.
    3 points
  36. Poznajuci tvoj nacin komunikacije, verovatno te je pomesao s nekim.
    3 points
  37. 5,000 primeraka aviona je celokupna proizvodnja Boeing 737 od 2007. do danas. Oni cine 25% svetske avijacije i u svakoj sekundi ih ima 1,200 u vazduhu. Kakvih 5,000 Galebova za obuku, to bi bilo kao da nijedna armija na svetu nema nista drugo a SFRJ bi inkasirala desetine milijardi dolara i mogla komotno da zakatanci sve ostalo i pravi samo to.
    3 points
  38. Slatki moj Kinice! Hvala vam na diskreciji te ste se zaustavili ispred vrata nase hotelske sobe i niste objavili analizu nasih aktivnosti u nocnim satima! Dzentlmen, nema sta. Mea Culpa, iz crtice (dramaticne do bola) izostavila sam veceru u Lenjingradskoj kafani ( Satko?) u kojoj smo sa kozacke sablje uzivali u bozanstvenom rostilju i divnim vinima. P.S. Sa liste popularnih slagera namenjenih blesavim turistima izostavili ste " Vecernji zvon"? Nedopustivo za obavestajca vaseg formata!
    3 points
  39. Da li je ovo bilo neophodno? Tim pre sto savet koji nazivas dobronamernim dolazi od coveka koji se nebrojano puta izjasnio kao neko koga ni najmanje ne zanimaju drugi ljudi, jer u sta god da se uvale, sami su krivi. Zato mi ova naprasna briga ne izgleda kao logican nastavak tog toliko puta iznesenog stava. A posto je taj isti savet usledio posle nekoliko mojih postova, nekako se osecam i prozvanom kao neko koga bi posebno trebalo drzati na oku. Iskreno, nije ni malo prijatan osecaj. Mislim da se kiniku moglo odgovoriti i na pp. Ovako nekako zvuci kao moderatorsko upozorenje upuceno svima, posebno autorima zadnjih nekoliko postova. Nakon toga je uvek za ocekivati da diskusija zamre. Nebitno sto to nije bio cilj, ali moze da bude posledica. Izvinjavam se za off i znam da postoji mesto za kritiku moderacije, ali ne bih ovo da sirim dalje. Mislim da je bolje da ostane ovde.
    3 points
  40. Stime nek ide u Mornar. Kakva bi se tu brutalna odbrana cepala u trouglu Pulen-Bjelica-Stimbe
    3 points
  41. Internet je samo pokazao kakvi su ljudi, ništa više. Internetom data ti je mogućnost da ti na dohvat ruke bude mnoštvo informacija i sloboda da biraš šta te zanima. Internet nije uopšte kriv zašto ljude više zanimaju gluposti, skandali, lažne senzacionalističke informacije, prilozi i artikli. To je volja samog pojedinca da izabere ono što ga zanima. Na internetu ima mnoštvo kvalitetnog, korisnog i zanimljivog sadržaja od raznih putopisnih emisija, video klipova tipa uradi sam, kuhinjskih recepata, video klipova o raznim naukama, ima pregršt dobrog dokumentarnog sadržaja itd. Ali džabe kada ljude dosta više interesuje da kliknu tamo gde piše "nećete verovati šta je ovaj uradio", ko je koga prevario, šta je ovaj rekao za onoga i tako te skandal sadržaje. Drugim rečima nije internet kriv što je priroda čoveka takva kakva jeste. On je samo tu prirodu izbacio na videlo više nego ikada pre.
    3 points
  42. Danas sam malo prolazio kroz TB koje su odigrali Novak i Federer i primetio nekoliko bas zanimljivih stvari. Evo kratke analize: Djokovic - Federer u TB (u zagradi ishod meceva) Ukupno: 15-12 (13-6) GS: 7-8 (6-3) AO: 2-0 (2-0) RG: 0-2 (0-1) W: 5-2 (3-0) USO: 0-4 (1-2) ATP Finals: 1-1 (2-0) Mastersi: 6-3 (5-2) sljaka: 1-0 (1-0) beton: 5-3 (4-2) Ostali turniri: 1-0 (0-1) Finale: 9-7 (7-3) Prvi set: 6-6 Novak perfektan, dobio svih 6 meceva, od toga 3 na GS (AO 2011, W 2015, W 2019). Federer dobio 4 meca, 3 na GS (USO 2007, USO 2009, RG 2011), izgubio polufinale USO 2011 i finale W 2014. Drugi set: 2-5 (4-3) Treci set: 6-0 (5-0) Odlucujuci set: 4-0 Novak dobio u Montrealu 2007, Indijan Velsu 2014. Parizu 2018 i sada na Vimbldonu. Federer nijednom nije osvojio vise od 3 poena. Set u kome je mogao da se resi mec: 3-4 (4-3) Novak 2 puta resio mec, 1 se spasao, ali posle izgubio Federer 2 puta resio mec, 2 se spasao, oba puta izgubio. Odigrani mecevi: 13-6 Mecevi sa vise TB: 5-2 Mecevi sa jednim TB: 8-4 TB zavrseni u regularnom vremenu: 12-8 (8-4) TB zavrseni u "produzetku": 3-4 (5-2) Dobijeni setovi nakon sto je prethodni set resen u TB: 6-13 (10-5) Dobijeni setovi nakon TB u kome se igrao "produzetak": 3-3 (5-1) Uzastopni TB: 0-2 (USO 2007, W 2015) (1-1) Bar 2 TB u mecu: 9-6 (5-2) Svi mecevi: Par zanimljivih stvari koje se posebno isticu i pokazuju da sve ono sto se desilo u nedelju je samo potvrda vec utvrdjene seme u njihovim mecevima kada se igra(ju) TB: - ako Novak dobije TB u prvom setu sigurno dobija i mec - dogodilo se na Vimbldonu - nakon odigranog TB u sledecem setu velika verovatnoca da Federer dobija set - dogodilo se na Vimbldonu oba puta - ako se igra TB u trecem setu Novak sigurno dobija - dogodilo se na Vimbldonu - ako se igra TB u odlucujucem setu Novak sigurno dobija - dogodilo se na Vimbldonu Zanimljivo je i da iako se Federer generalno dobro drzi u TB (do Pariza je bio uspesniji), tendencija je da meceve dobija Novak. U poslednjih par godina, samo u Sinsinatiju 2015. je odigran TB u mecu koji je dobio Svajcarac. Od RG 2011, Federer je samo u Sinsinatiju dobijao meceve u kojima su igrani TB.
    3 points
  43. I Boki, i Meklaud, i Milutinov Tata, I Kido iz Junkovca , i Zoe i random prolaznik pored Gemaxa da ga uvuku i daju mu reket u ruke....nemoj molim te da se neko oseti uskraćenim.
    3 points
×
×
  • Create New...