Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/16/2019 in all areas

  1. 28 points
  2. OGNjEN NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN: Tim specijalista planira da Kuzmića uskoro probudi iz indukovane kome
    17 points
  3. Harizma? Rodzer ima harizmu kuvane svinjske noge pa je svejedno najvoljeniji teniser na svetu i ima najvise navijaca. Fake ponasanje? Rodzer je takav vestak da samo sto mu zice ne izvire ispod bandane. Ili zlatnog dzemperica koji mu uvale da ga nosi u julu kao da mu ga je baba istrikala pa mora. Tenis koji Novak igra? Neko ga je ovde nazvao industrijskim, smejao sam se pola sata kad sam to procitao. Za dobre poznavaoce tenisa koji razumeju sve aspekte igre Novak igra verovatno najuzbudljiviji i najkompletniji tenis od svih igraca na svetu. Rafael Nadal, osvajac 18 GS-ova, neprevazidjeni sampion sljake i ziva legenda tenisa je za Novaka izjavio da je najkompleksniji igrac kojeg je u zivotu video. On igra protiv njega, igrao je preko 50 puta, valjda bolje zna od random teniskog komentatora o cemu govori. Takticka radoznalost, adaptacija, citanje igre, stalna trazenja novih resenja na terenu, perfektna egzekucija, sposobnost konstantne redirekcije i promena ritma u poenu,...pa onda sve to na teren. Novak u zoni je hodajuca skola tenisa, jedva da postoji vece uzivanje u tenisu nego kad ga gledas kako cita gde su rupe s druge strane mreze a onda sistematski rastavlja protivnika na sitne delice. Njegova igracka inteligencija je skoro jedinstvena, na prste jedne ruke se mogu nabrojati teniseri u istoriji koji su toiliko studiozno pristupali svojim mecevima. Postoje brojni razlozi zasto je Rodzer najpodrzavaniji i najvoljeniji teniser na svetu, od njegove vizuelno senzacionalno atraktivne igre pa sve do toga da je covek pretvoren u korporativni proizvod i reklamni trik, ali ne postoji nijedan razlog, osim navijackih, zasto bi Novak bio omrazen. To nisu direktno povezane stvari i ne treba ih uporedjivati. Nista Novak nije lose uradio u tenisu osim sto je dosao i razlupao Nike-ovu reklamnu strategiju svodjenja tenisa na individualni obracun dve radikalno suprotstavljene teniske filozofije "protestantske" estetike i "katolicke" durasnosti i nepomirljivosti s porazom. Novak je jednostavno dosao kao neplanirano trece dete jer je kurton bio probusen u porodici koja je vec rasporedila kucni budzet. Volimo ga jer je nas i jer se trudi ali ne znamo bas sta cemo s njim, pa ga pustamo da se snadje. Jebi ga, ko je ocekivao da ce da se snadje ovoliko dobro.
    16 points
  4. Trenutno stanje je: 1. Novak - 12415 2. Rafa - 7945 3. Fed - 7460 Rafa brani 1000 u Kanadi i 720 na USO, Fed brani 600 u Sinsinatiju i 180 na USO. Novak brani 90 u Kanadi, 1000 Sinsinati i 2000 USO. Ni jedan ne moze ni teoretski da ga pretekne pre USO (pa makar Rafa ubacio Hamburg+Washington i neku 250 - a nece to uraditi). Fed nece ni igrati Kanadu. Znaci da je Novak sigurno #1 do 9.9. (jos 7 sedmica na ovih 260 od ove sedmice) pa makar ne igrao nista do 9.9. Konors ima 268 sedmica, Lendl 270, znaci 16.9. bi pretekao Konorsa (269 sedmica), a 30.9 bi imao 271 i pretekao bi Lendla. Da bi i 9.9. sigurno bio #1 (znaci da Rafa ili Fed nemaju ni teoretsku mogucnost da ga preteknu, pri cemu ne ocekujem da ce igrati neki dodatni turnir osim mastersa i USO) Novak treba da sakupi u Kanadi, Sinsinati i na USO bar 901 (za Rafu), odnosno 356 (za Feda) bodova. Svaki kiks Fedala znaci da Novak mora manje bodova da sakupi. Npr. Fed bukvalno mora da osvoji i Sinsinati i USO, a da Novak ne igra masterse i ne stigne do QF USO, da bi 9.9. bio #1. Rafa ima malcice vise fleksibilnosti, ali definitivno mora da dodje u finale USO da bi imao sansu. Ako Rafa izgubi finale USO, mora bi prethodno da je osvojio obe masters titule + da Novak ne igra masterse i ne stigne do R4 na USO, da bi bio #1. Ako osvoji USO onda mu trebaju (bar) 2 finala na mastersima + da Novak ne igra masterse i (recimo) ne stigne do R4 na USO, da bi preuzeo #1. (valjda nisam negde napravila neku gresku u proracunu, trebalo bi da je ovako)
    16 points
  5. Teo da igra u Italiji
    15 points
  6. Zvanično saopštenje kluba oko zdravstvenog stanja Kuzmića: Ognjen Kuzmić bolje, stanje i dalje vrlo složeno KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je opšte zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno. KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je opšte zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno. Ognjen se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu naš košarkaš je u stanju da samostalno diše. Odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić biće u sredu podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje. Zbog složenosti te intervencije košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu. KK Crvena zvezda mts i ovom prilikom se zahvaljuje svim ljudima dobre volje, klubovima, i svima koji i dalje iskazuju veliku brigu za zdravstveno stanje i oporavak našeg Ognjena Kuzmića. KK Crvena zvezda http://www.kkcrvenazvezda.rs/ognjen-kuzmic-bolje-stanje-i-dalje-vrlo-slozeno--16-07-2019.html Ide na bolje, nadam se da će sve biti kako treba.
    15 points
  7. 13 points
  8. Po jubilarni sedmi put sam odgledao poslednjih desetak gemova. Prosto ne mogu da prestanem da ih vrtim. Skoro me nešto nije toliko fasciniralo. Pridružio bih se željama da Rodžer još dugo ostane aktivan. Na njegove godine jednostavno ne treba obraćati pažnju, njegov nivo tenisa iz polufinala i finala je nedostižan za bilo kog tenisera današnjice osim Novaka. A pritom, Novakova pobeda u ovakvom meču se graniči sa neverovatnim, kad se uporedi statistika dva igrača, šanse da Novak pobedi sa takvim brojkama se svode na teoretske. Rodžer je na ovom turniru, a naročito protiv Rafe i Novaka, pokazao i unapređenu defanzivu i stabilniji bekhend i bolji ritern i ubitačan slajs, a ono što me je najviše fasciniralo su poluvoleji. Neverovatno je sa kakvim osećajem ih igra sa bilo koje pozicije. Posebno ostanem otvorenih usta kada se ukopa na osnovnoj liniji i odigrava ih bez obzira na to koliko je loptica duboka, i ne samo što je pokupi nego i menja pravac i gađa linije odatle, čime potpuno uništava ritam i pokušaj građenja poena protivnika. Sve mu to omogućava da igra u ritmu i brzini koja je nedostižna za druge tenisere. Meč prosto mora da dobije epitet istorijskog. Njegov uticaj na dalji razvoj situacije u tenisu sada ne mogu da sagledam, ali ono što može da se kaže je da je ovim mečom Novak utvrdio svoju poziciju u rivalstvima sa Rodžerom i Rafom. Ima pozitivan skor, dobio je 'najepskije' mečeve protiv obojice, ima bolji skor u finalima najvećih turnira. I, što se mene tiče, uvek je favorit protiv obojice, nezavisno od podloge, turnira i trenutne forme.
    12 points
  9. Kako Jovanovic ima telo od milion dolara a Odzo, koji je za njega Svarceneger iz najboljih dana licno, nema nijedan kvalitet za ozbiljnu kosarku?
    10 points
  10. Za bold, pardon, nisam se lepo izrazio..dakle, da publika ne želi da bude prevarena. Ali suština je ista. Dakle, predaja mečeva...dete od 18 godina koje igra po terenima br. 15-19 uz par izuzetaka i neko će da kuka jer je platilo karte za teren 19 gde je neko dete zbog fizičkih poteškoća predavalo mečeve i da smatra da je folirant zbog toga...kapiram da je broj takvih prevarenih tu negde oko 2. Koji svaki fudbalski klub voli? Ja nisam ispratio...voli zvezdu od uvek i od stranih klubova MIlan (ide na utakmice MOnaka gde živi ali nisam skapirao da je navijač, ispravi me ako grešim). Evo i ja pratim Zvezdu i Liverpul... Jebe majku publici pa traži ljubav...neče biti...it's other way around...publika mu jebe majku pa on pizdi. Da ćute i ne prave cirkus i feštu u rangu proslave punoletstva u Braničevskom okrugu od svakog meča kao neki dan, ne bi ni pizdeo. Ceniš da je prijatno da igraš pred 25k ljudi i da ti zvižde tokom poena ili aplaudiraju na svaki aut i duplu? Tu možemo da se složimo jedino da je Novak idiot koji od takve publike bilo šta očekuje a kamoli ljubav.
    10 points
  11. I Mari je svašta radio prema svom boksu, bilo je tu svojevremeno i nekih većih konflikata čini mi se, samo kamera ne snima uglavnom te stvari u toku meča niti ja na njih obraćam pažnju. Ali trebalo bi stvarno otvoriti posebnu temu o tome zašto Đokovića ne vole, posle svake njegove veće pobede ove rasprave se ciklično ponavljaju. Razumljivo je još da se time bave navijači po forumima, ali tzv. ozbiljni mediji bi mogli stvarno već da povuku ručnu. Doduše to je uvek dobar znak, odraz frustracije porazima ljubimaca (koje opet ozbiljni mediji ne bi smeli jelte da imaju) kad pobedniku nema prosto šta da se zameri teniski pa se onda izvlače razne sitnice koje ne smetaju kod drugih ali kod njega odjednom štrče i svima idu na živce. Samo neka se nastavi taj narativ, značiće da on nastavlja da pobeđuje. Još kad bi batalio taj Savet igrača i Bog da ga vidi...
    9 points
  12. Nije to problem, vec sto se nesto neracionalno kao navijanje pokusava objasniti a na kraju se svede na ukus pojedinca. Moji izbori svakako nisu racionalni vec emotivni pa ne trazim ni od drugih nesto sto sama ne umem. Sport ne bi bio zanimljiv kad bi svi isto i to jos samo razumom birali. Feda postujem, u zivotu ne bih bila njegov fan (osim kad edukuje nevaspitana derista poput Kirijosa tad navijam za njega iskreno ) ali mi nije cudno sto je toliko popularan.
    9 points
  13. Nije bas tako. Pre desetak godina Rafa je bio bas popularan medju evropskim devojcurcima. Pricao mi kolega Svedjanin da su ga cekale na aerodromu kao Bitlse. Suvise gledate kroz svoje naocari, licni ukus i uopste pogled na svet. Prosecan ljubitelj tenisa ne razmislja dalje od svidja ne svidja. Kriterijumi svidjanja su razliciti. Ana je uvek imala dobar prijem napilju, a pljuvanje pocesto kod kuce. Osim toga nije bas ni da ga kuci obozavaju. Samo sto neku vrstu zavisti projektuju na clanive porodice koji se ne ponasaju kako selo ocekuje. Inace imala sam frizera Vijetnamca ciji je pokojni otac obozavao Djokovica. On je meni fenomen na drugi nacin. Apsolutno jedini Balkanac koji je uspeo da kao sportista individualac ostane toliko dugo jak. Da se vraca iz minusa. Sposoban da iskontrolise sve emocije. Po tome je strasno dobar primer za ugledanje. Nemojte njega porediti sa Cesima, oni su light Nemci kada je pokazivanje emocija u pitanju. Meni je on kao Beograd. Sta god da uradi uvek cu navijati za njega. Realno sva cetvorica su sjajni teniseri i OK ljudi van tenisa bez nekih skandala iintriga. Kad se povuku pravice ih od stiropora kad ostanu sa ovim reality likovima poput onog malogAustralijanca.
    8 points
  14. Ta darivanja srca i sirenje ljubavi za koje se svi hvataju u poslednje vreme, kod Novaka su relativna novina. Sta je bilo sa animozitetom prema njemu ranijih godina, pre toga? Neharizmatican? Neiskren? Meni nikada nije delovao tako, ali ima ona cuvena: ponovljena laz (citaj-glupost) milion puta postaje istina, kao i isprazne floskule tipa kako zeli da se dopadne sirokim narodinim masam na silu i zeli da ga svi vole. Neko ko je imao onoliko problema od trenutka kada je zakoracio u te teniske vode, i neko kome jedino porodica zna kroz kakve su Tantalove muke i patnje svi zajedno prosli, zna valjda da ceni sebe najvise i da ga bas briga sta svet misli. Uostalom, primerenim ponasanjem i posotovanjem uvek i svakog, protivnika pre svih, valjda dovoljno govori da je to on, da je takav. Zasto bi bio nesikren? Zasto su drugi prihvaceniji, cak i oni nakaradni primeri (Kirjos), jer su zaboga oni takvi ljudi, koji bi mogli malo da razmrdaju ucmalost i sterilnost ovog sporta, a oni koji su pristojni i primereni, e oni su neiskreni i izvestaceni? Ne bih rekla da to ima veze ili da je to bas iz tih razloga. Porediti recimo koliko su obozavali Safina, sa neobozavanjem Novaka je besmisleno. Sta je Safin uradio u teniskoj karijeri ili za tenis generalno? Vise se pricalo i pisalo o njegovim glupostima nego o vanserijskom talentu. Uostalom nikada nije bio konkurentan. To sto bi strpnuo pobedu tu i tamo, nekoliko nedeljica kao prvi ili 2 GS, to je apsolitno nista u odnosu na ovo kakvu opasnost Novak predstavlja za rekorde koji su do sada samo osvojeni. Za neke vise da ne pricam. Lako je "obozavati" tako nestasnog Safina. Postavljali su po drustvenim mrezama cesto naslove iz zapadnih medija, u skorije vreme, sta se sve pisalo o Ivanu Groznom onda. To nisu bile nimalo naivne stvari. Sve te hajke su veoma dobro smisljene i dirigovane bile i protiv Navratilove i protiv Monike. A price da su ovi igrali ruzan tenis, neko lepsi, dolazimo opet do onog da sta ti drugi naturaju to mora biti kao opsteprihvaceno, je l? Na kraju niko te ne tera da volis jednog odredjenig tenisera, ali da ne postujes njega prvo i osnovno kao covka, jedno bice, nekog koji je krvavim radom dosao do tih nekih visina, uspesnog onoliko u svom poslu, i da ga na kraju cak i mrzis, omalovazavas, pises lazi, navodis bes i ogorcenost ostalih ne bas mnogo bistrih ocigledno, jer onaj drugi koji donosi vise para pre svega, predstavlja sve suprotno, teska je nebuloza i zlocin za svaki zdrav razum.
    8 points
  15. Sto je Fed blizi penziji to su njegovi navijaci sve strastveniji tj. neprijatniji u navijanju, jer znaju da ko zna sta sutra nosi. Ako ne daj Boze bude imao oprostajnu sezonu kao Brajant, izginucemo od patetike. Izuzetno naporno je bilo navijanje u nedelju ali ne toliko neprijateljsko kakvo se desavalo na USO (hvala @Borko na gifovima), vise egzaltiranost Fedovim nastupom (da se ne lazemo kako da se ne loze kad igra tako u 38. godini) nego cist hejt. Za onu histeriju na mp, ko im kriv sto ne pamte USO '11. Volela bih da vidim kakav ce odnos prema Novaku biti kad Fed ode u penziju, koliko je stepen antipatije izazvan cisto time kakav je on a ne to sto je Fedov rival jer mecevi protiv Nadala nisu ni blizu ovako teski za istrpeti.
    8 points
  16. walking billboard je baš primamljiva ponuda, čudi me da je odbio tako ukusnu kosku
    8 points
  17. da parafraziram Tonya Montanu, fuck kup Srbije, and fuck the fucking KLS brothers. Na pleja nek dođe ko ume da igra a ne kome piše SRB u pasošu.
    7 points
  18. Jos jedan fenomenalan tekst o finalu: http://hr.n1info.com/Kolumne/Boris-Dezulovic/a419494/Balada-o-Bobu-Falkenburgu.html
    7 points
  19. Jovanovic je lafcina i moze svaku vece da izvodi po jednu Natasu Bekvalac. A da je Englez ne bi se kao seks simbol skidao sa naslovnih strana zenskih magazina. Zivio bi kao lord. Ali jbg za kosarku mu fali svasta po malo. Takoreci, pogresan sport i pogresno porijeklo, pa ce da se potuca po timovima srednjeg ranga. Ta apolonska kradja i bredpitovsko lice ce samo loziti nadrndane centarske magarcine da preko njega dizu ego.
    7 points
  20. Ovo je sve tačno. Samo što ništa od toga nije razlog zašto publika voli Federera a ne Novaka. Znaš i sama. Jeste, londonska i njujoorška gospoda osetljiva što Novak jednom u sto godina psuje ka boksu pa se ponašaju kao razularena stoka manje više svaki put kada igraju. Nemam ja problem što Federera publika više voli. Posebno vimbldonska. Vezana je za njega. Duže je na turu. Živa je legenda turnira. Doneo je tenisu ono što niko nije. Marketinški je prihvatljiviji, zapadnjak je, sve je to ok. Samo je jako pogrešno reći da se publika oseća prevarenom od strane Novaka. To veze nema sa ovim što se dešava na mečevima.
    7 points
  21. Srbin kad do'vati nekoga na društvenim mrežama, taj je najebao
    7 points
  22. Taliesin,kao i cesto,pravo u metu. Nije jedini Miljenko Jergovic,deo teksta poznatog pisca
    7 points
  23. Barracuda, to sa novim ljudima je bajka. Mnogo, mnogo ozbiljnije zemlje od Srbije se muce da promovisu nova lica, sa sadasnjom zatvorenoscu medija i sveukupnom zloupotrebom drzavnih resursa u svrhu odrzavanja na vlasti, to kod nas jednostavno ne moze da se desi. Najbolja sansa je da se prije svega pocne demontiranje ovog zlocinackog udruzenja koje vlada Srbijom, a zatim da se koriste mali pomaci koji se mogu ocekivati od onog sto je trenutno u ponudi, recimo mali boljitak na polju medijskih sloboda, ukljucujuci tu i svodjenje tabloida u kreiranju medijske slike na podnosljiviju mjeru. Subjektivno, sasvim je OK vjerovati u bajku o novim ljudima. Objektivno, svaka takva prica u kontekstu danasnje Srbije ide na ruku vlasti i indirektno im pomaze da produze ovu okupaciju Srbije.
    7 points
  24. Muta negde u tisini leci tugu u kafani sto nece voditi ovu druzinu 🙂 Ovde ce trebati po tri lopte u svakom napadu 🙂
    7 points
  25. Vidim da je Sale pozvao Jovanovica da odradi pripreme i dao mu prednost u odnosu na recimo Kravica koji mi je sasvim ok ove sezone. Veoma dobra indikacija da je napredovao posto ga je Sale i najvise gledao u italijanskom sampionatu. To sto kod Alimpijevica nije pokazao nista meni ne predstavlja nikakav pokazatelj njegovog kvaliteta.
    6 points
  26. Meni je sjajno da gledam Novaka kako redovno dere Feda, pred njegovom publikom koja je u transu : )
    6 points
  27. I najvaznije sam zaboravio...vrhunsko pivo 😁
    6 points
  28. Ako je ovaj drugi Jović, jasno je zašto je odbio ponudu, jer je poznato da ima problema sa leđima.
    6 points
  29. Jovanović je ispodprosečan igrač u svakom smislu i ne znam što se oko njega uopšte vodi polemika.
    5 points
  30. Treba nam tema Mekove zrtve
    5 points
  31. Mancaris. Jedan od najgorih igraca u istoriji EL. Mislim da bih zavrsio u bolnici kad bi on potpisao. Jos ako je u paketu sa Agravanisom ne bi me ni jedna terapija spasila.
    5 points
  32. Davidovic skuplja vijesti po drugim temama na forumu, pa nam ih ovde sublimira.
    5 points
  33. Da se ne lažemo...Safin je bio voljen otprilike najviše od strane žena i to prvenstveno zato što je u svom prajmu izgledao kao Apolon. Nema to mnogo veze sa tenisom i mogao je biti i iz Ugande ili sa Maršalskih ostrva, nebitno kad onako izgleda.
    5 points
  34. Hvala velikom gazdi bolonje i jos vecem salou sto su primili metak umesto nas.
    5 points
  35. Je l' se Teo sad racuna u grobare il cigane? Samo pitam.
    5 points
  36. Oduvek je cilj naših igrača, kada uđu u šesnaesterac, bio ne da šutnu da bi postigli gol, već da što lepše i teatralnije padnu... Pošto nas takav glas i bije, jako teško nam sudije sviraju penale...
    4 points
  37. Molim te da mi ovo ne podmećeš jer to nikad nisam rekao, niti mislim to. Ja sam već u više navrata navodio da nisam “pobegao” prvenstveno zbog egzistencije. Otišao sam jer smatram da Srbija danas, a i narednih par decenija) neće biti društvo u kojem ja želim da moja deca odrastaju. U kojem ja ne mogu da vodim život dostojan čoveka i građanina jedne evropske države, i zato: da, ja jesam u principu odustao od Srbije, odustao u smislu da ne dam više ni atom svoje snage za nešto za šta mislim da nema perspektivu jer sam ih dovoljno uzalud potrošio. Naravno, mislim da sam to već negde, koliko danas, i pomenuo. Baš zato nisam siguran da li bi isti ljudi opet ponovili istu “grešku”.
    4 points
  38. jbg @zoe Bg sad tek videh upozorenje....evo ja stajem p.s. Mek obriši post za Felixa, ne igraj se momku sa karijerom
    4 points
  39. Ja stvarno nisam video da je neko od Novakovih navijaca napisao da je harizmatican, mada nisam sve tekstove pazljivo citao pa mozda gresim. Niko od njih trojice nema kapacitet da bude harizmatican, to su opsesivni likovi koji da ne igraju tenis nego se bave naukom ne bi izlazili iz kabineta i laboratorija. Novak jos i ima nekog interesovanja vrednog paznje van tenisa i porodice ali kakva su ta interesovanja bolje da ih nema. Sve ostalo su fondacije koje vodi neko drugi, pazljivo plasirani marketing, sponzorske obaveze i slicno. Harizmaticni ljudi su u nacelu zovijalni, ekspresivni, socijalni, Rodzer, Rafa i Novak su egocentricni predatori usmereni na sebe i sopstvene sposobnosti, cijim karijerama je posveceno najblize okruzenje. Trude se oni ali sve je to totalni fake, ne zato sto oni zele da bude fake vec zato sto prosto ne umeju bolje. Nemaju takav karakter. S druge strane, veliki su sampioni, inteligentni ljudi, ne mozes da budes ono sto su njih trojica postigli a da nemas brojne ljudske kvalitete. To ih izdvaja od drugih mozda i vise nego talenat. Radio sam sa nekim izuzetno harizmaticnim predavacima i izbliza gledao kako zapravo izgleda kad harizmaticna osoba udje u prostoriju. Udje i cao, nema vise nista i nikoga osim njega, nikakav prostor koji bi zauzeo bilo ko drugi. Kao neko telo sa velikom masom i velikom gravitacijom, sve usisaju i vezu za sebe. Malo ljudi poseduje tako nesto.
    4 points
  40. Tankuju sezonu da dobiju visoke pikove na draftu.
    4 points
  41. Jedan od paradoksa srpske stvarnosti je da najveci zivi heroj srpskih nacionalista bude covek koji je operisan od tog zla. Nije to prvi put, svojata se na sve moguce nacine i Nikola Tesla, covek koji je rekao da se podjednako ponosi svojim srpskim poreklom i hrvatskom domovinom. Naravno, svojataju se zato sto su veliki i uspesni ali se paradoks sastoji u tome da ta nacionalisticka otpad bas nikako ne moze da nauci nesto iz dobrog primera. Oni ce se grebati od Novaka onoliko dugo koliko on bude pobedjivao a onda ce ga prvi ispljuvati kad prestane da dominira. To je taj palanacki mindset malog coveka ciji se svet zavrsava kod tarabe i poljskog klozeta.
    4 points
  42. Pokriva odlicno obe pozicije.
    4 points
×
×
  • Create New...