Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Bila bi i ove sezone odbrana kud i kamo bolja da Gabe i Vando nisu propustili skoro citavu sezonu. Do potpisa Spencera Lakersi fakticki nisu imali treceg beka na rosteru jer Ham iz samo sebi znanih razloga nije htio koristiti Christiea nego je forsirao Reddisha iako je Max imao fenomenalne procente iz spot upa i igrao sasvim korektnu odbranu na lopti. Sa vecom minutazom Max bi danas bio i sasvim dobar 3&D bek za rotaciju.
  3. Mia Avramović je 195 visoka.
  4. ....zurila da spasem srbiju od ovih pacera
  5. Opet..1.45 za pobedu u derbiju..arealno.
  6. Pavle Ilić iz Kragujevca....ne znam dal je Zevzdin, nego se zajebavam.
  7. Za sutrašnji praznik fudbala očekujem ukupno 3 ozbiljnije šanse i 0:0
  8. ...nisam ocekivala od st. protica da se gura na ovu temu.... `Nad ambisom` se zove uradak, a izmedju ostalog kaze: Zabrazdili smo stranputicom koja u propast vodi. https://www.danas.rs/kolumna/milan-st-protic/nad-ambisom/ ....iskreno, bolji mi je kada govori i podseca na istorijske cinjenice i objasnjava ih, nego kada pise kao da ce svakog casa da skrene kqkvom stranputicom iz proze u poeziju, iz balzaka u cosica, iz puskina u ducica, iz opstih mesta u jos opstija....eh. Nije mi ovo bilo po volji izgleda.
  9. Pojma nemam ko je sudio ni prošli put,nisam gledao..pretpostavljam neko ko se smatra Zvezdinim "specijalcem"?
  10. Sprint 1 VER 2 PER 3 NOR Q 1 VER 2 LEC 3 PER
  11. Ima li neka spoljna igračica da se istakla?
  12. Isti, kažu, od prošli put-
  13. Znao sam, pitao sam se kad ćeš da se pojaviš...danas ili sutra.
  14. A ko sudi? Nisam u toku.
  15. Dakle,policija je batinama ubila jedinog čoveka koji je znao gde je premestio telo male Danke,ova dvojica što su je ubila nemaju pojma gde je to mesto. Tako je policija dovela svoju istragu u ćorskokak,traženje tela sad je bukvalno igla u plastu sena,a ubice bez problema mogu da povuku svoja priznanja. Zombilend.
  16. Pa nije te bilo sto godina. Gde su pokloni? Pricaj kako je bilo, jel se desilo nesto vredno pomena u medjuvremenu? Bar tebi nikad nije bilo potrebno kljestima izvlaciti reci iz usta xD ...a ni takvi lakonski odgovori ti nisu bili svojstveni : O
  17. Pala kvota...pa naravno. čim objavili ko sudi derbi
  18. gggggggg

    Šah

    samo da ne pobedi nakamura, ostalo nije bitno.
  19. Prošle godine u drugom dijelu sezone Lejkersi su imali 2. ili 3. defanzivni rejting, ove godine u istom periodu 22. S druge strane, značajno je podignut ofanzivni rejting uz mnogo kvalitetniji šut posebno za tri poena. Čak je i Lebron šutirao za tri iznad 40%. Da li je to pobjednički recept? Ponavljam, ja ne vjerujem - ali apsolutno dopuštam mogućnost da me već prvo kolo plej-ofa demantuje.
  20. "Kec" u derbiji 1.45 Pa,šta je to?! Ja mislim da ovako malu kvotu nikad nisam video..
  21. Ta priča o rakiji je toliko glupa da je neverovatno da je još uvek opstala. Sećam se da se o tome guslalo još pre 20 godina. A bukvalno niko nikad nije uzeo da vidi da li će se pravila o regulisanju proizvodnje alkoholnih pića promeniti u odnosu na sada - neće. https://www.paragraf.rs/propisi/zakon-o-jakim-alkoholnim-picima.html
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...