Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Rade Bogdanovic se nametnuo za trenera komsija, cekamo te legendo, dosta kenjanja po emisijama, da te vidimo na delu.
  3. Prvi ozbiljan upset u ovom plej ofu. Ono prosipanje očajnih Bucksa od sinoć ne računam. Herro konačno racionalan i pametan, bez forsiranja šuta uz čak 14 asistencija, Caleb podsjetio na sebe iz lanjskog finala Istoka, Bam potpuno iznenadio, posebno u završnici, svojim ofanzivnim učinkom, Jovke, Jaquez i Highsmit takođe s ozbiljnim doprinosom. Zbirno 23 trojke što je timski rekord u plej ofu. I dalje je Heat s malim šansama, ali i ovako oslabljeni su dokazali da su ozbiljan tim. Boston ne bih komentarisao.
  4. Crni

    NBA 2023-24

    Aaaaaaaaa!!! Majami♥️♥️♥️♥️
  5. Spolstri trebao jedan meč da nas pročita. Ludilo kako branimo šut za 3 a još luđe kako zaglupimo u napadu.
  6. gggggggg

    NBA 2023-24

    nista od metle. 22 trojke i jos ima da se igra... simmons vec stavlja slusalice i ukljucuje mikrofon, vreme je za emergency podcast.
  7. Molina23

    NBA 2023-24

    Ne možeš da ne gotiviš ovaj Majami. Koliko su sistematično žilavi, Spo genije. Nikolica raste k'o iz vode.
  8. Today
  9. Radalek

    NBA 2023-24

    Sjajan Jovic veceras zaista. Nisam ocekivao da moze ovakvu odbranu da igra u playoffu vec sad. Bukvalno radi sve sto treba na obe strane, nije nijednom ispao u rotaciji i pravi ozbiljne probleme Porzingisu.
  10. Kakva skupina tupsona, na čelu sa Macolom kretenom.
  11. Jović previše impresioniran značajem utakmice, otuda mnogo turnover-a. Inače, odličan i ofanzivno i defanzivno. Majamiju očigledno fali malo više mesa i visine, neke Spo-ove petorke su nerazumljive. Takođe, moj laički utisak je da prečesto vrućeg igrača zaboravi na klupi. I tako, bez obzira na čak 13 trojki Heat u zaostatku... Boston, ne znam šta bih rekao. Kad ih krene izgledaju kao mašina, ali ja i dalje sumnjam da su šampionski kalibar.
  12. Yesterday
  13. Spo pretjeruje sa second&small unit, imali su igru i rezultat i sve prosuše dok si rek'o keks.
  14. ZLF tesko da moze vise od 10, a Savo takodje oko 10ak i to sve sa bojkotom ovih ostalih. Mislim bice opet nekih izbora pa narod neka da svoj sud o tome kako opozicija radi. Kakva nam je opozicija nama je i dobro...
  15. https://racer.com/2024/04/24/oward-celebrates-belated-but-welcome-st-pete-win/ Detaljno o tome na cemu je Penski pao: https://racer.com/2024/04/24/how-team-penske-took-push-to-pass-beyond-the-limit/
  16. Dakle sta imamo. Prosli derbi traze faul za Markovica, kukaju, zapomazu.. A kao razlog "gurnuo ga sa ledja, nije to remplovanje, defanzivac ima pretnost kad je prvi na lopti" Danas ista situacija, Serif ima dva puta bolju poziciju nego Markovic na proslom mecu, Filipovic ga obara sa ledja a komsije u fazonu "remplovanje cisto". Pametnom dosta.
  17. Osim sto si, kao ona kritizant, tvoj doprinos je: PS. ?
  18. Pogledaj samo Kiprane danas,kakva kanonada,21.gol postignut na dve utakmice.😃 Odigrao sam za noćas singl,Kostarikance, Liberia-San Carlos 3+PP,6.kvota. Volim te noćne,legnem da spavam,ustanem ujutru i proverim bez neke tenzije.
  19. Znas kako kaze izi i? Hahha cuo si ti za izi ija ko ja za micu trofrtaljku...
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...