Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Cvarkov me preduhitrio, to bi bile bas muke.
  3. Vesele se što su bezmalo tri meseca proveli pod sirenema,bombama i u skloništima. Što su na kraju izgubili 15% svoje teritorije. Što je život izgubilo oko 750 ljudi.. Ali eto - jedan oboreni avion je nekakva "pobeda". Celu istoriju više slavimo poraze nego pobede.
  4. Ta što je to postavila troluje ove druge kojima je muka od srbovanja. Mada u komentarima ima i dosta onih kojima se slika sviđa.
  5. Isto kao i za Mundijal,Puma je dizajnirala jedan dres i onda je različitim reprezentacijama samo dodavala različite dezene. Užasni su im svi.
  6. Većina današnjih tejkova su na mestu ili dolaze iz nekog činjeničnog aspekta, ali okle to da je kvalitet u EL u padu godinama i da gledamo neizvesno takmičenje zbog manjka kvaliteta? Gledajući ove dve sezone otkako nema Ruja, jedino su Alba i ASVEL neki fenjeraši koji odskaču nekvalitetom, iako ASVEL ima korektan roster ove sezone ali je pretrpeo mnogo promena i igraju ispod nekog potencijala. Bayern vodi Pablo Laso, sa veteranom Ibakom i nekim zanimljivim igračima, Valensija je skupina fizikalaca i role playera ali imaju tog pleja koji može na nivo iznad i Dejvisa, komšije imaju skup elitnih veterana, prošle sezone imali Kampaca... nešto ne pamtim da su pre-Jasikevičius Žalgiris, Prokom, Himki izuzev jedne-dve sezone, Limož, Strazbur, Unikaha imali ovakve trenere, veterane, glavne igrače. U gornjem delu tabele isto, imamo 6 ekipa vrlo sličnog kvaliteta, ali ne zato što su loši nego je svaka stacked, + Baskoniu, Virtus, Makabi, Efes, Partizan gde dve ekipe malo prebacuju, druge dve podbacuju neki svoj potencijal... i Armani koji je za mnoge poslednje dve godine u 4/6 ekipa roster-wise. Jedino što fali svim ovim ekipama je neki legit rising star ala Bogdan, Dončić, Rubio pre 15 godina, ali rekao bih da se malo tržište/tendencije NBA izmenilo. Više love je u ligi, veća gledanost, punije hale, plaćeniji igrači, baš ne vidim ništa što bi išlo onoj EL od pre 10 ili 15 godina u korist naspram ovoga što sada gledamo.
  7. Hoce li neko da objasni ceme se ove zene vesele i zasto ce ona sto je postavila ovo da urami ovu sliku.
  8. Da moras da biras da prodje Baskonija ili KKP ,koga bi izabrao 😄
  9. MAXSPORT SAZNAJE: Vukašin Jovanović blizu povratka u Crvenu zvezdu ....
  10. U Grckoj ima oko 3 miliona vise ljudi, a Grci se nisu bas proslavili kao uredni platise poreza, dapace, sve je kod njih onako, ali vidi cuda drzava ipak kasira ovolike milijarde. Velicina ( kvadratira) zemlje u ovom pravcu ne znaci nista.
  11. gggggggg

    NBA 2023-24

    toronto je vezao 12 poraza i trenutno imaju sesti najgori skor u ligi...sto im bas odgovara jer im je pick iz poeltl trejda top6 protected...u 'trci' su sa memphisom koji je tu blizu. ako budu van top sest na lutriji, pick ide san antoniu. utah je u slicnoj situaciji, oni imaju sedam poraza za redom i deveti najgori skor. a imaju top10 protected pick. ako pick bude van 10, pick ide okc (ako sam dobro razumeo). brooklyn ima osmi najgori skor i njihov pick jos iz hardenovog trejda ide houstonu bez obzira gde zavrse. iz istog trejda houstonov pick iz ove godine ce ici okc, sto je trenutno oko 12. picka. lakersov pick ide pelicansima a gsw pick ide portlandu. i toronto i utah imaju dosta zajebane rasporede do kraja sezone, tako da je najverovatnije da ce tu ostati i da imaju lepe sanse da im pickovi ostanu.
  12. Glede pomenutog, ovo je zaista skoro pa egzaktno:
  13. Svi potrcali da otpisu Sunse nakon onog poraza vs Spursa a ljudi u navodno najtezem rasporedu posle all-stara izgubili samo par utakmica koje su eto mogli dobiti i bili favoriti jer svima glavni igraci ili odmaraju vs njih ili su povrijedjeni. Sve neki mecevi vs ekipa poput Charlottea, SAS, Detroita, Raptorsa i slicne tank boranije +mecevi vs jacih ekipa kojima fale glavni igraci (Bucksi bez Giannisa, Cavsi bez Mitchella, Thunder bez Shaia, Nuggetsi bez Murraya, Pelsi bez Ingrama cak i ti Spursi onaj put kad su dobili nije Wemby igrao). Iako ne briljiraju bar imaju donekle srece da su im ti protivnici nekompletni pa se ne osjeti taj raspored.
  14. Today
  15. Jesi li to rešio da postaneš političar pa prevrćeš tuđe rečenice?
  16. Po broju stanovnika bas i nije toliko veca, ja doduse uvek brojim tu i Kosovo😃 Porez ne placa vazduh,voda i zemlja nego ljuCtvo.
  17. U prevodu, dobri smo kad PJ ili Aleksa ponekad otmu loptu Panteru, a prošle sezone smo bili dobri veći dio sezone zato što je Dante bio tu da ga iskontroliše 😉 Uzgred, slažem se sa time da je i Aleksa počeo da biva bezobrazan u napadu, ali Aleksu bar možeš da napujdaš da igra ozbiljnu odbranu, tako da kad biram između njih dvojice sveukupno biram Aleksu. Što se tiče PJ-a, njegov potencijal je ove sezone ozbiljno ugušen metastazom Pantera na naš napad i guranjem na poziciju koju očito ipak ne može da igra u kontinuitetu (iako i dalje mislim da je za EL uslove nadprosječan sekundarni kreator).
  18. Grcka je znacajno veca drzava od Srbije, tacno za jednu celu Hrvatsku.
  19. Dobra prva petorka, sa klupe par veoma dobrih igrača (Vlajić, Tofoski, Vojinović). Pretpostavljam da će Srzentić malo pomoči na pleju.
  20. Ovo jeste, ali Panter ove sezone ne igra svoju igru. Mnogo je lakse sacuvati iso strelca koji prevodi loptu, drzi je dobar deo napada pa kreira sebi sut, nego nakon istrcavanja iz blokova Lesora ili nakon drive&kick igre Exuma recimo. Uz to je Panter i igrac koji voli da inicira kontakt, nogama pogotovo.
  21. Šteta što ne igraju 🇺🇸 🇫🇷 🇪🇸, taman da vidimo gde zaista jesmo.
  22. Beo, ne stižem da od raznoraznih rasprava napišem da smo sinoć, npr. u 1/4 imali sjajan protok lopte i mislim da je to bila jedna od najsmislenije odigranih četvrtina, bez obzira na to što smo opasno isciglarili. A sve to sa Panterom na terenu. Ne slažem se sa tim da on "zauzima" nečiji prostor. PJ se često isključi iz igre ili se faulovima eliminiše, Naneli nakon pauze se još uvek traži a nije najsrećnije rešenje kad ima puno loptu u rukama a Aleksa je Aleksa (plus što je i on opasan bolstoper). Mi nemamo konstantnu i pouzdanu drugačiju opciju spolja zato on ima toliku rolu i ponekad wtf odluke. Da se ne vraćam po stoti put na prošlu godinu, drugačiji saigrači i veći doprinos istih je i njega postavio u najudobniju ulogu. Tako je i ove godine bilo dok je PJ bio brutalan ili u retkim trenucima kad Aleksa pronađe sebe.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...