Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Ne bi usli u top 8 al ne bi se razni "igraci" finansirali kod nas kao sto su pomenuti i na to dodaj Tompkinsa,coveka koji je doveden da uzme koji dinar i ladi onu stvar,mislis da Gilespi nije neka kombina,ko bi zdrav doveo tog coveka? Davidovac se vratio da uzme kes a izgleda kao penzioner celu sezonu i on za to prima ono sto ja za ceo zivot zaraditi necu? Sta je on drugaciji od mene i od svih nas,mi punimo drzavni budzet znaci da mi finansiramo klub a ne dr.mr. doticni
  3. Mnogo se odje palamudi ka da za par mjeseci Nebojsa nece biti GOAT executive kad bude cuveni Kalemegdan u junu i osvoji se (ocekivano) ABA liga.
  4. Radalek

    NBA 2023-24

    To ce im pomoci protiv Sote cija se odbrana zasniva na tome da sjajno brane obruc i trojke i teraju protivnike na midrange. Ali idu na Sunse protiv kojih imaju 0-3 u regluarnoj sezoni gde s gubili sa 10-15 razlike u proseku. Bukvalno najgori moguci matchup protiv midrange igraca kao KD i Book.
  5. Ne znam..Ova sezona je katastrofalna što se tiče rezultata u evorilgi i odnosa prema evroligi.Promašaji u selekciji,sastavljanje tima bez plana,u redu,za Nejpjera se nije moglo pretpostaviti da će ovako završiti ali sve oko njega je nekako nelogično nedovršeno, a doselekcija tek katastrofa. Prethodnih sezona je takodje bilo nekih nelogičnosti sto se tiče rostera,Kuzmić,Raduljica,Kešelj i sad da ne nabrajam, ali da li mislite da je bilo realno da udjemo u 8 sa budzetom koji smo imali tih godina,sa nemogućnošću zadržavanja boljih igrača više od jedne sezone.Mislite da bi Radonjić otišao i da bi bilo nesuglasica izmedju njega i Čovića da smo imali garantovan budzet,da se znalo šta nas čeka sledeće sezone,da smo relativno na vrijeme isplaćivali tekuće plate.?
  6. Zato Čočo naglašava prvo Čović da odleti a onda možemo o svemu. Sve dok je on tu nema zdrave priče. U nekoj mojoj mašti Zvezda je bez Čovića i njegovih poltrona, na klupi je Saša Obradović a sportski direktor Milan Tomić. Čekam vas da ostvarim jedan davni san. ❤️
  7. Dok god je Čović u klubu, to nije pravi tajming bilo kom treneru na svetu da dodje u Zvezdu. Svakog ceka mesanje u posao, petljanje u dovodjenje igrača, medijska kaljuga na koju ne moze bit imun niko. A posle otkaza koji je neminovan sledi natezanje oko para, blacenje, prebacivanje krivice za loše rezultate iskljucivo na trenera...
  8. Juče nam uvale neke ljude, da li su plaćeni ili ne ili imaju emotivni naboj bez aritmije, da viču uprava napolje. Nisu nas birali, neće nas terati napolje. Drugo, gde da izađemo napolje, nek dođu dole i objasne nam kuda da izađemo? Naslušali smo se i nagledali tih priča - reči su prvog čoveka Zvezde. Ćovke gospodar reci. Covke Blagousti. Da se podsetimo i ovog bisera: Mi snosimo najveću odgovornost. Veliki broj utakmica smo izgubili na neobičan način. Košmarna sezona, ali se mi još uvek držimo u okvirima ciljeva koje smo zacrtali. Osvojili smo jedan, pred nama su još dva trofeja. Nikad se nismo 'palili' na fajnal-ejt. Laici u formi ološa pozicionirani u košarci nam pripisuju rekreativna takmičenja i da Zvezda ima ne znam koliko para. Sve što je probano na nama ove godine smo dobro izdržali - istakao je Čović u jutarnjem programu na televiziji RTS krajem marta. Prejako.
  9. Često se ovde provlači fraza "meša se u selekciju igrača, to treba full da radi trener". Nisam sasvim saglasan sa tim i mislim da i u mnogim drugim klubovima uprava kaže treneru: ovih 4-5 igrača je tu (iz raznih razloga, domaći, stare zasluge, mladi talenti, kombinacije, šta god), ti biraj 8-9 koji će da ti nose igru. Meni je to ok. Nije mi ok ako se treneru ne dozvoli da bira tih 8-9 ili ako mu se ne dozvoli bar da završi sezonu za koju je selektirao tim, da ne kažem dve sezone. Što je kod nas slučaj...
  10. Evo Miško javio i da Djurišić izlazi na draft. I od njega ništa. Ali je zato tu Šaranović kojeg je sinoć diskretno provukao kroz priču talenta i videćemo gde i šta sa njim.
  11. Mislim da od ovoga nema ništa. Alimpijević možda jeste klimao glavom u prvom mandatu, jer jbg neko te gurne iz FMP u EL. Unapred ti psotavi pravila igre, pa sad ti hočeš nečeš. Večina klimača glavom je zajedničko jedno. Sve bi uradili da zadrže posao, jer im je jasno da če teško doči do druge prilike na tom nivou. Alimpije više nije u toj situaciji. Ima rezultate, napravio je neko ime u Turskoj. A i ne izgleda baš kao lik koji bi klimao glavom ako to nije neophodno. Ali možda i grešim, ne znam čoveka lično.
  12. I ja mislim da nije toliko glup. Nit mu ovo treba. Alimpije je u Turskoj rezultatima dokazao da ima kvalitet. Ja pozdravljam ideju da jednog dana ponovo sedne na klupu Zvezde. Ali neka do toga dodje organski i kada tajming bude pravi. U ovom momentu, Čović je na sebe več navukao gnev velikog dela zvezdaške javnosti. A hočeš nečeš, Alimpijević bi imao short leash što se tiče navijača, upravo zato što je Čovićev pik, koji mu je za veliko obeštečenje (Bešiktaš ga sigurno neče pustiti za dž) došao vaditi kestenje iz vatre. Kao što sam rekao, nit Alimpiju u ovom momentu to treba, nit je Čović zaslužio da ga neko (ponovo) vadi iz govana.
  13. Testerisalo se u osnovnoj skoli i to u svakoj, u srednjoj (bivsoj gimnaziji) je postojao predmet OTIP, cisto teoretski.
  14. Ne znam da ii sam već pominjao na temi da sam proveo jedan manji deo mladosti, po povratku iz vojske, u Siriji, u doba Hafeza el Asada, Bašarovog oca. Moji su hteli da me sklone daleko od rata devedesetih, pa su me poslali u Homs, gde sam živeo sa sirijskom porodicom sa kojom smo odavno drugovali. Tokom tog mog boravka, a pre odlaska na fakultet, bio sam i u Jordanu i u Libanu, a to se sve dešavalo u doba možda i najmirnijih godina u pomenutim državama. I da me je tada neko pitao, mogao bih da se kladim u život da u Siriji neće biti nikakvog rata osim ako ih ne napadne Izrael, uveren u kohezivni element partije BAAS koji drži taj narod i tu državu na okupu... A sve to je proizilazilo iz razgovora sa studentima u Damasku, sa poslovnim ljudima koji su imali svoje firme i zaposlenja u, recimo, Kuvajtu, pa čak i sa jednom afroameričkom porodicom čiji je otac bio inžinjer na gradilištima po regionu... Muslimanske braće već odavno tamo nije bilo, pomenute države su krenule da se malo po malo "zapadnjače" i uticaj zapada bivao je sve veći i veći u običnom puku. Koliko sam zapravo bio u mladalačkoj zabludi pokazao mi je užasan detalj iz Alepa, koji sam nekada veoma voleo, gde je ta mirna, srdačna, prostodušna i gostoljubiva sredina nekoliko decenija kasnije iznedrila javno odsecanja glava ljudima... Na istom onom trgu gde sam nekoliko puta sedeo na zidiću sa lokalnim mladićima, pričajući im o svojoj zemlji koja je most između istoka i zapada... Sada znam da me je Bliski istok tada prevario, kao što me vara i danas. Bliskom istoku ne treba verovati, polagati nade u njega niti masirati mozak u vezi sa nekakvim rešenjima... Jer, rešenja nema sve dok neko nekome može da odseče glavu na tom mom trgu u Alepu. Sa tom spoznajom, više od moje malenkosti nema biranja strana kada je reč o Bliskom istoku, nema simpatija i nema naklonosti prema nekome i nečemu. Bliski istok i ja sad idemo u različitim pravcima, a moj pravac čak više i nema intenciju da ga spozna i razume. I za takav rasplet ne krivim sebe, To jednostavno više nije onaj deo sveta koji sam u mladosti prihvatio i naivno prigrlio.
  15. Uh, ne bih se složio. Dušan jeste postao kvalitetniji trener i ako misli da je spreman za EL ovo mu dođe kao kec na deset. Čović dobija još jednog koji će da ćuti i klima glavom a navijači dobijaju priču o najkvalitetnijem mladom srpskom treneru na klupi KK Domaća osnova.
  16. Šakota može samo za domaće utakmice (ne može u avion iz zdravstvenih razloga, bar je tako bilo ranije), a na gostovanjima neka vodi pomoćnik, tamo i onako nemamo skoro nikakva očekivanja:)
  17. N.Č. je jedan ološ i kancerčina Zvezde koji mi je ogadio praćenje kluba do te mjere da sam batalio gledanje. Mijenja trenere kao čarape, miješa im se u selekciju ali sve i jednom, gomila domaće mediokritete i povratnike iz godine u godinu, nema trenera ni stranog igrača sa kojim se rastao na normalan način sem eventualno Đenke i Zirbesa, crta mete normalnim i razumnim navijačima koji su nezadovoljnim njegovim brlogom, krivi sve druge za svoje svinjarije svake sezone itd itd. Mi smo bukvalno u situaciji da sad neki pijani milioner uleti sa ogromnim parama, ne bismo ništa uradili jer ozbiljni igrači i treneri neće da rade kod ove budaletine. Danas da ode trebale bi nam godine hemoterapije da se oporavimo od njega i njegove zaostavštine.
  18. Ovo su gore postovi o Nedovicu pre zavrsnice meca. Ovo su nakon sto je pogodio 2 trojke i ima onaj 2+1. Odradio sam jedno ispitivanje kad sam bio u Areni na mecu sa PAO, pitao sam ljude oko sebe da li znaju ko je na primer ukrao loptu, asistirao ili imao blokadu u prehodnoj akciji (cekao sam da prodje bar 30 sekundi) i u svakoj od tih situacija je bio Nedovic taj koji je odradio neki dobar potez i svaki put ta osoba pored mene nije znala odgovor. I na moju konstataciju da je bio slucaj da je Nedovic na primer izgubio loptu ili promasio sut da bi se setili svi su se nasmejali i klimnuli glavom.
  19. Sezonske se placaju valjda za utakmice. Ovo na TV-u je besplatan bonus.
  20. Meni je kod Sunsa najveci upitnik prevelika ovisnost o skok sutu dvojca KD-Book. Durant je ove sezone samo 12.5% svojih suteva uzimao na obrucu, a Booker 14%.
  21. Ako smeni Sferopulosa može samo Šakotu da namoli, i to teško. Ne bih se kladio da bi Alimpije prihvatio poziv.
  22. Pa nije Lesor nigde pomenuo Covketa, možda je mislio na nekog drugog. 🤡
  23. Tehnicko crtanje se valjda zvalo. Strava i uzas.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...